Page 28

1972 finde huller til 3 gange årligt at skulle afsætte en week-end til dyster mod kammeraterne fra de andre unioner. Og da man også fandt, at omkostningerne var blevet for store, det var nemlig blevet mere almindeligt, at spillerne fik dækket alle udgifterne, var tiden inde til en ny form for unionskampe. Premieren fandt sted i slutningen af 1972,og den nye hal, Rossini fik æren. Alle unioner mødtes - og i 2 discipliner, 5-mands hold, 3 serier AM og B-mandshold, EU, og der var endvidere tale om, at man tog hul på en ny omgang i den såkaldte» Unionspokalturnering«. Vinderholdet i de enkelte discipliner, fik 4 points, nr. 2 fik 3 O.S.v.,og til alles overraskelse løb JBU afmed den første aktie af de udsatte pokaler hos herrerne, medens damerne fra KBU klarede skærene hjem i sidste øjeblik.

Ulla Frederiksen og John Thomassen tog sig kærligt af de danske mesterskaber individuelt. DM fandt sted i Frederikssund og havde hos parrene KBU' ere på 1. pladsen et af stederne: Connie Buchardt og Jannie Nielsen, Starlet. Der var rekorddeltagelse ved årets DM. Hos de unge fortsatte Birgitte Lund, Sisu sin enestående sejrsrække: Nr. 1 hos pigerne individuelt og i par igen sammen med Yvonne Pagel, ligeledes Sisu. Per Carlsen, SBK vandt ynglingenes langlemmede dyst - også han i begge discpliner. I par rakte Bjarne Uhrslov, Center, ham en hjælpende hånd.

Endnu et tiltag Ledelserne i de 4 nordiske hovedstæders forbund var blevet enige om, at forsøge med en indbyrdes match, og det skulle foregå i København, hvor Rossini igen var rammen om et større arrange-

26

en realitet, begyndte telefontrådene fra bowlinghallen Ved Kajen på Islands Brygge at gløde. Halledelsen lagde ud med at informere AMF i Sverige, og da Flemming efter de 6 serier forlod banerne, fik han øjeblikkelig overrakt en stor buket blomster af Ved Kajen's daglige leder, Lise Christensen, som samtidig kunne bringe en lykønskning fra AMF og en meddelelse om, at et guldur ville tilsendt ham snarest. Også fra klubbens side overrækker man Flemming en gave til erindring om dagens resultat«. B64 spillede i en 2. divisionskamp mod BKB36 og vandt da denne med nydelige cifre. Flemming Buchardt opnåede i de seks serier 1270, snit 211.

Ros til ungdomsklub »Ris er man næsten sikker på at få, når noget ikke bliver gjort godt nok, men dette lille indlæg skal kun være ros til ungdomsklub ben SBK, som for nylig har afholdt andespil i Ved Kajen. Det var en fornøjelse at se den sikkerhed, præcision, energi m.m. som de unge udviste, man skulle tro, de havde prøvet det mange gange før. Det er et godt initiativ og et godt stykke arbejde for klubben. Ulrik og Tove Ulrichen«. Et begejstret par, med interesse i banko, fik afløb for deres glæde. På mange måder var der tale om en usædvanlig klub, som blev startet af nu afdøde Ejner Damstoft. »SBK, som er forkortelsen for Sundby Bowling Klub, blev startet i november måned 1965, og er altså i disse dage 7 år gammel som klub. Dengang var klubbens ældste medlem blot omkring 15år gammel. Dis-

Profile for Bowleren

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Profile for bowleren
Advertisement