Page 1

Óbudai Egyetem Állásbörze

Felkészítő Napok

csak a tudás számít

2012. március 7-8.

Óbudai Egyetem - Budapest, Népszínház utca 8.


Tavaszmező utcai standtérkép Az Óbudai Egyetem Állásbörze, Tavaszmező utcai rendezvényének standtérképe. Az állásbörze időpontja ezen a telephelyen 2012. március 13.

1

2

3

4

5

6

16

7

15 14 13 12 11 10 9

17 18

8

19 20

21 22

23

24

38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25

1. Carrier International(me) 2. Mol 3. Evopro 4. Nokia Siemens Networks 5. National Instrument 6. Információs pult 7. Grundfos 8-9. Thyssenkrupp Presta 10-11-12. Bosch csoport 13-14. Ericsson

15-16. Audi Hungaria Motor Kft. 17-18. British American Tobacco 19. Bis Hungary Kft. 20. ÁllásStart 21. Óbudai Egyetem 22. HVG 23. Aarenson Consulting 30. Jóravaló Alapítány

Pontos cím: 1084 Budapest, Tavaszmező u. 15-17. G-épület

2

Óbudai Egyetem Állásbörze

31. Frissdiplomás 32. Shl Hungary Kft. 34. Prohuman 35. Henkel 36. Mérnök-karrier.hu 38. Continental Asztal: ▪▪ Honvédség ▪▪ Vöröskereszt


Bécsi úti standtérkép Az Óbudai Egyetem Állásbörze, Bécsi úti rendezvényének standtérképe. Az állásbörze időpontja ezen a telephelyen 2012. március 14.

0. Infopult 1. Bosch csoport 2. Continental 3. Grundfos 4. Nokia Siemens Networks 5.+C Rehau 6. SAP 7. TSI Petőfi Nyomda 8. ExxonMobil 9. Mérnök-karrier.hu 10. Morgan Stanley 11. Ericsson 12. Prohuman 13. NNG 14. MVM Partner 15. HVG 16. E.ON 17. Henkel 18. Óbudai Egyetem 19. Elmű 20. Tisza Vegyi Kombinát 21. Mol 22. Carrier International(me) 23. Jóravaló Alapítvány Asztal: ▪▪ Magyar Honvédség ▪▪ Vöröskereszt

22

23

24

Mosdó C

6

11 12

7 8 9 10 B

4 13

14

3 2

Büfé

5

15 16

17

18

19

20

21

1

0

A

Bécsi út Pontos cím: 1037 Budapest, Bécsi út 96/B. AB1 épület

allasborze.uni-obuda.hu

3


Köszöntő Csávás Júlia, a Felkészítő Napok főszervezőjének köszöntője

Ismét elérkezett a március, ami nemcsak a tavasz beköszöntét jelenti, hanem azt is, hogy az elmúlt 13 évhez hasonlóan, az idei évben is megrendezésre kerül az Óbudai Egyetem egyik legnagyobb rendezvénye, az Óbudai Egyetem Állásbörze.

sen olyan gyorsan változó gazdasági helyzetben, mint amilyen jelenleg átsöpör a világ minden országán, beleértve hazánkat is. Ezért az Óbudai Egyetem támogatja a hallgatónak minden, olyan tevékenységét, mely még sokoldalúbbá teszi őket! Programunkat ajánljuk minden hallgatónak, aki szeretne előnnyel indulni egy-egy interjún, akit érdekel, hogyan zajlik egy állásinterjú a valóságban, melyek a kiválasztás főbb szempontjai, milyen kérdések merülhetnek fel egy interjún és melyek ezekre a legjobb válaszok. Az előadásokon, tréningeken, illetve a grafológiai elemzés során csupa olyan tanáccsal, ötlettel gazdagodhat a látogató, amelyekkel növelheti esélyeit a munkaerőpiacon.

A már több, mint egy évtizedes múlttal rendelkező rendezvény, a résztvevő cégek és a hallgatók körében is töretlen népszerűségnek örvend. Ezt a bizalmat ezúton is szeretnénk megköszönni! A hagyományokhoz híven – természetesen az Állásbörzét megelőző héten – nem maradhatnak el a Felkészítő Napok sem, mely rendezvény március 7-8-án kerül megrendezésre. A Felkészítő Napok célja, hogy segítsük a végzős, illetve az alsóbb éves hallgatók álláskereséssel, munkahelyválasztással és állásinterjúkkal kapcsolatban felmerülő nehézségeinek megoldását. Úgy gondoljuk, a napjainkra kialakult munkaerő-piaci versenyre nem lehet kellőképpen felkészülni kizárólag az iskolapadban, különö-

4

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt rendezvényünkön – a Népszínház utcai telephelyen – akinek fontos a jövője és szeretné lenyűgözni a cégek képviselőit egy-egy állásinterjú alkalmával.

Óbudai Egyetem Állásbörze

Csávás Júlia


Programok, időpontok és helyszínek Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar 1081 Budapest, Népszínház utca 8.

Március 7. (szerda)

1

2

3

4

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

950 – 1035 115-ös terem Novák János Értékelő és megtévesztő test jelek

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

1045 – 1115 115-ös terem Prohuman Kft. Y-program, avagy a Prohuman válasza egy sikerre itélt generáció álláskeresési kérdéseire.

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

1140 – 1225 111-es terem Frissdiplomás Kft. Pályakezdő 1x1 Tudatos karrierépítés lépésről lépésre

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

1400 – 1500 111-es terem Aarenson Consulting Interjú élesben

Egyesületünkkel, az Állásbörzével, valamint a Felkészítő Napokkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal.

Március 8. (csütörtök)

5

6

7

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

950 – 1035 110-es terem SHL Hungary Kft. Jelöltek jogai, kötelezettségei

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

1045 – 1115 110-es terem Prohuman Kft. Y-program, avagy a Prohuman válasza egy sikerre itélt generáció álláskeresési kérdéseire.

Időpont: Helyszín: Előadó: Téma:

11 – 12 110-es terem Jóravaló Alapítvány Grafológiai elemzés 40

25

További információk és jelentkezési lehetőség az előadásokra: Budapest, Népszínház u. 8. (Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar épülete) P7-es iroda. Tel.:

06 30 864 1706

Cím:

1081 Budapest, Népszínház utca 8.

Web:

allasborze.uni-obuda.hu

allasborze.uni-obuda.hu

5


frissdipl más

a campus toborzás szakértője

friss friss dipl diplmás más a campus a campus toborzás toborzás szakértője szakértője frissdipl más

a campus a campus toborzás toborzás szakértője szakértője

frissdipl más

a campus toborzás szakértője

friss friss dipl diplmás más karrier. karrier. tudatosan. tudatosan. frissdipl más karrier. tudatosan.

karrier. tudatosan.

friss friss dipl diplmás más

karrier. karrier. tudatosan. tudatosan.

A frissdiplomas.hu A frissdiplomas.hu weboldalon weboldalon mindent mindent megtalálsz, megtalálsz, amire amire pályakezdőként pályakezdőként szükséged szükséged van:van:

gyakornokigyakornokiés ösztöndíj és ösztöndíj -lehetőségek -lehetőségek aktuális aktuális állásbörzék állásbörzék időpontjai időpontjai és helyszínei és helyszínei vállalati vállalati karriernapok karriernapok és gyárlátogatások és gyárlátogatások

önéletrajz-minták önéletrajz-minták , motivációs , motivációs levéllevél fontos fontos tudnivalók tudnivalók a szakmai a szakmai gyakorlattól gyakorlattól

az első az első munkahelyváltásig munkahelyváltásig

hasznos hasznos tanácsok tanácsok interjúkhoz, interjúkhoz, bértárgyalásokhoz bértárgyalásokhoz

frissfriss hírek hírek a munkaerőpiacról a munkaerőpiacról

és a és munkaadó a munkaadó vállalatokról vállalatokról

online online tanácsadás tanácsadás , személyes , személyes segítség segítség az elhelyezkedéshez az elhelyezkedéshez

friss friss dipldiplmás más

a campus a campus toborzás toborzás szakértője szakértője Érdekelnek Érdekelnek az éppen az aktuális éppen aktuális gyárlátogatások, gyárlátogatások, céges nyílt céges nyílt napok,napok, diákversenyek diákversenyek és hasonló és hasonló hasznos hasznos programok? programok? Kíváncsi Kíváncsi vagy friss vagy híreinkre? friss híreinkre? Tudni szeretnéd, Tudni szeretnéd, hol és hol és mikor tartunk mikor tartunk személyes személyes tanácsadást? tanácsadást? Akkor Akkor csatlakozz csatlakozz hozzánk hozzánk a Facebook-on! a Facebook-on!

friss friss dipldiplmás más

karrier. karrier. tudatosan. tudatosan.


Hogyan írjunk önéletrajzot? Az önéletrajz célja, hogy a leendő munkaadó figyelmét magunkra irányítsuk. Ezért feltétlenül ki kell tűnnie a CV* halmazból valamivel.

A legfontosabb szabály, amit feltétlenül figyelembe kell venni, hogy a megfelelő információkat, a megfelelő helyen hangsúlyozzuk. Az önéletrajz ugyanis az első lépés a tanácsadó, vagy munkaadó cég felé, amikor lehetőséget kap a jelentkező arra, hogy kihangsúlyozza: Ő a keresett személy.

Testre szabni A CV-t mindig az adott cég igényeihez és a megcélzott pozícióhoz igazodva kell összeállítani. A pályázónak minden cég, pozíció felé másként kell prezentálnia magát, mert minden állás más és más készségeket, képességeket, tapasztalatokat, speciális elvárásokat igényel.

A hazugság nem kifizetődő Bármilyen csábító is a gondolat, ne építsünk az önéletrajzunkba valótlan információkat. A képzeletbeli előny, nagyon gyorsan válik hendikeppé, mert a kamu iskola és munkahely egy pillanat alatt lelepleződik és akkor egy kapu végleg bezárult előttünk.

Ne regényt, tényeket A szakmai önéletrajz tényeket tartalmaz! A helyes stílus, a megfelelő hangvétel kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az anyag célját. Tartózkodjunk a terjengős mondatoktól, inkább szorítkozzunk a táviratok adta kerethez és rövid, tömör mondatokban fogalmazzunk.

A külalak Az első benyomás nagyon lényeges szempont lehet majd a végső döntésnél. Az önéletrajz külalakja olyan, mint a pályázón a ruha. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak a CV megjelenésére is: tanult embernek látszani.

A helyes sorrend perdöntő Az önéletrajz felső sarkát a portrénk díszíti. Ez alatt a személyes adatokat tartalmazó összesítő következik, ami a jelentkező nevéből, születési idejéből, állandó (ha van tartózkodási) lakcíméből és elérhetőségeiből tevődik össze, ebben a sorrendben egymás alatt. Akkor sikerült a kellő hatást elérnünk, ha az olvasóban egy névjegykártya emlékeként rögzül a CV-nk. *Az önéletrajz (görög eredetű nemzetközi szóval autobiográfia) olyan életrajz, amelyet szerzője saját életéről ír. Külföldön az angolban használatos, bár latin eredetű curriculum vitae kifejezést, (rövidítve CV) illetve a resume elnevezést használják, mely elnevezés Magyarországon is terjedőben van. Forrás: Wikipédia

8

Óbudai Egyetem Állásbörze


Hogyan írjunk önéletrajzot? További hasznos tanácsok az önéletrajz megírásához.

A tanulmányok A második csoportban a jelentkező iskolai végzettségei szerepelnek, időrendi sorrendben fordítva, vagyis az utolsó végzettséggel kezdve. Ebben fel lehet tüntetni a specializációkat, a szakokat, a tanulmányi versenyeken elért eredményeket, a diákszervezetekben végzett tevékenységet és a fontosabb továbbképzéseket is, de csak tömören, tőszavakba sűrítve. Az általános iskolát szükségtelen az önéletrajzban említeni, hacsak nem valami különleges helyzetben, vagy tartósan idegen nyelvi közegben zajlott.

Tanultam, de nem tudom Tipikus hiba, hogy a pályázók többsége be nem fejezett iskolákkal, képzésekkel, kurzusokkal, tanfolyamokkal tömik meg a CV-jüket. Ha ebben a szellemben írjuk meg a bemutatkozó anyagunkat, akkor azt kockáztatjuk, hogy megbízhatatlannak, felületesnek gondolnak a munkaadók. A befejezett tanulmányok jó fényt vetnek a jelentkezőkre, akiket komolynak, megbízhatónak képzelnek el a döntéshozók.

Csinálgattam Pályakezdő esetében, ebbe a csoportba a szakmai gyakorlatokat, az alkalmi munkákat, az iskolában végzett hallgatói tevékenységeket is fel lehet sorolni. Viszont, ha egy tapasztalt álláskereső készít listát, óvakodjon az olyan próbálkozások taglalásától, ahonnan semmilyen használható tapasztalatot, tudást sem szerzett.

Tudom, használom A sorban következő fejezet a pályázó egyéb képességeiről szól. Ebben a csoportban szerepel a nyelvtudás, a számítástechnikai ismeretek és a különböző tanfolyamokon szerzett képesítések. Itt az önéletrajz végén érdemes röviden beszámolni a személyes tulajdonságainkról. Hasznos azokról a képességeinkről számot adnunk, amelyek a megpályázandó állás szempontjából előnyt jelenthetnek. Összegezzük az ambíciókat és a szakmai célokat.

A múlt homályba vész Fordított időrendi sorrend: a jelentkező legfrissebb tapasztalataival kezdődik a felsorolás és a legrégebbi eseményekkel fejeződik be. Napjainkban ez az elterjedtebb, ezért olvasóink számára is ezt javasoljuk. Fontos, hogy bármelyik típust választjuk is, azt következetesen, mindvégig az előre elhatározott időrendet figyelembe véve tegyük. Forrás: Hajós Dániel

allasborze.uni-obuda.hu

9


Önéletrajz minta Egy példa arra, hogyan készítsd el önéletrajzod.

Név

Curriculum Vitae

Börze Béla

Telefon

06 (20) 123-1234

E-mail

börze_bela@mail.hu

Lakcím

1930 Budapest, Népszínház utca 8. Budapest, 1998 március 18.

Születési hely, idő MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ

Menedzser asszisztens – RE543X

TANULMÁNYOK 2002–2006 Óbudai Egyetem, Buda

pest

Keleti Károly Gazdasági Kar, műszaki

1998–2002 Humbug Gimnázium,

SZAKMAI TAPASZTALAT 2007–

Debrecen

menedzser szak

Kamu Kft. – Igazgatói asszisztens Aktívan részt vettem az adminisztr atív feladatokban, a vezetőség szám ára készülő riportok készítésében. Munkakörömbe tartozott a számlák fogadása, elkészítése, illetve azokn ak kiküldése, beszámolók készítése.

2006-2007 Blöff Rt. – gyakornok

NYELVTUDÁS

Féléves gyakorlati időmet töltöttem a vállalatnál, ahol a marketing osztá lyon dolgoztam. Feladataim közé tartozott a csoport adminisztratív feladatainak ellátása és a HR folyamatok segítése.

Angol – üzleti középfokú nyelvvizsg a (2004) TECHNIKAI/EGYÉB KÉSZSÉGEK

felhasználói szintű számítógépes (MS Office, internet)

ismeret

B kategóriás jogosítvány (2004) SZEMÉLYES KÉSZSÉGEK

10

csapatszellem jó kommunikációs készség szervezőkészség

Óbudai Egyetem Állásbörze


Gyakran ismételt kérdések, amik az állásinterjún szóba jöhetnek.

Mondj néhány olyan dolgot magadról, amely az önéletrajzodból nem derült ki! Ne csak azt ismételgesd, ami a szakmai önéletrajzodban szerepel. Mondd el néhány olyan tulajdonságodat, képességedet, amely illeszkedik az eddigi pályafutásodba és mégis újdonság, elárul valamit a személyiségedről, tapasztalataidról. Az önéletrajzba csak a nagyon fontos dolgokat kell beleírni, ezért itt elő tudsz rukkolni kevésbé fontos, ám érdekes dolgokkal.

Ha már voltak előző munkahelyeid, mi az oka a váltásnak? Ügyelj rá, hogy ne jöjj zavarba! Légy nyílt és őszinte, akkor nem tud semmi olyan kiderülni, ami később félreérthető, illetve kellemetlen lehet. Szóval légy őszinte, az mindig beválik!

Mondj olyan példát, amikor kreativitásoddal oldottál meg egy problémát! Itt arra kell koncentrálnod, hogy hogyan oldottál meg egy problémát a munkatársaid segítségével, vagy eredeti ötleteddel. Mondd el, hogy milyen másokétól eltérő módon közelítetted meg a problémát, amely végül sikerre vezetett.

Mi motivál téged? Érdemes a fejlődésre helyezni a hangsúlyt, nem feltétlenül kell megpályázni a vezérigazgató székét. A szakmai fejlődés nem feltétlenül jár kéz a kézben a karrierlétrán való felfelé jutással. Tehát ne azzal indítsunk, hogy „kb. fél év és én leszek a főnök“, valamint a pénz említése is kínos lehet.

Hol látod magad 3 év múlva? Ennek a kérdésnek az a célja, hogy megnézzék, mennyire lehet Veled hosszú távon számolni, illetve mennyi Benned az előrejutási vágy. Korántsem biztos, hogy a pozíció emelkedése, előrelépés a ranglétrán a megfelelő válasz, sok esetben jóval többet ér a szakmai tudás bővítése, elmélyítése.

Miért vagy jó választás a cégnek? Itt már érdemes minden ismérvedet összefoglalnod: azokat, amelyek szükségesek az adott pozíció ellátásához és, hogy miért Te vagy a legmegfelelőbb szakember az állásra.

allasborze.uni-obuda.hu

11


Megfelelő embert a megfelelő helyre!

Az SHL a világ egyik vezető alkalmasságvizsgáló cége. Az SHL Hungary Kft. 20 éve segíti elő a magyarországi vállalatok hatékony emberi erőforrás gazdálkodását azzal, hogy • egyedi megbízások alapján nagy biztonsággal kiválasztja a jelöltek közül azt a személyt, aki a legjobban tudja ellátni a kérdéses feladatot, • kiképzi a humánerőforrás szakembereket az SHL tesztjeinek, szimulációs gyakorlatainak, számítógépes szakértői rendszerének használatára, • pszichológiailag megalapozott tréningekkel segíti elő a dolgozók fejlődését a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Az SHL Hungary Kft. kizárólagos disztribútora Magyarországon és Romániában az SHL nemzetközileg elismert alkalmasságvizsgáló módszereinek. Igény esetén segíti a cseh, szlovák, horvát, szerb és bolgár vállalatokat is a kiválasztási rendszerük tökéletesítésében.

Ha tudni szeretné, hogy a jelöltek közül ki a legjobb, használja az SHL módszereit! További információ: SHL HUNARY KFT. 2040 Budaörs, Kossuth u. 20. Telefon: +3620/9204563, +3623/703002 email: ottilia.kiss@shl.hu • web: www.shl.hu

Segítünk, Ha Lehet!®


Ez az

Ytségeket keresünk!

Igazi tehe

-Faktor ... X z a m e n , -program

rozó piac meghatá R H a t in m ., ft sönzés A Prohumán K zvetítés, -kölc ö -k rő e ka n u lehetőséget szereplője, m in belül kínál te re ke ka n u és diákm k számára. az álláskereső

gramunkat: legújabb pro l e k u tt o ít d in 2012 elején

DÍJTALAN G KICK-OFF TRÉNIN K PÁLYAKEZDŐKNE Blokkok:

Y – A sikerre ítélt generáci B – Backstage: az interjú ó

K

ztatás kulisszatitk ai, avagy miért nem válaszol a HR-es – Kompetencia: humbug vagy tud omány?

ITT JELENTKE

ZZ önéletrajzz

al:

y-program@pro

Az aktuális tré ningidőponto kat folyamatos hirdetjük meg an honlapunkon (www.prohum és Facebook ol an .hu) dalunkon (www. facebook.com További infóké /P ro human). rt lájkoljátok!

Hamarosan 3D

-ben!

!FIGYELEM! A tréning blokkjai a nyug alom megzavarására alkalmas elem eket tartalmaznak!

human.hu


Bemutatkozó Novák János rövid bemutatkozása

Novák János vagyok, önmenedzseléssel már igen hosszú ideje, 18 éves korom óta foglalkozom. Még a szegedi egyetemi éveim során több előadással és gyakorlati képzésekkel segítettem a hallgatóimat, és hallgató társaimat. Nagy áttörés volt számomra, amikor 2003-ban kapcsolatba kerültem a FEKOSZ–szal (Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége). A szervezet életében elnökségi tag és az elnöki pozíció betöltése mellett, állandó tagja lettem/vagyok az országos vezetőképzők szervezésének, és előadóinak. Az Óbudai Egyetemen 2007 óta vagyok főállásban. Trénerként az EHÖK és kollégiumi vezetőképzők már mondhatni állandó meghívottja vagyok. Rendszeresen tartok gyakorlati képzéseket menedzsment órákon. Moduljaim közül néhány: csapatmunka, team-munka; rendezvényszervezés; konfliktuskezelés; neveljünk vezetőket; hatalom és befolyás; kommunikációs tréning stb. Óbudai Egyetemen jelenleg betöltött pozícióim: ▪▪ Hotel@BMF Diákotthon – igazgató ▪▪ Kulturális Pályázatokat Elbíráló Bizottság – elnök. Egyik feladatomnak tartom azt, hogy az általam elsajátított és megtanult tudásból minél többet átadhassak a hallgatóknak, mindezt „befogadható” stílusban és baráti körülmények között.

