Page 42

40

Da bowlerne i 1976 indvier deres egen hal i Løvvang-centret, sker det med megen pomp og pragt. bl: a. en stor kamp mellem nogle af landets bedste bowlere, som her er opmarcheret før denne begivenhed. Aalborg kredsens bowlere har vist endnu et initiatiu ved Løvvang Bowling Center's apståen.

1975: Rossini udvider, på bekostning af keglebanerne, med 6 nye Brunswick -baner.

da lejemålet udløber, nedlægges men de friske bowlere har i melmeltiden etableret sig i en ny hal, Løvvang Bowling Center i Nørre Sundby, som nu har 20 A.'v1F -baner.

Arhus-hallen nedbrænder. Atter et hårdt slag for de århusianske bowlere.

Århus Bowlinghal, stadig med Aksel Haaning i spidsen, genåbner efter branden med 16 baner - en udvidelse på 6 i forhold til hallen før.

I Køge har Svend Andersen på rekordtid og meget målbevidst, fået en bowlinghal igennem på få måneder, og haller åbner med 12 At\llF-baner.

Midt i glæden over den stigende banekapacitet, lukker Frederikssund Bowlinghal. som genåbner. opgive at drive hallen på frivillig basis.

1976: De fynske bowleres stærke ønske gennem mange år, om at få en bowlinghal i gang, krones med held. Ebbe Petersen kan åbne den første bowlinghal på Fyn med 16 AMF-baner. Unionen mærker straks en voldsom medlemstjlgang_ Karolinelund Bowlinghal skal,

1977:Jørn Jensen køber Frederikssudn Bowlinghal, som genåbner. Silkeborg får sin bowlinghal en ID-baners AlvIF-halmed Martin Damsgaard som initiativtager og ejer. Hallen får navnet: Arena Bowling Center.

Profile for Bowleren

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Profile for bowleren
Advertisement