Page 22

20

dagens lys: B-mesterskaberne, hvori vore C- og D-spillere kan deltage, og som først og fremmest gælder en kvalifikation til at deltage i de danske mesterskaber. Det betød, at presset lettede lidt, men man må alligevel i dag konstatere, at arrangementet i visse unioner må deles over 2 haller på grund af pladsnød. Samlet deltager i disse år omkring 600-650 bowlere i kampen om det danske mesterskab, nogle igennem Bmesterskaberne, og A- og B-spillere ved direkte tilmelding.

Internationalt samarbejde Efterhånden som vor økonomi viste stadig større positive tendenser, og vore sportslige kvalifikationer berettigede os til det, øgede vi det internationale samarbejde på det sportslige område. Der er andet steds her i skriftet en beskrivelse af, hvilke internationale mesterskaber, vi deltager i, men - da navnlig på ungdomssiden -, er antallet af landskampe mellem os og et eller flere landet, øget. Det er jo gennem internationalt samarbejde, vor sport kan udvikles og kræfterne for alvor prøves. Meget regnskab og papir i bowling På eet område tror vi, vi er anderledes end mange andre idrætsgrene. Ved alle arrangementer, stort eller lille, er der en masse regnskab at føre. Det kræver en god og dygtig, samt omfangsrig, stab, at holde tingene i orden. Til al held for dansk bowling, findes overalt i landet mange interesserede bowlere, som gerne tager et nap med, når der er bud.

Her et par eksempler på dette: Først fra et DM i Aalborg, hvor vi ser fra venstre: unionsformanden Per Nørgaard, den daværende kasserer, Ove Jensen, Poul Erik Madsen, Ella Nielsen og Jørgen Finnemann helt til højre. Dernæst fra B-DM i Køge i 1977, hvor det fra venstre er spilleudvalgsformanden Peter Hallgren, unionsformanden Mogens Hald Petersen, samt Leif Petersen og kassereren Birgit Hallgren, alle SBU. Sidst fra de nordiske mesterskaber i Rossini i 1973, hvor der arbejdes på livet løs. Her er det fra venstre KBU's nuværende spilleudvalgsformand, Bør, ge Christiansen, Einar Wendorff, tidligere sekretær i KBU, Jonna Oder, nuværende bestyrelsesmedlem, og Egil Holm, daværende kasserer i DBwF.

Profile for Bowleren

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Dansk Bowling Forbund - 10 år - 1977  

Profile for bowleren
Advertisement