__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BAMBUS

BÆREDYGTIGE GARDINER

HURTIGT VOKSENDE & BÆREDYGTIG TRÆSORT Vores træpersienner er udelukkende produceret af ægte træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som fx eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter.

Hvor et egetræ kun kan fældes hvert 25. år kan en bambus fældes hvert 2. år.

100 % GENBRUG Dupli gardiner finder du ligeledes i bæredygtige stoffer. Disse bæredygtige Dupli gardiner er produceret af 100% genanvendt polyester. Herudover kan du med Dupli gardinernes isolerende effekt reducere dit varmetab fra vinduerne med helt op til 46%.

98% GENANVENDT Vores alupersienner er produceret af 98% genanvendt aluminium, hvilket er 92% mindre energikrævende end at udvinde nyt. Ved at omsmelte allerede udvundet aluminium sparer vi både på CO2-udledning og på planetens ressourcer.

Landsdækkende erhvervsleverandør

Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I vores sortiment findes der altid et miljørigtigt valg af gardiner - nogle er produceret af genanvendte plastikflasker, mens andre er bæredygtige af natur.

HOVEDKONTOR & SHOWROOM Bondovej 6 5250 Odense SV

BÆREDYGTIGE GARDINER Det miljørigtige valg

Tlf.: 66 17 28 00 erhverv@gardingruppen.dk www.gardin-montøren.dk

Landsdækkende erhvervsleverandør

CVR: 15671599

Landsdækkende erhvervsleverandør


GENBRUG AF PLASTIK

GARDINER & SOLAFSKÆRMNING KAN LØSE 5 INDEKLIMAPROBLEMER

GARDINER & SOLAFSKÆRMNING DESIGNET MED FOKUS PÅ BØRNESIKKERHED

FRA PLASTIK TIL STOF I vores seneste rullegardin- og lamelkollektion har vi tilføjet vi en række stoffer produ-ceret udelukkende af bortkastede plastikflasker, der er indsamlet i naturen.

1. For høj temperatur 2. For dårlig ventilation 3. Dårlig lugt 4. Dårlige lysforhold 5. For meget støj

PLASTIKFLASKER Til et gennemsnitligt hus med 25 m2 vinduer bruger vi altså 150 bortkastede plastikflasker for at lave gardiner til hele hjemmet.

RULLEGARDINER Vores “Rethought” serie af rullegardiner er både flotte i vævet, slidstærke og miljøvenlige. Stofferne er fremstillet af 100% genanvendt plastik,

VI HAR LØSNINGEN

SOM...

BØRNESIKKERHED Det er en vigtig del af vores designfilosofi at sørge for, at vores produkter kan bruges sikkert, også i institutioner med små børn. Alle vores produkter er i overensstemmelse med EN 13120 (europæisk sikkerhedsstandard for indvendig afskærmning til vinduer og døre). Vores kollektioner byder på klare farver og fine designs og giver utallige muligheder for at styre lysindfald og privatliv. Grundlæggende viden om almindelige brugsgenstande i hjemmet, herunder også gardiner og persienner, er en vigtig del af børns opvækst - og den naturlige nysgerrighed skal de kunne udforske i sikre omgivelser.

Man bør altid følge nedenstående retningslinjer: Landsdækkende erhvervsleverandør

VI BRUGER 6 PLASTIKFLASKER TIL 1 M2 STOF

1. Reflekterer op til 90% af solens varmestråler. 2. Bevarer funktionen selvom vinduer og døre åbnes. 3. Renser luften og slår bakterier ned (Bioaktiv). 4. Regulerer lysindfaldet og skaber optimale lysforhold. 5. Fleksibel støjdæmper efter behov

GARDINER & SOLAFSKÆRMNING

• Små børn kan blive kvalt i løkken af snore og kæder, der bruges til betjening af gardinprodukter. De kan også vikle snore omkring halsen. • For at undgå kvælning og indfiltring bør snore og kæder holdes udenfor små børns rækkevidde. • Placér senge, vugger og andre møbler således at de ikke kan bruges til at komme tæt på produkterne. • Bind ikke snorene sammen. Sørg for at snorene ikke bliver viklet sammen og laver en løkke. • Installér og brug de medfølgende sikker hedsanordninger i henhold til monterings vejledningen så du reducerer risikoen for en ulykke.

Landsdækkende erhvervsleverandør

Landsdækkende erhvervsleverandør

Profile for GardinGruppen

Bæredygtige gardiner  

Det bæredygtige valg. Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I vores sortiment findes der...

Bæredygtige gardiner  

Det bæredygtige valg. Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I vores sortiment findes der...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded