Page 38

36 de to, omkranset af en flot laurbærkrans (Birgitte Lund's var det !) og dernæst et lille udsnit af de mange gratulanter ved modtagelsen på Rødovre Rådhus: fra venstre borgmesteren Dahl Nielsen, Dansk Idræts-Forbunds generalsekretær Emanuel Rose, spillernes klubformand, William Raben, Sisu, og helt til højre med siden til, vor formand, Jørgen Højager. En flot, festlig aften, og en stærk opmuntring for dansk bowling.

drenge og piger kæmpede på lige fod, og det var da også første gang, en pige var mellem medaljetagerne. Hun spilkede med et snit på 191. Også ved verdensmesterskabskampene i London samme år, præsterede Lene Jensen en god indsats. Som eneste dansker nåede hun den eftertragtede finale, og blev her nummer 16. e-

...~

.,

Bedst i ungdomslandskamp Et af de nyeste skud på arrangementsLene Jensen stammen er en ungdomskamp mellem Et af de største talenter dansk bowling 4 nationer, Danmark, Belgien, Vestnogen sinde har fostret, er Viborg- tyskland og Hollands bedste unge konpigen Lene Jensen. Ved utallige lejlig- kurrerede i et flere-dages arrangement, heder har hun bevist sin styrke, og hun hvor kampene blev spillet i Vesttyskhar deltaget i flere landskampe og in- land. ternationale opgør. Af samtlige deltagende piger, blev Allerede som ungdomsspiller var Bente Andreasen nummer 1, indivihun fremme, første gang for alvor ved duelt, og ved samme lejlighed opnåede de nordiske mesterskaber i 1975, som Susan Damstoft og Helle Jensen en 1. blev afholdt i Rossini bowlinghal i· plads i 2-mandshold. februar. Hun var et af de største danDer er stadig krummer i vore unge, ske lyspunkter, og blev nummer 3 og mange, mange talenter er på vej individuelt, på et tidspunkt, hvor over hele landet.

Profile for Bowleren

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Profile for bowleren
Advertisement