Page 1

Dudokplantsoen 5

Bergschenhoek Geschakelde twee-onder-een-kapwoning

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BFD Dudokplantsoen 5.indd 1

27-03-13 13:17


Tweekapper in klassieke jarendertigstijl De twee-onder-een-kapwoning aan het Dudokplantsoen 5 ligt in het hart van de nieuwe wijk Parkzoom, recht tegenover het plantsoen met speeltoestellen, dat in de zomer van 2013 wordt aangelegd. Het huis heeft een markante gevel, met een naar voren stekend hoofddeel in een wit gekeimde baksteen en een kleiner, terugliggend zijdeel in roodbruine baksteen. Een karakteristiek Frans balkon op de eerste verdieping maakt het jarendertigbeeld af. Uw auto – of zelfs twee – parkeert u comfortabel in de tuin vóór uw huis.

Verrassend ruim U komt het huis binnen in een ruime hal, die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, het trappenhuis en de woonkamer. De woonkamer is met zo’n 43,5 m² verrassend ruim en oogt door de grote openslaande deuren naar de achtertuin nog groter. De open keuken en de eetkamer zijn aan de tuinkant; hier zijn alle voorzieningen getroffen voor een royale open keuken. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. De sfeervolle halve erker met een groot raam zorgt voor veel lichtinval in de zithoek. Op de begane grond heeft u onder de trap een praktische bergkast. Op de begane grond is een voorziening getroffen voor een mogelijke uitbreiding. Als uw gezinssituatie of woonwensen in de toekomst veranderen, kunt u de woon-/eetkamer met maar liefst drie meter vergroten. De achtertuin van deze woning ligt op het zonnige zuidwesten. De berging achterin de tuin biedt handige bergruimte voor bijvoorbeeld uw tuinspullen.

Vier, vijf of zes slaapkamers Via een dichte trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping heeft u maar liefst vier slaapkamers van respectievelijk 13 m², 10,3 m², 8,1 m² en 5 m². De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de

2

BFD Dudokplantsoen 5.indd 1

27-03-13 13:17


woning en geeft toegang tot een Frans balkon, dat straks uitzicht biedt over het plantsoen. In de badkamer kunt u met gemak een ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel plaatsen. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een oppervlak van 31,6 m². Voldoende ruimte om naast de cv-installatie, wasmachine en –droger bergruimte te creëren. Het dakraam maakt het zeer aantrekkelijk hier één of twee extra kamers te realiseren.

Eigen stijl en smaak De woning aan het Dudokplantsoen 5 wordt zonder keuken, ingerichte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Zó kunt u zelf deze ruimtes naar eigen stijl, smaak en budget afbouwen. Ontbreekt het u aan de tijd of zin? Tegen een meerprijs kan de woning voor u worden voorzien van een kwaliteitskeuken en sanitair en tegelwerk in de badkamer en toiletruimte.

Het groene dorp Parkzoom is de jongste wijk van Bergschenhoek. Het gebied ligt in het noordwesten van het dorp, tegen de bestaande wijken Boterdorp en Bergsche Acker aan. Een wijk waar veel aandacht is besteed aan de groenvoorzieningen. Als onderdeel van de ‘Blauwgroene Zone’ is ook de natuur hier nooit ver weg. Uitgestrekte weilanden, de Rotte en recreatiegebied de Rottemeren, het Hoge en Lage Bergse Bos; het is hier een paradijs voor watersporters, wandelaars, skaters en joggers.

Compleet Bergschenhoek Bergschenhoek is een gemoedelijk dorp, dat in de schaduw van Rotterdam z’n eigen karakter heeft behouden. Het dorpse karakter herkent u onder meer in het actieve verenigingsleven; voor iedereen is er wel een club. In Bergschenhoek is niets ver weg. Binnen een paar minuten loopt u langs de singel naar het gezellige dorpscentrum van Bergschenhoek met winkelcentrum De Vlashoeck en de winkels aan de Dorpsstraat. Ook de vernieuwde Winkelpromenade Berkel Centrum in Berkel en Rodenrijs is op loopafstand. Diverse basisscholen en de Bergschenhoekse vestiging van de Rotterdamse scholengemeenschap Melanchton zijn prettig dichtbij.

Bereikbaar Bergschenhoek ligt heel centraal; met de auto bent u via de A4, A12 en A13 snel in Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Ook de bus en aansluitend de Randstadrail vanaf station Rodenrijs brengen u in alle omliggende steden. Bergschenhoek is de ideale woonomgeving voor wie van dorpsleven houdt, dichtbij de Randstad.

3

BFD Dudokplantsoen 5.indd 2

27-03-13 13:17


Begane grond

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning aan het Dudokplantsoen 5 • Royaal woonoppervlak circa 142 m² • Woon/eetkamer met open keuken 43,5 m² • Openslaande deuren naar zonnige achtertuin • Vier slaapkamers op de eerste verdieping • Hoofdslaapkamer met Frans balkon • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra kamers • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, vóór het huis • Keuken, badkamer en toiletruimte casco opgeleverd.

4

BFD Dudokplantsoen 5.indd 3

27-03-13 13:17


1e verdieping

2e verdieping

5

BFD Dudokplantsoen 5.indd 4

27-03-13 13:17


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Dudokplantsoen 5.indd 5

27-03-13 13:17


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Lansingerland. U heeft in Bergschenhoek het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Zuid-Holland Midden. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [015] 275 00 00.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën.

www.rabobankzuidhollandmidden.nl Tel.: [015] 275 00 00

7

BFD Dudokplantsoen 5.indd 6

27-03-13 13:17


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Van Dullink NVM Makelaars Kerksingel 2 2651 CC Berkel en Rodenrijs (010) 511 44 55 info@vandullink.nl Lagerweij en Fonk NVM Makelaars Bergweg-zuid 70 2661 CV Bergschenhoek (010) 521 96 60 bergschenhoek@lagerweij-fonk.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BFD Dudokplantsoen 5.indd 7

27-03-13 13:17

Dudokplantsoen 5 def  
Dudokplantsoen 5 def  
Advertisement