Page 15

Bowlerne flytter nordenfjords 1. april 1974 mødte bowlerne i Karolinelund nye udfordringer. I slutningen af marts måned rettede den selvejende institution Aalborg Bowlinghals Fond henvendelse til Frank Bo Lind om forlængelse af lejekontrakten, men modtog meddelelse om, at dette ikke kunne lade sig gøre. Tæppeland havde ved indflytning i vestsiden stillet krav om, at de fik forret på øvrige lejemål, når de udløb.

I perioden fra 12. januar til slutningen af februar trænede klubben hver torsdag i Viborg. I slutningen af februar kunne de 8 nye baner tages i brug, og for at alle kunne få del i træningstimer var hallen, indtil indvielsen, åbnet til kl. 24.00 8. april 1976 blev Løvvang Bowling Center med 20 baner officielt indviet.

Igen måtte en række indflydelsesrige bowlingspillere, med Eivind Samuelsen i spidsen, trække i arbejdstøjet for at påvirke indflydelsesrige personer i Aalborg Kommune med håb om at kunne opnå hjælp. Der var mange projekter i spil, men efter et halvt års tid faldt valget på de nuværende faciliteter. Løvvang Bowling Center, Løvbakken 8, 9400 Nørresundby. Der var allerede dengang projekteret en idrætshal til skolen. Byrådet, med borgmester Marius Andersen i spidsen, besluttede at udvide idrætshallen med en kælderetage, som fik samme antal kvadratmeter som overetagen, dengang med plads til 24 baner. Det første spadestik blev taget i februar 1975 Sidste dag i Karolinelund Bowlinghal blev 11. januar 1976, hvor en af klubbens allerbedste spillere, Jørgen Tell, skulle kaste sidste kugle, i overværelse af en stuvende fuld bowlinghal. Jørgen Tell lavede en perfekt strike til stor begejstring for det store publikum. 12. januar startede optagning af hallens 12 baner og senere flytning til Løvvang. Medio januar påbegyndte AMF opsætning af 8 nye baner, som blev taget i brug i sidste del af februar. Artikel fra Aalborg Stiftstidende 1976. 14

1964

1974

1984

Profile for Bowleren

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Profile for bowleren
Advertisement