Page 1

Kurt Schwitterstraat 29

Rotterdam-Nesselande Rijwoning

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 1

27-03-13 13:52


Rustig wonen in het groenste stukje Rotterdam De Kurt Schwitterstraat is één van de meest recent opgeleverde straten in de jonge nieuwbouwwijk Nesselande, de groenste wijk van Rotterdam. De straat ligt rustig, omgeven door groen en water en tóch maar ongeveer 300 meter van de metro Nesselande en zo’n 500 meter van winkelcentrum ‘Boulevard Nesselande’ en het unieke strand aan de Zevenhuizerplas. Een groene, weidse omgeving, waar de woningen harmonieus in passen. De warme uitstraling, overstekende pannendaken en verticale lijnen vormen de belangrijkste kenmerken van de architectuur.

Modelwoning in topvorm De grote rijwoning aan de Kurt Schwitterstraat 29 is in gebruik als modelwoning. Dat betekent dat de achtertuin al voor u is aangelegd en dat de woning volledig is afgewerkt met onder meer een luxe keuken, badkamer en toiletruimte. De wanden zijn in de hele woning gestuct en gesausd. Op de vloeren van de gehele begane grond en eerste verdieping ligt hoogwaardig licht eiken laminaat; de zolder is voorzien van zeil met houtstructuur. Instapklaar en direct beschikbaar!

Licht en ruimte U komt het huis binnen in een hal, die toegang geeft tot het toilet, de garderobe, de meterkast, de trap naar boven en de woonkamer met open keuken. De toiletruime is voorzien van een hangend toilet en een hoekfontein en is betegeld met donkergrijze vloertegels en lichte wandtegels. De brede schuifpui zorgt voor veel daglicht in de ruime, tuingerichte woonkamer. In de woonkamer heeft u, onder de trap, een praktische bergkast. Ook in de moderne witte keuken is volop kastruimte. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van onder meer een hoge koelkast, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en schouwafzuigkap.

Zonnige tuinen De Kurt Schwitterstraat 29 heeft een voor- en een achtertuin, met een oost- respectievelijk westligging. U kunt dus als u wilt de hele dag genieten van de zon. De berging in de achtertuin biedt veel handige bergruimte.

Drie, vier of vijf kamers boven Via de trap vanaf de begane grond bereikt u de eerste verdieping en de overloop met traphek. Op deze verdieping heeft u drie slaapkamers van respectievelijk 13,9 m², 12,5 m² en 8,9 m². De badkamer is helemaal áf met een

2

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 1

27-03-13 13:52


douchehoek, twee wastafels en een tweede toilet. Bruin/grijze vloertegels en tot het plafond wit getegelde wanden geven de badkamer een eigentijds karakter. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een woonoppervlak van ruim 31 m². Hier kunt u één of twee extra kamers realiseren.

Tuinstad De Kurt Schwitterstraat ligt in Tuinstad, een groene buurt van Nesselande, aan de kant van Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze buurt vindt u vooral geschakelde laagbouwwoningen, met ruime voor- en achtertuinen. Een bijna dorpse sfeer, die nog eens wordt versterkt door de aandacht die is besteed aan de ruimte voor kinderen. Zo rijdt er in Tuinstad alleen bestemmingsverkeer en is er meer dan voldoende speelgelegenheid voor kinderen van alle leeftijden. Ook de Brede School Nesselande, met onder meer drie basisscholen en naschoolse opvang ligt hier. Een compleet aanbod op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn en vrijetijdsbesteding maakt Tuinstad aantrekkelijk voor bewoners van álle leeftijden.

Nesselande Nesselande ligt aan de oostrand van Rotterdam, in de polders tegenover Nieuwerkerk aan den IJssel. Tussen het centrum van Rotterdam en het Groene Hart. Grenzend aan de Zevenhuizerplas en perfect bereikbaar via de A12 en A20, maar ook met de metro, die letterlijk ín Nesselande stopt. Met de auto of met openbaar vervoer bent u snel en gemakkelijk in bijvoorbeeld hartje Rotterdam of Utrecht. Op het gebied van sport en recreatie heeft Nesselande haar bewoners heel veel bijzonders te bieden. Ten eerste op en rondom de Zevenhuizerplas. Daarnaast is er, naast het winkelcentrum ‘Boulevard Nesselande’, het vijf hectare grote ‘Common Greengebied’; een fraaie ontmoetingsplek met veel groen, tussen allerlei algemene voorzieningen, het Oeverpark en de boulevard. Ook heeft de wijk diverse sportzalen en drie sportvelden die geschikt zijn voor diverse sporten, gymlessen en clubactiviteiten. Uniek is het strand van Nesselande. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals het NK Beachvolleybal en Beach Soccer. De Zevenhuizerplas is verbonden met de Rotte en daarmee ook met Recreatiegebied Rottemeren. Of u nu lekker sportief wilt mountainbiken, skeeleren of surfen of rustig wilt fietsen, wandelen of kanovaren, er zijn in Nesselande mogelijkheden te over.

3

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 2

27-03-13 13:52


Begane grond

Ruime rijwoning aan de Kurt Schwitterstraat 29 • Totaal woonoppervlak circa 134 m² • Tuingerichte woonkamer met open keuken circa 39 m² • Keuken met diverse luxe inbouwapparatuur • Betegelde toiletruimte • Drie slaapkamers op de eerste verdieping • Royale badkamer met douchehoek, dubbele wastafel en hangend closet • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra kamers • Mooie ‘houtlook’ vloeren • Voortuin met ochtendzon • Aangelegde achtertuin met berging op het westen (middagzon) • Ruime parkeergelegenheid langs de straat.

4

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 3

27-03-13 13:52


1e verdieping

2e verdieping

5

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 4

27-03-13 13:52


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 5

27-03-13 13:53


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Nesselande. U heeft het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Rotterdam. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [010] 400 33 33.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

www.rabobank.nl/rotterdam Tel: [010] 400 33 33

7

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 6

27-03-13 13:53


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Van Herk Makelaardij Fluiterlaan 421Â 2903 HN Capelle aan den IJssel (010) 258 29 00 capelle@vanherk.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Kurt Schwitterstraat 29.indd 7

27-03-13 13:53

Kurt Schwitterstraat 29 def  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you