Page 1

Een nieuwe uitgeverij van prentenboeken

2019


BOYCOTT een nieuwe uitgeverij van prentenboeken BOYCOTT is een nieuwe kinderboekenuitgeverij die prentenboeken van uitzonderlijke kwaliteit uitgeeft. Boeken waarin de illustraties via een eigen unieke beeldtaal spreken. Prentenboeken stellen je in staat om verbeeldingskracht en creativiteit te ontwikkelen en je daarnaast te verbazen over kleur, vorm, betekenis en ontwerp. Als uitgever willen we de beste hedendaagse kinderboeken van nieuwe getalenteerde illustratoren uit binnen- en buitenland op de markt brengen. We zijn blij te zien dat er wereldwijd een nieuwe trend is ontstaan waarin illustratoren zelf hun boeken maken ook als auteur. Daardoor zien we meer prenten die niet alleen de tekst ondersteunen, maar ook los van de tekst schitteren. In onze nieuwe catalogus presenteren we verschillende prentenboeken van bekroonde illustratoren. Het boek Dierenstad van Joan Negrescolor heeft internationale faam gekregen door het opvallende gebruik van kleuroverlappingen, felle volkleuren en originele composities. Het boek Stel dat… wordt door de New York Review of Books een ‘ode aan het ongebreideld denken’ genoemd. En in februari kreeg het boek De pittige pruim die een pop werd de prestigieuze Bologna Ragazzi award in de categorie Fictie. Alle boeken in onze catalogus sluiten aan bij het uitgangspunt van onze uitgeverij: uitzonderlijke prentenboeken die de lezer meenemen op avontuur, de verbeelding prikkelen en iets belangrijks te vertellen hebben. Niet alleen aan kinderen, maar aan iedereen die het kan waarderen.

Rosa Bernhard & Jan Popelar


VOORJAAR 2019 TITEL

DE OMGEKEERDE WERELD

Atak

AUTEUR

Een klein, schattig muisje neemt ons mee naar zijn droomwereld. Het is een bizarre wereld waar alles op zijn kop staat. Waar ijsberen in een tropisch bos leven, treinen door de lucht zoeven en baby’s hun moeders voeden. Dat is gek. Kun jij op iedere pagina ontdekken wat er mis is? Dan weet je vast ook hoe het wel hoort! Spot je ook de muis op iedere pagina?

VERSCHIJNT 1 MAART ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986061 24 x 30 cm 34 3+ € 16,95

BOYCOTT

De omgekeerde wereld staat bol van de sprookjes die niet kloppen, vreemde natuurverschijnselen en absurde rolomkeringen. Een hilarisch prentenboek voor jong en oud! Intense kleuren in surrealistische scènes met schilderachtige achtergronden; kinderen en volwassenen zullen de unieke beeldtaal van ATAK niet snel vergeten.

FRANKFURTER BUCHMESSE 2018 TOP 10 outstanding picture books


“Ik schoot in de lach, ik wist niet wat ik zag want de ijsbeer was los, in het tropische bos.�

Ontdek wat er op iedere pagina hartstikke verkeerd is.


VOORJAAR 2019 TITEL

ZO SLAPEN DIEREN Jiří Dvořák Marie Štumpfová

AUTEURS

Het boek Zo slapen dieren neemt je eventjes mee naar de wereld van de slaap. Sommige dieren slapen maar een paar minuten per dag, terwijl andere tweederden van hun leven rustend doorbrengen. Sommige slapen onder water, terwijl andere op één been staan. Waar zouden al die dieren over dromen? BOYCOTT

Dit poëtische en educatieve prentenboek voor de beginnende lezer onderzoekt de verschillende manieren waarop dieren slapen, wat rust is, waar en hoe elk dier leeft en waarom slaap nuttig is.

Winnaar Golden Ribbon award 2015

VERSCHIJNT 1 MEI ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986054 30 x 22 cm 38 5+ € 16,95


Dit educatieve prentenboek voor de beginnende lezer onderzoekt hoe dieren slapen.

Waar zouden al die dieren over dromen?


VOORJAAR 2019 TITEL

EEN WONDERLIJKE EXPEDITIE VAN ROBOTS Taťána Rubášová Jindřich Janíček

AUTEURS

Een wonderlijke expeditie van robots is een sciencefictionverhaal dat antwoord probeert te geven op fundamentele levensvragen. Het resulteert in een spannend avonturenboek voor jonge lezers. Geschreven door de veelgeprezen scenarioschrijver Taťána Rubášová en rijkelijk geïllustreerd door de zeer getalenteerde jonge illustrator Jindřich Janíček.

VERSCHIJNT 1 MEI ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS SOFTCOVER

9789492986047 19 x 25 cm 96 9+ € 17,50

BOYCOTT

Twee robots, Willem en Jacob, willen meer te weten komen over de oorsprong van hun bestaan. Ze gaan daarom op expeditie door het prachtige landschap van wat ooit de Verenigde Staten waren. Tijdens die tocht verzamelt het duo met grote nieuwsgierigheid alles wat antwoord kan geven op hun existentiële vragen. Als ze de overblijfselen van de menselijke beschaving proberen te verklaren, komt er een komisch gesprek op gang. Zullen de robots er ooit achter komen hoe ze ontstaan zijn?

Jindřich Janíček CZECH DESIGN 2019 Illustrator of the Year Winnaar Golden Ribbon award 2016


Zullen de robots er ooit achter komen hoe ze ontstaan zijn?


ZOMER 2019 TITEL

HET ORKEST

Chloé Perarnau

AUTEUR

Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Vanuit verschillende wereldsteden krijgt de orkestdirigent ansichtkaarten opgestuurd. Samen met zijn trouwe assistent reist de dirigent de wereld rond om de orkestleden te vinden. De violisten vinden ze terug in Tokyo, de harpist in Porto, de trompettisten in Rio en de fluitisten in Abidjan.

VERSCHIJNT 1 JUNI ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986115 26 x 32 cm 32 5+ € 17,95

BOYCOTT

Het orkest is een fantastisch kijk- en zoekboek op groot formaat. Illustrator Chloé Perarnau zorgt met haar gedetailleerde en kleurrijke illustraties voor urenlang kijkplezier.


Kun jij alle orkestleden terugvinden?

Reis de wereld rond en help de dirigent met zijn zoektocht.


ZOMER 2019 TITEL

DIERENSTAD

Joan Negroscolor

AUTEUR

De internationaal bekroonde illustrator Joan Negrescolor viert in dit levendige prentenboek de natuur en de kracht van verhalen vertellen. De illustraties en composities zijn stuk voor stuk blikvangers.

BOYCOTT

Nina houdt ervan om de junglestad te bezoeken. Ooit hebben hier mensen gewoond, maar inmiddels is de stad overwoekerd door de natuur. Het is er wonderschoon, en het is haar geheime plek. Alle dieren kijken uit naar de verhalen die Nina hen komt vertellen. Apen horen niets liever dan avonturen in de ruimte en de flamingo‘s zijn juist fan van mythes en legendes. Maar één verhaal is het favoriete van alle dieren … en dat is het verhaal over hunzelf.

Geselecteerd voor BCBF exhibition 2018 Winnaar Junceda Award 2017 Best Children‘s Fiction Book

VERSCHIJNT 15 JUNI ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986085 24 x 30 cm 38 4+ € 18,95


Alle dieren kijken uit naar de verhalen die Nina hen komt vertellen.

De illustraties en composities zijn stuk voor stuk blikvangers.


ZOMER 2019 TITEL

STEL DAT... Alistair Reid JooHee Yoon

AUTEURS

Als kind hoor je veel dingen niet te doen. Maar wat als je die dingen niet echt zou doen, maar je ze gewoon inbeeldt? Dan zou het niet uitmaken of je gedachtes stom, onmogelijk of zelfs een beetje ondeugend zijn - omdat ze allemaal gewoon in je hoofd zitten. Stel dat… is een humoristisch boek met een reeks absurde scenario‘s die allemaal beginnen met stel dat…

VERSCHIJNT 15 JULI ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986146 22 x 26,5 cm 56 5+ € 17,50

BOYCOTT

Stel dat je een tweelingbroer of -zus had, maar je dat nooit aan iemand hebt verteld en je altijd maar voor de helft van de tijd naar school bent geweest. Of stel dat je op televisie verscheen en vragen beantwoordde en er was een vraag die niemand kon beantwoorden en hoewel je het antwoord kende zei je het niet maar boerde je gewoon … Iedereen droomt wel eens van dingen die je eigenlijk niet zou moeten doen. Maar soms kun je niet vermijden om juist daaraan te denken!


Stel dat ik mijn hond geleerd heb hoe te lezen...

Stel dat je je van alles mag inbeelden. Stel dat ik in de buurt van een circus woonde en ik elke dag kliekjes naar mijn favoriete leeuw bracht en leeuws leerde spreken, en op een nacht dat de leeuw ontsnapte en mensen bang maakte rende ik in mijn eentje naar de leeuw toe en sprak hem toe in het leeuws tot hij ging slapen en ik van de manager gratis entree voor het circus kreeg voor de rest van mijn leven ‌


ZOMER 2019 TITEL

WAAR IS MALO?

Maria Dek

AUTEUR

Maria Dek gebruikt aquarellen om haar originele, grappige en expressieve illustraties te maken. Waar is Malo? illustreert op subtiele wijze het belang van fouten erkennen en je kunnen verontschuldigen in een vriendschap.

VERSCHIJNT 1 AUGUSTUS ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986078 20 x 28 cm 40 4+ € 16,50

BOYCOTT

Waar is Malo de spitsmuis toch gebleven? Hij had zijn vriend Poto beloofd hem vandaag te helpen, maar Malo is stiekem weggevlucht om te spelen op de nieuwe draaimolen! Onderweg komt hij verschillende vriendjes tegen die hem om hulp vragen, maar Malo heeft haast en absoluut geen tijd voor hen. Steeds sneller vervolgt hij zijn weg naar de draaimolen. Maar als hij daar aankomt, voelt hij zich plotseling helemaal alleen. En krijgt hij spijt ... kan Malo het weer goedmaken met zijn vriendjes?


Kan Malo het weer goedmaken met zijn vriendjes?


ZOMER 2019 TITEL

ISSUN BOSHI

Icinori

AUTEUR

Issun Boshi is dan wel zo klein als een duim, zijn dapperheid is onmetelijk groot! Met een soepkom als zijn boot en een naald als zijn zwaard, trekt hij de wijde wereld in. Als hij het hart van een prinses probeert te veroveren, stelt een monster hem zwaar op de proef. Issun Boshi weet zich zo moedig te gedragen dat hij het monster verslaat en de prinses als een blok voor hem valt. BOYCOTT

In slechts drie kleuren illustreert het duo Icinori een werkelijk adembenemend landschap dat een gloednieuwe twist geeft aan het eeuwenoud internationaal bekend sprookje, Klein Duimpje.

Bologna Ragazzi Award 2014 Mention

VERSCHIJNT 15 AUGUSTUS ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986139 21 x 33 cm 40 3+ € 18,95


“Ik heb besloten om op avontuur te gaan. De wereld is groot, vooral voor mij.�

Een fantastische hervertelling van de Japanse versie van Klein Duimpje.


NAJAAR 2019 TITEL

IN DE FILE

AUTEUR

Alžběta Zemanová

Het is zomer! Iedereen is op weg naar zijn vakantiebestemming. Voor de kever, de rups en de mieren is dat de minigolfbaan. Het speelgoed van zolder heeft juist hun auto volgepropt met zwemspullen. Zij gaan naar het zwembad. Maar voordat iedereen zijn bestemming bereikt, staan ze eerst in de file. En dat geeft jou alle tijd om eens te bestuderen wat alle passagiers hebben meegenomen. BOYCOTT

Dit prachtige harmonicaboek klapt uit tot een colonne van auto’s. Aan de ene kant zie je de buitenkant van de auto’s, en aan de andere de binnenkant. Een kartonnen boekje voor de allerkleinsten dat zowel gelezen als bekeken kan worden.

