Page 1


Filozofija Naša filozofija kreativnog liderstva jeste da budemo okruženi dobrim ljudima koji imaju sposobnost, veštinu i znanje, a iznad svega strast i potrebu za odličnim uslugama. To je filozofija života. Praktičan rad. Ako to uradite nešto će se promeniti, a to nešto ste vi, vaš život, a ako možete da promenite sebe, možete da promenite i ceo svet.

Misli o velikim stvarima. Misli brzo. Deluj odmah.


Moda

Arhitektura Dizajn enterijera

Brendiranje Grafika Internet Multimedia À l’occasion du 65ème Festival du Film de Cannes Du Mercredi 16 au Dimanche 27 mai 2012 Et suite au succès de l’édition 2011,

Mary de VIVO vous donne rendez-vous sur la plage du CARLTON

Fotografija Video Štampa Interaktivni 3D-4D


Moda Naši partneri su jedinstveno talentovani umetnici koji su udahnuli život BROX-u. U dizajniranju i stvaranju svojih proizvoda koristimo zahtevne konstrukcije i najfinije materijale. Kao i većina ljudi, dugo smo morali da biramo između precenjenih proizvoda od kože kojima je tržište preplavljeno, a koji vređaju vašu inteligenciju i vaš džep. Znali smo da mora da postoji bolji način. Zato smo, kao povratak suštinskim vrednostima stvorili

BROX: odlične i jedinstvene

proizvode od kože po povoljnim cenama. Proveli smo više od godinu dana pažljivo stvarajući BROX liniju. Naše proizvode izrađuju vrhunski umetnici sa višedecenijskim iskustvom u brušenju kože visokog kvaliteta. Naši proizvodi su dizajnirani tako da oslikavaju trajnu i nezamenljivu jednostavnost i modernu ergonomiju.

Nadamo se da ćete uživati u proizvodima BROX!


Po Vašoj meri BROX tim je specijalizovan za izradu proizvoda koji će odgovarati potrebama potrošača. U mogućnosti smo da proizvedemo artikle od kože po specijalnoj porudžbini i da organizujemo manju ili veću proizvodnu liniju za to. Naši umetnici imaju blisku saradnju sa svakim našim klijentom kako bi osmislili i dizajnirali proizvode koji im u svakom pogledu odgovaraju.

Personalizacija Što se tiče personalizovanih proizvoda, pružamo vam priliku da na svoj proizvod stavite monogram. Personalizacijom proizvod dobija blagu luksuznu notu koja ostavlja prelep utisak i može predstavljati dragocen poklon. U tom smislu BROX vam nudi mogućnost reljefne štampe koja podrazumeva utiskivanje slova u kožu čime se postiže vrhunski izgled (boja se ne dodaje).


Pokloni za 탑ene


Pokloni za muškarce


Exclusive Handmade Leather Accessories


Arhitektura Način na koji arhitekte opisuju svoj rad se menja. Vekovima su arhitekte u komunikaciji i razmeni ideja sa svojim kolegama i klijentima koristile crteže, reči, modele a u skorije vreme i na fotografije. U današnje vreme, korišćenjem video prikaza i drugih odgovarajućih alata otvorena su vrata novim mogućnostima komunikacije zahvaljujući kojima arhitekte mogu mnogo efikasnije međusobno da sarađuju.


Dizajn enterijera CHRISTIAN FELIX by BROX

CIRIH Iako je poslovni prostor mali, u njemu nastaju vrhunske ideje i planovi za kuće, apartmane, vikendice i hotele. Christian Felix i njegov tim imaju upečatljiv osećaj za boju i oblike, za tkaninu i strukturu. Oni veruju u pravilo: vi i vaše želje morate biti u centru vaše portage za novim kaučem, luksuznim zavesama ili elegantnim novim domom. Naš fantastičan dizajn, ekskluzivne tkanine, besprekorna izrada i genijelni detalji će vam pomoći da ostvarite svoj san. Bez obzira na to da li planirate renoviranje postojećeg ili stvaranje novog, KRISTIJANU FELIKSU iz BROX-a možete poveriti kompletno projektovanje od samog početka do kraja, znajući da je vaš posao u sigurnim rukama. Divićete se načinu na koji Kristijan Feliks koristi vaše ideje, i na koji zajedno sa arhitektama, graditeljima, umetnicima i zanatskim radnicima, uz korišćenje prvoklasnih materijala, stvara elegantan dom sa savršenim ambijentom.


U oblasti enterijera, Kristijan Feliks isto tako sarađuje isključivo sa dobavljačima koji raspolažu materijalom najvišeg kvaliteta. Takvi dobavljači su Donghia, Promemoria, Ralph Lauren Furniture, JNL Furniture, Bench, Philippe Hurel and McGuire, od kojih su svi poznati na svetskom nivou, po svojim visokokvalitetnim tkaninama i jasnom dizajnu. Najbolji dobavljači u svakom trenutku garantuju veliki broj raznih vrsta tkanina, kao što su npr. Bruno Triplet svila, turski motivi Etro Milano, pliš de Le Cuona, lan Libeco + Leitner, damast tkanje Lizzo i Rubelli, kašmir Loro Piana ili sofisticirane tkanine i zidni tapeti Ulf Moritz proizvođača Saco Hesslein. Da i ne spominjemo veliki izbor podnih obloga - od kamenih podova, preko parketa do luksuznih tepiha. Na kraju željeni ambijent možemo zaokružiti dodavanjem odgovarajućih detalja kao što su moderne vaze, činije, ogledala, ramovi i svećnjaci ukrašeni raznim ornamentima.


Švajcarska kompanija koja se bavi dizajnom enterijera, je za stvaranje svog jedinstvenog logotipa i vizuelnog identiteta nove kuće/showroom u Cirihu angažovala BROX DESIGN. (ideja za logotip je uzeta iz duboreza koji se nalazi na jednom njihovom ekskluzivnom komadu nameštaja)... logotip se sastoji od 28 asimetričnih linija, koje su tako konstruisane i raspoređene da daju 3D utisak.


Brendiranje Uspešni brendovi su izgrađeni na poverenju, razumevanju i velikim idejama. Strastveno želimo da vam prenesemo kompletno iskustvo klijenata. Brend koji dodirne dušu i razum svojih obožavalaca je mnogo češće uspešan nego što nije. BROX DESIGN je usredsređen na stvaranje brendova koji ih povezuju sa klijentima. Prolazeći u svom razvoju kroz strateške faze i pravce vaš vizuelni brend se analizira na osnovu konkurentske slike i potencijalnih vizuelnih mogućnosti. Kada se utvrdi kreativni pravac za vaš brend, naš tim pristupa razvoju relevantnih opcija koje će vizuelno definisati vaše ideje.


ROYAL APARTMENTS 19th

ry

versa

anni

A

B

C

STEEL PRODUCTION

REFRACTORY MATERIAL

SHIPBUILDING

CONSTRUCTING AND INVESTMENTS


Grafika Dobar dizajn je lep, ali odličan dizajn je i lep i efektan.

Veliki broj zadovoljnih klijenata studija BROX DESIGN vam može predstaviti rezultate našeg dizajnerskog rada. Oni su svedočanstvo naše sposobnosti da razumemo a onda i realizujemo ideju koju treba preneti - i to uspešno. Sve u vezi sa vama, od poslovnog identiteta do marketinškog materijala za internet prezentaciju, od oznaka do enterijera kancelarije, predstavlja ogledalo vaše poslovne filozofije. Naš zadatak je da se pobrinemo da svi ovi elementi budu usklađeni sa vašim ciljnim tržištem i da vas dovedu do uspeha.


Intranet & Extranet Web Application Interfaces Web Portals Payment Gateways Social Network Applications Custom Product Catalogs Reservation Systems Customer Relationship Management Advertising Banner Management


Internet Naše specijalnosti su kreativnost, planiranje, prilagodljivost i lako korišćenje. Kako bismo izdvojili i istakli vašu kompaniju i vaš brend sve što radimo je prilagođeno vašim potrebama. Vi ste jedan jedini i jedinstveni. Kako onda Vaša internet prezentacija može to da predstavi bez jedinstvene veb grafike i elemenata dizajna koji naglašavaju “vaš lični brend”? Veb dizajn za nas ne predstavlja samo izradu lepog sajta — BROX je osmislio i stvorio tim vodećih profesionalaca u industriji, među kojima su dizajneri, stručnjaci za marketing, kopirajteri i programeri koji imaju za cilj da vaš sajt učine uspešnim. Naš tim, zajedničkim radom, definiše vaš brend i lični identitet i stvara imidž u kome se ljudi dobro osećaju. Biti jedinstven u moru tačaka "com" nije nimalo lak zadatak, ali je neophodan ako želite da se istaknete.


Multimedia Zamisliti. Razviti. Preneti. Uspeti. Mi radimo na osnovu ciljeva vase prezentacije i pružamo vašoj publici najefikasnije i najupečatljivije multimedijalno sredstvo koje će vašu poruku predstaviti na najefikasniji mogući način. Svaka prezentacija mora da bude inovativna, da vizuelno stimuliše i da uspešno prenese određenu poruku. Dobro planirana, napisana i realizovana prezentacija vam omogućava da sigurno prenesete pravu poruku svojoj publici.


R.M.


Fotografija

You don’t take a photograph,

you make it…


video Jedan od segmenata BROX DESIGN-a su digitalne video produkcije, a naročito internet, filmske i dokumentarne produkcije.

Nakon višedecenijskog iskustva postali smo stručnjaci u stvaranju stilskih i neodoljivih proizvoda za klijente iz poslovnog i javnog sektora.


Ĺ tampa S obzirom na to da vrlo ozbiljno shvatamo svoju profesionalnu odgovornost koju imamo prema vama, nudimo vam najbolje usluge visokokvalitetne ĹĄtampe.


Adidas all in show Zagreb

Coca Cola World Cup Trophy Tour

Telenor Globe interaktivna instalacija

Dubai Međunarodno takmičenje u padobranstvu

Otvaranje 25. Univerzijade

"Banski Dvor" Projection Mapping


Interaktivni 3D-4D To što vi sanjate mi možemo da ostvarimo. Logika vas vodi od tačke A do tačke B. Mašta vas može odvesti svuda A. Ajnštajn

Projektno (arhitektura) mapiranje Interaktivne igrice / instalacija Kologramske projekcije


to be continued...


Diplomatska kolonija, Vila br. 10 Beograd, Srbija info@brox-design.com www.brox-design.com


BROX design - SRB  

premium design & exclusive handmade leather accessories.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you