Page 12

Ved de årlige unionskampe, som KØbenhavns Bowling Union's bedste mandskaber spiller mod Jydsk, Sjællandsk og Fyns Bowlingunion, er det flere gange lykkedes spillere fra SISU at komme med på holdet. Det har ikke i alle tilfælde været top resultater, der er blevet slået, men i det spØrgsmål har det vigtigste været, blot at være med. Billedet her stammer fra dameunionskampen i 1967 mellem KBU og SBU, i Frederikssund,ved hvilken lejlighed det foriØvrigt for 1. og forelØbeligt sidste gang lykkedes SBU at besejre det kØbenhavnske damehold. Vibeke JarlstrØm og Gerda Raben var med,og ses helt til venstre.

)K IPPEO

Det er ved flere lejligheder lykkedes vore spillere at kvalificere sig til landsholdene. Både hos damerne og navnlig hos herrerne har SISU være med blandt deltagerne, og navnlig ved Europamesterskaberne var klubben rigt repræsenteret.Jørgen Skriver Rasmussen, Georg Jensen og Kaj Skarving fik den strålende oplevelse, at spille for Danmark ved EM. Billedet her er fra de udtagelseskampe, som fandt sted, og viser det udtagne landshold.

Det er aldrig lykkedes os at få en kØbenhavnsmester hos herrerne individuelt. Til gengæld fejrede Peter Hallgreen/Bent 01 sen triumfer i 1969, hvor de besatte 1. pladsen i par. Kaj Skarving og JØrgen Nielsen var "lige ved" året fØr, men blev nr. 2, og Peter Hallgreen besatte i 1969 2. pladsen. Vibeke JarlstrØm/Gerda Raben blev i par i 1968 ligeledes nr. 2, og nr. 1 i 1967. Det skal dog nævnes, at Vibeke JarlstrØm for en anden klub i 1966 vandt KM individuelt, for året efter for SISU at blive nr. 2. Billedet er fra 1969. 12

Profile for Bowleren

5 års jubilæumsstævne  

Udgiver: Sisu

5 års jubilæumsstævne  

Udgiver: Sisu

Profile for bowleren
Advertisement