Page 11

Venskabsklub I slutningen af 1964 modtog klubben, via forbundet, en henvendelse fra BK Flinta Varberg med ønske om oprettelse af et venskabssamarbejde. Efter lidt brevveksling med BK Flinta i Varberg var venskabssamarbejdet en realitet med første match i Aalborg, marts 1965, senere med genbesøg i Varberg. Værterne skulle stå for indkvartering, baneleje og aftenfesten.

Efter indtagelse af morgenmaden, som foregik hos værterne, var der arrangeret en stille og rolig sammenkomst, hvor der var lejlighed til at tage afsked med gæsterne I 2010 indledte Stenhuset et nyt venskabssamarbejde med BK Solli i Oslo, som i sin medlemskreds har et tidligere

De første år var alt indkvartering privat. Det betød, at værterne i Aalborg senere var på genvisit i Varberg. Som årene gik med afgang og tilgang af nye medlemmer, forsvandt den private indkvartering lidt efter lidt, og i stedet blev indkvartering på hotel mere og mere udbredt. Og netop det var vel også årsagen til at venskabssamarbejdet stoppede i 1978. Billede fra aftenfesten på Stenhus Pensionatet. De første par gange BK Flinta besøgte Aalborg var ansvaret for aftenfesten, helt naturligt, lagt i hænderne på Agnes og Johanne Christensen på Stenhus Pensionatet, der trakterede med dejlig mad.

Aftenfesten på Stenhus Pensionatet. BK Flinta ankommer til Karolinelund. 10

1964

Gave fra BK Flinta 1974

1984

Profile for Bowleren

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Bowlingklubben Stenhuset - 50 år - 2014  

Profile for bowleren
Advertisement