Page 1

www.koningboudewijnschool.be

’t Klein KaSneeuwtje Speciale editie leerlingenraad 18 januari 2013 Creatieve sneeuwkunstopdracht voor alle leerlingen Beste ouders, medewerkers, sympathisanten… Romantiek ten top bij het ontwaken op dinsdagochtend 15 januari: een schitterend sneeuwtapijt bedekte ons land. De gelegenheid bij uitstek om via de leerlingenraad alle leerlingen uit te nodigen om deel te nemen aan de sneeuwkunstopdracht: creëer samen met je klasgroep een sneeuwkunstwerk! De kinderen trotseerden de bittere kou en beleefden veel sneeuwpret op ons winters wit grastapijt. Fier als een pauw tonen we jullie een greep uit onze ‘sneeuwkunstwerken’. Foto’s van de sneeuwpret in onze Wijkafdeling

Sneeuw, sneeuw, sneeuwpop!

Rollen, rollen maar met prima plaksneeuw.


Sneeuwkiekjes vanuit de Centrumschool De leerlingen uit het 6de leerjaar stellen aan jullie voor: ‘de aarde met de dampkring’

Het 4de leerjaar maakte een knappe sneeuwvrouw, een stoere sneeuwman en schattige sneeuwbaby’s.

Onze tweedeklassertjes zorgden voor een kunstwerk waar de verbondenheid van afstraalt. Een gezellige groep sneeuwmannetjes die hand in hand op stap gaan met hun fluojasje aan!


Een V.I.P. (Veiligheid Is Prioritair) sneeuwman werd gemaakt door de kinderen van het derde kleuterklasje van de centrumschool. Hij ziet er wel cool uit met z’n gele fietshelm op!

Als laatste willen we jullie voorstellen aan 2 mooie sneeuwmannen in eigen tuin, foto ingestuurd door 2 kleuters uit de Wijkschool en hun ouders. Naomi uit K1W kijkt terecht trots naar haar nette sneeuwheer. Ze noemde hem ‘Jabba’!

Klasgenootje Thomas presenteert hier zijn kleurrijke sneeuwman.

Kasneeuwtje  
Kasneeuwtje  

Sneeuw Kabeetje

Advertisement