Page 2

Forord til jubilæumsskrift i anledning af Stenhusets 50 års jubilæum De fire unge herrer, der indtog deres måltider på Stenhus pensionatet, og som i 1964 tog initiativ til at stifte en bowlingklub, havde næppe dengang forestillet sig, at de skabte grundlaget for de mange sportlige triumfer, som Stenhuset har opnået gennem halvtreds år.

enten du har været medlem af klubben i mange år, og kender til megen af klubbens historie, eller du er forholdsvis ny i klubben, håber vi, at du vil finde det interessant at læse skriftet, og ønsker dig god fornøjelse med læsningen. Det er med stor glæde, at jeg som klubbens nuværende formand, kan ønske alle hjerteligt tillykke med jubilæet, og fortsat held og fremgang for Stenhuset og klubbens medlemmer. Lars Møller Jensen!

Stenhuset blev stiftet samme år som bowlingen kom til Aalborg i form af bowlinghallen i Karolinelund. Meget forandrede sig i det danske samfund i de glade tressere, hvor fuld beskæftigelse og en generelt øget velstand med langt flere penge til forbrug dannede grundlag for en velfærdsidræt som bowlingsporten. Meget har siden ændret sig, i løbet af årene som er gået. Pensionatet, som Stenhuset er opkaldt efter, er lukket for længst. Mange af de bowlingklubber, som blev stiftet i samme periode som Stenhuset, findes ikke mere. Men vores klub og den særlige Stenhuset ånd lever i bedste velgående. Med den i behold er jeg sikker på, at Stenhuset vil forblive en betydende faktor indenfor bowlingsporten i de næste mange år. Ungdomsarbejdet har altid haft en meget fremtrædende plads i Stenhuset. Der har altid været opbakning i medlemskredsen til at investere i den kommende generation, og vi har samtidigt været begunstiget af at have de dygtigste ungdomsledere til rådighed. Vi er mange, der er taknemmelige for den gode tid vi har haft som ungdomsspillere i klubben. Med jubilæet som anledning har Stenhuset udgivet dette jubilæumsskrift. Redaktionsudvalget har med jubilæumsskriftet ønsket at give et indtryk af klubbens historie gennem de halvtreds år, med vægt på højdepunkterne og de vigtigste begivenheder, fortalt med skrift og i billeder. Historien fortælles i kronologisk orden, med angivelse på en tidslinie, i hvilken tidsperiode beretningen hører til. Hvad 1994

2004

2014

1

Profile for Bowleren

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Profile for bowleren
Advertisement