Page 1

Dominicanenlaan 21

Alphen aan den Rijn Twee-onder-een-kapwoning

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BF Dominicanenlaan 21.indd 1

27-03-13 13:09


Landelijk en comfortabel wonen De Dominicanenlaan ligt aan de rand van Villapark Burggooi en het achterliggende polderlandschap van het Groene Hart. Alleen een fraai beplante geluidswal met wandel- en fietsroutes scheidt het villapark van de polders. Blijvende weidsheid en duurzaam groen, direct naast uw woning. De Dominicanenlaan is een mooie statige laan met uitsluitend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s op grote kavels. De gevarieerde romantische architectuur refereert aan de Engelse landhuisstijl: landelijk en comfortabel wonen.

Klassiek karakter Karakteristiek voor de twee-onder-een-kapwoning op nummer 21 zijn de prominent aanwezige dakpannen die, om de landelijke uitstraling te versterken, al op deurhoogte zijn aangebracht. Ook de gevel springt direct in het oog: de voor-, achter- en zijkant van de woning heeft licht metselwerk op een donkere plint. Hierdoor lijken de woningen als het ware een stukje opgetild te worden. De tweede verdieping is voorzien van rabatdelen in de kleur Gelders blauw, wat het huis een klassiek stijlvol en toch heel eigentijds karakter geeft.

Lichte leefruimte U komt het huis binnen in een sfeervolle hal, die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, het trappenhuis en de woonkamer. De woonkamer is met zo’n 43 m² verrassend ruim. Dubbele openslaande deuren met aan weerszijden een raam bieden mooi uitzicht op de achtertuin. Tijdens de bouw is de woonkamer uitgebouwd met maar liefst 2,40 meter, wat een zee aan extra ruimte biedt. De woonkamer met uitbouw en de open keuken bieden bij elkaar een riant oppervlak van maar liefst 63,7 m². De trapkast in de woonkamer is een praktische inpandige berging. De open keuken bevindt zich aan de voorkant van de woning; hier zijn alle voorzieningen getroffen voor een royale open keuken. Door de vele raampartijen in de woon/eetkamer en open keuken is de begane grond een heerlijk lichte leefruimte.

Tuin rondom De woning aan de Dominicanenlaan 21 heeft een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin en oprijlaan in de zijtuin zijn al voor u aangelegd. De achtertuin, bereikbaar vanuit de woning en via het achterom, is maar liefst 220 m² en ligt op het zonnige oosten/zuidoosten. De oprijlaan loopt door de gehele zijtuin, tot aan de vrijstaande stenen berging/garage. Ook voor uw gasten is hier ruim voldoende parkeergelegenheid.

2

BF Dominicanenlaan 21.indd 1

27-03-13 13:09


Riante slaapkamers Via een dichte trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping heeft u drie riante slaapkamers van respectievelijk circa 16 m², 14 m² en 12,5 m². De badkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is ruim genoeg voor een ligbad, een aparte douchehoek en een tweede toilet. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een bruikbaar oppervlak van zo’n 20 m². Voldoende ruimte om naast de cvinstallatie, wasmachine en –droger bergruimte te creëren. De aanwezigheid van een dakraam aan de achterzijde, een raam in de zijgevel én een raam in de voorgevel maakt het zeer aantrekkelijk hier één of twee kamers te realiseren.

Eigen stijl en smaak De woning aan de Dominicanenlaan 21 wordt zonder keuken, badkamer en ingerichte toiletruimte opgeleverd. Zó kunt u zelf deze ruimtes naar eigen stijl, smaak en budget afbouwen. Ontbreekt het u aan de tijd of zin? Tegen een meerprijs kan de woning voor u worden voorzien van een kwaliteitskeuken, badkamer, sanitair en tegelwerk.

Villapark Burggooi Villapark Burggooi is een bijzondere, jonge wijk ten zuiden van de bestaande bebouwing in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. In het hart van het Villapark ligt het archeologische themapark Archeon met zijn karakteristieke Romeinse en Middeleeuwse gebouwen. Het thema van het Archeon, ‘reis door de tijd’, is ook op het Villapark van toepassing: rond het Archeon liggen de vijf deelgebieden van Burggooi, met telkens een andere leidende architectuur: traditioneel, modern, abstract, klassiek en landelijk. Het geeft de wijk een ongedwongen, dorps en gevarieerd straatbeeld. Het villapark is centraal gelegen aan de N11. Een autorit naar Schiphol of grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam kost slechts een half uur. Geeft u de voorkeur aan het openbaar vervoer, dan zit u ook goed. Er zijn uitstekende treinverbindingen richting Leiden, Gouda en Utrecht.

Complete stad in het Groene Hart Ook de talloze recreatieve voorzieningen die Alphen aan den Rijn en de omgeving u bieden zijn goed bereikbaar. Een weids polderlandschap omringt Alphen en ook langs de Oude Rijn, de Gouwe, het Aarkanaal, de Heimanswetering en de Zegersplas kunt u eindeloos fietsen, wandelen, skaten of zelfs kanoën. Naast het natuurschoon biedt Alphen aan den Rijn u ook de voordelen van de stad. Het stadshart heeft een grondige facelift ondergaan en biedt een gevarieerd winkelaanbod, een theater, een bioscoopcomplex en een gezellig plein met diverse horecagelegenheden. Verder beschikt de gemeente over een divers aanbod op het gebied van scholen, sport en cultuur. Er zijn zwembaden, diverse sportvelden en -hallen, maneges, een golfbaan en het Parktheater met een creativiteitscentrum met gevarieerd cursusaanbod. Een optimaal voorzieningenpakket, met voor elk wat wils!

3

BF Dominicanenlaan 21.indd 2

27-03-13 13:09


Begane grond

Twee-onder-een-kapwoning aan de Dominicanenlaan 21 • Royaal woonoppervlak circa 170 m² • Lichte, uitgebouwde woonkamer met open keuken van maar liefst 63,7 m² • Openslaande deuren naar zonnige achtertuin • Aangelegde voortuin en oprijlaan naar berging/garage • Drie riante slaapkamers op de eerste verdieping • Vrij indeelbare zolder met drie dakramen • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein • Keuken, badkamer en toiletruimte casco opgeleverd.

4

BF Dominicanenlaan 21.indd 3

27-03-13 13:09


1e verdieping

2e verdieping

5

BF Dominicanenlaan 21.indd 4

27-03-13 13:09


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Dominicanenlaan 21.indd 5

27-03-13 13:09


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Alphen aan den Rijn. U heeft in Burggooi het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Rijnstreek. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [0172] 48 55 11.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën.

www.rabobank.nl/rijnstreek Tel: [0172] 48 55 11

7

BF Dominicanenlaan 21.indd 6

27-03-13 13:09


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Koppes Makelaardij Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn (0172) 43 45 61 info@koppesmakelaardij.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Dominicanenlaan 21.indd 7

27-03-13 13:09

Dominicanenlaan 21 def  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you