Page 16

Det andet store arrangement i Odense var Nordiske Mesterskaber den 17.-20. november. Det betød en masse for Fyn, både bowlingmæssigt og organisationsmæssigt. Der var masser at tage sig af: EDB, presse, resultater, afskrivere o.s.v. skulle organiseres, banerne skulle gøres i stand, ja, der var 1.000 forskellige ting at gøre. Det blev en stor succes for Fyn, der fik ros for arrangementet fra alle sider. Thomas Hansen fra Top 10 debuterede på det danske landshold, og oveni det hele fik vi en individuel nordisk mester, Peer Jensen, Sisu - den første herre nogensinde. Det skete efter forrygende flot spil. Så alt i alt var NM virkeligt et værdigt stævne for Odenses 1000 års jubilæum.

Repræsentantskabsmøde

1989

Ovenpå dette for Fyn store år var Unionens kasserer gennem 4 år, Tove Esbensen fra Top 10, kørt træt. Hun var trådt til efter en "mindre heldig" periode og havde virkelig fået Unionens økonomi op at stå og fået alt lagt i faste rammer.

Kasserer Tove Esbensen

Thomas Hansen, Top 10

Det viste sig dog at være umuligt ved repræsentantskabsmødet at finde en ny kasserer, hvorfor man måtte indkalde til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i begyndelsen af maj. Her blev Hartvig Fritzen fra Top 10 foreslået og enstemmigt valgt. I øvrigt blev en "gammel" kending indenfor bowling valgt til seniorleder, nemlig Ib Hansen, Brasilia. Også et senere kendt koryfæ, John Pedersen, B.C.M., blev valgt ind i bestyrelsen ved årets repræsentantskabsmøde. På dette møde blev det i øvrigt fortalt, at Kenneth Hansen, Brasilia, ved NM for ungdom havde fået bronze individuelt, at han sammen med Morten Kristoffersen, Five O'Clock havde fået sølv for par, og at

Peer Jensen, Sisu

SØren Åhman, Smut

14

Profile for Bowleren

Fyns Bowling Union - 25 år - 1967-1992  

Fyns Bowling Union - 25 år - 1967-1992  

Profile for bowleren
Advertisement