Page 22

23. AUGUST 1991 Midtjyllands Avis Oplag: 22.878

- Det kan endda blive bedre Ole Jørgensen

bedste dansker på førstedagen

VM ibO'WlingiSingapore • BOWLING . Silkeborgbowleren Ole Jørgensen fik en pæn debut på første konkurrencedag ved VM I Singapore. I mændenes single over seks serier scorede han 1225 point svarende til et gennemsnit på 204 pr. serie . . Jeg er rimeligt tilfreds med resultatet. Min start var skidt, hvorefter jeg splllede mig op I de næste serier. Men så gik det dårligt I sidste serie. Dog: alt i alt en rimelig debut, siger Ole Jørgensen fra sit hotelværelse på Plaza Hotel I Singapore.

De 16 bedste i finale Ole Jørgensen's placering rækker til en placering omkring nummer 50 af de 300 deltagere· det endelige resuyltat orkede de asiatiske arrangører ikke at meddele omverdenen efter næsten 20 timers konkurrencer på den første dag. Dog ligger det fast, at verdensmesteren blev taiwaneseren Mayc (1327 kegler) foran Silva , Mexico (1310 kegler). De næste dage byder på konkurrencer i to-mands. tre-mands og fem·mands bowling, og VM·stævnet afsluttes med en finale om det individuelle verdensmesterskab. Her er kun de 16 bedste fra de foregående dages konkurrencer med.

. Splller jeg som i dag, har jeg kun en meget lilJe chance for at komme med i den afsluttende finale. Men spiller jeg konstant op til mit bedste, har jeg en chance for at blive mellem de ti til 20 bedste, siger Ole Jørgensen.

Varme ingen hindring Den meget fugtige varme har Ikke generet det danske hold, da der er alr-condition i den hal. hvor VM bliver afviklet. . Man skal blot passe på, når man går til og fra hallen, da temperatur-torsketlen ude og Inde er 20 grader. Forholdene I hallen er trange, men banerne gode. Alle på det danske hold har fAet slebet kuglerne, da der er meget olie på banerne, og det har været en stor rordel, fortæller Ole Jergensen fra Singapore. Det danske herrehold skal i Uden Igen lørdag i double, mens kvinderne arvikler sit stngle-rnesterskab i dag, fredag. fryd Ole Jørgensen· fik en flot VM·start som bedste dansker. Foto: Preben Baltzer

af

Profile for Bowleren

Presseklip VM - (1991)  

Presseklip VM - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement