Page 1

3-kamerappartement aan Het Nieuwe Damplein

Damstraat 39, 2265 AE Leidschendam

In de koopsom vrij op naam (v.o.n.) zijn o.a. inbegrepen Grondkosten, bouwsom (excl. meerwerk), vergoeding voor architect, constructeur, makelaar en overige adviseurs, notariskosten i.v.m. transportakte en kadastergegevens. Diverse bijkomende kosten zoals bouwleges, aansluitkosten water, gas, elektra, riolering, c.a.i. (exclusief beeldsignaal), de aanvraag van het Woningborg garantie-certificaat. • Prijs inclusief Siematic keuken en luxe Villeroy & Boch sanitair • Genoemde prijzen zijn inclusief het 21% B.T.W. tarief.

Niet in de koopsom v.o.n. zijn inbegrepen De kosten verbonden aan het afsluiten van een hypothecaire lening zoals afsluitprovisie voor de lening, notariskosten voor de hypotheekakte en kadastergegevens en meerwerk.

Gratis waardebepaling huidige woning Wilt u uw huidige woning verkopen? Of bent u zich nog aan het oriënteren voor een nieuwe woning, maar toch benieuwd hoeveel uw huidige woning nu waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij een van de NVM makelaarskantoren. Makelaardij WVK of Frisia Makelaars komt graag bij u thuis voor een kosteloze waardebepaling. Zij kennen uw buurt en de woningen en adviseren een juiste verkoopprijs.

Informatie en verkoop Voor informatie en verkoop kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur:

Louise Platter, tel. 015 – 276 04 30 Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Flyer Damstraat 39.indd 1

11-09-12 12:29


Damstraat 39

Schaal 1:100 | Zijde Damstraat

De entree/hal met toilet en berging met opstelplaats voor de wasmachtine van dit ruime driekamerappartement op de tweede verdieping neemt een centrale plaats in tussen het woon- en slaapgedeelte. Wanneer u het appartement betreedt, treft u links het woongedeelte met uitzicht over Het Nieuwe Damplein. Het woongedeelte bestaat uit een royale living met halfopen keuken en biedt u met ruim 56 m2 een zee aan ruimte. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot het balkon. Rechts van de entree/ hal bevindt zich het slaapgedeelte. De hier gelegen vertrekken liggen aan een aparte gang. Naast twee ruime

enpa Mol

raat

enst

raat

Venest

Damstraat

inv

ing

n.t

.b

Vliet

ull

laan

Sluiskant

Damplein

Dam

plei

n

Sluis

Plas

poel

stra

alte

bushalte

Brug

Damplein

Vliet

bush

at

Warmoerzierstraat

Dam

Brug

mol

2e 122 m2 3 6 m2 8 m2 ja 2012 circa € 165,€ 393.850,-

Zaag

Verdieping Woonoppervlakte Aantal kamers Oppervlakte balkon Berging in stallinggarage Privéparkeerplaats in stallinggarage Bouwjaar VVE kosten per maand Koopsom v.o.n. inclusief parkeerplaats

d

slaapkamers van circa 20 m2 vindt u hier een grote badkamer.

Zijde Damplein

Flyer Damstraat 39.indd 2

11-09-12 12:29

Flyer Damstraat 39  
Flyer Damstraat 39  
Advertisement