Page 11

9. AUGUST 1991 Vejle Amts Folkeblad Oplag: 27.922

Fredericia Dagblad Oplag: 9.147

Toptræner i spidsen for bowling-landsholdet Takket være støtte fra Team Danmark har DanSK Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere. Aftalen gælder foreløbig for et år, og den indebærer, at Leo Klitte er med i flyet, når landsholdene mandag rejser til VM i Singapore. Leo Klitte opnåede selv status som landsholdsspiller i bowling efter en fodboldkarriere som målmand på divisionsplan i Viborg, Brønshøj, Kolding og Skovbakken, og han har tidligere varetaget jobbet som landstræner i årene 1983-86.

Folkebladet Sydjylland Oplag:

18.890

Lønnet bowlingtræner Tillet være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere. Aftalen gælder foreløbig for et år, og den indebærer, at Leo Klitte er med i flyet, når landsholdene mandag rejser til VM i Singapore. Leo Klitte opnåede selv status som landsholdsspiller i bowling efter en fodboldkarriere som målmand på divisions plan i Viborg, Brønshøj, KIF og Skovbakken, og han har tidligere varetaget jobbet som landstræner i årene 1983-86. Derefter virkede han i en tre-mg periode som landstræner for det spanske bowlinglandshold samtidig med, at han var sportsdirektør i en bowlinghal i Bareelena.

Jydske-Vestkysten3 Esbjerg

Kegle-træner på deltid Takket være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere. Aftalen gælder foreløbig for et år, og Klitte er med i flyet, når landsholdene mandag rejser til VM i Singapore.

Århus Stiftstidende Oplag:

72.043

Får lønnet landstræner Takket være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Kline, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte

toptrænere.

Fyens Stiftstidende Oplag: 65.689

Bowlertræner bliver lønnet Takket være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere. Aftalen gælder foreløbig for et år, og den indebærer, at Leo Klitte er med i flyet, når landshold ene mandag rejser til VM i Singapore. Leo Klitte opnåede selv status som landsholdsspiller i bowling efter en fodboldkarriere som målmand på divisionsplan i Viborg, Brønshøj, Kolding og Skovbakken, og han har tidligere varetaget jobbet som landstræner i årene 1983-86.

Ekstra Bladet NU ER DER LØN TIL LANDSTRÆNEREN Takket være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Forbund fået råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid. nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere. Aftalen gælder foreløbig for et år, og den indebærer. at Leo Klitte er med i flyet. når landsholdene mandag rejser til VM i Singapore. Leo Klitte opnåede selv status som landsholdsspiller i bowling efter en fodboldkarriere som målmand på divisionsplan i Viborg. Brønshøj, Kolding og Skovbakken, og han har tidligere varetaget jobbet som landstræner i årene 1983-86. Derefter var han landstræner for det spanske bowlinglandshold samtidig med. at han var sportsdirektør j en bowlinghal i Barcelona.

B. T.

Penge til

bowling. træneren B~ For første gang nogensinde ansætter Dansk Bowling Forbund en lønnet landstræner. Takket være støtte fra Team Danmark er der blevet råd til at ansætte Leo Klitte på deltid. Han regnes i bowlingkredse for en af Europas absolutte toptrænere. Før han blev bowling-spiller og -træner, havde han en karriere som fodbold-målmand på divisionsplan i Viborg, Brønshøj, Kolding og Skovbakken. Aftalen gælder foreløbig for et år, og den indebærer, at Leo Klitte er med i flyet, når landsholdsspilleme på mandag rejser til VM i Singapore. Ved VM er der store forventninger til det danske hold. »I Europa har vi nogle af verdens bedste bowlingspillere, og vi er forsvarende Europamestre i fire dicipliner - det giver selfølgelig forhåbninger,« siger formanden for Dansk Bowling Forbund, Jan Donde. Danmark stiller med fuldt hold hos både damerne og herrerne, som deltager i alle diciplinerne, single, to-, tre-, fire- og fem-mands-hold og individuelt. Det sidste er det egentlige VM for enkeltspilIere, som spillerne kvalificerer sig til via de andre dicipliner. Danmarks bedste bud på et individuelt VM er hos damerne, Anne Rath og hos herrerne, Lars 0ager og Peer Jensen. pap

Politiken

Bowling Lønnet land.træner Takket være støtte fra Team Danmark har Dansk Bowling Furbund fAet råd til at ansætte en lønnet landstræner på deltid, nemlig Leo Klitte, der i bowlingkredse regnes blandt Europas absolutte toptrænere, Aftalen galder foreløbig for et Ar,

Profile for Bowleren

Presseklip VM - (1991)  

Presseklip VM - (1991)  

Profile for bowleren
Advertisement