Page 1

2013/2014

Denna bilaga är en annons från Bornelings Förlag

Bornelings Förlag Se fler av våra produkter på

www.bornelings.se

Årets alla nyheter! www.bornelings.se Böcker Smycken Vykort/Julkort

Presenter Kalendrar Dubbla kort


2

BORNELINGS FÖRLAG www.bornelings.se

KÖPINFORMATION KONTAKT Bornelings Förlag Boarp, 571 97 Forserum Gilla oss på Facebook och vinn priser!

Order/Kundtjänst 0380-41815, 0380-23077 Fax. 0380-23020 www.bornelings.se info@bornelings.se

Följ oss på Instagram!

BESTÄLL SÅ HÄR

RABATTER

Fyll i artikelnumret, en benämning på artikeln och antalet du vill ha. (I de fall produkten säljs i förp. – ange antal förp.) Klipp av talongen och skicka in den. Vill du hellre maila, ringa eller faxa din beställning går det givetvis också bra. Du kan också beställa alla våra produkter genom vår hemsida.

Till församlingar erbjuder vi följande rabatter. Vykort/Julkort: Se prislistor i katalogen/hemsidan. Böcker: 10% på våra redan låga katalogpriser. (Med undantag för Barnbiblar, Sångböcker, Livsgnistor, Barnlivsgnistor. Se separata mängdrabatter.) Alla övriga produkter: 10-15% Bokhandeln och övriga affärer handlar till F-priser.

LEVERANSSÄTT/LEVERANSTID Vi är angelägna om snabba leveranser. Varorna skickas som regel från oss inom 2-5 arbetsdagar. Vi skickar med Posten, DHL Paket och DHL Servicepoint. När brevet/paketet skickats från oss tar det 1-3 dagar innan försändelsen når dig. Låt oss veta om du behöver snabb leverans.

BETALNINGSVILLKOR Alla priser är inkl. moms. Endast porto/frakt tillkommer. Inga faktureringsavgifter! Leverans som regel mot faktura. 20 dagar netto. Reservation för slutförsäljning och ev. tryckfel. Priserna garanteras till 31/1 2014.

FRAKTPRISER För privatpersoner inom Sverige tillkommer endast 39:- i frakt/porto. Order över 700:- skickas fraktfritt! (Gäller privatpersoner inom Sverige) För församlingar, bokhandeln och övriga affärer använder vi postens portotabell för brevförsändelser. Paket levereras med DHL.

INNEHÅLL 3  .............. Biografier, Undervisning 4-5 ........... Barnböcker 6-7 ........... Barnböcker, Barnbiblar 8-9  ........... Eva Spångberg, Sångböcker 10-11 ....... Romaner 12-13 ....... Romaner, Romanklubben EBBA 14-15 ....... Presentböcker, Undervisning, Sorg 16-17 ....... Andaktsböcker, Humor, Biografier, Undervisning 18-19 ....... Livsgnistor, Barnlivsgnistor 20-21 ....... Almanackor, Presentaskar, Anteckningsböcker 22-23 ....... Vykort, Julkort, Adventskalendrar, Dubbla kort, Vinjettkort 24-25 ....... Halssmycken, Örhängen 26-27 ....... Halssmycken, Pins, Ringar, Armband, Bokmärken 28-29 ....... Glasänglar, Julkrubbor, Presenter, Tavlor 30-31 ....... Presenter, Premier, Bibelfodral 32  ............ Beställningssida

Bornelings Förlag

Du når oss på 0380-41815, 23077

Carl-Åke

Anne-Marie

David

Josef

Sara


Biografier – Undervisning

159:-

john och judith breneman Lär känna varandra Art.nr: KM178 Wire-o-bindning 162 sidor Pris 159:- (Vid köp av 2 ex. 149:-/st Läsarna bör ha var sin bok.)

3

Att lägga tid och möda på att förbereda sig inför sin livs viktigaste relation är en investering för resten av livet!

Det finns nog inget par som går in i en relation med tankar på att den kommer att gå i kras, men alltför många relationer går ändå i kras. Det som var menat att vara livets största glädje blir istället livets största frustration. Förväntningarna som båda har på varandra och på relationen tror man ofta att den andra också har. De oklara förväntningarna och okunnighet om den andra personens tankar och känslor blir en grogrund för framtida missförstånd och konflikter. Då står man häpen och handfallen och undrar varför det blev som det blev. Mycket av detta kan undvikas!

NYHET! Lär känna varandra: * Bygg en grund! * Kom närmare varandra * Skapa trygghet * Dela med dig * För kärlekens skull!

Syftet med denna bok är att hjälpa er, nu, medan ni har det bra tillsammans och innan mönstren bitit sig fast. Den hjälper er att förstå varandras syn på sig själv, den andra och relationen. Med hjälp av frågorna i boken kommer ni att skriva era egna böcker och berätta er egen berättelse. Istället för obehagliga överraskningar som kan komma att tära på och även förstöra relationen kan frågorna i boken hjälpa er att uppleva tillit och den goda närheten. Lär känna varandra är en upptäcktsfärd där läsaren får skriva och berätta vad den hittar hos sig själv och hos sin partner. Djuplodande frågor som väcker tankar och stimulerar till samtal, leder läsaren genom arton olika områden som rör det mesta i en parrelation. Boken är främst avsedd för par som håller på att förbereda sig inför ett liv tillsammans. Även par som undrar om de är de rätta för varandra har nytta av frågorna i boken.

John och Judith Breneman, som bor i Gråbo utanför Göteborg, har under många år hållit i äktenskapskurser, både i förberedelse inför äktenskapet och för par som varit gifta en längre tid. Båda är lärare samt par- och familjeterapeuter. John och Judith erbjuder både kurser och skräddarsydda samtal. Kontakta dem på www.relationsverkstaden.se

todd och tara storch Taylors gåva

Den sanna berättelsen om Taylors gåva!

Art.nr: KM180 Häftad 356 sidor Pris 189:En modig berättelse om att skänka liv och nytt hopp ”Jag hoppas att denna berättelse ska skänka hopp åt var och en som drabbats av tragedi. Det finns ett liv efter förlusten. Det kommer efter en monsun av tårar – men det kommer.” — ur förordet av MAX LUCADO

189:NYHET!

Det var sista åket i skidbacken i början av ännu en härlig familjesemester för Todd och Tara Storch och deras tre barn. Men när 13-åriga Taylors liv tragiskt tar slut i en skidolycka blir paret Storch utom sig av sorg över att ha förlorat sin dotter. Fortfarande chockade får de en fråga som inga föräldrar tror att de ska behöva höra: ”Skulle ni kunna tänka er att donera Taylors organ?” Deras svar skulle förändra familjens tillvaro för alltid och skänka tröst i de mörkaste stunder. Det skulle dessutom rädda livet på fem desperata människor som ängsligt väntade på ett hjärta, en lever, en hornhinna, en bukspottkörtel och en njure.

Taylors död kunde ha krossat familjen Storch och var i vissa avseenden nära att göra det. Men istället skänkte hennes gåva dem kraft genom det faktum att hennes hjärta fortsatte att slå. Taylors gåva är mer än bara berättelsen om Taylor, Todd och Tara. Det är också berättelsen om en sjuksköterska som blir en aktiv mamma igen och kan vara helt närvarande för sina barn, en cowboy som nu får orken och styrkan att ge tillbaka till samhället, en cyklist som kan ge av sig själv helhjärtat och en tonåring som för första gången kan se en framtid. Det är en berättelse om att finna styrka och skapa något gott även i de mörkaste tider. Det är en berättelse om hopp.


4

Barnböcker

Liten och älskad – Visor vid läggdags (Sångbok inkl. CD) Illustrerad av Åsa Resman Appelgren Art.nr: KM164 Inbunden med klotryggsband 60 sidor Pris 199:-

199:-

Format 21× 21cm

Liten och Älskad är en samling av visor som handlar om att vara trygg, älskad och värdefull. Varje sång är fantasifullt och vackert illustrerad och innehåller allt från äldre klassiska sånger till nyskrivet material.

Dopgåva! Till nyfödda! När man är liten är det viktigt... ...att känna sig trygg ...att känna sig älskad ...att veta att man är sedd ...att kunna krypa upp i en famn ...att känna att man är fin som man är!

Samtliga sånger finns med på CD-skivan som följer med boken.

”En tilltalande sångsamling som passar i alla barnfamiljer.” - BTJ, Bibliotekstjänst

Ur sångregistret Godnatt små kamrater Nu slutar mina lekar Nu i ro slumra in Min aftonbön Jag lyfter ögat mot himmelen Tryggare kan ingen vara Glöm inte bort att änglarna finns Videvisan

Gud som haver Klappa mamma Med himlens änglar vid din bädd Du vet väl om att du är värdefull Jag är fin – du är fin Jag vill sitta nära dig Tänk att jag får komma liten som jag är Så skönt att vara hos dig

129:-

”Liten och Älskad är omistlig i barnens bokhylla!” - Bitte Assarmo, Världen idag

109:-

129:-

NYHET! NYHET! åsa-pia andersson

Res med Evelina i Bibelns land Art.nr: KM185 Inbunden 65 sidor 4-9 år Pris 129:Evelina är jag som reser runt med dig. Jag är en glad och sprallig liten tjej! På en spännande resa ska jag ge mig ut! Ni får följa med, från början till slut. Ta på er bästa skorna, på äventyr vi går. Vi börjar först med skapelsen och sist vi himlen når! Som en alfabetsbibel den här boken är. Vi läser en historia på varje bokstav här.

åsa-pia andersson

Från topp till tå, för alla de små Art.nr: KM175 Inbunden 42 sidor Pris 109:Vi börjar på toppen, uppe på knoppen. Med roliga verser på rim går vi igenom kroppens delar. Allt från ögon, öron och axlar till fingrar, fötter och tår. Från topp till tå – för alla de små.

