Page 18

22. AUGUST 1991

Midtjyllands Avis Oplag: 22.878

Klarer Ole den fugtige varme? Bouiiernes VM starter idag iSingapore • BOWLING - I dag starter kampen om bowlernes verdensmesterskab i Singapore. Med på det danske hold er- Silkeborg-bowleren Ole Jørgensen, og det store spørgsmål inden de første kegler begynde at vælte er: Klarer Silkeborg-bowleren Singapore's fugtige varme? Den 24-årige silkeborgenser bryder sig i det hele taget ikke om hård varme, og ved VM må Ole Jørgensen desuden kæmpe med en luftfugtighed på op imod 90 procent. Forberedelserne har imidlertid været de bedste nogensinde for de 12 danske landsholdsbowlere, seks kvinder og seks herrer. De danske landsholdsbowlere har i ugen op til VM været

i træningslejr i Singapore for at vænne sig til klima'et og forholdene på stedet og der har været tilknyttet psykolog til den danske trup.

Ole bedst ved DM På det danske herrehold står københa vnerne Peer J ensen og Lars 0ager med størst international erfaring. De er da også begge med i Team Danmarks elitegruppe. Men ved de seneste danske mesterskaber blev Silkeborgs Ole Jørgensen bedst placerede VM-bowler med en andenplads foran Peer Jensen. Meget afhænger imidlertid af den enkelte bowlers psykiske balance på selve konkurrencedagen.

Her står Ole Jørgensen godt rustet, idet landstræner Leo Klitte kender ham fra sin tid i Silkeborg og har trænet ham på ungdomslandsholdet. Herrenes hold består af: Ole Jørgensen, Silkeborg, Tom Hedegaard, Viborg, Peer Jensen, København, Per Søndberg, København, Søren Sørensen, Odense og Lars 0ager København. Kvindeholdet, der må tilskrives gode chancer for at komme med i topkampen, består af: Helle Andersen, Århus, Helle Jakobsen, Århus, Pia Jarlstrøm, København, Lene Klitte, Viborg, Jette Lauridsen, Århus og Anne Rath, København. VM-stævnet varer frem til 31. august.

Profile for Bowleren

Presseklip VM - (1991)  

Presseklip VM - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement