Page 1

3-kamerappartement aan Het Nieuwe Damplein

Damstraat 57, 2265 AE Leidschendam

In de koopsom vrij op naam (v.o.n.) zijn o.a. inbegrepen Grondkosten, bouwsom (excl. meerwerk), vergoeding voor architect, constructeur, makelaar en overige adviseurs, notariskosten i.v.m. transportakte en kadastergegevens. Diverse bijkomende kosten zoals bouwleges, aansluitkosten water, gas, elektra, riolering, c.a.i. (exclusief beeldsignaal), de aanvraag van het Woningborg garantie-certificaat. • Prijs inclusief Siematic keuken en luxe Villeroy & Boch sanitair • Genoemde prijzen zijn inclusief het 21% B.T.W. tarief.

Niet in de koopsom v.o.n. zijn inbegrepen De kosten verbonden aan het afsluiten van een hypothecaire lening zoals afsluitprovisie voor de lening, notariskosten voor de hypotheekakte en kadastergegevens en meerwerk.

Gratis waardebepaling huidige woning Wilt u uw huidige woning verkopen? Of bent u zich nog aan het oriënteren voor een nieuwe woning, maar toch benieuwd hoeveel uw huidige woning nu waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij een van de NVM makelaarskantoren. Makelaardij WVK of Frisia Makelaars komt graag bij u thuis voor een kosteloze waardebepaling. Zij kennen uw buurt en de woningen en adviseren een juiste verkoopprijs.

Informatie en verkoop Voor informatie en verkoop kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur:

Louise Platter, tel. 015 – 276 04 30 Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Flyer Damstraat 57.indd 1

11-09-12 12:17


Damstraat 57

Schaal 1:100 | Zijde Damstraat

De entree/hal met toilet en berging van dit ruime driekamerappartement op de tweede verdieping ligt tussen het woongedeelte aan de rechterzijde en het slaapgedeelte aan de linkerzijde. Het woongedeelte bestaat uit een royale living met open keuken van bijna 55 m2 en kijkt uit over het gezellige autovrije Damplein. Twee naar binnen opengaande deuren in de living geven toegang tot het ruime balkon. Samen met de twee franse balkons in de zijgevel zorgen deze voor een optimale lichtinval. Het slaapgedeelte is via een aparte gang bereikbaar en bestaat uit twee ruime slaapkamers met eveneens franse balkons, een badkamer met tweede toilet en een berging met opstelplaats voor de wasmachine. De badkamer is via zowel de gang als de

enpa Mol

raat

enst

raat

Venest

Damstraat

inv

ing

n.t

.b

Vliet

ull

laan

Sluiskant

Damplein

Dam

plei

n

Sluis

Plas

poel

stra

alte

bushalte

Brug

Damplein

Vliet

bush

at

Warmoerzierstraat

Dam

Brug

mol

2e 125 m2 3 11 m2 8 m2 ja 2012 circa € 165,€ 397.850,-

Zaag

Verdieping Woonoppervlakte Aantal kamers Oppervlakte balkon Berging in stallinggarage Privéparkeerplaats in stallinggarage Bouwjaar VVE kosten per maand Koopsom v.o.n. inclusief parkeerplaats

d

grootste slaapkamer toegankelijk.

Zijde Damplein

Flyer Damstraat 57.indd 2

11-09-12 12:17

Flyer Damstraat 57  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you