Page 33

Vi har medaljer med hjem ... Ordene kom fra daværende forbundsformand Jan Donde ved et pressemøde i 199 L Pressemødet var det sidste, inden landsholdene startede den lange tur om på den anden side af kloden for at deltage i verdensmesterskaberne iSingapore. Jan Dondes profeti blev fremført med en så stor sikkerhed og overbevisning i SLemmen, at ingen af de fremmødte journalister var i tvivl om, at sådan måtte det ende. Det eneste som Jan Donde var noget i tvivl om, var medaljens karat og navnet på den - eller de af de 12 spillere, der ville få den så eftertragtede medalje hængt om halsen. Han skulle siden hen få mere ret, end han måske inderst inde var klar m'er, den dag ordene faldt.

Helle Andersen fra bowlingklubben VIking i Århus vandt All Everu. All Everu er en disciplin der omhandler en sammenlægning af den personlige score i mesterskabernes første fire discipliner; som er de indledende singlemesterskaber, boldmesterskaberne i double og tnble samt til sidst mesterskaberne for 5-mandshold. Det der gør All Event til noget særligt er, at det ikke er en "nu og her" præstation, men derimod 8-10 dages koncentration hvor det drejer sig om top-resultater hele tiden. Der er overhovedet ikke er plads til een eneste svipser, Det konstante pres er noget der slider på psyke og hæfter, og Helle Andersen har da heller ikke lagt skjul på, at hun fik sine kriser undervejs. Kriser er til, for al de kan overvindes. Og i sådanne situationer er del så, at sammenholdet i truppen og de kvalificerede ledere på stedet skal stå sin prøve. Selvom Helle Andersen, llgesom alle de andre spillere i truppen, var "limet til dagen", kommer der uvægerligt en down-

Guld til Helle Andersen For Iørsie gang nogen sinde skulle det lykkes for en dansk bowlingspilter at vinde guld i en single-disciplin i verdensmesterskaberne. Og så endda i en disciplin der er omgærdet af så megen respekt, som det er tilfældet med All Event.

.:

Med ønske om et fortsat godt samarbejde gratulerer vi med jubilæet.

SupERBOWLING

Velkommen til SuperBowling Åintingstider: Mandag-torsdag Fredag-lørdag Søndag SuperBowiing

10:()(}.23:oo 10:00-24:00 10:00-22:00 Aarhus

Skanderborgvej 226 Postboks 2352, 8260 Viby Telefon 86 11 90 00 Restaurant Bernhard Telefon 86 11 90 22

J

SAMMENSLUlNINGEN

Af DANSKE BOWUNGHAUER

Profile for Bowleren

Dansk Bowling Forbund - 25 år - 1992  

Dansk Bowling Forbund - 25 år - 1992  

Profile for bowleren
Advertisement