Tip voor de Kinderboekenweek 2019

VERSCHIJNT 15 SEPTEMBER ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS LEPORELLO

9789492986108 19 x 14 cm 10 3+ € 14,95


Wat hebben de rups, de kever en de mieren allemaal meegenomen op vakantie?

Dit harmonicaboek over vakantiegangers klapt uit tot een colonne van auto’s.


NAJAAR 2019 TITEL

HET GROTE VERHAAL Ralph Zabel Joy Slaats

AUTEURS

In de drukte van het snelle hedendaagse leven vergeten mensen soms te luisteren naar de behoefte van deze wonderlijke planeet. Ralph Zabel en Joy Slaats verbeelden in Het grote verhaal wat de aarde haar bewoners zou vertellen als ze een stem zou hebben.

VERSCHIJNT 15 OKTOBER ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986122 24 x 24 cm 56 6+ € 19,95

BOYCOTT

De aarde beeft. Zo ver als het oog reikt stappen, trippelen en glibberen wezens richting de grote berg. Zelfs de lucht is gevuld met vogels die boven de toppen van het gebergte cirkelen. De aarde beeft nogmaals, zoals een keel zich schraapt bij aanvang van een groot verhaal. Het grote verhaal is het verhaal van alle kinderen die deze aarde bewandelen. Of ze nu voeten, vinnen, wortels of vleugels hebben. Miljoenen jaren is deze planeet bewoond. Toch zag de aarde er lange tijd heel anders uit dan nu. Bossen en velden maken sinds kort steeds vaker plaats voor flatgebouwen, dierentuinen of snelwegen.


De aarde beeft, zoals een keel zich schraapt bij aanvang van een groot verhaal.

Het grote verhaal verbeeldt wat de aarde haar bewoners zou vertellen als ze een stem had.


NAJAAR 2019 TITEL

ABZZZ... EEN ALFABET

AUTEURS

Isabel Minhós Martins Yara Kono

Dit boek werkt slaapverwekkend. Sommige kinderen beginnen al te gapen bij de letter B. Anderen kunnen nog net hun ogen open houden tot de letter E. Maar vrijwel iedereen snurkt al driftig bij de letter S. Bij hoeveel letters val jij in slaap?

VERSCHIJNT 15 NOVEMBER ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986160 19 x 25 cm 32 4+ € 15,95

BOYCOTT

Abzzz… een alfabet is een ABC-boek dat het slaapritueel voor iedereen makkelijk maakt. Elke pagina bevat een letter van het alfabet met daarbij een activiteit, zoals nog een laatste vraag stellen, iedereen een kus geven en weetjes over dieren en hun slaapgewoonten.


K

KUS

Iedereen in de familie wil een kus voor het slapengaan.

Y

Yoga Iedereen in de familie wil een kus voor het slapengaan. Heb je iedereen al een fijne nachtrust toegewenst? Is er nog iemand wakker?

Ondersteboven, nog een laatste pose. Maar nu is het tijd om te gaan liggen zodat je morgen weer opnieuw kunt spelen.

Bij hoeveel letters val jij in slaap?

Dit boek werkt slaapverwekkend. Sommigen beginnen al te gapen bij de letter B. Anderen gaan uit als een lampje bij de letter P. Maar vrijwel iedereen snurkt driftig bij de letter S. Bij hoeveel letters val jij in slaap?


recent verschenen


RECENT VERSCHENEN

TITEL

12 UUR MET OSCAR

AUTEUR

Eva Maceková

De wekker gaat. Het is hoog tijd om op te staan. Oscars allereerste schooldag komt eraan. Vandaag gaat hij met zijn moeder een nieuwe rugzak uitkiezen. Kun jij net als Oscar zien hoe laat het is? En kun jij vertellen hoe je je tanden poetst?

