Page 11

1966 jede sig om det mere hyggelige. Det blev tilstræbt at spille en gang om året mod hinanden, og i nogle af kampene stillede unionerne sågar op med både 1. og 2. hold. Unionerne kappedes også om at gøre rammerne omkring kampene så festlige som muligt, hvad forsiden på det jydske unions blad i oktober taler sit tydelig sprog om. Det handler om storopgøret mellem JBU og KBU i Karolinelund Bowlinghal, Aalborg, hvor jyderne hos herrerne fik revance for et forsmædeligt nederlag året før, medens KBU vandt suverænt hos damerne. En anden form for »samkvem« i det sportslige miljø, må man så sandelig også kalde de såkaldte »telefonmatcher«. Her stillede f.eks. Rossini op mod Arhus Bowlinghal. Holdene spillede i deres egen hal, startede samtidig og efter hver serie kontaktede de to haller hinanden, resultaterne blev hængt op, og så ellers videre der ud af. Meget rejseomkostningsbesparende og det var rigtigt hyggeligt og formbevarende! For de topbowlere, som ikke lige frem var med i landsholds-udtagelser og måske oven i købet på selve holdet, var de årlige unioinskampe noget man så hen til. Her mødtes de lokale i nogle drabelige dyster, og der blev i sandhed også taget for sig af retterne, når det dre-

Begyndelsen

gjort

»Fra KBU er der til Dansk Kegle- og Bowling Union fremsendt en anmodning

om tilladelse til at optage junior- og ynglingespillere i unionen, og med forventning om, at denne anmodning vil blive imødekommet, har vi udarbejdet en skrivelse til alle interesserede med en opfordring til dem om at danne klubber eller tilmelde sig klubber under KEU «. For yderligere at stimulere interessen blev de unge inbudt til åbningsstævne i bowlinghallen på Islands Brygge, og her viste det sig, at Kurt Bergmann Larsen, Center - også ved hjælp af et handicap blev bedst af de 44, som sagde ja til at være med. Blandt de 12bedste kan nævnes Fleming Damstoft, Per Søndberg, Bo Carls en, Poul E. Petersen og Arne Jensen.

KBU' s første mestre Årets kampe om de danske mesterskaber skulle vise, hvem der som de første »rigtige« KBD' ere, kunne indskrive sig i historien. Den ære overgik Poul Hansen, Tel-Star og Lydia Johansen, RKBK. Ejben Henriksen og Per Christensen vandt DM i par, og storfavoriterne, Vibeke Raben/Alice Jensen, Flintstone genvandt parmesterskabet.

- din garanti for sikkerhed!

~D'SOS90:Som Danmarks

= =

DS/EN29002

førende producent af låse har Ruko opnået det internationale certifikat DSIISO 9002, der gives som bevis for højt udviklede kvalitetsstyringssystemer med hensyn til produktion og montage.

_

9

Profile for Bowleren

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Københavns Bowling Union - 25 år - 1966 - 1991  

Profile for bowleren
Advertisement