Page 1

Terraswoning, Druivengaarde 32

Hendrik-Ido-Ambacht De Volgerlanden

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BF Druivengaarde 32.indd 1

02-04-13 11:14


Twee verdiepingen wooncomfort In De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht, aan de Druivengaarde, vindt u deze exclusieve, tweelaagse woning. Deze mediterraans ogenende terraswoning met een riant woonoppervlak van circa 132 m² en standaard drie slaapkamers is voorzien van alle gemakken en comfort. Volop mogelijkheden voor zowel gezinnen als ouderen die graag de slaap- en badkamer op de begane grond willen! Op de begane grond van de Druivengaarde 32 heeft u een heerlijke lichte woonkamer met half open keuken van circa 46,6 m², met aangrenzend een grote slaap- en badkamer en een flinke berging met de wasmachine-

2

BF Druivengaarde 32.indd 1

02-04-13 11:14


en wasdrogeraansluiting. Via de openslaande deuren stapt u zó naar buiten, naar het grote terras dat direct aan het water ligt. De ideale plek waar u ongestoord van de zon kunt genieten of uitgebreid met uw familie en vrienden kunt eten. Aan de voorzijde van het huis heeft u een patio, waar u naast uw auto ook met gemak een tuinset kunt plaatsen. Op de tweede etage heeft u twee slaapkamers, een badkamer en een bergruimte met de opstelplaats van de cv-ketel en een mechanische ventilatie-unit. Tevens kunt u hier heerlijk genieten van het zonnetje op uw zeer ruime dakterras van 34 m². De woning bezit ook nog een bergzolder die middels een vlizotrap te bereiken is. De woning wordt casco opgeleverd, zonder keuken en sanitair.

De Volgerlanden In Hendrik-Ido-Ambacht, grenzend aan de buurgemeente Zwijndrecht, ligt nieuwbouwwijk De Volgerlanden. In dit voormalige tuinbouwgebied zijn inmiddels ruim 3.200 van de ongeveer 4.800 woningen gebouwd. Deze unieke wijk met woningen in allerlei prijsklassen heeft een aantrekkelijke uitstraling en is gelegen op de zogenoemde ecologische route die het Groene Hart aan de Hoekse Waard verbindt. De sfeervolle en frisse architectuur, de bouwstenen en de nabijheid

van water geven een natuurlijke en vrolijke sfeer. Deelplannen met ieder een eigen sfeer zorgen voor een aangename woonomgeving. Er zijn jaren 30-woningen, moderne designwoningen, intieme woonhofjes en pleinen, een heus kasteel, veel groen, hagen en volop speelgelegenheid. Als kloppend groene hart in de wijk is er het fraaie Sophiapark. In het centrum vindt u scholen, winkels, een gezondheidscentrum en kinderopvang met buitenschoolse opvang.

Uitstekende bereikbaarheid Fietsers en voetgangers hebben vrij baan in de nieuwe wijk. De fietsroutes verbinden de wijk met het centrum en de bestaande voorzieningen in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. De Volgerlanden ligt ongeveer acht kilometer van Dordrecht en veertien kilometer van Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto via de A15 en A16 en het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen doen (de directe omgeving van) De Volgerlanden aan: Buslijn 92 rijdt over de Laan van Welhorst. Deze bus rijdt tussen Dordrecht en Rotterdam-Zuidplein. Buslijn 88 heeft haltes aan de Dreef, Bolster, Bongerd en bij de brandweerkazerne. Deze bus rijdt tussen Dordrecht en Rotterdam Kralingse Zoom. De waterbus heeft zelfs een eigen halte aan de Veerweg. Deze waterbus verbindt de buurgemeenten met Hendrik-Ido-Ambacht. Van Dordrecht tot Rotterdam Centrum en het havengebied.

3

BF Druivengaarde 32.indd 2

02-04-13 11:14


Begane grond

4

BF Druivengaarde 32.indd 3

02-04-13 11:14


1e verdieping

Ruime terraswoning aan de Druivengaarde 32 • Totaal woonoppervlak circa 132 m² • Woonkamer met open keuken 46,6 m² • Eén slaapkamer met badkamer op de begane grond • Groot terras met steiger aan het water met openslaande deuren

• Berging op de begane grond • 1e verdieping: twee slaapkamers en badkamer • Twee grote bergkasten op 1e verdieping • Inclusief één parkeerplaats op eigen terrein

5

BF Druivengaarde 32.indd 4

02-04-13 11:15


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo

Nieuwbouwdirect

uinig z e i g r e n E

Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Druivengaarde 32.indd 5

02-04-13 11:15


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht. U heeft het droomhuis gevonden wat bij u past. Maar u wilt natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank De Schoof 240, Hendrik-Ido-Ambacht. Samen bekijken ze met u wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [078] 653 15 31.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

www.rabobank.nl/drechtsteden Tel: [078] 653 15 31

7

BF Druivengaarde 32.indd 6

02-04-13 11:15


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Makelaardij Van Spronsen B.V. De Schoof 8 3341 EB Hendrik Ido Ambacht (078) 681 25 66 info@vanspronsenmakelaars.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Druivengaarde 32.indd 7

02-04-13 11:15

BF Druivengaarde 32 def  
BF Druivengaarde 32 def  
Advertisement