Page 4

15. JULI 1991 Fyens Stiftstidende

Bowler med bid i kuglen Fynbo til VM i Singapore Af POUL IB PEDERSEN

Der er bid i bowlingkuglen i familien Sørensen i Stige. For nogle år siden mødte Søren Sørensen en køn pige i bowling-hallen. I dag er fru Pia gift med Søren, der i næste måned skal til VM i Singapore, mens sønnen Jesper på et halvt år kan blive mester i år 2000. Mener farmand Søren. I dag står den 27-årige odenseaner Søren Sørensen foran en drengedrøm. Som en af de bedste på det bowlinglandshold, der i næste måned tager til Singapore for at spille om verdensmesterskabet, har han i løbet af 11 år udviklet sig til at være en af støtterne på det danske mandskab.

Odense mangler bowling-baner - Jeg har aldrig spillet bedre end i den netop afsluttede sæson, forklarer han i sit hjem i Stige, hvor fru Pia og lille Jesper på et halvt år lytter med. - I 140registrerede serier har jeg spillet med et gennemsnit på 197,og det rækker til en placering som nummer to eller tre på

landstoppen, fortæller Søren Sørensen, som i øjeblikket må tage til Jylland for at træne, da bowlinghallen i Odense holder ferielukket! - Vi mangler flere baner i Odense, mener Sirius-spilleren, som til·aaglig presses af sine holdkammerater i den velfungerende Odense-klub, der netop er rykket op i 1. division. Han har tidligere spillet i klubberne Brasilia, Smut, Top 10.

Støtte fra Team Danmark Team Danmark har støttet bowlerne, så Danmark som det eneste landshold kommer til Singapore en uge før, VM-konkurrencerne starter, så holdet kan nå at blive akklimatiseret. Der skal seks herrer og lige så mange damer afsted, blandt andet den 36-årige Sundby-spiller Anne Rath. Hun har været i Singapore for at besigtige banerne og er kommet hjem med værdifulde oplysninger om for eksempel banernes oliering. - Team Danmark har sikret os hver en specialboret kugle, som skal sikre optimale resultater under de klimatisk uvante forhold, selvom der selvfølgelig er air-conditionering i hallerne, siger Søren Sørensen, som en gang tidligere har besøgt Asien. Det var i 1988,da han på Fillippinerne var med til at vinde sølv til det danske fire mandshold for ungdomsspillere.

BILLED NÆSTE SIDE.

Profile for Bowleren

Presseklip VM - (1991)  

Presseklip VM - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement