__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Landsdækkende erhvervsleverandør


Vi har fokus på funktionalitet. På design, lys, lyd og et godt indeklima. Men først og fremmest har vi fokus på dig! Når vi møder en kunde første gang, bliver vi ofte mødt af de udfordringer et manglende overblik kaster af sig. Det er okay. Vi ved godt, det kan være svært at få overblikket over, hvordan du skaber den rette funktionalitet i det rette design. Men der skal slet ikke så meget til. Det handler om at skabe de perfekte rammer for dig. Om at skabe optimale forhold på arbejdspladsen, der øger effektiviteten via et godt og positivt arbejdsmiljø. Du skal trods alt have det godt for at være effektiv. Når vi har fokus på funktionalitet, betyder det, at vi udelukkende beskæftiger os med produkter, der kan noget særligt i forhold til dine behov. Men funktionalitet udelukker ikke kreativitet. Du tænker det måske ikke, men i forhold til arbejdsmiljø er farvesammensætning i høj grad med til at definere rummet. Når vi hjælper med indretning og med at skabe rum, sammen2

sætter vi en række temaer, som fuldender et givent udtryk og får rummet til at hænge sammen. Med mere end 6 årtier i bagagen har vi skabt en række løsninger, der alle kan noget konkret i forhold til varmerefleksion, styring af akustik og solafskærmning. Vores produkter er løsningen på en række arbejdsmiljømæssige problematikker. Hvorfor? Fordi det er ved vinduet, det trækker. Det er ved vinduet, lyset er for skarpt – og det er her, der hurtigt bliver for varmt. Selvom du i første omgang ikke tænker på vores produkter som løsningsorienterede, så kan de rigtig meget. Hos os får du én samlet løsning. Vi tager hånd om alt fra funktionalitet til design og montering. Du skal slet ikke bekymre dig. Helle Stuhr Frederiksen

Gardinmontøren Erhverv


Du skal have det godt. Netop derfor skaber vi lys, lyd og varme pĂĽ dine prĂŚmisser.

3


Stof er ikke bare noget, du ruller af en rulle Du kender det sikkert: Larm og støj fra mennesker lægger sig som en dyne ned over miljøer, som ikke er lydregulerede. Måske har du stået i en børnehave og tænkt, at den støj, kan jeg ikke arbejde i. Jo, børn larmer. Høje lyde og dårlig akustik påvirker vores koncentrationsevne og dræner os for energi. Men det er langt fra kun i børnehaver, at lydniveauet kan være problematisk. Skoler, offentlige kontorer og storkontorer i private virksomheder har et lige så markant behov for lydregulering. En bioaktiv alt-i-én løsning Vores tekstiler bliver kreeret med de egenskaber, der tilgodeser myndighedernes krav om at sikre et godt indeklima og et velfungerende arbejdsmiljø. Tekstilerne kan imidlertid langt mere end at lydregu-

lere. Vores bioaktive løsninger er flammehæmmende. De nedbryder skadelige og ildelugtende stoffer. De reducerer risici for allergi og overfølsomhed, ligesom de er bakteriedræbende. Uanset hvilket krav, der er påpeget, er vores bioaktive tekstiler en alt-i-én løsning. En naturlig del af helheden Farver og mønstre er med til at skabe et levende rum. Et rum, du har lyst til at være i. Design og tryk af tekstiler er én af vores spidskompetencer. Det er vi rigtig gode til. Vi sætter en ære i at farvekoordinerer og designe mønstre, der fuldender det udtryk, du gerne vil skabe. At din løsning er funktionel betyder nemlig ikke, at vi går på kompromis med lækkerheden.

Et intelligent materiale Air, akustik, bioaktivtet og flammestop er egenskaber, som er uundværlige i det offentlige rum. Fire egenskaber, som alle er en del af vores bioaktive alt-i-én løsning. En løsning, der opfylder de højeste nationale og internationale sikkerhedsstandarder – og som bevarer sine egenskaber og farve, når stoffet vaskes ved 60°C.

4

Air

Akustik

Bioaktiv

Flammstop


5


Rullegardinet Reflekterende væv sikrer optimalt arbejdsklima Et rullegardin er en klassisk og tidløs løsning. Når vi sætter rullegardiner op, er det primært, fordi der er fokus på det funktionelle. Rullegardinet skal kunne noget. I særdeleshed når vi arbejder med vores reflekterende gardinvæv – et materiale, der regulerer både lys og varme uden at gå på kompromis med udsyn og dagslys. Når solens stråler rammer, går det ofte ud over effektiviteten på arbejdspladsen. Dit velbefindende og din produktivitet dykker. Solen og varmen skal reduceres, men med traditionelle gardinløsninger står valget ofte mellem det direkte sollys eller et halvmørkt kontor med dårligt udsyn.

6

Vores reflekterende gardinvæv er vedvarende regulering af lys og varme. Vævets bagside er belagt med aluminium, som har den effekt, at solens stråler reflekteres. Rullegardiner af væv lukker dig ikke inde. Vi fjernet blot den direkte kontakt med solen. Gardinerne er delvist gennemsigtige. Det betyder, at du kan se silhuetter igennem dem og samtidig arbejde ved computeren lige meget hvor, du sidder i forhold til lysindfaldet.


7


Plisségardinet Isolering mod kulde og varme Varme er noget de fleste af os gerne vil have. Men alting til sin tid. Sidder du i et kontormiljø, der hurtigt bliver varmt, kan aircondition koste dyrt. Når vi varmeregulerer, gør vi det derfor med besparelser for øje. Ved hjælp af plisségardinet isolerer vi, så størstedelen af varmen bliver stoppet ved vinduet. Vores plisségardin fungerer også som solafskærmning. Til det formål bliver det oftest skabt med aluminium-belægning på bagsiden. Når gardinet varmereflekterer og isolerer, opnår du en behagelig temperatur i rummet. Det betyder, at du hverken kommer til at sidde i bagende sol eller i træk fra vinduet.

8

Alt du skal gøre er at trække ned i de perioder, hvor du enten føler det for koldt eller for varmt. Plisségardinet slår lyset i stykker Du kan sagtens sidde tæt på et vindue, selvom du arbejder ved en computer. Du kan også sagtens sidde i et naturligt oplyst kontor. Det skal bare oplyses korrekt. Her hjælper plisségardinet ved at slå det direkte lysindfald i stykker. Det lys, der kommer ind, bliver diffust. Det bliver spredt. Lige meget hvor hårdt solen står ind på ruden, kommer du aldrig til at sidde med en solstråle direkte ned i computerskærmen.


9


Panelgardinet Et glat stykke væg med mange egenskaber Arkitekturen i dag er præget af stringente linjer i et enkelt udtryk. Når vi arbejder med panelgardiner tilgodeser vi dette udtryk samtidig med, at gardinerne tilfører hygge og intimitet til rummet. I arbejdet med panelgardinerne, leger vi med det visuelle udtrykt, tekstilerne bringer frem. Panelgardinerne fungerer som et glat stykke væg. De forstyrre ikke øjet, og de fjerner ikke opmærksomheden fra det, du gerne vil fremhæve i din indretning. Funktionel dekoration. Elegant udtryk Gardinerne hænger i glatte lange baner og udgør en diskret del af dekorationen i et rum – og så er de ovenikøbet funktionelle.

10

Vil du gerne skærme for indkig eller regulere lys ved store vinduespartier, er panelgardinerne særdeles effektive samtidig med, at de tilfører et elegant udtryk til rummet. Ønsker du en fleksibel rumdeler eller en let afskærmning af glasvægge, er panelgardinerne et elegant alternativ til en foldeskærm eller et forhæng. Som en ekstra fjer i hatten kan vi også sy gardinerne i et lydregulerende materiale. Det betyder helt konkret, at panelgardinerne sluger lyden. Jo større en flade, du vælger at dække – jo mere lyd og støj sluger gardinerne.


11


Mørklægning En 100 % lystæt løsning Når du går ind i en biograf eller på et teater, træder du ind i et rum, hvor mørket trænger sig på. Et mørke, der på én gang emmer af spænding og nysgerrighed – og som samtidig tysser på dig. Denne form for mørke skaber rum. Og mørket peger på det i rummet, du skal give din fulde opmærksomhed. Det kan være et lærred eller en lærer. Faktum er, at du med mørklægning kan skabe et 100 % lystæt rum. Dit individuelle rum. Mørklægningen kan både sidde indvendigt og udvendigt, hvor lysindfald ikke må generer. En mørklægning er derfor også

12

gavnlig på institutioner, hvor det kan være nødvendigt at mørklægge for at skabe tryghed og ro, men også fokus og koncentration. Et af vores højt prioriterede indsatsområder handler om at skabe de bedste rammer for undervisning og læring. Her bruger vi helt konkret mørklægningen til at optimere i forhold til undervisningslokalerne og dermed undervisningen.


