Page 1


D

eviza noastră - Partners in Trust – exprimă cel mai bine devotamentul nostru pentru excelenţa muncii, dedicare şi încredere reciprocă.


“Boştină şi Asociaţii” este suma ideilor, aspiraţiilor, a muncii şi dăruirii tuturor celor care şi-au căutat împlinirea profesională în această firmă, ale zecilor de avocaţi şi consultanţi care, de-a lungul anilor, au crescut profesional, sporind prestigiul profesiei de avocat. Înainte de a fi o casă de avocatură, “Boştină şi Asociaţii” a fost viziunea unui grup de avocaţi, tineri la vremea respectivă, care au crezut cu tărie în puterea lucrului bine făcut, în excelenţa profesională, în bucuria succesului. În toţi aceşti ani, am vrut să reuşim să fim primii în tot ceea ce facem. În cele mai multe cazuri am reuşit, în altele nu ne dăm bătuţi. Am fost prima casă de avocatură din România care a deschis sucursale în provincie, prima care s-a extins dincolo de graniţele ţării, prima care a depăşit numărul de 100 de avocaţi şi consultanţi, prima care a adoptat o structură de management de tip corporatist, prima care a avut încasări de peste 10 milioane de euro. Am reuşit să câştigăm încrederea a sute de companii, a mii de oameni care ne-au încredinţat soarta visurilor lor, a speranţelor lor, a agoniselii lor de-o viaţă, şi pe care nu i-am dezamăgit. Toţi au avut încredere în noi şi ne-au devenit - într-un fel sau altul - parteneri, parteneri de încredere. Cu siguranţă nu ne vom opri aici. Vrem să deveniţi partenerul nostru, partener de încredere.


ÎNCREDERE în SUCCES

Succesul apare atunci când dăruirea în muncă trece dincolo de limita lucrului bine făcut, când dorinţa de a arăta că imposibilul este posibil devine realitatea de zi cu zi. La “Boştină şi Asociaţii” ne asumăm responsabilităţi cu gândul că fiecare acţiune întreprinsă are ca finalitate succesul clientului. SUCCÉS, succese, s.n. Rezultat favorabil, pozitiv (al unei acţiuni); reuşită, izbândă. ◊ Expr. A dori sau a ura (cuiva) succes = a-i dori (cuiva) noroc într-o întreprindere. ◊ Primire bună, favorabilă, cu răsunet, pe care o face publicul unei opere literare, unui spectacol etc. – Din fr. succès, lat. successus.

S

e poate învăţa şi din greşeli, dar noi avem ambiţia să învăţăm din succese.


ÎNCREDERE în FORŢA SPECIALIZĂRII

În domeniul juridic, specializarea este prima consecinţă a creşterii complexităţii proiectelor şi speţelor, atunci când grija pentru detaliu se transformă în fineţe profesională. La “Boştină şi Asociaţii” ne asumăm responsabilitatea de a stăpâni fiecare aspect al domeniului abordat şi de a înţelege importanţa detaliului pentru client.

SPECIALIZÁ, specializez, vb. I. 1. Refl. A se consacra studiului și aplicării unei anumite ramuri din știință, din tehnică etc; a deveni specialist. 2. Tranz. A face să capete trăsături specifice, a imprima caractere speciale. 3. Tranz. și refl. A (se) limita la fabricarea anumitor produse. [Pr.: -ci-a-] – Din fr. spécialiser.


S

e pot clădi lucruri mari, dar noi credem că măreţia stă în detaliu.


ÎNCREDERE în EXCELENŢĂ


Transporturi, IT&C, Jocuri de Noroc Asigurări şi Pensii Private Imobiliare Corporate Privatizare şi Concurenţă Litigii şi Executări Silite Energie, Petrol şi Gaze Financiar Bancar Piaţă de Capital Fonduri de Investiţii Fiscal Infrastructură Proprietate Intelectuală şi Mass Media Achiziţii Publice şi Dezvoltare Autorităţi Publice, Mediu şi Utilităţi Autorităţi de Reglementare / Dreptul Muncii Asociaţii Profesionale Fonduri Europene Industrie, Reorganizare, Insolvenţă Proiecte Majore


F

lexibilitatea nu este lipsa principiilor, ci fermitatea ajunsă la înţelepciune.


ÎNCREDERE în FLEXIBILITATE

Flexibilitatea este abilitatea de a recepta corect informaţia şi a reacţiona rapid şi adecvat, experienţa profundă care îţi permite să creezi sinergii cu mediul de afaceri. La “Boştină şi Asociaţii” ne asumăm responsabilitatea de a ne adapta în permanenţă realităţilor clientului, felului său de a fi şi de a-şi conduce afacerea.

FLEXIBILITÁTE s.f. 1. Calitate, însuşire a ceea ce este flexibil. 2. Elasticitate, mlădiere,

suplețe.

3.

fig.

(despre

persoane) Proprietate de a se adapta la împrejurări; maleabilitate. – Din fr. flexibilité.


U

nii consideră că rezultatul este răsplata efortului, noi credem ca el este temelia succesului.

Rezultatul este materializarea eforturilor zilnice, ale muncii depuse pentru a progresa. La “Boştină şi Asociaţii” ne asumăm responsabilitatea de a fi antreprenori, de a urmări şi obţine rezultatele dorite de clienţi. REZULTÁT, rezultate, s.n. 1. Ceea ce rezultă dintr-o acțiune, dintr-un fapt, dintr-un calcul; consecință, urmare, efect. 2. Loc. adv. Fără rezultat = fără efect, inutil. ◊ Expr. A da rezultat (sau rezultate) = a produce efectul dorit, a da roade. 3. Ceea ce se obține printr-un șir de operații aritmetice. – Din fr. résultat, germ. resultat.


ÎNCREDERE în REZULTAT


ÎNCREDERE în PARTENERIAT

Parteneriatul este relaţia socială guvernată de încredere ca valoare absolută. La “Boştină şi Asociaţii” ne asumăm responsabilitatea de a înţelege în profunzime fiecare client valori, cultură organizaţională şi obiective de business – de a fi parte a succesului său pe termen lung şi de a fi demni de încrederea sa.

PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e, s.m si f. 1. Fiecare dintre participanții la o competiție, la un joc etc., considerat în raport cu ceilalți participanți. 2. Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu, un grup, o societate, o asociație etc., considerată în raport cu celelalte persoane din cuplu, grup etc. – Din fr. partenaire.


P

arteneri de ĂŽncredere.


Brosura bostina & asociatii