VERSCHENEN ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986009 23 x 33 cm 48 3+ € 18,95

“Er is veel te zien, te zoeken en te beleven in dit interactieve prentenboek. Ook geschikt voor gebruik in meertalige omgevingen.”

Boekenopschool.nl

****

“12 uur met Oscar is een boek met een bijzondere stijl, dat erom vraagt om steeds maar weer bekeken te worden, om thuis of op school mee aan de slag te gaan.”

Jufbianca.nl

****

“Zo valt dit boek op door zijn originaliteit. Geen voor de hand liggende vormgeving als dertien in een dozijn, maar frisse en kleurrijke prenten die je aandacht vasthouden. Het ruitjespapier als achtergrond ondersteunt de drukte van de dag en oogt erg grafisch en hedendaags. De prenten worden afgewisseld met spelen en opdrachten, wat het geheel speels en actief maakt. Zo is dit niet alleen een kijkboek, maar ook een werkboek. Goed voor uren speel- en kijkplezier!”

Eric Vanthillo, Pluizuit

*****

BOYCOTT

12 uur met Oscar is een interactief prentenboek voor kinderen die net als Oscar voor het eerst naar school gaan. Samen met Oscar leer je op iedere bladzijde nieuwe dingen. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! De getalenteerde illustrator Eva Maceková leert jonge kinderen met haar aansprekende illustraties klokkijken, tanden poetsen, dromen, aankleden, veters strikken en nog veel meer! Het zijn juist die alledaagse bezigheden, dicht bij de belevingswereld van een kleuter, waar aandacht aan gegeven wordt in dit boek.

IBBY Winnaar Best silent book 2015


PROMOTIEMATERIAAL

“De wekker gaat. Het is hoog tijd om op te staan.”

© 2018 Eva Maceková

ANSICHTKAARTEN Inkoopprijs: € 0,50

HET BOEK 12 UUR MET OSCAR LIGT NU IN DE WINKELS

PROMO POSTER gratis A2

WWW.BOYCOTTBOOKS.COM


RECENT VERSCHENEN

TITEL

DE BERG

AUTEURS

Manuel Marsol Carmen Chica

De berg is een prentenboek in zijn puurste vorm, geschilderd op panelen. De Spaanse illustrator Manuel Marsol neemt je eventjes mee op een bijzondere tocht door de wilde natuur. Voor de illustraties uit dit boek won hij de prestigieuze prijs voor illustratie op de Bologna Children’s Book Fair 2017.

”De berg is bijzonder door zijn puurheid. Er is een beetje tekst, maar het zijn vooral de illustraties die het verhaal vertellen. Het is het verhaal van een man die letterlijk opgaat in de natuur. Je kan je voorstellen hoe hij aangetrokken wordt door die ene boom waar een gat in zit, en hoe hij in de verleiding komt om even zijn voeten te koelen in het vennetje. Zo beleef je zijn verwondering, zijn acceptatie. Een mooie en magische prentenvertelling, waarbij er voor jonge kinderen wel enige begeleiding nodig is. De prachtige schilderingen zetten de verbeelding van de lezer aan het werk.”

Marjo, Leestafel

****

VERSCHENEN ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986030 19,5 x 34,5 cm 56 6+ € 19,95

“Het verhaal zal voor sommigen bevreemdend overkomen, voor anderen zal het juist het summum van fantasie symboliseren. Hoe dan ook: de illustraties zijn adembenemend! Alleen al voor de prenten en de ongewone vorm van het boek verdient De berg de titel aanrader.”

Mathilde Lemm, Pluizuit

*****

BOYCOTT

Er zijn zo van die dagen dat een bepaalde lichtinval, een zachte windvlaag of de grootsheid van een rots je eventjes in vervoering brengen. De berg legt de speciale band vast tussen de natuur en de mens. Een vrachtwagenchauffeur lijkt zichzelf te verliezen in de schoonheid van de natuur en transformeert. Voor de lezer begint een prachtige reis.

