Page 1

VI MOSTRA DE LLIBRETS DE FALLA DE LA COMUNITAT VALENCIANA El llibret de Falla: mirant cap al futur Museu Faller de Gandia. Dissabte, 7 de maig de 2011 PROGRAMA: 10.00 Recepció i acreditació dels participants. 10.15 Obertura de la VI Mostra de Llibrets de Falla, que es podrà visitar durant tot el matí. 11.00 Parlaments de benvinguda. 11.05 Presentació de llibrets de comissions:

(Dotze associacions han sigut convidades a fer una exposició individual sobre la tasca que desenvolupen al voltant del llibret. Els ponents disposaran de cinc minuts per a la presentació i de dos minuts més per a respondre preguntes de la sala).

Moderadora: Maria Josep del Olmo, Federació de Falles Junta Local Fallera Gandia. Ordre d’intervenció: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.

Falla Falla Falla Falla Falla Falla Falla Falla Falla Falla Falla

Plaça de la Malva, Alzira, José Manuel Rubio. Penya el Mocador, Sagunt, Hugo Morte. J. A. - Puríssima - Major, l’Eliana, José Mateu. Borrull - Socors, València, Sebas Marin. República Argentina, Xàtiva, Josep Lluís Fitó. Rambleta i Adjacents, Catarroja, Miguel Bonilla. Portal de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Sylvia Andrés. Sagrada Família “Corea”, Gandia, Quique Montoro Alfaro. Barri la Vila, Borriana, Toni Gil Trilles. Arrancapins, València, Gil-Manuel Hernàndez i Martí. Sant Roc, Torrent, Emilio José García González.

12.15 Café. 12.45 Conferència: Moderador: Pasqual Molina, Associació d’Estudis Fallers. “El llibre electrònic: una aposta de futur del llibret de falla?” Josep Gregori Soler, director d’Innovació d’Edicions Bromera. 13.45 Clausura.

mostra_llibret2011  

La VI edició de la Fira del llibret de Gandia serà el proper 7 de maig.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you