Page 8

begyndelsen af 1977. Hun var virkelig med til at give bowlingen et lift, så også en masse unge søgte om optagelse i klubberne.

Borgmester Verner Dalskov foretager den officielle åbning

Det var en dejlig hal, vi havde fået. Lys og venlig og bare tiptop. Den første halleder var en god "gammel" bowlingspiller, nemlig Preben Salomonsen. Han blev dog efter ca. 1/2 år afløst af en anden bowler, Helge Andersen (som for øvrigt stadig er halleder). Han stod sammen med formand Villy i spidsen for en hel række initiativer, som førte til en eksplosiv udvikling i tilgangen af nye bowlere og dermed nye klubber. Den l. februar 1976 var der 29 medlemmer (heraf 22 herrer) fordelt på 2 klubber i Unionen, men allerede den 1. juni 1976 var man oppe på ca. 100 licenserede bowlere, og da man nåede årsskiftet havde Unionen 176 licenserede spillere.

Anne Rath

TV-mesterskab i Odense En anden ting, som også gjorde sit til, at medlemstilgangen voksede eksplosivt, var, at TV-mesterskabet blev afholdt i bowlinghallen den 17. marts 1977, kommenteret af legendariske Gunnar Nu. Hos herrerne vandt Flemming Damstoft fra SBK, og hos damerne var det en af vore jyske veninder, Margit Bangsø, fra Fight i Herning. Alle vi fynboer var glade for Margit's triumf, for hun var jo en af "vor egne". Hende kendte vi fra vore mange ture til Herning, før vi selv fik en bowlinghal.

Halleder Helge Andersen

Nu dæmpede det jo heller ikke på interessen, at Anne Rath, som vi for en periode havde "lånt" fra København, blev udtaget til ungdomslandsholdet i

6

De 2 TV-mestre Margit Bangso og Flemming Damstoft

Profile for Bowleren

Fyns Bowling Union - 25 år - 1967-1992  

Fyns Bowling Union - 25 år - 1967-1992  

Profile for bowleren
Advertisement