åsa-pia andersson

I din famn Art.nr: KM166 Inbunden 36 sidor Pris 129:Böner för liten och stor. ”Jag ber för min mor, jag ber för min far, ta hand om dem genom livets dar. Du hjälper min syster, du styrker min bror, du älskar oss alla både liten och stor. Familjen betyder så mycket för mej, tack att vi alla får tillhöra dej. Amen.”


Barnböcker

99:-

5

99:NYHET! Format 24,5 × 24,5 cm

Format 24,5 × 24,5 cm

NYHET!

mercè seix och meritxell noguera Dator, TV och Lek

mercè seix och meritxell noguera Aldrig mer Blöja Art.nr: KM169 Inbunden 36 sidor Pris 99:-

Art.nr: KM170 Inbunden 36 sidor Pris 99:-

Lukas är en stor kille nu och det är dags för honom att sluta med blöja. Från och med nu måste han lära sig att säga till när han behöver gå på toaletten eller använda pottan… Det kommer att bli svårt, men om alla syskonen hjälper till kommer det att bli möjligt för Lukas att lyckas med utmaningen.

Att spela spel på datorn och att se på tv är väldigt roligt. Syskonen roar sig ofta med sådant, men det är också viktigt att de leker och har roligt med vanliga leksaker. Det är väldigt lätt att fastna i datorernas och tv-spelens värld, men om de bara är tillsammans allihop kommer de att ha roligt vad de än tar sig för!

Böckerna om Syskongänget!

Böckerna a innehåller: * En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba. * Vardagliga situationer som såväl pojkar som flickor kan relatera till. * Kan du hitta nallebjörnen på varje uppslag? Låt barnet leta och håll det på så vis uppmärksamt och intresserat. * En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer. * Från 2 år.

NYHET!

99:-

Format 24,5 × 24,5 cm

Format 24,5 × 24,5 cm

99:-

NYHET!

mercè seix och meritxell noguera Hej då Nappen

mercè seix och meritxell noguera Tvätta händer och Borsta tänder

Art.nr: KM171 Inbunden 36 sidor Pris 99:-

Art.nr: KM172 Inbunden 36 sidor Pris 99:-

Det är dags för Lukas att sluta med napp. Det är svårt att övertyga honom så därför säger hans föräldrar att han kan få hänga upp den i nappträdet, precis som Tage och Molly gjorde när de var yngre… Det kommer att bli svårt, men om alla syskonen hjälper till kommer det att bli möjligt för Lukas att lyckas med utmaningen.

Syskonen håller på att lära sig om hygien: Att borsta håret och tänderna, att tvätta ansiktet och händerna, att ha rena kläder och att bada… Det är mycket att komma ihåg, men om alla barnen hjälps åt kommer allt att bli mycket enklare.


6

Barnböcker – Barnbiblar juliet david

169:-

En bra barnbibel lägger en bra grund för ditt barns framtid.

Bibeln för de små Art.nr: KM150 Inbunden 400 sidor Pris 169:- Från 3 år.

Förmånliga priser för bibelutdelningar. 19 ex 169:10 19 ex 154:20 139:-

Format 17 × 20 cm

Bibeln för de små är en samling av de mest älskade berättelserna från Bibeln. Den tar sin början i skapelsen och Noa, och fortsätter genom Abraham, Mose, David och Daniel till Jesus födelse och den allra första påsken. Med spännande berättelser och färgglada illustrationer lägger den här Bibeln en bra grund för ditt barns framtid. Den populära och erkända författaren Juliet David använder ett lättläst och varmt språk och Jo Parrys fantasifulla illustrationer gör berättelserna levande.

veggie tales

179:-

365 Aktiviteter för barn

Bibelsnack i Grönsakslandet

Att använda hemma eller i barngruppen. En bibelberättelse och aktivitet för varje dag på året.

99:-

Art.nr: KM092 Inbunden 256 sidor Pris 179:- (ord.pris 249:-) Ålder: Från 4 år

Ålder: Från 4 år. Art.nr: KM091 Wire-o-bindning 366 sidor Pris 99:- (ord.pris 169:-)

Förmånliga priser för bibelutdelningar. 19 ex 179:10 19 ex 164:20 149:-

* Labyrinter * Prick-till-prick * Färglägga bilder * Problem * Finn felen * Rita färdigt bilder * Hitta tecknarens misstag

Häng med Jerry Tomat, Sixten Gurka och alla deras grönsaksvänner när de delar med sig av sina favoritberättelser från Bibeln. Barnen kommer att älska att få ta del av dessa klassiska grönsakshistorier och de bibelberättelser som hänger samman med dem.

189:-

139:Format 18,5 × 25 cm

189:-

andaktsbok för barn

andaktsbok för barn

maggie barfield

Gud och jag Varje dag

Gud och jag Tar nya tag

Dockbibeln

Art.nr: KM018 Inbunden 382 sidor Art.nr: KM083 Inbunden 382 sidor Pris 189:- (ord.pris 229:-) Pris 189:- (ord.pris 229:-) För varje dag finns en bibelvers, en kort andakt och en liten charmig vers på rim. De söta illustrationerna är skräddarsydda för att engagera även de minsta barnen och er som föräldrar och vuxna också!

Mängdrabatter för utdelning till barngrupper.

Med märkband. Ålder: Från 2 år. ”En fantastiskt fin bok. Andakternas längd är perfekt för de små barnen. - Tidningen Junia

210 20 -

1 ex 9 ex 19 ex

189 179:164:149:-

Art.nr: KM117 Inbunden 256 sidor Pris 139:- (ord.pris 249:-) Upptäck Bibelns spännande berättelser! På varje uppslag presenteras en berättelse med text och kreativt arrangerade bilderr av dockor som representerar de olika ”bibelvännerna”. Passar lika bra att läsa hemma som i barngrupper. Ålder: Från 4 år

188 spännande bibelberättelser!


Barnböcker – Barnbiblar

49:-

99:-

99:-

69:-

jan godfrey Vem skapade morgonen?

jan godfrey Herren är min herde

natalie vela Jesus och jag

Art.nr: KM153 Inbunden 32 sidor Pris 99:- (ord.pris 129:-) ”Vem är Gud?” undrar Lilla Brunfågeln. En fråga leder till en annan och plötsligt befinner sig Lilla Brunfågeln på en resa, högre upp än hon någonsin tidigare har flugit.

Art.nr: KM154 Inbunden 32 sidor Pris 99:- (ord.pris 129:-)

Art.nr: KM115 Inbunden 80 sidor Pris 49:- (ord.pris 139:-) Ålder: Från 3 år Jesus och jag är en underbar bok som är särskilt utformad för att lära barn om den bäste vän de någonsin kan få.

”Hela boken andas värme och glädje.” - Mona Örjes, BTJ

”Oemotståndligt tecknad är Herren är min Herde, den älskade och angelägna psalm 23 för de minsta.” - Världen idag

39:-

39:-

juliet david Jesus, åsnan och korset

juliet david Jesusbarnets födelse

Art.nr: KM127 Boardbook 20 sidor Pris 39:- (ord.pris 119:-) Hårda blad. Ålder: Från 1 år En bok för de allra minsta. Färgglada bilder och enkel text.

Art.nr: KM103 Boardbook 20 sidor Pris 39:- (ord.pris 119:-) Hårda blad. Ålder: Från 1 år Bok om Jesu födelse, som passar de allra minsta. Färgglada bilder med korta enkla texter.

Klassiker

139:-

caroline león

Mamman och kramarna Art.nr: KM149 Inbunden 30 sidor Pris 69:- (ord.pris 119:-) Tänk vad glad man kan bli av en kram! En bok som vill visa vad beröring betyder för att bekräfta, trösta och ge trygghet.

39:-

39:-

claire freedman Benjamin Björn säger Tack

claire freedman Benjamin Björn säger Förlåt

Art.nr: KM120 Boardbook 24 sidor Pris 39:- (ord.pris 89:-) Hårda blad. Ålder: Från 1 år I den här charmiga berättelsen lär sig Benjamin Björn att säga tack! Färgglada bilder.

Art.nr: KM119 Boardbook 24 sidor Pris 39:- (ord.pris 89:-) Hårda blad. Ålder: Från 1 år I den här charmiga berättelsen lär sig Benjamin Björn att säga förlåt och att ställa allt tillrätta. Färgglada bilder.

Sveriges mest sålda barnbibel!

Ylva Eggehorns omtyckta översättning

Format 17 × 24 cm

Barnens Bibel är klassikern bland barnbiblar. Den är översatt till mer än 35 språk och enbart i Sverige har den sålt i mer än 875 000 exemplar. Bibeln har ett levande och fängslande språk som i Ylva Eggehorns fina översättning återger de bibliska berättelserna på ett sätt som gör att barnen i sitt inre kan se vad som händer. Texten inramas av vackra färgillustrationer på alla sidor. * Format: 17 x 24 cm * Fakta- och indexsidor * Från 5 år Omslaget, Josef drömmer

anne de vries

Barnens Bibel Art.nr: KM028 Inbunden 288 sidor Pris 139:-

7

Förmånliga priser för bibelutdelningar. 19 ex 139:10 19 ex 129:20 39 ex 119:40 109:-


8

Eva Spångberg

Underbara böcker av Eva Spångberg! 109:-

109:-

99:-

99:-

NYHET!

NYHET!

NYHET!

eva spångberg

eva spångberg

eva spångberg

eva spångberg

Evas krönikebok

Evas krönikebok 2

Det är fint att vara gammal

Art.nr: KM157 Inbunden 100 sidor Pris 109:Träkonstnären Eva Spångberg var alltid angelägen om att tycka till om aktuella händelser och hon var en uppskattad krönikör i ett flertal tidningar. Här ges ett urval av hennes bästa krönikor ut i bokform. Tänkvärt och läsvärt!

Art.nr: KM176 Inbunden 96 sidor Pris 109:Här kommer ytterligare en samling med Eva Spångbergs bästa krönikor. Hennes gåva att ständigt vara aktuell genomsyrar dessa träffsäkra krönikor!

Välkommen till mitt hjärtas hus

Eva Spångbergs nya almanacka hittar du på sidan 20.

Art.nr: KM186 Inbunden 70 sidor Pris 99:Gud har en hälsning till människor i vår tid. Eva delar med sig av bibelspråkstavlor i sitt hjärtas hus – en om dagen i en hel månad. Sedan förklarar hon på ett enkelt men ändå djupt sätt vad bibelorden har att säga henne – och kanske också Dig. Nyutgåva i presentboksformat!

Art.nr: KM177 Inbunden 80 sidor Pris 99:Evas mor Rut drabbas av svår senil demens. I slutet kan man enbart nå in i hennes tankar och känslovärld genom kroppskontakt. Det blir ett tungt men också förmånligt arbete som Eva utför när hon tar hand om sin mor och det är om detta den här boken handlar om. ”En riktig pärla”, ”En underbar bok, varm och innerlig, som gör upp med ungdomshysterin. För varför skall vi skämmas för att vi är gamla?” - Världen idag Nyutgåva i presentboksformat!

99:-

99:-

170:99:DVD - Eva Spångberg

69:eva spångberg

eva spångberg

I dina händer/ Saliga visshet

Tack för livet Du gav mig

Art.nr: KM156 Inbunden 62 sidor Pris 99:Eva Spångberg skrev ned en del av de samtal hon hade med Gud. Genom texterna förs läsaren in i Evas gudsgemenskap på ett mycket nära sätt. Förhoppningsvis kan det hjälpa någon att finna sin egen relation till Gud och fördjupa den. Nyutgåva i presentboksformat!

Art.nr: KM135 Inbunden 104 sidor Pris 170:Innehåller ett rikt urval av Eva Spångbergs texter, och för första gången publiceras nu också hennes konstverk i bokform. Nyligen bortgångna Eva Spångberg har genom sina konstverk och förkunnelse satt djupa spår i kristenheten.

Presentbok Andaktsbok Biograf i Uppskattningen av Evas verksamhet har bland annat visats genom att hon tilldelats flera kulturpriser och år 2000 vann Kyrkans Tidnings omröstning om 1900-talets mest betydelsefulla kvinna inom Svenska kyrkan. Evas konstverk finns idag i många hundra kyrkor runt om i Sverige.

Mitt livs trasmatta

Art.nr: DVDEVA01 Speltid: 59 min Pris 99:I ”Mitt livs trasmatta” samtalar Eva med Bengt Roslund och berättar om sitt annorlunda liv.

Evas Testamente Art.nr: DVDEVA02 Speltid: 54 min Pris 99:Eva Spångberg sammanfattar på denna DVD mycket av det som är viktigt för henne att säga till människor.

Skurt hos Eva i jul och påsk (för barn) Art.nr: DVDEVA03 Speltid: 58 min Pris 69:Dockan Skurt och Ingamay Hörnberg besöker Eva Spångberg i hennes hem.


Sångböcker

9

Sångböcker för musikälskare! Gospel och countrysånger Countryton och Gospelsång har sin utgångspunkt i det musikaliskt omvälvande 60- och 70-talet då den andliga musiken i Skandinavien tog sig nya uttryck, influerad av amerikansk gospel och country. Många nya grupper med elgitarrer, trummor, annorlunda rytmer och en högre ljudvolym etablerade sig. Människor hänfördes eller förfasade sig. De 100 titlarna är sånger ur en repertoar som nådde in i de svenska hemmen genom skivinspelningar och TV-program. Sångerna sjöngs ofta under den här tiden och de är väl värda att sjungas igen!

189:-

Countryton & Gospelsång 100 sånger. Melodistämma och ackord. Art.nr: KM142 Wire-o-bindning Pris 189:Komplett sångregister finns på vår hemsida www.bornelings.se

Priser & Mängdrabatter 19 ex 189:10 19 ex 10% 20 29 ex 15% 30 ex 20%

Exempel på sångförfattare Pelle Karlsson Lars Mörlid Ingamay Hörnberg Bosse Andersson

Curt & Roland Samuelsons Nils F. Nygren Nils-Börje Gårdh

Peter Sandwall Ralph Carmichael Andrae Crouch Alf Andersson Gloria & Bill Gaither Donald Bergagård Arnold Börud

139:-

Våra mest älskade sånger!

139:-

Innehåller ett stort antal tidlösa ”pärlor” som varken bör glömmas eller gömmas. Här finns sånger av bl a Lina Sandell, Oscar Ahnfelt och Nils Frykman. Sjung och njut av denna enorma skattkista av sånger!

139:-

Barnatro & Pärleport 117 andliga sånger. Melodistämma och ackord. Art.nr: KM009 Wire-o-bindning Pris 139:-

Priser & Mängdrabatter 19 ex 139:10 19 ex 10% 20 29 ex 15% 30 ex 20%

Nåd och Jubelton 117 andliga sånger. Melodistämma och ackord. Art.nr: KM015 Wire-o-bindning Pris 139:-

Pilgrimssång och Himlaton 117 andliga sånger. Melodistämma och ackord. Art.nr: KM057 Wire-o-bindning Pris 139:-

187 sånger

Se samtliga sångtitlar på vår hemsida: www.bornelings.se

peter sandwall

Sånger på Helig Mark Uppföljaren till succéerna Halleluja & Sjung lovsång alla länder 187 sånger samlade och arrangerade av Peter Sandwall. Detta är sånger till uppmuntran, tröst, bön, tack och lovprisning. Sånger över alla gränser - samfund, generationer och länder. Sånger för varje tid och skeende i livet.

179:-

Stor ekumenisk bredd Ackordanalys För solister, körer, orkester, komp. el. organist. Art.nr: KM065 Wire-o-bindning 304 sidor Pris 179:-

”Denna bok kan jag inte vara utan! En fantastisk och välgjord sångbok. - Tore W Aas, Oslo Gospel Choir

Exempel på sångförfattare Matt Redman Hillsong Chris Tomlin

Andrae Crouch Bengt Johansson Erik Tilling Kirk Franklin Tomas Boström Steven Curtis Chapman

Boka Peter Sandwall för ett besök. Han övar, inspirerar, undervisar och tipsar utifrån sångboken. Tel. 0708-227544, 0380-23049

Priser & Mängdrabatter 19 ex 179:10 19 ex 10% 20 29 ex 15% 30 ex 20%


10

Romaner Den kommer att fängsla dig från första till sista sidan!

ann tatlock Löften Art.nr: KM181 Häftad 286 sidor Pris 198:EN MOR som flyr för att föra sina barn i säkerhet...

198:-

TVÅ UNGA FLICKOR som lovar och svär att bevara varandras hemligheter... EN FAR som till varje pris vill återförenas med sin familj...

NYHET!

Hon vill bara ha vad varje liten flicka vill ha – en pappa som älskar henne... Elvaåriga Roz mamma flyr med sina barn från en våldsam och alkoholiserad make. Efter bara några dagar i sitt nya hem upptäcker de en gammal kvinna som sitter på deras veranda och läser deras morgontidning. Vem är den här kvinnan och vad gör hon på deras veranda? Vad familjen inte kan ana är att den här kvinnan, Tillie, kommer att påverka deras liv mycket mer än vad de till en början förstår... Roz får en ny vän, Mara, och de ger varandra heliga löften om sina pappor. Vad Roz vill mer än något annat är att hennes pappa ska sluta dricka, att han åter blir den snälla pappan hon vet att han kan vara och att han återtar sin rättmätiga plats som make och far. Han lovar att ändra sig. Men kan Roz lita på honom?

Prisbelönta författaren ANN TATLOCKS omsorgsfullt tecknade romanfigurer möts i en inspirerande berättelse om ofattbart mod och osjälvisk kärlek.

Öppningserbjudande i romanklubben! Se sid 13

En tragisk, men varm och berörande roman om när barn kommer i kläm i en separation, om hopp att allt ska bli bra igen och om löften som inte får brytas...

169:-

ginny l. yttrup Ord

198:NYHET!

Art.nr: KM184 Häftad 340 sidor Pris 198:-

Debutroman utöver det vanliga! Den här boken kommer att göra dig mållös, beröra dig på djupet och stanna kvar lång tid framöver!

Jag samlar på ord. Jag lägger dem i en osynlig ask i mina tankar... Jag skulle vilja ha dem i en riktig ask, en fin ask, kanske en skokartong klädd med blommigt presentpapper. Och när jag hade lust skulle jag öppna asken och ta upp lapparna, och läsa och röra vid alla orden på en gång. Sedan skulle jag gömma asken. Men orden är tryggare i mina tankar. Där kan han inte ta dem ifrån mig. Tioåriga Kaylee Wren pratar inte. Hon har inte gjort det sedan hennes missbrukande mamma gav sig av och lämnade henne i en ensligt belägen timmerstuga i skogen – tillsammans med en man som är lika farlig som han är ondskefull. Med tystnaden som sin enda fristad samlar Kaylee på ord som hon kanske aldrig kommer att uttala, och hon hittar dem i ett av de få föremål som hennes mamma lämnade efter sig: en ordbok. Sierra Dawn är trettiofyra år, konstnär och ensam. Hon har låtit skammen över sin bakgrund tysta allt hopp, och hon väljer att begrava sin smärta genom att försöka ta kontroll och inte släppa någon in på livet. Så en dag möts Kaylee och Sierra.

Vilken otrolig bok! Jag kunde inte lägga ifrån mig den! En gripande historia som tar upp ett angeläget och svårt ämne. Det här är en bok som alla borde läsa ... Du har kanske inte själv utsatts för sexuella övergrepp, men sannolikheten är stor att det finns någon i din närhet som har upplevt det. Läs den här boken för deras skull. Läs den för din egen skull. Och läs den för andras skull, för alla dem runt om i världen som ännu inte har mött friheten. – Barbara Wilson, författare till The Invisible Bond och Kiss Me Again


Romaner – Lynn Austin

11

En roman med oväntade vändningar ända till slutet!

lynn austin I väntan på dig Art.nr: KM173 Häftad 350 sidor Pris 209:-

209:-

Penny har varit kär i Eddie så länge hon kan minnas. Eddie lever ensam med sina två barn Esther och Peter sedan hans fru har gått bort. När Eddie tar värvning i armén ser Penny sin chans och erbjuder sig att ta hand om hans två barn i hopp om att Eddie till sist ska falla för henne. Esther blir arg på Pennys inblandning och Eddie slutar att prata. Penny har levt ett skyddat liv med sina äldre föräldrar som inte fått henne att känna sig särskilt smart, så att ta hand om två barn blir en skrämmande uppgift för henne men också något som får henne att blomma ut när hon inte längre utsätts för föräldrarnas attacker på sitt självförtroende. Men ett nytt jobb leder henne till information som får henne att undra vem hon egentligen är…

NYHET!

I samma hus bor också hyresvärden Mr Mendel som blir anklagad för att ha satt eld på synagogan i samma kvarter. Samtidigt oroar han sig för sin son och hans familj som sitter fast i krigets Ungern. Ska Raoul Wallenbergs insatser kunna rädda dem?...

Mycket spännande läsning! Missa inte Lynn Austins nya romaner.

Öppningserbjudande i romanklubben! Se sid 13

169:-

209:-

189:-

209:-

Tre föräldralösa flickor korsar ensamma Atlanten för att börja ett nytt liv ...

lynn austin

lynn austin

Hennes enda önskan

Tills vi kommer hem

Art.nr: KM155 Häftad 344 sidor Pris 209:- (ord.pris 249:-)

Art.nr: KM130 Häftad 386 sidor Pris 189:- (ord.pris 229:-)

När Kathleen flydde hemifrån var det i ett förtvivlat försök att kasta av sig fattigdomen och skammen. Men om det enda sättet att rädda dottern Joelle är att Kathleen själv gräver i sitt förflutna, så måste hon göra det. I takt med vad Kathleen får veta om sin släkts gåtfulla och mörka historia slits hon mellan önskan att förlåta och behovet av att glömma.

Året är 1897, Elin Carlsson kommer in i ladugården och tvärstannar. Där, i en strimma ljus från fönstret, står hennes lillasyster Johanna och bredvid, med armen om den unga flickan, står deras morbror. I det ögonblicket vet Elin att hon och systrarna måste lämna gården och försöka ta sig till Amerika. Mot alla odds får de tag på biljetter och lyckas ge sig iväg...

lynn austin Wonderland Creek Art.nr: KM158 Häftad 346 sidor Pris 209:- (ord.pris 249:-) LYNN AUSTIN är åttafaldig vinnare av Christy Award för bästa kristna roman, och hennes gripande och spännande böcker har sin trogna – och växande – läsekrets. Hennes roman Fruktodlingens hemligheter har filmatiserats.

Alice förlorar både pojkvän och jobb, men när Gud stänger en dörr öppnar han ett fönster... ALICE GRACE RIPLEY lever i en fantasivärld ständigt med näsan i en bok. Men det ”lyckliga-i-alla-mina-dagar”-liv hon stakat ut för sig själv rasar plötsligt samman när hennes pojkvän gör slut med henne och anklagar henne för att leva i en låtsasvärld istället för i verkligheten. Till råga på allt förlorar Alice sitt älskade arbete på biblioteket på grund av nedskärningar i samband med den stora Depressionen. För att undkomma småstadsskvallret flyr Alice upp till bergen i östra Kentucky för att leverera fem kartonger med skänkta böcker till kolgruveorten Acorn – en stad utan vare sig elektricitet eller rinnande vatten inomhus och där bibliotekarierna färdas på griniga hästar genom branta bergspass för att leverera böcker. När Alice tvingas stanna i Acorn längre än hon från början tänkt sig, upptäcker hon att det verkliga livets äventyr och mysterier – inte minst romanserna – kanske är bättre än hon i sin banala fantasi kunnat föreställa sig.


12

Romaner

89:-

99:-

Från

89:-

59:-

Om du fick möjlighet att lämna ett sista meddelande till ditt barn, vad skulle det vara?

Meddelandet

karen kingsbury På den här sidan himlen

francine rivers Den blodröda tråden

francine rivers Oönskat liv

Art.nr: KM118 Häftad 236 sidor Pris 89:- (ord.pris 198:-)

Art.nr: KM126 Häftad 242 sidor Pris 99:- (ord.pris 229:-)

Art.nr: KM081 Häftad 330 sidor Pris 89:- (ord.pris 219:-)

På sin väg från New York till Tampa exploderar Flight 848 och störtar i havet. Samtliga 261 ombord omkommer. En kvinna hittar en plastpåse med ett meddelande, som kommer från planet, med ett enkelt men hjärtskärande budskap.

Annie Warren har alltid önskat det bästa för sin son Josh. Men åratal av misslyckanden och dåliga vägval har skapat ett hjärtslitande avstånd mellan dem. Och till råga på allt har han satt sin tilltro till en intrigerande kvinna som påstår att de båda har en gemensam dotter.

Art.nr: KM145 Pocket 376 sidor Pris 59:Art.nr: KM090 Häftad 360 sidor Pris 89:- (ord.pris 219:-)

angela hunt

Dynah var förlovad och hade en stark tro på Gud. I ett fasansfullt ögonblick slås hennes liv i spillror av en våldtäkt. Hennes framtid är för alltid förändrad av en oönskad graviditet och hennes perfekta familj slits i stycken. Nu står hon inför det mest avgörande beslutet i livet.

Två kvinnor, med två århundraden mellan sig, förenas genom en sliten dagbok i sin brottning med Gud, sina makar och sig själva.

149:99:-

99:-

99:-

lynn austin lynn austin Fruktodlingens hemligheter På jakt med Violet Rose

karen kingsbury Trots allt

karen kingsbury För evigt

Art.nr: KM107 Häftad 346 sidor Pris 99:- (ord.pris 229:-)

Art.nr: KM137 Häftad 348 sidor Pris 149:- (ord.pris 249:-)

Art.nr: KM099 Häftad 304 sidor Pris 99:- (ord.pris 229:-)

Art.nr: KM111 Häftad 278 sidor Pris 99:- (ord.pris 229:-)

En djup längtan efter ett hem hade fört Eliza till Wyatts Fruktodling för tio år sedan. När en främling dyker upp på gården tar Eliza för givet att han är som alla andra...

Violet längtar efter att få uppleva lite mystik och romantik. Under en kort sommar öppnas Violets omvärld på vid gavel framför henne.

Emily upptäcker en kärlekshistoria som fick ett tragiskt slut vid hennes födelse. Detta får henne att söka efter den mamma som hon aldrig har träffat.

I denna gripande uppföljare till Trots Allt går Emily nu på college. Där träffar hon mannen som förändrar allt för henne

59:99:-

149:-

59:-

karen kingsbury Den Gudomlige

karen kingsbury En dag i september

karen kingsbury När ingen ser oss

karen kingsbury Oceaner mellan oss

Art.nr: KM080 Häftad 300 sidor Pris 149:- (ord.pris 219:-)

Art.nr: KM144 Pocket 356 sidor Pris 59:-

Art.nr: KM102 Häftad 290 sidor Pris 99:- (ord.pris 249:-)

Art.nr: KM087 Pocket 282 sidor Pris 59:-

En oerhört stark och gripande roman om kärlek, tro och kampen om överlevnad i ett samhälle fullt av frestelser och faror.

Det sista Jake uppfattade var dånet som uppstod då World Trade Center kollapsade över honom. Mannen i sjukhussängen minns ingenting. Inte ens kvinnan vid sängkanten som säger sig vara hans fru.

Två män och det spel de älskar. En kvinna vars hjärta slår för de ensamma och utsatta, och en pojke som tror på det omöjliga. En gripande berättelse om befrielse och kärlek.

Ett misstag, En bortglömd hemlighet... Connor har nästan glömt bort den där helgen för åtta år sedan då han bröt det viktigaste löftet av alla...


Romaner – Romanklubben EBBA

13

179:198:-

HÄFTAD NYTT OMSLAG

209:-

179:francine rivers

francine rivers

En mors förhoppning

En dotters dröm

(del 1 av 2)

(del 2 av 2)

Art.nr: KM134 Häftad 392 sidor Pris 198:- (ord.pris 249:-) På tröskeln till det tjugonde århundradet slits den hetlevrade Marta Schneider mellan sin fars konstaterande att hon aldrig kommer att bli något mer än ett tjänstehjon, och moderns uppmuntran till henne att förverkliga sina drömmar. Fast besluten att leva upp till moderns förhoppningar lämnar Marta hemmet för att skapa sig ett bättre liv. Hon träffar Niclas Waltert, som är lika fast besluten som hon att skapa ett bättre liv. Men ingenting har förberett henne på de uppoffringar hon tvingas göra för äktenskapets och moderskapets skull.

Art.nr: KM141 Häftad 468 sidor Pris 209:- (ord.pris 249:-) En dotters dröm är det gripande, avslutande kapitlet av en oförglömlig släktkrönika om de uppoffringar som varje mor gör för sin dotter – och den villkorslösa kärlekens väsen. FRANCINE RIVERS romaner har översatts till mer än tjugo olika språk, och är storsäljare i många länder.

69:-

POCKET!

francine rivers Kärlek som befriar

becky wade Mitt envisa hjärta

Art.nr: KM088 Pocket 384 sidor Pris 69:-

Art.nr: KM167 Häftad 268 sidor Pris 179:- (ord.pris 249:-)

Art.nr: KM182 Häftad 460 sidor Pris 179:Angel förväntar sig inget annat än svek från män. Såld till prostitution som barn, överlever hon genom att hålla sitt hat vid liv. Vad hon hatar mest är männen som utnyttjar henne och som lämnar henne tom och död inuti. Sedan möter hon Michael Hosea. En man som söker sin Faders hjärta i allt han gör. Michael lyder Guds kallelse att gifta sig med Angel och älska henne ovillkorligt.

Kate Donovan är trött på sitt arbete, trött på sitt liv som singel, och i behov av ett äventyr. När Kate träffar Matt Jarreau kan hon inte hjälpa att hon blir attraherad av honom, trots att det är tydligt att han är sårad; han gömmer sig undan andra människor, Gud och sitt förflutna. Men Kate bestämmer sig för att locka ut honom ur mörkret ... vare sig han uppskattar det eller inte.

Romanklubben EBBA! En Bra Bok Anländer

Prisbelönta kristna romaner till låga priser!

Romanklubben EBBA finns för dig som älskar spännande kristna romaner till låga priser! Varje år väljer vi noga ut 3-4 av de bästa utländska kristna romanerna från topplistorna och ger ut i Romanklubben EBBA. Som medlem i romanklubben får du erbjudanden om att köpa dessa till reducerade priser. Vill du inte ha dem behöver du inte göra någonting. Ingenting skickas till dig automatiskt! Det enda du behöver göra för att börja ta del av våra erbjudanden är att köpa ett av öppningserbjudandena. * 3-4 gånger per år får du via e-post (eller brev) erbjudanden med reducerade priser. * Varje erbjudande innehåller alltid minst en ny roman och ofta medföljer en gåva som bonus. * Du har c:a 15 dagar på dig att beställa erbjudandena. * Om du inte beställer något händer det ingenting – förutom att du missar ett bra erbjudande förstås. * Du kan när som helst gå ur klubben om du inte vill ha fler erbjudanden från oss. För att bli medlem: * Kryssa i rutan för Romanklubben EBBA längst ned på katalogens baksida. * Fyll i en fungerande e-postadress (om du har) dit du vill att erbjudandena ska skickas. * Kryssa för de böcker som du vill köpa som öppningserbjudande (minst 1 bok). * Fyll även i dina övriga uppgifter (Namn, adress, mm.) på beställningstalongen. * Klipp av talongen och lägg den i brevlådan. * Du kan också ringa, maila eller anmäla dig genom hemsidan.

Romanklubb för bokälskare!

Öppningserbjudande 1 ”I väntan på dig”, Lynn Austin (läs mer på sid 11) Öppningserbjudande 2 ”Löften”, Ann Tatlock (läs mer på sid 10)


14

Presentböcker – Undervisning – Sorg

Presentböcker som ger lite mer! ulla henning lindblad

139:-

Till dig som sörjer Art.nr: KM161 Inbunden 112 sidor Pris 139:- (ord.pris 155:-)

”En bok om sorgebearbetning som griper tag”, ”Lindblad formulerar sig utan undanglidande för det svåra, värjer sig inte för mörkret och gör dessutom ett lovvärt försök att vända sig både till troende och tvekande.” - Roger Bengtsson, Dagen

Älskade Livskamrat

Användbar både privat och i diakonal tjänst

Efter ett helt liv tillsammans måste vi skiljas åt Det känns obarmhärtigt och mycket svårt Jag sitter ensam med hjärtats tunga gråt och tänker på alla minnen jag har på både goda och sämre dar Vi lovade trohet i lust och nöd utan att veta vad framtiden bjöd Nu är jag ensam för du är död Livet blev inte bara rosor och dans Men jag var så lycklig över att du fanns Nu finns du bara i mitt minne Jag är ledsen och det gör ont därinne och ändå är jag tacksam för allt som blev för den vackra sagan som vi tillsammans skrev Tack älskade Livskamrat och vän En dag ska vi ses igen

99:-

karen katafiasz

Ta dig tid att sörja

Ur boken ”Till dig som sörjer”

Art.nr: KM109 Inbunden 80 sidor Pris 99:- (ord.pris 119:-) Ta dig tid att sörja vill på ett vist och känsligt sätt visa hur en sorgeprocess tar tid och kräver uppmärksamhet. Boken innehåller meningsfulla texter och bilder som berör.

129:-

129:-

129:-

kerstin svensson

helena boberg oscarsson

Rofyllda stunder

Vardagstankar

Att våga vandra...

Art.nr: KM125 Inbunden 64 sidor Pris 129:- (ord.pris 155:-)

Art.nr: KM110 Inbunden 64 sidor Pris 129:- (ord.pris 155:-)

Art.nr: KM143 Inbunden 64 sidor Pris 129:- (ord.pris 155:-)

Rofyllda stunder ger med hjälp av korta texter och målningar tillfällen att vårda din själ och ge dagarna ett innehåll med bestående värde.

”Det som har rört vid mitt hjärta kanske rör vid ditt.” Detta är tankar och bilder ur min vardag, ur mitt liv.

Ibland måste man våga för att nå nya mål! Detta skriver och målar Helena om i denna bok.

119:129:Storsäljare!

kärleksfulla ord från jesus

För par Art.nr: KM151 Inbunden 68 sidor Pris 119:- (ord.pris 179:-)

129:-

max lucado

max lucado

Kaffestunder

Du! Guds sprillans nya skapelse

Art.nr: KM089 Inbunden 192 sidor Pris 129:- (ord.pris 169:-) Sätt dig i en fåtölj. Ta en klunk och koppla av. Förhoppningen är att boken ska ge dig några inspirerande och upplyftande ögonblick tillsammans med Gud.

Art.nr: KM114 Inbunden 192 sidor Pris 129:- (ord.pris 169:-) Gud vill att du ska vara du – precis så som du är! Han gav dig en alldeles unik design.

för äktenskapet - fin bröllopspresent! En vacker presentbok som ger dig tips på hur du kan förbättra din relation med din älskade, samt ett himmelskt perspektiv när det gäller förhållanden och äktenskap.


Presentböcker – Undervisning

15

norman l. geisler Varför ska jag tro? Goda skäl att vara kristen Art.nr: KM183 Häftad 240 sidor Pris 159:-

Lättbegripliga svar på tio avgörande frågor!

Kan man veta att Gud finns? Kan man lita på Bibeln? Kan man vara säker på att Jesus är Guds son?

159:-

Vet du vad du tror på – och varför? Oavsett ålder och erfarenhet – om du söker tydliga, lättbegripliga svar på dessa viktiga frågor har du kommit rätt.

NYHET!

Den kunnige teologen och succéförfattaren Norman Geisler erbjuder, i samarbete med läraren och föreläsaren Patty Tunnicliffe, konkreta steg-för-steg-skäl till varför kristna tror som de gör. Med fokus på trons mest grundläggande frågor framlägger Varför ska jag tro? klara bevis för Guds existens, Bibelns tillförlitlighet, Jesu uppståndelse med mera. Vare sig du är en nyfiken skeptiker eller en kristen som vill lära dig att försvara din tro, besvarar denna bok dina frågor.

Kan man veta att Gud finns? Tankar om Livet har blivit en jättesuccé!

Tankar om Livet -Inspirerande texter för årets alla dagar!

149:-

149:-

Gör det mesta möjliga av varje dag! Upptäck hemligheten bakom kärleken, livet, lyckan och framgången! Överträffa dig själv på arbetet och i dina relationer - i allt du gör! Tankar om livet innehåller texter, samlade i ett praktiskt format, som garanterat kommer att skänka ett nytt och positivt perspektiv till alla dina framtida möten med olika människor - i såväl stora som små sammanhang.

maria fontaine

maria fontaine

Tankar om livet 1

Tankar om livet 2

Art.nr: KM085 Wire-o-bindning 366 sidor Pris 149:- (ord.pris 179:-)

Art.nr: KM132 Wire-o-bindning 366 sidor Pris 149:- (ord.pris 179:-)

Erbjudande! Köp båda pris 279:Art.nr: KMTANK

Tankar om livet beskrivs av läsare som insiktsfull, träffande, tankeväckande, berörande, beroendeframkallande, ovärderlig ...

Tankar om livet ligger förpackade i fina presentaskar.


16

Andaktsböcker

En daglig andaktsbok!

Dagliga reflektioner!

Stäm träff med din livskamrat!

99:-

89:Vinnare av Christian Book Awards!

159:229:-

jerry bridges

john stott

Helighet

Genom Bibeln - Dag för dag Ögonblick tillsammans

Art.nr: KM131 Inbunden 322 sidor Pris 89:- (ord.pris 229:-)

Art.nr: KM077 Inbunden 432 sidor Bra pris 229:- (ord.pris 298:-)

Art.nr: KM079 Inbunden 376 sidor Art.nr: KM140 Häftad 192 sidor Pris 159:- (ord.pris 229:-) Pris 99:- (ord.pris 198:-)

Helighet är en daglig andaktsbok som vägleder dig genom många viktiga ämnen, samtidigt som den ger dig inspiration till din relation med Gud.

Med kyrkoåret som inramning utforskar Genom Bibeln Dag för Dag under 365 dagar hela den bibliska historien från skapelsen i Första Moseboken 1 till ändens tid i Uppenbarelseboken 22.

De korta andakterna är fulla av angelägna tankar, stimulerar till starkare engagemang och förvandlar dig på djupet.

