Page 1

Droppinghof 1

Nootdorp

Vrijstaande villa

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BF Droppinghof 1.indd 1

27-03-13 13:12


Vrijstaand wonen in alle vrijheid Voor wie rust, ruimte en privacy zoekt, is deze vrijstaande villa ideaal. De woning ligt beschut aan de pittoreske Droppinghof, direct aan het water met daarachter een rustige weg. Bovendien wordt het huis aan alle kanten omringd door een mooie tuin. De zijtuin, die grenst aan de waterrand, is voorzien van een hardhouten vlonder met een trapje naar het water.

Stijlvolle architectuur De villa is opgetrokken uit een klassieke rood-blauwe baksteen op een zwarte plint. In combinatie met de crèmewitte kozijnen, entreedeuren en glasprofielen geeft dit de woning een uiterst stijlvol karakter. Net als het zadeldak met donkere dakpannen en de overstek is ook de fraaie erker op de begane grond een mooi detail, geïnspireerd op de architectuur uit de dertiger jaren.

Licht en ruimte op de begane grond Met een woonoppervlak van 158 m², verdeeld over drie verdiepingen, heeft dit huis veel indelings- en gebruiksmogelijkheden. U komt het huis binnen in een ruime hal met toilet en meterkast. Onder de trap naar de verdiepingen kunt u met gemak een royale garderobe creëren. De L-vormige woonkamer (33 m²) heeft aan de waterzijde een grote raampartij; aan de tuinzijde is de pui voorzien van dubbele openslaande deuren. Hierdoor komt veel daglicht de kamer binnen. Vanuit de woonkamer gaat er een deur naar de afgesloten, ruime keuken van 19 m², waar diverse keukenopstellingen mogelijk zijn. De grote erker is aan drie zijden voorzien van ramen, waardoor de ruimte bijzonder licht én sfeervol is. Naast de keuken geeft de bijkeuken praktische extra bergruimte. De vrijstaande villa aan de Droppinghof 1 heeft een voor-, zij- en achtertuin. Tegen het huis aan gebouwd, toegankelijk vanuit de voortuin én achtertuin, heeft u uw eigen garage, waar u behalve uw auto ook bijvoorbeeld uw fiets(en) veilig kunt wegzetten.

2

BF Droppinghof 1.indd 1

27-03-13 13:12


Drie, vier of vijf kamers Via een open trap bereikt u vanaf de begane grond de eerste verdieping. Op deze verdieping heeft u drie lichte slaapkamers van respectievelijk 22,4 m², 10,2 m² en 10 m²; elk met een groot en een kleiner raam. In de badkamer kunt u met gemak een ligbad, aparte douche, tweede toilet en dubbele wastafel plaatsen. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een woonoppervlak van 32 m². Hier kunt u één of twee extra kamers maken; op de vliering heeft u bovendien een zee aan bergruimte.

Casco Deze woning wordt casco opgeleverd, zodat u naar eigen stijl, smaak en budget uw keuken, badkamer en toiletruimte kunt afbouwen. Ontbreekt het u aan de tijd of zin? Tegen een meerprijs kan de woning voor u worden voorzien van een kwaliteitskeuken, badkamer, sanitair en tegelwerk.

Dorps wonen in de Randstad Nootdorp is een gemoedelijk dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt, maar het dorpse karakter is onverminderd behouden gebleven. Maar Nootdorp is óók meegegaan met z’n tijd; er zijn veel eigentijdse voorzieningen. Enkele jaren geleden is, op slechts enkele minuten lopen van de Droppinghof, het moderne winkelcentrum de Parade gebouwd met een breed en gevarieerd winkelaanbod. Een mooie aanvulling op de oudere dorpswinkels en gezellige café’s in de Dorpsstraat. Nootdorp is van oudsher een agrarisch dorp. Dat ziet u nog steeds terug in de omgeving. Geniet bijvoorbeeld van een mooie fietstocht door de weilanden en langs de brede vaarten. Of vermaak u in één van de grote recreatiegebieden in de buurt, zoals De Delftse Hout, aan de rand van Delft, de Dobbeplas in Pijnacker en het Westenpark in Zoetermeer. Mooie bestemmingen voor een zorgeloze dag.

Ideale ligging Nootdorp ligt in een overwegend rustieke omgeving met veel groen. En tóch ook heel dicht bij de Randstad. Delft, Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam zijn via de A4, A12 en A13 én met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Een ideale woonbestemming dus!

3

BF Droppinghof 1.indd 2

27-03-13 13:12


Begane grond

Stijlvolle villa aan de Droppinghof • Totaal woonoppervlak circa 157,5 m² • Ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin • Gesloten woonkeuken met bijkeuken • Eerste verdieping: drie slaapkamers • Royale badkamer met diverse opstelmogelijkheden • Vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid voor extra kamers • Aangebouwde garage naast/achter het huis

4

BF Droppinghof 1.indd 3

27-03-13 13:12


1e verdieping

2e verdieping

5

BF Droppinghof 1.indd 4

27-03-13 13:12


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Droppinghof 1.indd 5

27-03-13 13:12


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Pijnacker-Nootdorp. U heeft het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Zuid-Holland Midden. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [015] 275 00 00.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

www.rabobank.nl Tel: [015] 275 00 00

7

BF Droppinghof 1.indd 6

27-03-13 13:12


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Nelisse Makelaarsgroep Statenlaan 128 2582 GW Den Haag (070) 350 14 00 info@nelisse.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Droppinghof 1.indd 7

27-03-13 13:12

Droppinghof 1 def  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you