a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1


A PIHENŐPARK A Borókásvölgy Pihenőpark 2015-ben nyitotta meg kapuit a Bükk hegység egyik festői szépségű településén, Mályinkán. Célunk egy olyan minőségi pihenő és elvonulásra alkalmas hely kialakítása volt, amely tiszta energiában gazdag környezetbe illesztve várja a pihenni, rekreálódni vágyókat. A park a falu szélén, egy domboldalon helyezkedik el, ennek köszönhetően csodás a kilátás a ház északi és déli teraszairól egyaránt. Éjjelente csak az erdő neszét és a tücskök ciripelését hallani. Kikapcsolódásra, pihenésre, relaxációra kivállóan alkalmas környezet. A szabadban végzett aktív mozgás mellett lehetőség van nyugodt pihenésre, belső munkára, csoportos tevékenységre. Az épületegyüttesben kialakított közel 80 m2-es terem kiválóan alkalmas akár mozgással járó, akár oktatási jellegű csoportfoglalkozásokra, továbbá indoor tréningekre. A pihenőpark lehetőséget nyújt szállásadással több napos programok szervezésére is. A területen három jól felszerelt épület található:

KANKALIN-HÁZ NEFELEJCS-HÁZ PAJTA


3


KANKALIN-HÁZ

A “Kankalin ház” a Park bejáratánál található lakóépület. Tíz fős férőhellyel és négy fürdőszobával, közösségi térrel, jól felszerelt konyhával és szaunával ellátott épület, melynek mindkét oldaláról terasz nyílik. A tetőtéri szobákból a Bükk hegység lankáira nyílik kilátás.

4


5


NEFELEJCS-HÁZ

A “Nefelejcs ház” a Borókásvölgy keleti részén található lakó-pihenő épület, az épületeket ösvény köti össze, teraszáról csodás a kilátás a házak fölött húzódó hegyoldalra és a Parkot körülvevő rétre. A ház négy hálószobával (10-12 fő) egy jól felszerelt konyhával és egy hatalmas, beltéri foglalkozásokra kiválóan alkalmas nappali térrel várja a pihenni, relaxálni vágyókat. 6


7


PAJTA

A Pajta a főépület mellett található fedett tér, mely kiválóan alkalmas kültéri főzésre, bográcsozásra, szabadtéri foglalkozásra. A szabadtéri tűzrakóhellyel és nyárikonyhával felszerelt fedett helység rossz időjárás esetén is oltalmat nyújthat.

8


9


KORSZERŰ FELSZERELTSÉG

REKREÁCIÓ MIND A NÉGY ÉVSZAKBAN

10


OTTHONOS HANGULAT

11


MÁLYINKA

Az ország egyik legszebb természeti környezetében, a Bükk-hegység északi lábánál elterülő, felfedezésre váró Mályinka igazi nyugalmat, pihenést, kikapcsolódást kínál, és csodálatos erdei sétára hívja a turistát. A mályinkaiak kedves, vendégszerető emberek, akik jó szívvel nyitják ki kapuikat a kíváncsiskodó, jó szándékú látogatók előtt. A Bánkút és Szentlélek felé vezető úton lenyűgöző látvány tárul elénk: Dédesi vár, Kisvár, Kemesnye-kő, Ördögoldal, Nyírbérc.

12


SZOLGÁLTATÁSAINK Túra programok a Bükkben | Nordic Walking | Jóga | Sportolási lehetőségek Kerékpártúrák | Edzőtáborok Szauna | Szabadtéri főzés | Csoportos alkotóműhelyek Egészséges életmód táborok szervezése Outdoor és indoor tevékenységek Családi rendezvények, csapatépítő tréningek és egyéb csoportos foglalkozással járó táborok fogadása.

Természetjáróknak kimondottan kedvező, hogy a Bükki Nemzeti Park közvetlen szomszédságában található Pihenő parkból elindulva lehetőség nyílik megszemlélni az ország legféltettebb természeti kincseit, hiszen a csodálatos körzet érintetlen állat- és növényvilága csupán egy karnyújtásnyira van.

A foglalkozásokhoz sporteszközök (kerékpár, túrabot, ping pong asztal, darts) és multimédiás eszközök (hangszóró, televízió) is rendelkezésre állnak.

A Kék-túra egyik bélyegzőpontja is Mályinkán található, a Pihenőparkban alkalom nyílik kipihenni az út fáradalmait - akár egy nagyobb csoportnak is. A környék lankái és rejtett ösvényei remek terepet biztosítanak a kalandvágyók számára - izgalmas kerékpár- és gyalogtúra utak szelik át a vidéket.

13


MEGKÖZELÍTÉS

Érdemes a falut Lillafüred felől megközelíteni, ha a Bükk csodáit kívánja megszemlélni a látogató. A hegységet átszelve érkezünk meg a csendes völgybe, s közvetlen a falu szélén található a kilátó is, mely elénk tárja a táj mesés látványát.

A Pihenőpark kutya- és kisállatbarát, kedvencét is szívesen látjuk! Legyen szó akár aktív sportolásról, békés időtöltésről, vagy kreatív csapatépítésről - a mályinkai Borókásvölgy Pihenőpark télen-nyáron nyitva áll a csendes pihenésre vágyók számára. 14

MÁLYINKA


SZÁLLÁSFOGLALÁS | ELŐJEGYZÉS

Irányár : 6.000.-Ft | fő | éj 40.000.-Ft | vendégház | éj Elsősorban kisebb csoportok (min. 5 fő) hosszabb időtartamú (min. 3 nap) fogadására vagyunk nyitottak. Készpénzt és Szépkártyát is elfogadunk. Az árak az idegenforgalmi adó díját tartalmazzák! Árajánlatkéréshez hívja értékesítési menedzserünket az alábbi telefonszámon: +36 70 361 7502

Az árak tájékoztató jellegűek, részletekért keresse értékesítési menedzserünket!

KAPCSOLAT Cím: 3645, Mályinka, Bányász utca Foglalás: +36 70 361 7502 E-mail: borokasvolgy@gmail.com Facebook: fb.com/borokasvolgypihenopark További információ: www.borokasvolgy.hu

15


Profile for Borókásvölgy

Borókásvölgy Pihenőpark  

A Borókásvölgy Pihenőpark 2015-ben nyitotta meg kapuit a Bükk hegység egyik festői szépségű településén, Mályinkán. Célunk egy olyan minőség...

Borókásvölgy Pihenőpark  

A Borókásvölgy Pihenőpark 2015-ben nyitotta meg kapuit a Bükk hegység egyik festői szépségű településén, Mályinkán. Célunk egy olyan minőség...

Advertisement