2014 01 Bovia magasinet for alle bovias beboere

Page 16

BOLIG & LIVSSTIL

Af rumdesigner Bettina Therese Møller

Dit hjem er din base Vores hjem er en base, som vi værner om og oplever som et trygt sted – et sted, der bør give ro og trivsel og fylde os med ny energi. Farverne i dit hjem har stor betydning.

Inviter yndlingsfarverne ind i hjemmet. Eksperimenter med puderne og plaiden i sofaen og plakaterne og malerierne rundt omkring i stuen.

Sørg for at skabe balance og harmoni, så du får en bolig, som støtter dig og familien. Det er det vigtigste. Derefter kan du kaste dig ud i at eksperimentere. I denne første artikel, vil jeg opfordre alle til at gå i gang med at eksperimentere. Og husk, det er kun dig og din familie, der ved, hvad der føles rigtigt for jer. Som rumdesigner holder jeg mig opdateret med trenden, men mest af alt bliver jeg inspireret overalt, hvor jeg færdes. Jeg eksperimenterer og prøver mig frem. Og det kan alle, bare man tør.

Eksperimenter med farver; de fleste har nogle farver, som betyder noget for dem. Inviter dem ind i hjemmet, bland nyt og gammelt, flyt om på møbler, eller giv dem blot en anderledes vinkel. Hvem siger, sofaen skal stå lige op og ned ad væggen? Og det med puderne. Hvilke farver passer? Find en plakat, maleri, plaid, tæppe eller andet i stuen, som har flere farver i sig, og eksperimenter med at bruge dem rundt omkring i stuen. Mix gerne farver og mønstre i puderne. Vælg de puder, der siger dig noget, og vælg med hjer-

Bolig & livsstil Der tales meget om, hvordan vi skal leve og indrette os. Hvad siger trenden? Hvad siger naboen? Hvad er rigtigt, og hvad er forkert? BOVIA Magasinet har bedt rumdesigner Bettina Therese Møller om at give læserne inspiration til boligindretning og livsstil – og dele sine tips og tricks.

16