Page 51

1981 læremesteren på vegne af Hook, og Bent Olsen, Sisu, formulerede en velment taknemmelighed over Helge' s arbejde. Alt blev fulgt op med nye kraftige tilkendegivelser fra forsamlingen. Helge A. Larsen havde indtil denne stund været indbegrebet af ledersskab i bowling. Han betydning for KBU var enorm, og hans evne til at skære igennem og se praktisk på tingene, havde gjort det organisatoriske arbejde til en ren leg for dem, der var med. Og havde fået dem til at være så engagerede, at det for en hel del blev en livsform at arbejde med bowling. Som det var for Helge og hans hustru, Grethe i de første mange år. I en periode var Helge A. Larsen både formand og spilleudvalgsformand og minsanten også på såvel sin klubs førstehold som på landsholdet. Samtidig deltog han med stor interesse i forbundets arbejde, i et års tid nødtvungent som landsformand. Helge var kendt for, ikke at gøre tingene sværere end de er, han havde stor respekt for dem, som duede til noget, og som foretog sig noget, men - torden og lynild - over dem, som bare kæftede op, uden at sætte sig ind i forholdene. Dem brød han sig ikke om, hvad de ind imellem også fik at vide. Farvel til formandsposten blev ikke ensbetydende med et farvel til bowling og den dag i dag er Helge A. Larsen blandt de aktive på bowlingbanen. CKC har fornøjelsen.' Til ny formand valgtes som en selvfølge, Bent Holst Rasmussen, og han gik i gang med arbejdet i Københavns Bowling Union med en solid organisatorisk baggrund, som alle fik glæde af i de kommende år. De nye tider fik iøvrigt den virkning, at det nu ikke længere var en bestyrelse, som kørte KBU, men et forretningsudvalg. Bestyrelse kom den gruppe til at hedde, som udgjordes af forretningsudvalget, licensformanden og de forskellige kredsformænd. Nyvalgt til forretningsudvalget blev det år Sonja Sørensen og Jørgen Jørgensen. De blev henholdsvis sekretær og ungdomsleder.

Bent Holst Rasmussen (f. 1938).1årenes løb aktiv i Saturn, BBK, SAS og Sporvejene. Medlem afKBU's bestyrelse fra 1971.Blev valgt som suppleant, men indgik i arbejdet i praksis som ungdomsleder 3 måneder efter. Valgt som sådan 1972.Licensformand 1975,næstformand og medlem af spilleudvalget 1977.Fik til opgave at organisere den nye struktur med bl.a. kredsinddeling og ændring af ledelsessammensætningen. Fik denne vedtaget i 1981,og blev samme år valgt til unionsformand, hvilket job han bestrider i jubilæumsåret også. Modtog DBw F' s hæderstegn i guld i1984 og KBU's 15års fortjenstnål i 1986.

Også ny formand andre steder Formandsskiftet i KBU smittede af på forbundet. Det gik nu ikke helt så fredsommeligt til, og det var ikke slet så ventet. Men begivenhederne på DBwF-repræsentantskabsmødet fik Jørgen Højager til at gå af, og der var ved at opstå et problem, da det gik op for forsamlingen, at de, der var mest kritiske over forbundets arbejde, absolut ikke havde tænkt sig at tage et ansvar. Det havde de, der fulgte med i kulissen, ellers regnet med. Men det gik da - ny forbundsformand blev Frank Rasmussen, så man kan sige, at også i DBwF var en epoke slut - og en ny begyndt.

Billige kvalitetstryksager SPECIALE: FORENINGS- OG MEDLEMSBLADE Lyntryk og fotokopier fra dag til dag Kataloger' Faktura· Kuverter· Etiketter' Brochurer· Brevpapir· Prislister· Bøger

Alt i bogbinderiarbejde Omslagsbøger . Kataloger' Tidsskrifter· Falsning' Samlehæftning

Fotografering til brochure brug Vi hjælper gerne med opsætningen.

Alt i[otoarbeide-

op- og nedfotografering.

Vi giver gerne et tilbud på Deres tryksag.

SJ\,1QJIsetifyk vI Tina og Seren

Møller

SALTVÆRKSVEJ 134 • 2770 KASTRUp·

!li 31517179

Kurt Olesen (f. 1948).Medlem af Flintstone fra 1963,hvor han blev medlem på dispensation, da han ikke var fyldt 18år. Medlem afklubbestyrelsen i over 15år. Formand for Valby Bowling Alliance og den lokale kreds, da den blev stiftet. Modtog KBU's 15års fortjenstnål i 1986.

49

Profile for Bowleren

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Profile for bowleren
Advertisement