Page 1

Abe Bonnemastraat 94

Bergschenhoek Rijwoning

Nieuwbouw

Het beste van bestaand en nieuw

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 1

27-03-13 11:27


Modelwoning in topvorm De hoekwoning aan de Abe Bonnemastraat in Bergschenhoek is in gebruik als modelwoning. Dat betekent dat de voor- en achtertuin al voor u zijn aangelegd en dat de woning volledig is afgewerkt met onder meer een luxe keuken, badkamer en toiletruimte. De wanden zijn in de hele woning gestuct en gesausd en de vloeren zijn in de hele woning keurig afgewerkt. Instapklaar en direct beschikbaar!

Licht en ruimte De woning biedt ongeveer 124 m² leefruimte voor het hele gezin. Via de aangelegde voortuin komt u binnen in een ruime hal, die toegang geeft tot het toilet, de meterkast, het trappenhuis naar boven en de woonkamer. De toiletruime is voorzien van een hangend inbouwcloset en een hoekfontein en is betegeld met antracietkleurige vloertegels en lichte wandtegels. De woonkamer is bijna vierkant en daardoor erg praktisch in te delen. De brede openslaande deuren naar de tuin zorgen bovendien voor veel daglicht in uw woon- en eetkamer. Op de begane grond is een voorziening getroffen voor een mogelijke woninguitbreiding. Als uw gezinssituatie of woonwensen in de toekomst veranderen, kunt u de woonkamer met 1,20 of zelfs 2,40 meter vergroten. De achtertuin van deze woning ligt op het noordwesten. De berging achterin de tuin biedt handige bergruimte voor bijvoorbeeld uw tuinspullen. Ook in de moderne witte keuken is volop kastruimte. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van onder meer een hoge koelkast, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en schouwafzuigkap.

Leefcomfort op niveau Via een dichte trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping heeft u drie slaapkamers van respectievelijk 18,1 m², 10,8 m² en 5,9 m². De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft weids uitzicht. De badkamer is helemaal áf met een inloopdouche, hangend closet, dubbele wastafel en

2

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 1

27-03-13 11:27


een mooie designradiator. Grote antracietkleurige vloertegels en tot halfhoog roomwit getegelde wanden geven de badkamer een klassiek karakter. De trap naar de tweede verdieping brengt u naar een grote, vrij indeelbare zolder met een oppervlak van zo’n 40 m². Voldoende ruimte om naast de cv-installatie, wasmachine en –droger bergruimte te creëren. Óf om hier één of twee extra kamers te realiseren. Op de vloeren van de gehele begane grond en eerste verdieping ligt hoogwaardig licht eiken laminaat; de zolder is voorzien van zeil met houtstructuur.

Wonen in een groene omgeving De Abe Bonnemastraat ligt in het hart van de nieuwe wijk Parkzoom, in het zuidwesten van Bergschenhoek. Een rustige straat met een gevarieerde dorpse bebouwing in een klassieke jarendertigstijl. De Abe Bonnemastraat ligt direct aan een groen talud; twee meter lager dan de woningen bevinden zich de openbare parkeerplaatsen.

Het groene dorp Parkzoom is de jongste wijk van Bergschenhoek. Het gebied ligt in het noordwesten van het dorp, tegen de bestaande wijken Boterdorp en Bergsche Acker aan. Een wijk waar veel aandacht is besteed aan de groenvoorzieningen. Als onderdeel van de ‘Blauwgroene Zone’ is ook de natuur hier nooit ver weg. Uitgestrekte weilanden, de Rotte en recreatiegebied de Rottemeren, het Hoge en Lage Bergse Bos; het is hier een paradijs voor watersporters, wandelaars, skaters en joggers.

Compleet Bergschenhoek Bergschenhoek is een gemoedelijk dorp, dat in de schaduw van Rotterdam z’n eigen karakter heeft behouden. Het dorpse karakter herkent u onder meer in het actieve verenigingsleven; voor iedereen is er wel een club. In Bergschenhoek is niets ver weg. Binnen een paar minuten loopt u langs de singel naar het gezellige dorpscentrum van Bergschenhoek met winkelcentrum De Vlashoeck en de winkels aan de Dorpsstraat. Ook de vernieuwde Winkelpromenade Berkel Centrum in Berkel en Rodenrijs is op loopafstand. Diverse basisscholen en de Bergschenhoekse vestiging van de Rotterdamse scholengemeenschap Melanchton zijn prettig dichtbij.

Bereikbaar Bergschenhoek ligt heel centraal; met de auto bent u via de A4, A12 en A13 snel in Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Ook de bus en aansluitend de Randstadrail vanaf station Rodenrijs brengen u in alle omliggende steden. Bergschenhoek is de ideale woonomgeving voor wie van het dorpsleven houdt, dichtbij de Randstad.

3

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 2

27-03-13 11:27


Begane grond

4

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 3

27-03-13 11:27


1e verdieping

2e verdieping

Rijwoning aan de Abe Bonnemastraat 94 • Royaal woonoppervlak circa 124 m² • Tuingericht woonkamer met open keuken • Openslaande deuren naar achtertuin op het noordwesten • Keuken met diverse luxe inbouwapparatuur • Betegelde toiletruimte met hangend closet • Mooie ‘houtlook’ vloeren • Aangelegde voor- en achtertuin • Privé-berging in de tuin • Drie slaapkamers op de eerste verdieping • Complete badkamer met inloopdouche, hangend closet en dubbele wastafel • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra kamers • Parkeren op eigen erf achter het huis.

5

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 4

27-03-13 11:27


ikbare h c s e b t c Dire oningen w w u o b nieuw r keuze a a n w u Afbo uinig Energiez

Nieuwbouwdirect Het beste van bestaand en nieuw

Uw droomhuis, waarin u al uw woonwensen kunt realiseren. Waarbij u profiteert van nieuwbouw, van financiële voordelen en van wooncomfort. Én waarbij u niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Die woning gaat u vinden in het gevarieerde aanbod van Nieuwbouwdirect, dat het beste van bestaand en nieuw combineert.

Woningbezichtiging mogelijk Het grote voordeel van een bestaande nieuwbouwwoning is misschien wel dat u niet vanaf een bouwtekening koopt. U kunt met eigen ogen de woning zien en direct de sfeer proeven van het huis, de straat en de omgeving. Vaak kunt u zelfs al kennismaken met uw buren.

Eerste bewoner Als u een huis of appartement via Nieuwbouwdirect koopt, bent u de eerste bewoner van deze woning. U kunt de woning naar keuze laten afbouwen zoals u dat wilt. U heeft dus alle ruimte voor uw eigen woonwensen.

Sleutel snel in handen Een Nieuwbouwdirect-woning is op heel korte termijn beschikbaar. Wanneer u uw handtekening onder het koopcontract zet, kan de woning – indien gewenst – naar uw smaak worden afgebouwd. Binnen drie maanden woont u in uw nieuwe huis of appartement!

6

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 5

27-03-13 11:27


Bouwfonds Ontwikkeling Waarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 5.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villa’s. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang. Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in de Nederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

Is dit uw droomhuis? U ziet uzelf al wonen in de prachtige omgeving van Lansingerland. U heeft in Bergschenhoek het droomhuis gevonden dat bij u past. Maar nu wilt u natuurlijk weten of deze woning ook binnen uw bereik ligt. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van Rabobank Zuid-Holland Midden. Samen met u bekijken ze wat de mogelijkheden zijn. Bel voor het maken van een afspraak naar [015] 275 00 00.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

www.rabobankzuidhollandmidden.nl Tel: [015] 275 00 00

7

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 6

27-03-13 11:27


Informatie en verkoop Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-West Poortweg 2 2600 AB Delft (015) 276 04 00 verkoop.delft@bouwfonds.nl Van Dullink NVM Makelaars Kerksingel 2 2651 CC Berkel en Rodenrijs 010 - 511 44 55 info@vandullink.nl

Voorbehoud verkoopdocumentatie Deze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en). Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

www.nieuwbouwdirect.nl

BF Abe Bonnemastraat 94.indd 7

27-03-13 11:27

Abe Bonnemastraat 94 def  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you