Page 9

1966 og de blev leveret af AMF, som var toneangivende i konkurrencen med andre banemærker. Som sagt, så gjort - Danmarks næststørste bowlinghal var en kendsgerning (hallen i Århus var på 28 baner), og da åbningsstævnet var i gang, fik hallen fornemt besøg. Af redaktøren af det jydske medlemsblad, Bowleren, Eivind Samuels en. »Man begejstres. Dette blads redaktør deltog i Rødovrehallens åbningsstævne i et ophold mellem et ruteflys landing i Kastrup og en divisionskamps start i Københavns Idrætspark. Og dette hastige dyk ned i den sydende bowlingbegejstrede heksekeddel, som dette nye imponerende center er, var nok til at begejstre og betage. Med 26 bowlingbaner på stribe fuldt belagt, og tilskuerpladserne bag banerne tætpakket med interesserede tilskuere, kunne man ikke andet end glædes blot ved synet. Den nye hal har naturligvis avlet en masse nye bowlere, og i dette stævne, hvor der deltog godt 300, kunne man måske have ønsket lidt mere disciplin, sådan at forstå, at bowlerne inde på banen kunne være lidt mere i fred. Der var for meget kiggen over skulderen - i al venskabelighed naturligvis, men alligevel til gene for koncentrationen«.

Dansk Idræts- Forbunds hæderstegn. Det skete efter 35 års uafbrudt virke på det organisatoriske plan.

Solveig Øelund (f. 1925).Medstifter af CKC, klubbens formand 1962-1977,og stadig aktiv i samme klub. Revisor i KBU siden unionens start i 1966og unionens første IKK-leder. Var iøvrigt med til både stiftelsen af KBU og Dansk Bowling Forbund. Københavnsmester i par tillige med Grethe Larsen. Det skete i 1965i Rossini Bowlinghal, og indenfor samme time også københavnsk mester i kegler. Modtog i 1982 15års fortjenstnålen i KBU og i 1985Dansk Bowling Forbunds guldnål.

Køben~avsllle~terskabeme i !ulwlillg

Han tog den først »Den der kan godt være lidt svær!« Citat Gunnar Nu Hansen i en TVtransmission. At det er så sandt, som det er sagt, kan alle bowlingspillere bevidne. De har alle sammen prøvet den deprimerende opstilling, der som regel skyldes, at der er et eller andet galt med slaget. At tage den »sker kun en gang ud af 1 million serier i flg. statistikker fra USA«, blev det oplyst. Men det lykkedes for Ib Sparre, BK 61, i et såkaldt Bowlingo-stævne i Rødovrehallen den 26. november. »Kære Ib, du er som en Aladdin, som fangede en appelsin i sin turban, du er blevet en bowlingoplevelse rigere, som antagelig ingen anden dansk bowler vil opleve - så derfor ønsker vi dig til lykke«, blev præstationen hilst med. Held skal der da også til - men spådommen kom nu alligevel ikke til at holde helt stik. Andre danskere har snuppet opstillingen.

KEOBOW forsøgte hver måned at orientere medlemmerne over det ganske land om hvad der skete indenfor kegler og bowling. Bladet blev grundlagt i 1932 og var den nye unions officielle medlemsblad på stiftelsesdagen. Det lykkedes de skiftende redaktører, at skabe et intimt og rimeligt velorien-

7

Profile for Bowleren

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Profile for bowleren
Advertisement