13


Lamelgardinet Funktionalitet i lodrette linjer Lamelgardinet er klassens populære pige. Der er næsten ikke det sted, du ikke støder på et lamelgardin. At lamelgardinet er blevet så populært skyldes i høj grad gardinets funktionalitet. Særligt ved høje vinduer og store glaspartier er lamellerne gode til at understrege de lodrette linjer. De har en virkelig god afskærmningseffekt – og så tilfører de liv både til rummet og til husets facade ved at bryde vinduernes flade. Lamelgardinet er mere synligt end rullegardinet. Til gengæld fjerner det det direkte indkig, når det bare hænger. Ved at stil-

14

le på lamellerne kan du både styre indkig og lysindfald. Du kan for eksempel vælge at få lyset ind på en måde, så du selv kan kigge ud. Her oplyses rummet samtidig med, at du selv sidder i skygge ved at lede lyset over i den anden side af rummet. Ligger dit kontor direkte ud til det offentlige rum, har du mulighed for at indstille lamellerne, så kontoret forbliver oplyst, men uforstyrret i forhold til indkig og forbipasserende.


15


Altid kyndig vejledning ”Din gardinløsning bliver altid sat op, monteret og afprøvet af mig eller en af mine kolleger. Inden for egne rækker har vi nemlig et stærkt team af fagfolk, der monterer og afprøver din løsning, inden du får lov til at overtage styringen. Og før du overhovedet får den i hænderne, kommer du under kyndig vejledning i, hvordan du skal bruge løsningen for at få det optimale udbytte ud af den. Vi tjekker naturligvis også op på dig. Det gør vi, fordi det er vigtig for os at få et indblik i, om den gardinløsning vi har sat op, nu også bliver anvendt korrekt og virker efter hensigten. Har du behov for det, gennemgår vi selvfølgelig løsningen sammen med dig en ekstra gang.” Steen Stuhr Montagechef Gardinmontøren Erhverv

16


17


Udvendig solafskærmning En løsning, der passer ind og passer til Udvendig solafskærmning skal både passe ind i et udendørs rum og til en given bygning. Uanset om vi er med fra start i en byggeproces – eller om vi sætter den udvendige solafskærmning op på en bygning senere hen, skal den altid komplementere bygningens omgivelser og arkitektur. Er bygningen af ældre dato, er det et must for os at skabe et produkt og et udtryk, der fremstår som en naturlig del af helheden. På den måde skaber vi en løsning, der ser ud som om, den altid har været der – eller som er fuldstændig skjult, når den ikke er i brug.

Et tip til dig En udvendig solafskærmning skal dæmpe varmeindfaldet og fjerne det skarpe lys ved dit vindue. Anvender du først den udvendige solafskærmning, når solen har ramt dit vindue, er det for sent. For at nedsætte varmen optimalt, skal du bruge din afskærmning længe før, solen rammer.

18

Udvendig solafskærmning er til for at holde problemerne effektivt ude og fordelene inde. Med vores udvendige skærme, markiser, parasoller, persienner og rullegardiner skaber vi en effektiv løsning, der tager varmen og lyset, før det rammer ruden. Vi tilpasser vores solafskærmning individuelt til dig. Ingen løsning er for stor eller for lille. Enkelte endda vedligeholdelsesfri.


? 19


Faste skærme Lækkerhed uden vedligehold Rent akitektonisk bliver vores faste skærme brugt til at skabe en dekorativ udvendig solafskærmning, som samtidig varmeregulerer. Har du et ønske om at tilføre huset eller bygningen mere liv, er de faste skærme idéelle. I mange institutioner oplever vi faktisk, at skærmenes formål i lige så høj grad handler om at sætte kulør på huset som at solafskræme. Her indfarver og tilpasser vi løsningen, så det ser ud som om, huset er født med de faste skærme.

20

Brydninger på facaden Går en skærm skråt ned eller vandret ud fra en bygning, tilfører den visuelle brydninger på facaden. Skærmene gør facaden smukkere og er super funktionelle, fordi de netop solafskærmer og varmeregulerer. Alle vores faste skærme kan hænge ude i al slags vejr og skal ikke vedligeholdes.


21


Markisen Fjerner solen og varmen fra huset Markisen er solafskærmningens Grand Old Man. Den har været i vores sortiment i årtier. Hvorfor? Fordi markisen er super funktionel. Den er et af de produkter, der kommer nærmest optimal solafskærmning. Det gør den, fordi den fjerner solen og varmen fra bygningen. Kører du din vinduesmarkise én meter ud, fjerner du solen og varmen én meter fra vinduet. Det samme sker, når du kører terrassemarkisen 3 meter ud. Samtidig tilfører det liv til bygningen, når markisen er kørt ud – særligt, når du ser markiser, vi har farvekoordineret til bygningen.

22

På kontorarealer sætter vi vinduesmarkiser op for at solafskærme og varmeregulere inde på selve kontoret. En terrassemarkise er rigtig god til alt fra vuggestuer og skoler til plejecentre. Den skaber det ekstra skyggefulde og solafskærmede areal, hvor børnene kan sove til middag, og hvor de ældre kan få lov til at sidde svalt.


23


Parasollen Fuldender det udendørs rum Vender vi blikket imod tidligere tider, ser vi ældre mennesker sidde svalt i skyggen fra en kæmpemæssig bøg. Vi ser dem sidde med slumretæpper over benene og med udsigt ud over de brede vidder. Den stemning og det udendørs rum vil vi gerne bringe ind i nutiden. Dog i en mere moderne form. På plejecentre, i institutioner og på restauranter er vores store parasol super populær, fordi løsningen er simpel. Den store parasol består af 4 parasoller. Når du kører parasollerne op, solafskærmer de helt op til 48 kvadratmeter. Her tilbringer både børn og ældre mange timer i skyg-

24

gen. Enten i sandkassen eller med kig til den lille prydhave, der er plads til at anlægge ved parasollernes søjle i midten af det solafskærmede område. Parasollen skaber et permanent skyggefuldt rum uden sandsække eller barduner, de ældre, institutionens børn eller restaurantens gæster kan snuble over. Parasollen kan stå ude i al slags vejr og vi hjælper naturligvis med at sammensætte lige præcis den løsning, der fuldender dit udendørs rum.


25


Den udvendige screen En solbrille til dit vindue Den udvendige screen er et udvendigt rullegardin. Det er et udvendigt solgardin, som er så let og enkelt i sit design, at det passer ind i alle typer vindueskonstruktioner – også på eksisterende byggerier. Fordi vi skaber rullegardinet individuelt til din bygning, kan enhver facade fungere med løsningen.

også vælge en blændfri dug. Den blændfri dug skaber et lys, der ikke blænder, og som derfor giver et godt udsyn. Rullegardinet beskytter både imod indkig og imod træk. Står dit vindue åbent, selvom vinden er strid, minimeres trækken, fordi dugen absorberer størstedelen af vinden.

Med det udvendige rullegardin skaber vi en effektiv barriere ind til dig. Du kan sagtens både arbejde og opholde dig ugeneret inden for, selvom du er omgivet af glas. Rullegardinet tager nemlig varmen og lyset, før det rammer ruden.

Selvom den udvendige screen er rullet ned, påvirkes den ikke af vejr og vindforhold. Vi kan nemlig udforme rullegardinet som en vindstabil screen, der køres op og ned i kassetter via sidesluser, der holder dugen fast. Uanset størrelsen på dugen kan den udvendige screen være nedrullet, når det blæser med en styrke på helt op til vindklasse 3. Er dugen under 6 kvadratmeter, kan denne være nedrullet, selvom blæsten er vindklasse 6 med en vindstyrke op til 28 m/s.

Alt efter hvilken dug, du vælger, indfanger og reflekterer rullegardiner op til 90 % af solens varmestråler. Du kan vælge, at rullegardinet mørklægger helt, men du kan

8777 26


27


Et godt produkt udspringer af en god rådgivning Glas skaber lyse rum. Men glas skaber også udfordringer. Derfor har vi oparbejdet en stor viden om, hvordan vi reducerer lys, lyd og varme - hvordan vi skaber det rette arbejdsmiljø med den rette akustik og det rette indeklima.

ser bedst til arkitekturen? Hvilke krav, der bliver stillet til vedligeholdelse? Måske er der et ønske eller krav om, at din løsning dækker flere behov som at fjerne dårlig lugt samtidig med, at du får lys, lyd, varme og akustik på dine præmisser?

En god rådgivning er altafgørende både før, under og efter din gardinløsning er sat op. Uanset hvad, vi leverer, er det et must, at produktet arbejder for dig og opfylder dine behov.

Selvom vi har fokus på funktionalitet, spænder vores rådgivning også over alle de kreative aspekter ved indretning. Nogle kunder har behov for, at vi skaber hygge og fuldender et rum. På den måde hjælper vi med at skabe det miljø, de efterspørger. Uanset hvad vi kommer frem til, præsenterer vi dig altid for en samlet løsning baseret på flere funktions- og designmæssige forslag.

Én samlet løsning baseret på flere forslag Når vi møder dig, er det vigtigt, at vi sammen afstemmer, hvad din løsning skal kunne. Om den skal sidde indvendig eller udvendig? Hvilken løsning, der pas-

Las os være med fra start til slut Hos Gardinmontøren Erhverv arbejder vi ud fra dit specifikke ståsted. Vores løsninger bliver fremstillet individuelt på baggrund af dine behov for et optimalt indeklima. Ring til os! Eller send os en mail. Vi er her for at hjælpe - ærligt og kærligt.

28

Mail: erhverv@gardingruppen.dk Telefon: +45 66 17 28 00


Et gardin er ikke bare et gardin. Det er idéen bag, det handler om. Vi møder dig dér, hvor du er, og vejleder dig hele vejen. Både før, under og efter. 29


30

I bund og grund burde vi opføre bygninger uden vinduer for at fü de optimale forhold at arbejde i.


Fleksibilitet, kvalitet, kreativitet, pris & økonomi, miljø & etik Gardinmontøren Erhverv blev grundlagt af Frede Petersen i 1960. Allerede dengang leverede vi specieldesignede gardinløsninger til offentlige og til private virksomheder - store som små. I dag er virksomheden stadig i familieeje og drives af Steen Stuhr og Helle Stuhr Frederiksen. Gardinmontøren Erhverv har taget mange kvantespring siden begyndelsen, men grundstenen fra vores ophav er den samme - nemlig de 5 nøgleområder, alle i virksomheden arbejder efter. For os er fleksibilitet, kvalitet, kreativitet, pris & økonomi, miljø & etik meget mere end ord. De er grundlaget for vores eksistens. Vores sortiment består udelukkende af måleprodukter. Vi har ingen standardvarer. Det betyder, at vi er meget fleksible i vores samarbejde frem imod en løsning, der passer til dine behov.

krav til vores leverandører og producenter. At stille krav er den eneste måde, vi i fællesskab kan optimerer på vores løsninger og forbedre os. Og samtidig bevare vores danske arbejdspladser. Vi tillader os gerne at sige, at vi skaber optimale arbejdspladser og deraf effektive medarbejdere. Det gør vi ved at skabe et unikt arbejdsmiljø for den enkelte, så alle har rammerne til at være så effektive som muligt. Jo, vi leverer design og miljø. Men miljø betyder også andet og mere. Det ligger os meget på sinde at levere danskproducerede og certificerede løsninger, som både tilgodeser etik og miljøteknik. Løsninger, der også har en positiv indvirkning på økonomien i form af energibesparelser. Vi glæder os til at hjælpe!

At gå på kompromis med kvaliteten er udelukket. Det udsagn er hørt før, men hos os betyder det, at vi stiller meget store 31


a d ti tud e

32

ADMINISTRATION & SHOWROOM Bondovej 6 · 5250 Odense SV · Tlf. +45 66172800 erhverv@gardingruppen.dk · www.gardin-montøren.dk

Profile for GardinGruppen

Gardinmontøren Erhvervskatalog Gardingruppen 2020  

Med mere end 6 årtier i bagagen har vi skabt en række løsninger, der alle kan noget konkret i forhold til varmerefleksion, styring af akusti...

Gardinmontøren Erhvervskatalog Gardingruppen 2020  

Med mere end 6 årtier i bagagen har vi skabt en række løsninger, der alle kan noget konkret i forhold til varmerefleksion, styring af akusti...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded