__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BÆREDYGTIG SOLAFSKÆRMNING ENERGI • ØKONOMI • MILJØ • KOMFORT

Landsdækkende erhvervsleverandør


PROJEKTERING Vi har en løsning til enhver opgave – også de mere specielle. Løsningerne er mange, forholdene endnu flere. Men uanset hvilke behov som ønskes dækket, kan vi fremstille en løsning som efterlever de individuelle behov. Vi er eksperter i løsninger til udvendig solafskærmning. Dette lige fra markisen som er solafskærmningens Grand old Man til akitektoniske og vedligeholdelsesfrie faste skærme som dekorerer bygninger, samtidigt med produktet er varme og lys regulerende.

En løsning, der passer ind og passer til. Udvendig solafskærmning skal både passe ind i et udendørs rum og til en given bygning. Uanset om vi er med fra start i en byggeproces - eller vi sætter den udvendige solafskærmning op på en bygning senere hen, skal den altid komplementere bygningens omgivelser og arkitektur. Er bygningen af ældre dato, er det et must for os, at skabe et produkt og et udtryk, der fremstår som en naturlig del af helheden. På den måde skaber vi en løsning, der ser ud som om, den altid har været der – eller som er fuldstændig skjult, når den ikke er i brug.

Ta’ kontrollen og STOP varmen med dynamisk solafskærmning, inden den kommer ind i rummet. Med en udvendig solafskærmning får du den optimale udnyttelse af din afskærmning – både energi- og indeklimateknisk. I den forbindelse er brugerstyring en vigtig faktor, som tillægges større og større værdi i sammenhæng med den øvrige bygningsstyring (CTS). Det er altafgørende, for den samlede effektivitet og komfort, at der opstilles den helt rigtige balance mellem automatisk styring og individuelle behov for lys, skygge og varme.


Ved at integrere brugervenlig styring af solafskærmningen, sikres optimering af energiforbruget i kombination med udnyttelsen af naturligt dagslys. Om vinteren reduceres varmebehovet ved at udnytte solens stråler gennem vinduesfacaderne. Denne udnyttelse af det naturlige lys kan spare op til 18% på varmeregningen. Omvendt kan man om sommeren blokere strålevarmen fra solen i dagtimerne og lade bygningen afkøle om natten. På den måde kan der spares op til 36% i køleomkostninger.

Brugerstyring påvirker produktiviteten. Brugerstyring og intelligent udnyttelse af glas og solafskærmning har ligeledes positiv indflydelse på sundhed og produktivitet. Undersøgelser viser, at elever lære 20% hurtigere og hospitalsindlæggelser er 8,5% kortere, såfremt det er muligt at kigge ud. Ved brug af dynamisk solafskærmning reduceres behovet for kunstig belysning hele året rundet med op til 80%

Et godt produkt udspringer af en god rådgivning. Glas skaber lyse rum. Men glas skaber også udfordringer. Derfor har vi oparbejdet en stor viden om, hvordan vi reducerer lys og varme – hvordan vi skaber det rette arbejdsmiljø med det rette indeklima. En god rådgivning er altafgørende både før, under og efter den valgte løsning er sat op og tilkoblet. Et minimums krav er at produktet arbejder for brugerne og opfylder de faktiske behov.


Fra start til slut Vores løsninger bliver fremstillet individuelt på baggrund af dine behov for et optimalt indeklima. Ring til os eller send os en mail. Vi er her for at hjælpe – ærligt og kærligt.

Landsdækkende erhvervsleverandør

Administration & Showroom Bondovej 6 • 5250 Odense SV Tlf: 66172800 • erhverv@gardingruppen.dk www.gardin-montøren.dk

Profile for GardinGruppen

Bæredygtig solafskærmning  

Løsningerne er mange, forholdene endnu flere. Men uanset hvilke behov som ønskes dækket, kan vi fremstille en løsning som efterlever de indi...

Bæredygtig solafskærmning  

Løsningerne er mange, forholdene endnu flere. Men uanset hvilke behov som ønskes dækket, kan vi fremstille en løsning som efterlever de indi...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded