Page 34

32 7. plads ved W orld Cup Joan Højer Andersen var i disse år en af vore bedste damespillere. Navnlig når det virkelig gjaldt, skaffede hun gang på gang gode placeringer hjem, både for sin klub, sit land og individuelt. Og ved World-Cup i 1972, hvor der for første gang måtte deltage damer, blev hun bedste dansker og klarede sig strålende i verdensfinalen, som blev spillet i Hamburg i Vesttyskland. Hun placerede sig efter de indledende runder til finalen, og sluttede sammenlagt som nummer 7.

På billedet ses hun, da hun sammen med herrevinderen af den danske afdeling, Thorkild Jensen, har fået overrakt erkendtlighederne for sejrene.

Den attråede serie nået Medens meldinger fra hele verden næsten dagligt lyder på, at spillere

når den perfekte serie på 300, lod denne begivenhed vente på sig idansk bowling. Ind imellem meddeltes om 300serier, slået af danske spillere under træning, men den 29. oktober 1972 kom endelig meldingen: en 300-serie slået i et tællende arrangement. Det var Flemming Buchardt som i 2. divisionskampen for sin daværende klub, B64 mod BKB36 nåede 12 strikes, og 300-serien. Det var i 4. serie, denne 300-serie faldt, og Flemming Buchardts samlede score på 'de 6 serier blev på 1270 snit 211.

Begivenheden blev naturligvis fejret efter alle kunstens regler, og her ses Flemming Buchardt efter præstationen, få overrakt blomster af bowlinghallen Ved Kajen's leder, Lise Kristensen. 300-serien blev slået i Ved Kajen, og er senere fuldt op af 300-serier, slået af Anders Larsen, som da spillede for FBK70/SBU og Helge Nevers, som spiller for Tel Star/KBU. Endvidere har Frank Petersen, Joker i en 5mands hold-kamp , amerikansk spillemåde, slået 300.

Profile for Bowleren

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Profile for bowleren
Advertisement