Page 24

23, AUGUST 1991

Fyens Stiftstidende Oplag: 65.689

Kaotisk start At det kan være noget slemt natteroderi at dyrke bowling, fik deltagerne i de netop startede verdensmesterskaber i Singapore et fuldgyldigt bevis for. Først klokken 3,45 natten til fredag (lokal tid) lykkedes det at få kåret årets første verdensmester. 52 nationer med hver et 12 spillere stort hold skal kæmpe om VM i flere discipliner i een hal med 36 baner, og fortsætter arrangementet med så mange tekniske og organisatoriske vanskeligheder, Bom det er begyndt, forudser pessimister, at man ikke bliver færdig som planlagt den 31. august. Faktisk varede førstedagen knap 20 timer. De seks danske deltagere opnåede beskedne placeringer. Hvor langt bagefter de var, kunne arrangørerne imidlertid ikke oplyse på grund af træthed, men det kunne dog oplyses, at Mayc, Taiwan, blev verdensmester med 1327kegler.

Vendsyssel Tidende Oplag: 25.902

Nat-bowling SINGAPORE: At det kan være noget slemt nattero- . deri at dyrke bowling, fik deltagerne i de netop startede verdensmesterskaber i Singapore et fuldgyldig! bevis for. Først klokken 3,45 natten til fredag (lokal tid) lykkedes det at få kåret årets første verdensmester. De seks danske deltagere opnåede beskedne placeringer. Hvor langt bagefter de var, kunne arrangørerne imidlertid ikke oplyse på grund af træthed, men det kunne dog oplyses, at Mayc, Taiwan, blev verdensmester med 1327 kegler

Herning Folkeblad Oplag: 17.318

VM i bowling:

Kaotisk start At det kan være noget slemt natteroderi at dyrke bowling, fik deltagerne i de netop startede verdensmesterskaber i Singapore et fuldgyldigt bevis for. Først klokken 3,45 natten til fredag (lokal tid) lykkedes det at få kåret årets første verdensmester. 52 nationer med hver et 12 spillere stort hold skal kæmpe om VM i flere discipliner i een hal med 36 baner, og fortsætter arrangementet med så mange tekniske og organisatoriske vanskeligheder, som det er begyndt. forudser peso simister, arsman ikke bliver færdig som planlagt den 3l. august. Faktisk varede førstedagen knap 20 timer, idet de første bowlere gik i gang k!. 8 torsdag morgen. Mayc, Taiwan, blev verdensmester med 1327 kegler foran Silva, Mexico, med 1310. De bedste danskere blev Ole Jørgensen, som scorede 1225, og Søren Sørensen, der noteredes for 1176 kegler.

Ekstra Bladet Oplag: 245.393

KAOS VED VM-BOWLING I\t det kan være noget slemt natt erodvri at dyrk!' bowling. fik deltagerne i de netop startede verdensmesterskaber i Singapore et fuldgyldigt bevis for. Først. klokk en 3,45 natten til fredag (lokal tid) lykkedes det at få kåret årets første verdensmester. 52 nationer med hver et 12 spillere stort hold skal kæmpe om VM i flere discipliner i een hal med 36 haner, og fortsætter arrangementet med så mange tekniske og organisatoriske vanskeligheder, som det er begyndt, forudser pessimister, at man ikke bliver færdig som planlagt den 31. august. De seks danske deltagere opnåede beskedne placeringer. Hvor langt bagefter de var, kunne arrangørerne imidlertid ikke oplyse på grund af træthed, men det kunne dog oplyses, at Mayc, Taiwan, blev verdensmester med 1327 kegler foran Silva, Mexico, med 1310. De bedste danskere blev Ole Jørgensen, som scorede 1225, og Søren Sørensen, der noteredes for 1176 kegler.

Profile for Bowleren

Presseklip VM - (1991)  

Presseklip VM - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement