Page 61

1984

To KEU' ere , Per Søndberg, Sisu og Yvonne Steffensen, Smut 79, vandt landsfinalen i World Cup, og belønningen var verdensfinaledeltagelse i Australien. Ingen nåede finalen her, Per blev nr. 14og Yvonne nr. 20.

Årets leder igen en hal Meget farligt stykke celofan En spiller fra bowlingklubben Trotterne var så uheldig i en kamp mod BK Henkel, at træde over i 4. serie, 5. rude. Spilleren anførte, at han havde overtrådt som følge af, at han gled i et stykke celofan, men for alle tilfældes skyld, og på opfordring af turneringslederen, blev der spillet en provisorisk rude. Henkel protesterede imidlertid, og sagen gik i forbundets Amatør- og Ordensudvalg. Udvalget gik grundigt til værks - og var blandt andet på banerne for selv at afprøve dette vederstykkelige celofans farlighed. Det var der nu ikke nogen, der hverken faldt eller overtrådte afved den lejlighed, men det egentlige i sagen blev nu spørgsmålet om den enkelte spillers ansvar for at påse, at tilløbsbanen er fri for fremmedlegemer, iden han afgiver sit kast. Her var der enighed om, at denne tunge byrde, ligger på spilleren, og på den måde stadfæstede A-O-udvalget en tidligere afgivet kendelse i en lavere instans. Igen var Claus Rasmussen på færde med en herlig tegning.

For 4. år i træk valgte de, der stod bag prisen som Årets Leder, en selvejende institution omkring en bowlinghal. Denne gang var det folkene i Køge, som fik prisen for deres brave indsats for at bevare bowlinghallen.

Betinna Christensen, B64 og Jette S. Pedersen, Joker fik hjælp af Lene Klitte, Viborg, ved Europamesterskaberne for ungdom, som blev spillet i Norkoping, Sverige. Den håndsrækning brugte pigerne til at sikre sig sølv i 3-mandshold og Betirma til at få bronze i par. Individuelt vandt Lene Klitte mesterskabet. Hardy Larsen, Sisu, blev bedste, danske dreng med en 6. plads.

59

Profile for Bowleren

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Profile for bowleren
Advertisement