Page 1

‘t Zomereditie 2014

abeetje


‘t Kabeetje Zomereditie 2014

Beste ouders , leerlingen, sympathisanten Het voorbije schooljaar sluiten we op vrijdag 27 juni 2014 af, het nieuwe schooljaar staat reeds in de steigers. Na een gezamenlijke leerrit van 9 jaar, wuiven we ook dit jaar onze 19 zesde klassers en 1 vijfde klasser uit. Tijdens de Academische Zitting op 20 juni 2014 verrassen de jongeren hun ouders én zetten wij, het Schoolteam, op onze beurt onze leerlingen in de bloemetjes. Lara, Ilona, Lukas, Mila, Gertjan, Klaudia, Chayenne, Taïsha, Delphine, Nathan, Isaura, Thibaut, Emily, Jovi, Dylan, Megan, Max, Detmer, Tiemen en Joshua. Ik wens jullie een geslaagde start in het secundair onderwijs. Ga voluit voor wilskracht, voor engagement en voor eerbied voor jong en minder jong! Wij laten jullie nu, met een zacht duwtje in de goede richting, gaan…

GO for it! Voor de start van het nieuw schooljaar staan de deuren van ons schoolhuis opnieuw wijd open op donderdag 28 augustus van 17.30u tot 19.30u. We verwachten jullie, samen met jullie ouders, voor ons jaarlijks info - en kennismakingsmoment. Tot slot wil ik jullie allen, in naam van het leerkrachtenteam, de voorzitters en alle leden van de Oudervereniging OKBS, de Vriendenkring en de Schoolraad expliciet bedanken voor jullie inzet en vertrouwen in onze Basisschool Koning Boudewijn. Met ons Kabeetje als vakantielectuur, garanderen we zorgeloos leesplezier uur na uur na uur… . Begin september ontvangen jullie persoonlijk de jaarlijkse evenementenkalender of kunnen jullie de kalender consulteren op onze website www.koningboudewijnschool.be. Belangrijke data worden telkens op de site in herinnering gebracht, alsook alle fotoreportages. Vanaf 1 september vinden jullie er opnieuw het aangepaste schoolreglement.

Fijne vakantie vanwege ons Schoolteam!

SAMEN MAKEN WE SCHOOL

Directeur Marianne Hintjens & Tim Maenhout


’t Klein Comenius-Kabeetje

www.koningboudewijnschool.be Talking Art & Art talking 2013-2015...Wij reizen om levenslang te leren

Beste ouder Tijdens de infostartvergadering van het schooljaar 2013-2014, hadden wij de eer om jullie te vertellen dat ons ingediend project TALKING ART & ART TALKING door een strenge jury van het nationaal agentschap EPOS werd goedgekeurd http://www.epos-vlaanderen.be/. Dit betekent dat wij voor 2 jaar volledig gesponsord worden door Europa om alle Comeniusactiviteiten uit te werken en om de leerkrachten te laten deelnemen aan de 6 verplichte uitwisselingsmeetings. Na de meetings in Spanje, Duitsland en Frankrijk, staan voor volgend schooljaar Cyprus, België en Italië op de agenda. Tijdens elke meeting worden niet alleen alle te bereiken doelstellingen en materialen afgetoetst, alle nieuwe doelstellingen en homework voorbereid, maar wordt ook telkens de locatie van de meeting op het meereizend logo ‘bijgeschilderd’. Tijdens ons 1ste projectjaar zijn we met onze 8 Europese Comeniusvrienden, leerlingen en leerkrachten, ondersteund door de lerarenopleiding HOWEST Brugge, samen op reis gegaan om via Sprekende Kunst TA & AT met elkaar te werken en te communiceren. Kunst staat voor alle muzes: na beeldende kunst gaan we voor dans, drama en film. Jullie betrokkenheid op beide Parentshappenings, op 27 september tijdens de Comeniusstartdag op de Europese dag van de Talen en tijdens de Artmarket op 14 februari, zijn voor ons telkens een hart onder de riem . Reis ook volgend schooljaar verder digitaal met ons mee via onze website www.koningboudewijnschool.be. Klik op de homepage op ons Comeniuslogo, of via de tab Projecten-Comenius 2013-2015 en vind er onze blog, de film van de startdag en boeiend fbeeld- en uitwisselingsmateriaal. Onze oprechte dank aan alle ouders en onze leerlingen voor jullie deelname aan onze bevraging. Wij verwerken alle informatie in ons 1ste tussentijds evaluatierapport. Wij houden jullie heel graag op de hoogte van alle bevindingen en van onze volgende leerreisverhalen. Samen op naar het 2de Comeniusschooljaar 2014-2015.

Met vriendelijke groeten Juf Gerdje, Comeniuscoördinator Lagere school & Juf Isabelle VL, Comeniuscoördinator Kleuterschool Marianne Hintjens, Algemene coördinatie project & Tim Maenhout, waarnemend directeur

2013-2015 BS KONING BOUDEWIJN COMENIUS TA & AT_MH


14 februari 2014 : Comenius artmarket : 6de maakt een levend schilderij van James Ensor met de bezoekers


Oud leerlingen aan het woord …

Jamie Lee Bollenberg leerkracht Engels Nadat ik mijn getuigschrift had bemachtigd op de Koning Boudewijnschool, begon ik mijn middelbare studies in Sint-Michiels, KA Vijverhof. Ik had in het vijfde en zesde leerjaar genoten van de lessen Frans en was enorm benieuwd naar andere talen. Mijn keuze viel al snel op de richting Latijn-Moderne Talen, waardoor ik ook Engels, Duits en zelfs Spaans kon leren. Communiceren in allerlei talen vond ik zo geweldig dat ik ook voor talen koos na het middelbaar onderwijs. Ik koos voor de opleiding Toegepaste Taalkunde Engels en Spaans aan de Hogeschool in Gent. Tijdens het derde jaar van mijn studies kon ik op ‘Erasmus’ gaan, waarbij studenten een half jaartje in het buitenland wonen en studeren. Ik kwam terecht in Valencia, Spanje: een fantastische ervaring! Na drie jaar bachelor (basisopleiding) koos ik tijdens de master (laatste jaar) voor de specialisatie tolken, waarbij je mondeling de woorden van iemand omzet in een andere taal. Heerlijk om te doen, maar toch voelde ik dat er iets ontbrak. Ik miste interactie. Ik studeerde nog een jaartje lerarenopleiding bij aan de universiteit van Gent. Nu ben ik ondertussen al vier jaar leerkracht Engels (voornamelijk geef ik les aan derdes en zesdes) en hoewel het best veel werken is, haal ik veel voldoening uit mijn job. Ik ga dus, net als jullie, nog elke dag naar school! Nog wat weetjes: Hobby’s: reizen, foto’s nemen, koken, lezen Lievelingseten: spinazie met puree en chipolata Lievelingskleur: paars Lievelingsvak: Engels  Huisdieren: twee katjes, vissen in de vijver, vier kippen en een haan


Kom meer over mij te weten via de legpuzzel! Veel succes :)

3

B

5

1

H O W E S T

S O P H I E

2 4 K A V IJ V E R H O F

1 2 3 4 5

O

N

N

D

N

G

E

R

W

IJ

Z

E

R

B

O

U

D

E

W

IJ

G R E G O I R E

Mijn naam Mijn beroep Waar ben ik naar de lagere school gegaan? Waar ben ik naar het secundair gegaan? Waar deed ik mijn hogere studies?

Sinds jaar en dag ben ik verbonden met het Gemeenschapsonderwijs. In het basisonderwijs ben ik gevormd in Basisschool Koning Boudewijn. In het secundair onderwijs ben ik naar het Koninklijk Atheneum te Sint-Michiels getrokken. Ik wist al snel wat ik wou, namelijk met kinderen werken en iets teruggeven aan het instituut dat mij een eigen mening heeft gegeven. In de Hogeschool West-Vlaanderen heb ik de basisknepen van het vak geleerd en was ik klaar om van de leerlingen mondige jongeren te maken met een open geest en een sterke mening zonder vooroordelen. Boven dit alles is de grootste vorm van motivatie de kinderen zelf, die elke dag met een blij gezicht je klas binnenkomen, bij je terecht kunnen voor alles wat hen gelukkig of verdrietig maakt. Zij zorgen ervoor dat ik hen met een nog grotere honger dingen wil bijleren, tot inzichten wil brengen, hen vormen tot sociale en culturele persoonlijkheden waarbij kritische zin centraal staat. Wat je nog niet wist‌

Lievelingsjeugdboek: Lievelingsjeugdfilm: Ik eet graag: Huisdieren:

Mathilda van Roald Dahl Bambi spaghetti kat, zijn naam is Cabron

N


Hallo lieve Koningskinderen, Juffen en Meesters Ik daagde jullie voor een laatste keer uit om na te denken en door te denken  ken je je eigen talenten? wat wil je later worden?  hoe zou jouw school er uitzien, mocht jij directeur zijn? Het antwoord op mijn vragen vond ik in jullie artboeken, stuk voor stuk unieke kunstwerken die ik voor AL-TIJD zal koesteren.

Dank je wel voor de boeiende, spannende, kleurrijke, fijne 8 jaar SAMEN.

Directeur Marianne


Zandschilderijen maken. Peuterklas hoofdschool.

Met trechters en lepels vormen maken met zand.

Met de vinger een tekening maken in het zand.

Met kammen mooie lijnen maken in het zand.


Workshop “Kriebel en Wiebel�. Peuterklas hoofdschool.

Kriebel is een bij en wil een verrassingsfeestje organiseren voor zijn goede vriendin, bloem Wiebel. Omdat Kriebel zo klein is, vraagt hij ons om natuurelementen te helpen verzamelen.

We verzamelen stenen en blaadjes.

We verzamelen hooi en aarde.

Alles wordt eerst per soort gesorteerd en daarna voor wiebel klaargezet. Wat was Wiebel blij met de verrassing !


Â

Alle kleuters brachten spullen mee om de klas te versieren!


We maakten spelers met rugnummers uit plasticine, we knutselden een voetbal, schilderden vlaggen, ontworpen grasmachines, vuurpijlen, discussieerden over het elftal en juf schminkte de Belgische vlag op ons gezicht!

Ongetwijfeld heeft onze inzet meegespeeld tijdens de eerste overwinning van de rode duivels!


De kindjes uit het eerste leerjaar hebben genoten van hun lentefeest/communiefeest!

Ik vond het heel leuk! Onze zelfgemaakte hamburgers waren lekker!(Lotte) Er was een heel groot springkasteel! Iedereen, groot en klein , vond dit fijn. (Rune)

Bij mij moet het grote feest nog komen. (Sam B.) Mijn lentefeest was leuk. Ik was heel blij dat je scampi’s, ijsjes en taart kon eten. Mijn taart was een wereldboltaart. Er stonden standbeelden op. (Tjenne)

Op mijn lentefeest stond er een heel groot springkasteel. We speelden heel graag samen: alle nichten en neefjes. (Saffira) Het was een fijn feest. Al mijn vriendjes en vriendinnetjes waren aanwezig! (Amina) M’n liefste oma van de hele wereld (Oma Greta), was op mijn feest aanwezig. Dat vond ik heel leuk! (Kaat) Ik heb veel gespeeld op m’n lentefeest. Het was super!(Toby)


Ik heb veel kadootjes gekregen: knielappen voor de volleybal, stickers voor in mijn Paniniboek, lego,… (Ben) Ik had wel een beetje onweer op m’n feest en dat vond ik een beetje griezelig! (Bruce) Ik vond de taart heel leuk omdat er een voetbal op stond !! (Wout) Er stond een grote trampoline in de tuin waarop ik met mijn vriendjes kon springen!(Aiden) Ik vond het leuk dat ik mocht voorlezen in de kerk, dan voelde ik mij al groot ! (Keanen) Ik vond mijn auto met afstandsbediening super !

(Gunnar) Ik kreeg het basketnet waar ik al lang van droomde !!!(Bjarne) Ik heb een echt uurwerk gekregen en was daar heel blij mee! (Kacper)

Ik vond het zo leuk dat Juf Joke en Juf Martine naar ons kwamen kijken en zeiden dat we het super gedaan hadden ! (Femke) Ik vond het springkasteel in de tuin reuze en natuurlijk ook de snoeptaart !! (Zoë) Ik vond het leuk dat mijn kleine zus er bij was !

(Emilia) Ik heb een hele lekkere taart mogen eten met een lammetje er op ! (Sienna)


De kleuters van K2W/K3W in de ban van de Rode Duivels Wij gingen attributen bewonderen in de winkel en brachten er enkele mee voor in de klas. Ons knutselwerkje voor papa stond ook in het teken van het voetbal. SantĂŠ! â˜ş


We werden geschminkt als echte fans van de Rode Duivels. We knipten en plakten onze WK-helden. We maakten vlaggetjes om te supporteren. We zetten alvast onze feesthoed op voor de Rode Duivels aan de top!


Een greep uit het klasleven van L2BH

We gingen met z'n allen naar uitgeverij Stichting Kunstboek. Daar zagen we hoe boeken gemaakt werden.

We zaten tijdens de schoolreis ook in de 'sapcentrifuge' van het Boudewijnpark. Het enige wat we konden zeggen was 'Nog een keer!!'.

Soms namen we het eens over van de juf.

Niets zo fijn om na al ons harde werk, te spelen met een leger van blokjes. O wee als ze omvallen!!!


Digitips. Hier leren we met plezier nog een beetje rekenen en taal. Het is eens iets anders dan naar de juf te luisteren!

Klaar met knutselen of schilderen? Wij poetsen steeds! :)


Enkele sfeerbeelden uit de het 2 leerjaar A


Op dinsdag 22 april ’14 hebben de leerlingen van het 1ste leerjaar wijkschool pompoenen geplant voor de pompoenplantactie. Twee opa’s van de heemkundige kring Ruddervoorde kwamen een woordje uitleg geven en hielpen een handje mee. De plantjes moesten thuis verder verzorgd worden en in het najaar kan er dan deelgenomen worden aan de wedstrijd voor de grootste pompoen. Wie weet zit er hier wel een winnaar bij ?


Brussel 17 januari 2014 : Lees-event Chickenhouse in het departement Onderwijs (6de)

Nog snel op de foto met Yeti : smile

Het schooltheater Meneer Zee : LEUK !!

Een nieuw intermezzo : wat gebeurt er allemaal?

Linda Dieleman leest voor uit “Zomerwoud

Minister van Onderwijs Pascal Smet leest een stuk

Met de yeti frisbie op het hoofd, wachten op

voor uit het nieuwe Chickenhouse boek

op de trein .Wie staat het langste stil ?


Karrewiet op bezoek in het 6de voor een opname van het jeugdjournaal

De cameraploeg van het jeugdjournaal aan het werk

We zingen uit volle borst het Karrewietlied.

We krijgen instructies : we moeten veel bewegen en duidelijk articuleren.

We vonden het reuzeleuk !

Op vrijdag 23 januari 2014 werden de opnames uitgezonden. Je kan ons opnieuw bekijken via de site van Karrewiet.


Eerst even wakker worden met een koffietje!

Wat??? Gaat de derde graad ook naar Mechelen?

Woehoew!!! We zijn eindelijk vertrokken!

Wij ook!

Ik niet... niet...nie t


Larissa de weg kwijt‌ Lotte de ontdekker heeft een plan.

Niet alleen de Rode Duivels kunnen voetballen!

???

???? Enkele dieren zijn spoorloos waardoor Thibo het een beetje benauwd krijgt‌

Komt het 4de leerjaar nu ook in de reclamespot op televisie?


2013-2014

5LH


Comenius “Talking Art-Art Talking  


Pasen                       Vaderdag

 

Moederdag


Het leven in K2H


2de kleuter op schoolreis naar Bulskampveld! „ Diertjes in het bos�


proficiat aan de trotse ouders !


Algemene info ONZE BASISSCHOOL: kleuter- en lager onderwijs vanaf 2 ½ jaar HOOFDSCHOOL (centrum) WIJKAFDELING (bos Nieuwenhove) intern busvervoer van en naar hoofdschool Marechalstraat 48 Van Maerlantstraat 30 8020 – Oostkamp 8020 – Oostkamp Tel.: 050 / 84 19 71 Tel.: 050 / 82 41 58 email: bs.koningboudewijn@telenet.be www.koningboudewijnschool.be Begin en einde van de lessen : kleuters 8.35u tot 11.50u en van 13.30u tot 15.50u lagere 8.35u tot 12.10u en van 13.30u tot 15.50u woensdag kleuters en lagere: 8.35u tot 11.45u vrijdag eindigen de lessen om 15.15u speelplaats open ’s morgens vanaf 8.15u ’s middags vanaf 13.15u

EEN GREEP UIT WAT WIJ BIEDEN

1. KLEUTERAFDELING: vanaf 2 ½ jaar (hoofdschool en wijkafdeling)  spelend leren: vertrekkend vanuit de belevingswereld van de kinderen, groot aanbod aangepaste speel- en leermiddelen  dagelijkse kleutergymnastiek  actuele aanpak: methodes taalontwikkeling, aanvankelijk schrijven en lezen, wiskunde  aandacht voor sociale vaardigheden en gewoontevorming  dagelijks contact met onze professionele, dynamische kleuteronderwijzers en kinderverzorgster  ruime, comfortabele lokalen  start in 3de kleuterklas met Pistache: spelenderwijs kennismaken met de Franse taal 2. LAGERE AFDELING: van 6 tot 12 jaar. (hoofdschool: 6 leerjaren, wijkafdeling: 1ste leerjaar)  aangepaste, moderne leermethodes en materialen  geïntegreerd ICTplan, computers in alle klassen  individuele benadering van elk kind: zorgteam voor kinderen met leerproblemen of sociaalemotionele problemen  lichamelijke opvoeding en sportactiviteiten: sportleerkracht en sportgangmakers  participatie actuele projecten, hoeken- en contractwerk  doelgerichte didactische uitstappen met eigen bus naar toneel, musea, jongerenbeurs ..  smartboard in het 1ste, 2de, 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar en wijkafdeling

3. VOLLEDIGE NEUTRALITEIT GEWAARBORGD:  eerbied voor elke levensbeschouwelijke overtuiging  VRIJE GODSDIENSTKEUZE door de ouders  EERSTE en PLECHTIGE COMMUNIE – LENTEFEEST

Koningskind in de Basisschool Koning Boudewijn


4. REGELMATIG OUDERCONTACT:  evaluatiegesprekken, bespreking van de rapporten ( dagelijks werk, toetsen, examens, sociale omgang, attitudes)

5. ONZE SCHOOLKRANT “‘t Kabeetje”:  van en door leerlingen en personeel, verschijnt 2 maal per jaar  ’t Klein Kabeetje: tussentijdse nieuwsbrief voor ouders

6. SAMENWERKING MET HET C.L.B.  vroegtijdig opsporen van leermoeilijkheden  medische controles  logopedische hulp op school mogelijk

7. ZWEMMEN  2 wekelijks: zweminitiatie (vanaf 3de kleuter)  1 schooljaar gratis zwemmen: 3de kleuterklas

8. SCHOOLRESTAURANT  dagelijks versbereide maaltijden  volledige warme maaltijd: soep, hoofdgerecht, dessert, water: kleuter: 2,90 € - lagere: 3,40 € / ook vegetarische maaltijd mogelijk  enkel soep met eigen lunchpakket: 0,65 €  elke dag verse AA - melk: 0,35 € , fruitsap: 0,45 €

9. BUITENSCHOOLSE OPVANG STEKELBEES – Schooldreef – Oostkamp.  schooldagen: van 06 u 45 tot 08 u 15 en van 16 u 00 tot 18 u 30  vakantiedagen: van 06 u 45 tot 18 u 30  woensdagen van 11 u 30 tot 18 u 30  Inlichtingen: op school (050) 84 19 71 Stekelbees (050) 84 14 10

Koningskind in de Basisschool Koning Boudewijn


BASISSCHOOL KONING BOUDEWIJN GO!

2013-2014 Centrumschool Marechalstraat 48

samen maken we school

Gelijkvloers Marianne Hintjens / Tim Maenhout Juf Olivia Defruyt Marleen Vandaele Dorine Lambert Joeri Debeer Juf Greta Vandevelde

directie zorgcoördinator CLB medewerker met consult voor ouders om de 2 weken directiesecretaresse (administratief medewerker) I.C.T- coördinator coördinator Natkambende, leerkracht haartooi KTA

Kleutergebouw Juf Micha Vanbeveren Juf Francine Van Acker Juf Ilse Vanderhispallie Juf Isabelle Vanlancker Juf Valerie Joiret Juf Greta Declercq

kleuteronderwijzer K1A kleuteronderwijzer K1B kleuteronderwijzer K2 kleuteronderwijzer K3 kleuteronderwijzer kleutergym C/W kinderverzorgster, coördinator Natkambende C/W

1ste Verdieping Juf Martine De Craemer Juf Joke Kennis Juf Isabel Proot Juf Marjan Vandekerkhove Meester Robin Larsen

onderwijzer onderwijzer onderwijzer onderwijzer onderwijzer

2de Verdieping Juf Annelies De Cooman onderwijzer vervangjuf Lieselotte Maertens Juf Leila Defevere onderwijzer vervangjuffen: Delphine Lambert en Aline Caerels Meester Kris Tavernier onderwijzer Juf Gerdje Elias onderwijzer Juf Joke Kennis Juf Katleen Desmet Juf Annemie Caris Juf Inge Verbrugge Juf Ariëlla Thienpont Meester Ahmed Aoulad Aïssa

GOK leerkracht leermeester leermeester leermeester leermeester onderwijzer

Sporthall Meester Frederiek Strubbe Juf Aline Caerels

gymleerkracht zwemleerkracht

L1A L1A L2A L3A L4A L2B L4B L5A L6A Rooms-Katholieke Godsdienst Rooms-Katholieke Godsdienst Niet-Confessionele Zedenleer Protestantse Godsdienst Islamitische godsdienst lichamelijke opvoeding C/W

Wijkschool Nieuwenhovebos Van Maerlantstraat 30 Juf Pia De Piere Juf Isabelle Margodt Juf Christel Quartier

kleuteronderwijzer kleuteronderwijzer onderwijzer

K1 K2/3 L1

En… Dany Lambert onderhoudswerkman, buschauffeur Annie Van Belleghem onderhoudswerkvrouw wijkschool en kleuters Centrumschool Rosita Van der Linden verantwoordelijke schoolrestaurant, onderhoudswerkvrouw Sabine Houf onderhoudswerkvrouw Marijke Draye gemachtigd opzichter bij de schoolpoort Marianne Rombaux rijbegeleider naar Stekelbees Alle vrijwilligers kleuterrestaurant en slaapklasje !


SCHOOLRAAD

Voorzitter DEWEER Yves Ondervoorzitter GARDIN Maïté Bestuursleden DE PIERE Pia LECLERCQ Sandra RAMMANT Jan TAVERNIER Kris VANDENDRIESSCHE Nathalie Bestuurslid – Secretaris LAMBERT Dorine Directeur HINTJENS Marianne / MAENHOUT Tim

vzw VRIENDENKRING

OUDERVERENIGING OKBS

Voorzitter TAVEIRNE Peter

Voorzitter LECLERCQ Sandra

Penningmeester GREGOIRE Marc

Secretaris GEVAERT Christel

Secretaris DE PIERE Pia VANBEVEREN Michaëla

Leden BORGIE Jano DE DECKER Ilse DIERKENS Conny Engelrelst Evelien GARDIN Maïté GEIRNAERT Winok Proot Isabel ROGIERS Wim VANDEVOORDE Patrick VANLERBERGHE Ann HINTJENS M. / MAENHOUT Tim

Bestuursleden BOSTYN Ferdinand CLAEYS Marleen ELIAS Gerda HANSSENS Murk LAMBERT Gregoire PAUWELS Jean Pierre TAVERNIER Kris VANDERHISPALLIE Ilse VERHAEGE DIDIER


1ste leerjaar Latijn Wetensch. werk met lichamelijke opvoeding en sport Wetensch. werk met plastische en muzikale opvoeding techniek met lichamelijke opvoeding en sport techniek met plastische en muzikale opvoeding 2de leerjaar Latijn Grieks-Latijn moderne wetenschappen handel Website: www.msbruggecentrum.be Tel: 050 33 09 64


Dit Kabeetje werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors, met dank!


Basisschool Koning Boudewijn Marechalstraat 48 Van Maerlantstraat 30 8020 Oostkamp tel. 050/84 19 71

STERK IN ONDERWIJS & OPVOEDING Inschrijvingen en inlichtingen Schooljaar

Van 9u tot 12u en van 14u tot 16u30 Vakantieperiode (tot 4 juli en vanaf 18 augustus)

Van 9u tot 12u en van 14u tot 16u30

Kabeetje juni 2014  

Ons kabeetje einde schooljaar

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you