BCBF 2017 Winnaar 8th International Illustration Award


PROMOTIEMATERIAAL

ANSICHTKAARTEN Inkoopprijs: € 0,50

Een transformerende tocht door de wilde natuur. De berg is een prentenboek in zijn puurste vorm.

PROMO POSTER gratis A2


RECENT VERSCHENEN

TITEL

DE PITTIGE PRUIM DIE EEN POP WERD

AUTEURS

Chrudoš Valoušek Vojtěch Mašek

De pittige pruim die een pop werd volgt het spannende levensverhaal van een Pinokkio–achtig figuur en zijn fantastische avonturen. Wat maakt een pittige pruim allemaal mee voordat hij een houten pop wordt? Vol absurde humor en met een levendige fantasie deelt deze houten meesterverteller zijn levensverhaal.

“De pittige pruim bevat alles wat een goed prentenboek nodig heeft: een ongecompliceerd verhaal, een onweerstaanbare held, een humoristisch avontuur, levendige dialogen vol taalgrapjes, en volle, kleurige prenten die erom vragen het verhaal steeds opnieuw te lezen.”

Mirjam Noorduijn, NRC

*****

“De pittige pruim is het mooiste prentenboek in jaren.”

Joost Swarte “Deze ‘graphic novel’ zich tot een ware pageturner die werkelijk geen seconde verveelt.”

Jürgen Peeters, Cutting Edge

****

VERSCHENEN ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986016 25 x 34 cm 96 8+ € 23,50

“Dit boek biedt kansen aan elke boekenliefhebber groot en klein: om te lezen, om voor te lezen en om in te kijken en je eigen fantasie te laten prikkelen. Zo’n dikke kanjer vol wervelende fantasie, originaliteit en verbazingwekkende verbeeldingskunst, dat vraagt om speciale aandacht. Vandaar een aanrader pur sang!”

Eric Vanthillo, Pluitzuit

*****

BOYCOTT

De prachtige paginagrote linosnede–illustraties zijn gemaakt door de internationaal bekroonde illustrator Chrudoš Valoušek. Schrijver Vojtěch Mašek weet iedere keer weer een verrassende draai aan het verhaal te geven. Het boek is opgedeeld in 20 hoofdstukken, waardoor dit ook een geweldig voorleesboek is!

Bologna Ragazzi Award 2019 Winnaar Most Beautiful Book of the year 2018


PROMOTIEMATERIAAL

ANSICHTKAARTEN Inkoopprijs: € 0,50

Wat maakt een pittige pruim allemaal mee voordat hij een houten pop wordt? ZEEFDRUK POSTERS Inkoopprijs: € 45 B2 — 50 x 70 cm

PROMO POSTER gratis A2


RECENT VERSCHENEN

TITEL

IN DE VOETSPOREN VAN KAREL DAARWIND Mārtiņš Zutis

AUTEUR

De bioloog Karel Daarwind botst op een grootse “ontdekking” wanneer hij voor zijn huis vreemde voetafdrukken in de sneeuw vindt. Terwijl hij de afdrukken volgt, en zich afvraagt van welk wezen ze zouden kunnen zijn, vindt hij steeds meer afdrukken. Karel weet niet dat hij ze zelf in de sneeuw achterlaat, omdat hij – verloren in zijn gedachten – gewoon in cirkels rondloopt…

”Heel bijzonder en humoristisch telboek, waarbij steeds allerlei briljante mogelijkheden voor de afdrukken worden bedacht (bij het getal drie een kreupele. Zeer geschikt om getallen te leren, door het verhaal interactief voor te lezen. De tekst is gedrukt in kapitalen. Sfeervolle illustraties met sobere kleuren die mooi passen bij het sneeuwlandschap. De door Karel bedachte grappige figuren zijn een soort zwarte schaduwwezens met genummerde bordjes aan hun poten.”

Toin Duijx, NBD Biblion

****

“In de voetsporen van Karel Daarwind is een verfrissend telen rekenboek: verpakt in een absurd detectiveverhaal blijken alledaagse rekensommen plots een stuk interessanter te zijn.”

VERSCHENEN ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS HARDCOVER

9789492986054 19 x 22 cm 40 5+ € 12,50

Eline Van laethem, Mappalibri

***

BOYCOTT

Dit boek moedigt kinderen aan om eigen theorieën te vormen over het spoor van voetafdrukken, en helpt hen daarnaast om eenvoudige rekenvaardigheden te ontwikkelen. Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!

Jānis Baltvilks Prize for Best Debut 2016


Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!


CATALOGUS 2019

DE OMGEKEERDE WERELD

ZO SLAPEN DIEREN

EEN WONDERLIJKE EXPEDITIE VAN ROBOTS

VERSCHIJNT 1 MAART

VERSCHIJNT 1 MEI

VERSCHIJNT 1 MEI

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

9789492986061 24 x 30 cm 36 3+ € 16,95

9789492986054 30 x 22 cm 40 5+ € 16,95

9789492986047 19 x 25 cm 96 9+ € 17,50

HARDCOVER

HARDCOVER

SOFTCOVER

DIERENSTAD

HET ORKEST

STEL DAT ...

VERSCHIJNT 15 JUNI

VERSCHIJNT 1 JUNI

VERSCHIJNT 15 JULI

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

HARDCOVER

9789492986085 24 x 30 cm 40 4+ € 18,95

HARDCOVER

9789492986115 26 x 32 cm 32 4+ € 17,95

HARDCOVER

9789492986146 22 x 26,5 cm 56 5+ € 17,50


CATALOGUS 2019

WAAR IS MALO?

ISSUN BOSHI

IN DE FILE

VERSCHIJNT 1 AUGUSTUS

VERSCHIJNT 15 AUGUSTUS

VERSCHIJNT 15 SEPTEMBER

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

9789492986078 20 x 28 cm 40 4+ € 16,50

9789492986139 21 x 33 cm 40 3+ € 18,95

LEPORELLO

HARDCOVER

HARDCOVER

HET GROTE VERHAAL

ABZZZ... EEN ALFABET

VERSCHIJNT 15 OKTOBER

VERSCHIJNT 15 NOVEMBER

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

HARDCOVER

9789492986122 24 x 24 cm 56 5+ € 19,95

HARDCOVER

9789492986160 19 x 25 cm 32 4+ € 15,95

9789492986108 19 x 14 cm 10 3+ € 14,95


RECENT VERSCHENEN

12 UUR MET OSCAR

DE BERG

DE PITTIGE PRUIM DIE EEN POP WERD

VERSCHENEN

VERSCHENEN

VERSCHENEN

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

9789492986009 23 x 33 cm 48 3+ € 18,95

HARDCOVER

HARDCOVER

IN DE VOETSPOREN VAN KAREL DAARWIND VERSCHENEN ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

HARDCOVER

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

9789492986023 19 x 22 cm 40 5+ € 12,50

9789492986030 19,5 x 34,5 cm 56 6+ € 19,95

ISBN AFMETING PAGINA’S LEEFTIJD PRIJS

HARDCOVER

9789492986016 25 x 34 cm 96 8+ € 23,50


© 2019 BOYCOTT

BOYCOTT Baarsjesweg 203h 1057 HS Amsterdam

GRAFISCHE VORMGEVING EN ILLUSTRATIES

#grumpyrituals

+31 (0)6 37 40 80 52 info@boycottbooks.com www.boycottbooks.com DISTRIBUTIE Nederland CB België Boekenbank & Pinceel


Profile for boycottbooks

Uitgeverij BOYCOTT catalogus 2019  

BOYCOTT is een nieuwe kinderboekenuitgeverij die zich richt op het uitgeven van prentenboeken van uitzonderlijke kwaliteit. Als uitgever wil...

Uitgeverij BOYCOTT catalogus 2019  

BOYCOTT is een nieuwe kinderboekenuitgeverij die zich richt op het uitgeven van prentenboeken van uitzonderlijke kwaliteit. Als uitgever wil...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded