Page 14

LIDT FRA SISU'S ARKIVER Sisu- har ikke kun gode seniorbowlere Ungdomsafdelingen er også stærk, men man vil gerne have flere medlemmer, og inviterer til gratis instruktion på bestemte dage. Som du sikkert ved, er Danmarks største bowlinghal, med ikke mindre end 26 bowlingbaner, beliggende i Rødovre Centrum. Du ved måske også, blandt andet ved at læse sportsreferaterne i denne avis, at en af Danmarks største og mest dominerende bowlingklubber har hjemme i denne bowlinghal, nemlig bowlingklubben »SISU". F.eks. er "SISU,,'s herrer blevet danske mestre fem år i træk!

Også ungdom Det er bowlingklubben »SISU,,'s seniorafdeling, som står for disse bedrifter, men klubben rider dog tillige over en af Københavns største ungdomsafdelinger, som absolut helle ikke er at kimse af. Ved de danske ungdomsmesterskaber gik mesterskabet for ynglinge drenge til af spillerne. I ynglinge-par hos pigerne tog vi også mesterskabet hjem, ligesom klubben fik en bronze-medalje individuelt i gruppen ynglinge piger. I ynglinge-rækkens landsdæk-

kende I. division tog SISU sølvet hjem. ved Københavns-mesterskaberne 1983 hjembragte klubben guld i tre discipliner, to gange Sølv og en enkelt broncemedalje. l Rødovremesterskaberne 1983 var klubben helt suveræn. SISU fik S mesterskaber af 6 mulige og hentede IOud af 18 mulige medaljer.

6 tumeringshold I den Københavnske turnering deltog klubben med ikke mindre end 6 turneringshold, hvor dårligste placering var en 4. plads. I Junior-I rækken vandt holdet sin række. Der findes også en landspokalturnering hvor klubben deltog, med en broncemedalje til puslingene og en guldmedalje til ynglingene til følge. Som det kan ses, går man til sagen i »SISU«. Der er nok at se til, og der spilles turneringskampe stort set hveranden weekend. Ungdomsbowlere opdeles i tre grupper, gældende såvel piger som drenge. Puslinge omfatter piger og drenge ind-

til 12 år. Juniorer indtil det fyldte 16. år og ynglinge indtil de fylder20 år. Det er i særlig-grad i de to første grupper; at klubben nu søger nye medlemmer. Du behøver ikke tidligere at have spillet bowling. Du får al den instruktion i klubben Du behøver. Altså piger og drenge i alderen 8 til 15 år er velkomne til en sport der er i rivende udvikling, en sport der stiller krav til præcision og akuratesse, og ellers ikke kenkurrenceminded, - så var det miske en ide' at kigge ned til os, enten mandag den 29. august eller fredag den 2. september kl. 17.00 - begge dage spiller vi til kl. 18.00 - Jeres forældre er naturligvis velkomne til al kigge med, og der er gratis instruktion. Kugler og bowlingsko stilles til rådighed i hallen, og det er måske værd at bemærke, at bowling ikke stiller de store fysiske krav. Du behøver derfor ikke at være en kraftkarl. Selv spinkle piger driver det vidt i bowlingsporten.

Bowling:

Mestre med en god start Sisu 's bowlingherrer vandt to gange 6-2 i premieren Bowlingklubben Sisu's danHos Sisu spillede tre af spillerne med et snit på over 200 ske holdmestre i herre-bowp._John Lafgren 816 p, Arne ling slap godt fra sæsonpreJensen 811 p og Lars Pedermieren i l. division .. Week-enden bød på to kamsen 8OOp. Dagen efter, i søndags, var pe, og i begge tilfælde vandt Sisu's Poul JuhI helt i særklasSisu med 6-2. Danmarksturneringen er i år se i kampen mod LR 64. Poul ændret, så der kun spilles fire - Juhl scorede sammenlagt 891 fordelt på serierne 233, 221, serier mod seks sidste år. 203.234. I selve sæsonpremieren blev Men også Arne Jensen var Sundby besejret sikkert. godt med. Han lagde ud med Sisu var kun to kegler fra en serie på 243 p, havde så en at vinde med maksimale 8~. serie på 185 p for at slutte af Men i.tredie serie vandt Sundmed 216 og 201 P og sammenby 1189-t'!88 og fik dermed lagt 845. seriens to points. Nielsen erstattede John Lefgren i sidste serie og scorede Poul Juhl suveræn flotte 216 p. Sisu scorede sammenlagt skip 4773 p mod Sundbys 4475.

Profile for Bowleren

Sisu 25 års Jubilæumsstævne - (1990)  

Sisu 25 års Jubilæumsstævne - (1990)  

Profile for bowleren
Advertisement