Page 1

Najaarspromoties geldig van 15 september tem 15 november 2013

X-Pro® Een werkmaatje voor iedere professional.

229 € De X-Pro® is een zeer nieuwe robuuste multi-functionele bouw-en industrietrap. Deze veelzijdige trap is te gebruiken voor diverse werkzaamheden. Zowel staand als liggend is de X-Pro® te gebruiken als werkbank. Makkelijk te verplaatsen door het geïntegreerd handvat in de trede. EN 131

MAX.

150 kg


Rolsteigers type 4000/5000 Al onze steigers voldoen aan de Europese Norm EN1004 klasse 3 en worden geleverd met de wettelijk verplichte sterkte- en stabiliteitsberekening alsook de montagehandleiding die overeenstemt met de richtlijnen van de nieuwe wetgeving inzake �Veilige Opbouw�.

EN 1004 Class 3

EN 1298

2 meter GRATIS vanaf 6m platformhoogte Dus : 8 meter halen is 6 meter betalen !

GRATIS

Mini Coyote Plus Waarschuwingssysteem van files, vaste en mobiele radars in realtime ! (enkel bij de 5000-serie vanaf 6m platformhoogte)


Nog veiliger dankzij de Safe-Quick® GuardRail Altrex biedt twee series rolsteigers die elk voorzien zijn van een eigen uitvoering van de Safe-Quick® GuardRail: de 5000-S en 4000-S. EN 1298

Met Safe-Quick®

Met Safe-Quick® Gevelvrij

Nog veiliger: altijd beschermd en goed opgebouwd

• Permanente leuning in rolsteiger (geen tijdelijke voorloopleuning) • Vóór betreden platform altijd rondom bescherming aanwezig (ook tijdens opbouw) • Met Safe-Quick® GuardRail is de rolsteiger automatisch goed opgebouwd • Kans op verkeerd opbouwen geminimaliseerd • I n het midden van het frame te plaatsen, waardoor ook bij brede steiger een enkel platform is te creëren

V.U.: Altrex Belgium NV/SA - Prijzen excl. BTW - Zet- en drukfouten voorbehouden. De in deze catalogus vermelde producten,specificaties en uitvoeringen kunnen tussentijds wijzigen.

EN 1004 Class 3

Toepasbaar op Altrex rol- en/of vouwsteigers 5100, 5200, 5300, 5400, 5500, 4100, 4200 en 4400-K2 met opbouw !


Vouwsteiger 5400 - KU6+KU3 Deze smalle vouwsteiger is samengesteld uit 3-sports klapunit en 6-sports klapunit, met als basismaat 0.75 x 1.85 m. Werkhoogte tot 3m80. Perfect voor werken binnenshuis. Zeer compact op te bergen en leverbaar met houten of Fiber-Deck® platformen. Nu met gratis kabelhaspel van 40 meter.

1155 € met Fiber-Deck®

EN 1004 Class 3

GRATIS kabelhaspel Industriële kabel 40m in neopreen met uniek geleidingssysteem 3 x 2,5 mm


Taurus

TGB, enkel oploopbaar TDO, dubbel oploopbaar Aluminium trap met hoogwaardige zwarte vuilafstotende coating. Zelfontgrendelend scharniersysteem van het bordes zorgt voor meer gebruikgemak.

EN 131

MAX.

150 kg

10

Nu 1 trede GRATIS bij de enkele trappen (TGB 6 voor de prijs van TGB 5) en 2 treden GRATIS bij de dubbele trappen (TDO 2x6 voor de prijs

van TDO 2x5).

GRATIS 1 of 2 treden


Mounter

types 2- en 3- delige Aluminium reformladder met zwarte vuilafstotende coating. Uniek lichtgewicht I-profiel voor gemakkelijk in- en uitschuiven van de ladder. Unieke diepe D-sport (45 mm) met groot horizontaal antislip-stavlak voor meer stacomfort. EN 131

MAX.

150 kg

10

GRATIS 4 of 6 sporten Nu 4 sporten GRATIS op 2-delige ladders en 6 sporten GRATIS op 3-delige ladders. Dus een Mounter 3x10 halen is een Mounter 3x8 betalen !

TIP Met de Altrex Ladderuitstap is het veilig afstappen van een ladder op een plat of hellend dak eindelijk mogelijk. De gebruiker kan ‘rechtdoor’ lopen bij het verlaten van de ladder, zonder risicovolle zijwaartse afstap. Voor extra veiligheid is een multifunctionele Ladderborgset verkrijgbaar. Deze is te gebruiken bij platte én hellende daken. De Ladderuitstap met en zonder Ladderborgset is eenvoudig te monteren op alle Altrex Professional ladders.


Dakbeveiliging universeel MTB platte en hellende daken Unieke combinatie van werkbrug en dakrandbeveiliging voor platte en hellende daken.

7185 â‚Ź

EN 12811 EN 13374

8m + 4m GRATIS 12 meter complete configuratie tot 6 m hoogte, als volgt samengesteld : - 2 MTB staanders tot 6m met handlier - 4 trussen van 3m - 4 platformen van 3m - 4 leuningframes van 3m - 4 netten van 3m - 1 eindleuning - 1 draaibare eindleuning - 9 tussenkoppelingssets - 1 laddersteun

TIP Met de Altrex nokhaak op uw ladder hoeft u geen goot te hebben om uw ladder in te plaatsen. Het is tevens overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Deze nokhaak is de oplossing. Eenvoudig te monteren op alle Altrex Professional ladders.


Black Pro + telescopisch platform + ladderbankje Uniek telescopisch vouwladderconcept in geanodiseerd aluminium met hoogwaardige zwarte coating voor intensief professioneel gebruik. Multifunctioneel inzetbaar als ladder, trap, in A-stand, als steiger, enz.. Met zelfblokkerend scharnier en uitgebogen bomen voor maximale stabiliteit. Nu met gratis flashlight bij aankoop van het pakket. EN 131

535 â‚Ź vanaf

+ telescopisch platform 13�

+

ladderbankje

GRATIS

flashlight

= steiger

10


Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Altrex levert een groot assortiment klimmaterialen. In sommige situaties is echter maatwerk of een projectaanpak nodig. Maatwerk-specialisten en projectmanagers van Altrex adviseren klanten persoonlijk over de beste en veiligste oplossing. De engineering en productie wordt uitgevoerd door een speciaal team dat beschikt over de benodigde vakkennis en ervaring. Ook is het mogelijk Altrex-monteurs in te schakelen voor een veilige montage.


Telesteps 3m30 Aluminium telescoopladder, die ingeschoven bijzonder compact is. Eenvoudig op te bergen. Extra diepe sporten (65 mm). Voorzien van dempers voor geleidelijk in- en uitschuiven en om het knellen van de vingers te voorkomen. Nu met gratis verstelbare voeten, ideaal voor het werken op gras of zand en om niveauverschillen te overbruggen.

255 â‚Ź

GRATIS

EN 131

set verstelbare voeten

10

Altrex najaarspromoties  

Verkrijgbaar bij Bouw.Punt Botha!

Altrex najaarspromoties  

Verkrijgbaar bij Bouw.Punt Botha!

Advertisement