14

Óbudai Egyetem Állásbörze


Aarenson Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. Cégünkről röviden

Az Aarenson Consulting Kft. mérnöki és műszaki állásokra specializálódott munkaerő-közvetítő cég, a szegmens piacvezetőinek egyike. Cégünk alapelve és sikereink egyik forrása, hogy folyamatosan törekszünk kiválogatni azokat a hazai álláslehetőségeket a fiatal, akár pályakezdő mérnökök számára, amelyek a legnagyobb szakmai karriert kínálják. Mindezt úgy érhetjük el, ha közel teljes rálátásunk van a hazai műszaki munkaerő-kínálatra, és szelektálunk a pozíciók között. Mi ezt megtesszük! Csak olyan állásokra keresünk munkavállalókat, amelyek szakmailag és a karrierépítés szempontjából egyaránt kiemelkedők!

Állások, amelyeket bátran ajánlunk!

Mielőtt elvállaljuk, hogy egy álláslehetőségre megkeressük és kiválasztjuk a legalkalmasabb munkavállalót, az első kérdések, amelyeket tanácsadó szakembereink feltesznek önmaguknak, a következők: • Vajon ezt a munkát szívesen végezném én is? • Elvállalnám én is ezt az állást ezekkel a feltételekkel? • Szolgálná ez a döntés a karrierem építését? Csak abban az esetben vállaljuk egy pozíció betöltését, ha mindhárom kérdésre igen a válaszunk. Ennek köszönhető az, hogy az általunk közvetített munkatársaknak kevesebb mint három százaléka hagyja el próbaidőn belül az általunk közvetített új munkahelyét.

Miért érdemes nálunk kezdeni az álláskeresést?

Azért, mert az Aarenson Consulting kiemelt műszaki és mérnöki lehetőségeket kínál. Miért kezdené elölről az álláshirdetések böngészését, ha mi már ezt megtettük Ön helyett, és azonnal a legkiemelkedőbb vállalatok pozícióit ajánljuk? Általános tendencia az is, hogy a kiemelt pozíciók betöltését a munkaadók eleve fejvadász, tanácsadó szakemberekre, cégekre bízzák, tehát széles körben nem is hirdetik meg őket. A mi pozícióink zömében ilyenek.

Jelentkezés, interjúztatás, kiválasztás

A legfrissebb állásajánlatainkat folyamatosan közzétesszük weboldalunkon, a www.aarenson.hu címen. Érdemes gyakran felkeresni portálunkat, ugyanis szinte naponta kerülnek ki újabb és újabb betöltésre váró pozíciók. A jelentkezőkkel munkatársaink felveszik a kapcsolatot, interjúidőpontot egyeztetnek velük, amelyre budapesti, belvárosi irodánkban kerül sor. Sikeres interjú esetén bemutatjuk a jelöltet a munkaadónak, és ajánlat esetén végigkísérjük őt egészen a munkaszerződés aláírásáig.

1061Budapest, Budapest, Jókaiúttér 8. 1143 Gizella 42-44. Telefon: +36-1-225-1079 E-mail: office@aarenson.hu

Online személyiségteszt a kiválasztás meggyorsításáért

Foglalkoztatottak száma: 8 fő Állásajánlat: 40 db

Az Aarenson Consulting az elsők között vezette be az online személyiségtesztet, amelyet a jelentkezők a weboldalunkon keresztül érhetnek el. A teszt részletes képet nyújt a jelöltek személyiségéről, és ezzel jelentősen felgyorsíthatjuk a konkrét pozíciókra történő kiválasztást. A tesztről részletes információ internetes oldalunkon található.

H-1143 Budapest, Gizella út 42-44.

Aarenson Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft.

Ajánlott állások Aktuális állás ajánlatainkat mindig megtalálja weboldalunkon:

www.aarenson.hu


Óbudai Egyetem Állásbörze

2012 március 14.

energiatermelő verseny

teafőzés mozgási energiával

interaktív kiállítótér

tisztán megújuló energiával működő karriertér

Energiát adunk karrieredhez! A Magyar Villamos Művek és az általa irányított társaságcsoport sikeres, nemzeti tulajdonú, regionális szinten is meghatározó, integrált energetikai vállalatcsoport. Tevékenysége kiterjed a villamosenergiatermelés, az átvitel, a rendszerirányítás és az áramkereskedelem mellett a távközlés, a földgáz-kereskedelem és szállítás területeire is.

w w w.faceb o o k.com/e ne rg ia 2 .0

w w w. mv m . h u

fn kiadvany  

obudai egyetem allasborze