Page 1

ARRANGEMENTER

ASTRIDSVEJ 70 • 2770 KASTRUP TLF 32 520 520 www.lanesandlounges.dk


Kære gæst, Vi har hermed fornøjelsen af, at kunne præsentere et udvalg af forskellige typer arrangementer, som vi dagligt tilbyder vores mange gæster. Vi håber, at vi med denne folder kan inspirere dig til at besøge os i Tårnby i vores nye flotte lokaler på Astridsvej 70 overfor overfor Tårnby Kirke. Er du nysgerrig efter flere informationer til netop dit næste arrangement, kan du læse meget mere på vores hjemmeside www.lanesandlounges.dk.

Vi opdaterer jævnligt siden med nye sjove events som sportsbegivenheder på storskærme, sommerfest, julefrokost, børnefødselsdage, firma arrangementer, Lucky Train, dagens ret, smørrebrød mv. Husk, at du altid kan booke din bowling online og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Rigtig god fornøjelse, og vi håber snart at se dig som gæst hos


TOPMODERNE BOWLINGBANER


Fredag og lørdag

Nyd en hyggelig aften med familien, venner eller måske forretningsforbindelser i vores restaurant og slut af med bowling og pool i loungen.

Læs mere om buffeten på www.lanesandlounges.dk

Ring og book på

32 520 520

279er,s-on

pr. p . 12 u Børn 139,

Buffeten består af: Stor varieret salatbar afstemt efter årstiderne, forskellig salat topping, pastasalat, varm middelhavs kartoffelsalat, grillspyd med tigerrejer, kyllingebryst a la Sevilla, lasagne, marineret og helstegt striploin samt et udvalg af hjemmebagt brød.

219,-

pr. pe rson Børn u. 12 109,-

Priser er inklusiv 1 times bowling og skoleje.


SPECIAL ARRANGEMENTER


DISKOBOWLING MED LUCKY TRAIN


Fredage og lørdage

Lanes & Lounges danner den perfekte ramme om et hvert arrangement - firma som familiefest. Vores køkkenchef er vant til store udfordringer og vi har ofte selskaber op til 150 personer i restauranten. Vi tilbyder et udvalg af spændende retter, kreeret af vores dygtige kokke. Menuerne er altid tilberedt af sæsonens friske råvarer. Min. 4 personer

Læs mere om menuen på www.lanesandlounges.dk

Ring og book på

32 520 520

Vælg mellem følgende: Forret: Oksecarppacio, lakse symfoni eller marinerede grillede black tiger rejer Hovedret: Grillet brosme på rosmarinspyd, hvidvinsbraiseret græsk lammekølle eller tournedos af oksemørbrad. Dessert: Rødvinskogte pærer, crêpes suzette eller passionsfrugt tiramisu

359r,s-on

pr. pe

319,-

pr. pe

rson

Priser er inklusiv 1 times bowling og skoleje.


Mandag til torsdag

Vores nyrenoverede restaurant rummer op til 150 gæster til enhver form for arrangement. Vores køkkenchef kræser med årstidernes råvarer og har sammensat en lækker 3 retters menu til både børn og voksne i de flotte omgivelser.

Menuen består af: Forret: Lakseroulade anrettet på salat dertil hjemmebagt brød. Hovedret: 200g oksesteak med hjemmelavet pommes frites, salat, bernaise sauce og flüte.

Naturligvis tilbyder vi også bowling, som den perfekte slutning på en god aften. Middagen kan også nydes i vores cafeområde.

Dessert: Bananasplit med ristede nødder og chokolade sauce.

Min. 4 personer

Læs mere om menuen på www.lanesandlounges.dk

Ring og book på

32 520 520

319er,s-on

pr. p

279,-

pr. pe

rson

Priser er inklusiv 1 times bowling og skoleje.


SPIL POOL I LOUNGEN


Lørdag og søndag GRATIS kl. 10-15 BØRN U. 3 ÅR

En hyggelig weekend giver altid en god uge, så hvorfor ikke forkæle jer med en god brunch og evt. bowling. Tag familie og venner med til byens bedste brunch buffet. Tilbuddet gælder for min. 20 personer.

Læs mere om brunchmenuen på www.lanesandlounges.dk

Ring og book på

pr. vo

Lækkert morgenbrød, lune croissanter, flere varianter af wienerbrød, scrambled æg, bacaon og brunch pølser, ovnbagte tomater, røget laks, skære- og skive oste, forskelligt pålæg, frugt, yoghurt med mysli, pandekager med sirup, corn flakes, coco pops mm. Kaffe/te og juice ad libitum

32 520 520

199k,s-en

Brunchmenuen består af:

149,pr. barn u. 12

149k,s-en

pr. vo

89,-

pr. barn u. 12

Priser er inklusiv 1 times bowling og skoleje.


Mandag til søndag indtil kl. 17

Vi gør det nemt for dig at holde dit barns næste fødselsdag. Vi sørger for en hyggelig dag med sjov, fis og ballade. Vores store udvalg af lette kugler og børnebander gør, at der er sikret succes hver eneste gang børnene kaster. Tilbuddet gælder for børn op til 14 år og anbefales børn fra 6 år.

Læs mere om børnefødselsdag på www.lanesandlounges.dk

Børnefødselsdagen består af: En times bowling med skoleje inkl. menu bestående af samlselv-burger med pommes frites, slikpose, en lille sodavand eller lille slushice. En børnefødselsdag varer typisk 3 timer og der er mulighed for at bestille lagkage samt ballonklovn til underholdning.

Ring og book på

32 520 520

125,-

PR. BARN

Priser er inklusiv 1 times bowling og skoleje.


Lanes & Lounges er mere end bowling. Vi tilbyder en bred variation af specialarrangementer, som kan tilpasses et hvert behov med et gæsteantal op til 800 (ved leje af hele huset).

Her er et lille udvalg af de muligheder huset kan tilbyde dig.

Foruden vores restaurant råder vi over en festfal med plads til 550 spisende gæster, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad de på 1200 m2 kan bruges til.

For virksomheder: Større events Kick-off arrangementer Sommer- og julefester Produktpræsentationer Koncert og kulturbegivenheder Møde og konferencefaciliteter i vores særlige konferenceområde.

For private: Bryllup, konfirmation, barnedåb, begravelsesarrangement, fødselsdagsfest mv.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Lanes & Lounges arrangementsfolder  

Vi har hermed fornøjelsen af, at kunne præsentere et udvalg af forskellige typer arrangementer, som vi dagligt tilbyder vores mange gæster.V...

Lanes & Lounges arrangementsfolder  

Vi har hermed fornøjelsen af, at kunne præsentere et udvalg af forskellige typer arrangementer, som vi dagligt tilbyder vores mange gæster.V...

Advertisement