John Stott var en av vår tids mest respekterade bibellärare. Hans unika utläggningar av bibeltexterna når rakt in i hjärtat. Genom Bibeln Dag för Dag är en daglig andaktsbok som täcker hela bibelhistorien, hela kyrkoåret samt varje grundläggande kristen lärosats i en och samma bok.

Ögonblick tillsammans kan bidra till att du kommer närmare de två viktigaste personerna i ditt liv. Här finner du ett helt års inspirerande andakter som förnyar ditt äktenskap och hjälper dig att leva nära Gud och din livskamrat. Denna bok berör ämnen som är avgörande för ett gott äktenskap och hjälper er att växa tillsammans i kärlek och vänskap.

Fråga också efter våra produkter i din bokhandel!

198:-

barbara & dennis rainey brian welch

Starkare Med passion och öppenhet erbjuder den här fyrtio-dagars-resan berättelser både ur Brians förflutna och nutida liv. Han pratar öppet om de depressionsperioder som han hade efter att han funnit Gud, sin kamp mot mörkret när han försökt förstå sin tro, och hur Guds skrivna ord, i de allra svagaste ögonblicken, har varit en av nycklarna för att göra honom starkare. Brian ”Head” Welch erbjuder en annorlunda typ av andaktsbok som kan hjälpa människor att använda Bibeln i sina liv oavsett vad de har varit med om tidigare. Missa inte biografin om Brian Welch på sidan 17.

bruce & stan

365 minuter med Gud Art.nr: KM138 Inbunden 365 sidor Pris 198:- (ord.pris 229:-)

Från

Investera en minut ... och förändra ditt liv!

BEHÖVER DU EN SNABB DOS ANDLIGHET? Få det i 365 minuter med Gud. Denna andaktsbok innehåller smarta och lättillgängliga texter som är hämtade ur den bästsäljande serien böcker av Bruce & Stan (mer än 1,6 miljoner sålda exemplar!) och de är alla ackompanjerade av relevanta bibelord. Boken är perfekt för människor som är i ständig rörelse. Vi är alla upptagna och lever under tidspress. Men någonstans i vårt dagliga schema måste det finnas åtminstone sextio lediga sekunder. Håll ögonen öppna efter den där lediga minuten och fyll den med den här boken. 365 minuter med Gud lovar ett helt år fyllt av andlig förnyelse.

29:-

159:-

Bibeln på 100 minuter

charles r. swindoll

Inbunden Art.nr: KM557 114 sidor Pris 39:-

Nattljus

Häftad Art.nr: KM558 114 sidor Pris 29:I Bibeln på 100 minuter finns de viktigaste böckerna och skrifterna i Bibeln i sammandrag - från Första Moseboken till Uppenbarelseboken. Med sitt lättillgängliga språk är Bibeln på 100 minuter en idealisk och fängslande bok för tåg- eller flygresan, eller för en intressant kväll i läsfåtöljen. Förord av biskop Antje Jackelén

Art.nr: KM035 Inbunden 392 sidor Pris 159:- (ord.pris 198:-) Njut av skön sömn varje natt, året runt! 365 korta andakter med kärnfulla tankar om uppmuntran och hopp. Dessa andakter är den perfekta avslutningen på en stressig dag. Med märkband. Erbjudande! Köp 2 för att ge bort 1 Ge-bort-pris 298:- Art.nr: KMLJUS


17

Humor – Biografier – Undervisning roberth johansson

Humor i Helgade Hyddor 13

99:-

Art.nr: KM163 Häftad 84 sidor Pris 99:- (119:-)

119:-

Ingen överträffar Roberth Johansson när det gäller att dokumentera roligheter från kyrkans värld. Första boken i serien Humor i helgade hyddor gavs ut redan 1983. Nu har det blivit 13 volymer och över 100 000 exemplar. En succé utan motstycke!

Här är nu volym 13, förhoppningsvis varken ofullkomlig eller oturlig. Så här är än en gång den sista volymen...

119:Boka ett besök av Irene & Roberth Johansson. Tfn. 0380-40209

roberth johansson

roberth johansson

Humor, Special 1

Humor, Special 2

Innehåller det bästa ur del 1-7 Art.nr: KM258 Inbunden 184 sidor Pris 119:- (155:-)

Innehåller det bästa ur del 8-12, samt nya historier. Art.nr: KM097 Inbunden 160 sidor Pris 119:- (179:-)

Över 100 000 ex sålda av Humor i Helgade Hyddor!

En hyllning till Herrens skapelseverk! ”Den här boken är en hyllning och kärleksförklaring till Herren och hans skapelseverk i det lilla, liksom i det stora. Ju mer jag med åren har lärt mig om hans naturnära skapelseverk, ju större har min Gud blivit. Det här är en bok som jag genom Guds nåd har skrivit i hopp om att kunna förmedla något från Gud själv som hans naturförkunnare.

79:99:-

129:-

holger nilsson

holger nilsson

Fåtöljresan

Profetiska tider

Art.nr: KM165 Pocket 200 sidor Pris 99:Följ med på författarens resa och läs om märkliga händelser, såsom Kristusbilden i Kristinebergsgruvan, spaderesset på gravstenen m.m.

Art.nr: KM129 Inbunden 84 sidor Pris 79:- (ord.pris 149:-) Vi lever i profetiska tider! Profetior går i uppfyllelse inför våra ögon. Det som nu sker är ett led i ett skeende som Gud har förutsagt i sitt ord.

reine jonsson

Skapelsenära Art.nr: KM133 Inbunden 136 sidor Pris 129:- (ord.pris 219:-)

Viktiga och angelägna böcker!

159:-

69:-

79:-

79:Förvandla din svaghet till din styrka!

En bok om vår längtan efter närhet! Om vikten av att ta barn på allvar!

dan b. allender

brian ”head” welch

Den haltande ledaren

Art.nr: KM124 Häftad 316 sidor Pris 79:- (ord.pris 229:-) Gud väljer människor med stora fel och brister och ser till att de blir mäktiga ledare, inte trots svagheterna utan på grund av dem.

wess stafford

pamela sjödin-campbell

Save me from myself

För små för att ignoreras

Art.nr: KM106 Häftad 200 sidor Pris 159:- (ord.pris 209:-) Detta är den otroliga historien om Brian Welch, gitarrist i det kontroversiella rockbandet Korn. Här berättar han om sin omvändelse till Jesus Kristus. ”En rockresa som inte går att lägga ifrån sig.” - Christian Living

Art.nr: KM108 Häftad 288 sidor Pris 79:- (ord.pris 229:-) Barn drabbas hårt av krig, pornografi och prostitution såväl som av brist på mat, utbildning och beskydd. Det är hög tid att agera för barnens bästa och investera i dem. Med studieguide.

Kär

Art.nr: KM136 Häftad 88 sidor Pris 69:- (ord.pris 89:-) Relationer, kärlek och sex är ord som väcker nyfikenhet och längtan – men också frågor och frustration. En kristen livssyn ligger till grund för boken.


18

Livsgnistor för vuxna

49:-/st

Livsgnistor

Mängdrabatter blandade titlar: Vid minst 5 st 42:- /st 20 st 35:- /st

- för vuxna

Bygg upp din Självkänsla! Självkänslan förmedlar tron på att vi är accepterade, respekterade och älskade sådana vi är.

Art.nr: KM268

Tag en dag i taget! Lev i nuet och fokusera på den verklighet du lever i idag.

Art.nr: KM000

Ät för att Leva! Låt hela "menyn" av goda råd i denna bok bli din guide till ett ökat välbefinnande.

Ge dig tid att sörja! Det finns ingen väg förbi sorgen. Bara en väg igenom den.

Börja leva nu! Det finns en mening med ditt liv, men bara du kan finna den.

Håll modet uppe! Glädjen finner man oftast där man minst väntar det.

Art.nr: KM260

Art.nr: KM259

Art.nr: KM243

Det finns hopp! Alla drabbas vi av bekymmer av olika slag och omfattning. Bokens syfte är att göra bördorna lite lättare.

Du går mig på nerverna! Detta är en nyttig liten handbok för att komma tillrätta med livets konflikter.

Omsorg om dig själv - och andra! Ta rätt hand om dig själv och andra, så blir världen lite bättre

Vänskap - gör livet till en fest! Vänskap måste vårdas för att den skall kunna blomstra och leva vidare.

Art.nr: KM051

Art.nr: KM271

Art.nr: KM266

Art.nr: KM049

Art.nr: KM048

Sänk tempot! Ibland är det skönt att inte göra någonting. Bara låta världen ha sin gång.

Art.nr: KM255

Känn ingen oro! Brukar du oroa dig för saker ibland? ”Känn ingen oro” vill fylla dig med andra saker än just oro.

Art.nr: KM013

Stressa av! Lär dig att hantera stress på ett sätt som gör livet både rikare och enklare att leva.

Art.nr: KM262

Art.nr: KM014

Art.nr: KM050

Njut livet som pensionär! Oavsett omständigheterna så är tiden som pensionär en tid full av möjligheter.

Art.nr: KM052

Förlåt dig själv och andra! Som offer för andras handlingar finner du läkedom, frihet och rehabilitering i förlåtelsen.

Var bussig mot dig själv! Du måste också bry dig om dig själv för att ha kraft över att kunna bry dig om andra.

Art.nr: KM246

Art.nr: KM242

När livet känns ensamt! En liten bok om ensamhet. Att vara ensam kan vara både uppbyggande och skönt, men också raka motsatsen.

Överlev Skilsmässan! Skilsmässan, en förlust av den dröm vi en gång älskat och trott på. Men det går att bli hel igen.

Livet är musik! ”Livet är musik” är fylld av små tänkvärda tycken. Tillåt dig själv att leva i ”dur”.

Art.nr: KM012

Att vara förälder! Ger stöd och vägledning till blivande föräldrar.

Art.nr: KM004

Tro på din tonåring! Det är möjligt att både överleva och till och med glädja sig över sina barns tonårstid.

Art.nr: KM002

Bejaka dig själv och andra! Att bejaka sig själv är att börja leva. Acceptera att du och andra är människor med rätt att göra fel.

Art.nr: KM241

För stressade mammor! Det är jobbigt att vara mamma. Här finns små tips som kan underlätta.

Art.nr: KM003


Livsgnistor för barn Art.nr: KM159

Art.nr: KM160

Hjälp, jag är rädd! En bok för barn om rädsla Skriven av Molly Wigand Illustrerad av R. W. Alley

När jag är sjuk!

En bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare

Livsgnistor för barn

Skriven av Tom McGrath Illustrerad av R. W. Alley

Barnböckerna som säger det som är svårt att förklara. Till uppmuntran, stöd och glädje. Passar att använda som samtalsunderlag hemma, i skolan och i barngrupper. Häftad 20 x 20 cm. 32 sidor, 4-färg.

19

59:-/st Blandade titlar: Vid minst 5 st 55:- /st 20 st 49:- /st

-En bok för barn om rädsla.

-En bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare.

Art.nr: KM123

Art.nr: KM121

Art.nr: KM122

Art.nr: KM011

Art.nr: KM070

-En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper.

-En bok för barn om döden och begravningar.

-En bok för blivande storebröder och storasystrar.

-En bok för barn om självförtroende.

-En bok för barn om att leka och spela.

Art.nr: KM022

Art.nr: KM005

Art.nr: KM006

Art.nr: KM010

Art.nr: KM041

-En bok för barn om att välja rätt.

-En bok för barn som sörjer.

-En bok för barn om ilska.

-En bok för barn om livet i skolan.

-En bok för barn om att bry sig om.

Art.nr: KM023

Art.nr: KM024

Art.nr: KM069

Art.nr: KM068

Art.nr: KM043

-En bok för barn om att kunna förlåta.

-En bok för barn om skilsmässor.

-En bok för barn om vänskap.

-En bok för barn om att vara sig själv.

-En bok för barn om mobbning.

Art.nr: KM042

Art.nr: KM067

Art.nr: KM094

Art.nr: KM095

Art.nr: KM096

-En bok för barn hur man pratar med Gud.

-En bok för barn om Gud.

-En bok för barn om att känna sig annorlunda.

-En bok för barn om syskonrivalitet.

-En bok för barn om avundsjuka.


20 Almanackor

Almanackor

eva spångberg

Konstkalender – 2014 Eva Spångberg var i första hand känd som träkonstnär eller som hon själv sa ”förkunnare i trä”. Eva har framfört sitt enkla men kraftfulla budskap i TV- och radiogudstjänster. Hon har predikat, hållit föredrag och berättat om skulpturer hon gjort. Dessutom har hon skrivit ett flertal skrifter och böcker och spelat in videofilmer.

89:-

Art.nr: ES2014

I Eva Spångbergs konstkalender finns det för varje månad en bild på ett av Evas konstverk och till varje bild finns det ett noga utvalt bibelord. Kalendariet innehåller namnsdagar, allmänna helgdagar, flaggdagar, kyrkoårets helgdagar, månens alla faser och de nordiska nationaldagarna. Det finns även stort utrymme för anteckningar. Eva Spångbergs böcker och filmer hittar du på sidan 8.

helena boberg oscarsson

Vardagsnära – 2014 Almanacka med akvareller och en vardagstanke för varje månad. Akvarellerna är vardagsnära och texterna är allmänna. Både bild och text är gjorda av Helena Boberg Oscarsson. Almanacksdelen är tydlig och med god plats att anteckna. Sön- och helgdagarna är tydligt markerade och namnsdagar och kyrkoåret finns med. Art.nr: HB2014

89:-

Helena Boberg Oscarssons böcker ”Vardagstankar” och ”Att våga vandra” hittar du på sidan 14.

89:-

reine jonsson

Naturkalender – 2014 Reine Jonssons fina kalender. Med fantastiska naturmotiv och bibelord. Foto av Reine Jonsson. Kalendariet innehåller namnsdagar, allmänna helgdagar, flaggdagar, kyrkoårets helgdagar, månens alla faser och de nordiska nationaldagarna. Det finns även stort utrymme för anteckningar. Art.nr: NA2014

Reine Jonssons bok ”Skapelsenära” läser du om på sidan 17.


Almanackor – Presentaskar – Anteckningsböcker

21

Almanackor 89:-

Glöm inte almanackan för 2014!

Kalendariet har gott om skrivplats och innehåller namnsdagar, kyrkoåret, uppgifter om solens upp- och nedgång m.m.

kerstin svensson

Ro för själen – 2014 Kerstin Svenssons årliga kalender. Akvarell och oljemålningar med bibelord och tänkespråk för varje månad. Mycket omtyckt. Art.nr: KS2014 Kerstin Svenssons bok ”Rofyllda stunder” hittar du på sidan 14.

Presentaskar Kärleksmanna

Värdefulla ord

NYHET!

69:-

60 kort med värdefulla och tänkvärda ord. Med illustrationer av Kerstin Svensson. 6 x 8 cm. Art.nr: KSASK01

Mannakort i ask

60 kort med bibelverser om kärlek. 6 x 8 cm. Art.nr: MANN03

60 kort med bibelverser. 6 x 8 cm. Art.nr: MANN02

60 kort med dråpliga historier från kyrkor och kapell. Ur böckerna ”Humor i Helgade Hyddor” 6 x 8 cm. Art.nr: HUMOR01

Födelsedagskalender Kom ihåg släkt och vänner år efter år! Höjd: 30 cm

NYHET!

Vacker anteckningsbok med hårda pärmar, märkband och vita blad. Linjerat stödpapper medföljer. Sinnesrobönen. Höjd: 21 cm Art.nr: KM179

69:-

69:-

69:-

Anteckningsböcker med hård pärm

65:-

Humor-ask

65:Vacker anteckningsbok med hårda pärmar, märkband och vita blad. Linjerat stödpapper medföljer. Skyddsängel, två barn på bro. Höjd: 21 cm Art.nr: KM147

65:Vacker anteckningsbok med hårda pärmar, märkband och vita blad. Linjerat stödpapper medföljer. Fotspår: ”...när du bara kan se ett par fotspår, då bar jag dig.” På baksidan finns hela texten. Höjd: 21 cm Art.nr: KM148

89:-

Bilder av Helena Boberg Oscarsson

Art.nr: HB01


22 Vykort – Julkort – Adventskalendrar

Massor av kort!

Från

Vi har ett brett sortiment av vykort för alla tillfällen. Vykort med kristna texter, grattis, vän- och omsorgstexter. Vi har också ett stort sortiment av julkort.

49:-/pkt

Se alla motiv på hemsidan www.bornelings.se

Vykortspaket

Julkortspaket

Varje paket innehåller en blandning av våra bästa vykort ur vårt stora sortiment av både väntexter och kristna texter.

Varje paket innehåller en blandning av våra bästa julkort ur vårt stora sortiment.

Vykort 20 st 49:-/paket Art.nr: Vy20 Vykort 100 st 199:-/paket Art.nr: Vy100

Julkort 20 st 49:-/paket Art.nr: Jul20 Julkort 100 st 199:-/paket Art.nr: Jul100

Öveer Över 300 MOTIV Många nya fräscha motiv och texter!

Adventskalendrar med glitter

20,5 x 29,5cm

29:-/st

Art.nr: 10080

Art.nr: 10311 Art.nr: 10074

Art.nr: 10075 Art.nr: 10358 A


Vinjettkort jul – Dubbla kort

Vinjettkort jul

23:-/förp.

Ljus + bibelvers

Art.nr: C3062 Adventsstjärna + bibelvers

Art.nr: C3066 Vintermotiv/stuga

Vintermotiv/fåglar

Dubbla kort med kuvert (12 x12 cm) 4-pack 55:- (ord. 76:-)

Krubba

Art.nr: C3067

Krubba Art.nr: C3065

Art.nr: C3063

Art.nr: C3064

Häst/stuga

Ljuslykta

Art.nr: C3061

Art.nr: C3057

Art.nr: C3052

Art.nr: C3038

10 enkla kort med kuvert/förp. 2 liknande motiv i varje förp. Pris: 23:-/förp. Se fler motiv på hemsidan.

Nalle

23

Änglar

Sorgtackkort

Vi har valt ut några av våra vackra och omtyckta motiv i olika kategorier. Vill du köpa enstaka motiv? Vi har många fler på vår hemsida.

Herren är min Herde

55:-/pkt

Dubbla kort med kuvert (12 x 12 cm) 4 olika motiv i varje paket

Krysantemum

Grattiskort (Neutrala) Vackra motiv (Kristen text) Vän och omsorg Bröllop och baby Dubbla Julkort

”Varmt tack för allt vänligt deltagande” 10 enkla kort med kuvert/förp. Art.nr: BO2001

Art.nr: DUBB31 Art.nr: DUBB32 Art.nr: DUBB33 Art.nr: DUBB35 Art.nr: DUBB36

Dubbla kort med kuvert (ca 11 x17 cm) 4-pack 69:- (ord. 89:-)

29:-/förp.

69:-/pkt

Vi har valt ut några av våra vackra och omtyckta motiv i olika kategorier. Vill du köpa enstaka motiv? Vi har många fler på vår hemsida. Dubbla kort med kuvert (ca 11 x 17 cm) 4 olika motiv i varje paket Omsorgskort Bröllopskort Deltagandekort Dopkort Babykort Grattiskort (Neutrala) Grattiskort (Kristen text) Konfirmationskort Utan text

Art.nr: DUBB10 Art.nr: DUBB11 Art.nr: DUBB12 Art.nr: DUBB13 Art.nr: DUBB14 Art.nr: DUBB15 Art.nr: DUBB16 Art.nr: DUBB17 Art.nr: DUBB18

Dubbla julkort (Kristna) Art.nr: DUBB21

Vi har över 400 olika dubbla kort!


24

* Fin ask medföljer alla halssmycken med art.nr. som börjar med Di.

Halssmycken med kedja/rem

* På vår hemsida kan du beställa askar till övriga smycken. * Silver = Sterling silver 925

Art.nr: Di7519S

Halssmycken

Silver 17mm 359:-

Art.nr: Di1455P

Art.nr: Di1191P

Art.nr: Di1447S

Art.nr: Di1445P

Art.nr: Di2597P

Art.nr: Di1449S

Silverpläterad 15mm 209:-

Silverpläterad 17mm 209:-

Silver 19mm 298:-

Silverpläterad 19mm 209:-

Silverpläterad 17mm 209:-

Silver 14mm 298:-

Art.nr: Di8537P

Art.nr: Di1501P

Silverpläterad 21mm 298:-

Art.nr: Di2284S Silver 17mm 298:-

Art.nr: Di2043S Silver 19mm 298:-

Art.nr: DI8053P

Art.nr: DI1521P

Silverpläterad 35mm 298:-

Silverpläterad, krucifix 23mm 298:-

Silverpläterad (öppningsbart) 13mm 359:-

Art.nr: Di1524P

Art.nr: Di8950S

Art.nr: Di73-1522P

Silverpläterad 16mm 209:-

Silver, ängel 20mm 359:-

Silverpläterad 15mm 209:-

Art.nr: Di5913S

Art.nr: Di1525P

Art.nr: Di1193P

Art.nr: Di2243P

Silver 34mm 359:-

Silverpläterad 22mm 298:-

Silverpläterad 15mm 229:-

Silverpläterad 18mm 209:-

Art.nr: Di4514P

Art.nr: Di9311

Art.nr: Di6305

Art.nr: S43227

Art.nr: S43230

Guldpläterad 25mm 298:-

Tenn, kors 30mm 198:-

Spikkors,Tenn 34mm 149:-

Silver 28mm 159:-

Silver 28mm 159:-

Art.nr: S43224 Silver 27mm 198:-

Art.nr: S43226 Silver 17mm 159:-

Art.nr: Metall S00300 40mm 89:Metall S00100 33mm 69:-

Art.nr: Turkos S50262 Vinröd S50462 Stål, kors 35mm 119:- Pärlemor 23mm 79:Art.nr: S30012

Art.nr: Blå S50062 Rosa S50063 Vit S50064

Art.nr: Turkos S50065 Ceris S50066 Lila S50067 Pärlemor 13mm 59:- Pärlemor 13mm 59:-

Art.nr: S30040

Art.nr: S30025

Art.nr: S30017

Art.nr: S30014

Art.nr: S30018

Art.nr: S10501

Art.nr: U5238

Art.nr: U5239

Art.nr: U5166

Stål 30mm 119:-

Stål 55mm 119:-

Stål, kors 35mm 119:-

Stål, kors 40mm 119:-

Stål, kors 33mm 119:-

Tenn, Davidsstjärna 35mm 69:-

Keramik 24mm 119:-

Keramik 31mm 119:-

Keramik 24mm 119:-


Halssmycken med kedja/rem – Örhängen

25

Art.nr: LA1717 Art.nr: LA4971S

Art.nr: LA1342S

Art.nr: LA2178

Art.nr: LA01164

Ängel, strass 20mm 79:-

Ängel, glas 20mm 99:-

Ängel, strass 20mm 99:-

Art.nr: LA2121

Ängel, nickelfri metall Ängel, strass 55mm 89:28mm 69:-

Art.nr: LA2143S

Art.nr: LA1888

G-klav och not 25mm 89:-

Kors, strass 40mm 99:-

Fisk, strass 28mm 79:-

Art.nr: LA2289 Ängel, strass 28mm 99:-

Art.nr: U5227

Art.nr: U5123 Metallkors

Art.nr: LA9461

Art.nr: LA2433

Kors, strass 40mm 99:-

Kors, strass 19mm 59:-

Art.nr: U5168

Metall/Svart Ändrar färg efter Stål 33mm 99:- temperatur. 22mm 59:- 30mm 129:-

Art.nr: LA2432

Art.nr: LA1712

Kors, strass 43mm 99:-

G-klav, strass 25mm 59:-

Fisk, strass 16mm 59:-

Art.nr: U5210

Art.nr: U5179

Kors av olivträ 32mm 69:-

Kors av olivträ 32mm 59:-

Art.nr: U5180

Art.nr: LA1707

Art.nr: LA1713

Kors, strass 53mm 99:-

Art.nr: U5241

Art.nr: U5211

Ängel i metall 45mm 129:-

Fisk av olivträ 35mm 69:-

Art.nr: LA2413 Kors, strass 32mm 69:-

Art.nr: CNL5

Träkors 39mm 69:-

Träkors 50mm 49:-

Art.nr: FGLC87

Art.nr: YAF084 Glas 35mm 49:-

Art.nr: U5145 Metall. Kors/Fotspår med text: ”Footprints”. 25mm 139:-

Art.nr: U5228 Metallfisk

Art.nr: FGLC93

Art.nr: FGQCC

Art.nr: FGC80L

Ändrar färg efter temperatur. 30mm 59:-

Zink/spikkors 30mm 99:-

Tennkors 48mm 99:-

Spikkors, Tenn 30mm 99:-

Örhängen

Spikkors, Tenn 34mm 99:-

Art.nr: LA1713E Kors, strass 20mm

69:-/par

Art.nr: S42400

Art.nr: S42600

Art.nr: LA4971ES

Art.nr: Art nr:: nr LA2143ES

Art.nr: S42340

Art.nr: S42332

Art.nr: S42333

Art.nr: LA1717E

Silver 8mm

Silver 8mm

Nickelfri metall 27mm

G-klav och not, strass, 25mm

Silver 21mm

Silver 22mm

Silver 14mm

Fisk, strass 16mm

79:-/par

79:-/par

69:-/par

79:-/par

139:-/par

159:-/par

89:-/par

69:-/par


26 Halssmycken med kedja/rem – Ringar – Pins Se fler smycken på vår hemsida: www.bornelings.se

Art.nr: BOB2776

Art.nr: BOB8677

Art.nr: BOB2725

Tenn, senapskorn 18mm 129:-

Spikkors koppartråd Tenn 33mm 249:33mm 139:-

Art.nr: BOB0809

Art.nr: BOB0663

Art.nr: BOB2652

Art.nr: BOB1082

Tenn 29mm 198:-

Tenn 31mm 198:-

Tenn 21mm 139:-

Tenn 35mm 189:-

Art.nr: BOB2539 Tenn 30mm 129:-

Foto

Art.nr: BOB2105

Art.nr: BOB8030

Art.nr: BOB8014

Art.nr: BOB8049

Art.nr: BOB2679

Tenn, Joh 3:16 49mm 99:-

Tenn 49mm 99:-

Tenn 49mm 99:-

Tenn 49mm 99:-

Tenn 38mm 139:-

Art.nr: BOB1422

Art.nr: BOB1449

Art.nr: BOB8058

Tenn 22mm 198:-

Tenn 21mm 219:-

Tenn 35mm 198:-

Art.nr: BOB1406 Tenn 23mm 198:-

Art.nr: BOB6797

Art.nr: BOB275X

Art.nr: BOB1473

Tenn 25mm 89:-

Tenn 21mm 139:-

Tenn 20mm 198:-

Art.nr: BOB8082

Art.nr: BOB2768

Art.nr: BOB2660

Art.nr: BOB2717

Tenn 36mm 198:-

Tenn 31mm 129:-

Tenn 31mm 129:-

Tenn 31mm 129:-

Art.nr: BOB6800 Tenn 30mm 89:-

Pins

Stålringar av hög kvalité The Lords prayer 110:- Serenity prayer 110:-

Di2886 18mm 29:-

LA2595A Ängel 59:-

Di2887 18mm 29:-

Storlek 6 7 8 9

Art.nr: S302-6 S302-7 S302-8 S302-9

Storlek 10 11 12

Art.nr: S302-10 S302-11 S302-12

Storlek 5 6 7 8 9 10 11 12

89:-/st

Art.nr: S321-5 S321-6 S321-7 S321-8 S321-9 S321-10 S321-11 S321-12

U1587 19mm 35:-

Bob3053 Guldpläterad 15mm 39:-

Sveriges största sortiment av smycken med kristet budskap! www.bornelings.se

Storlek 5 6 7 8 9 10 11 12

Storlek Art.nr: 7 Di9003 8 Di9004 9 Di9005 10 Di9006 11 Di9007 12 Di9008

För övriga ringar, se vår hemsida. I will wait for my beloved

Hope Faith Love

Populära stålringar av hög kvalité

LA2732S 39mm 59:-

I can do everything through him who gives me strength.

Di2881 12mm 29:-

LA1342P Ängel 39:-

Art.nr: S323-5 S323-6 S323-7 S323-8 S323-9 S323-10 S323-11 S323-12

Storlek 5 6 7 8 9 10 11 12

Art.nr: S324-5 S324-6 S324-7 S324-8 S324-9 S324-10 S324-11 S324-12

Jesus

Di2880 12mm 29:-

LA2178E Ängel 69:-

Names of Jesus

LA4992E Ängel 24:-

Storlek 5 6 7 8 9 10 11 12

Art.nr: S338-5 S338-6 S338-7 S338-8 S338-9 S338-10 S338-11 S338-12

Storlek 5 6 7 8 9 10

Art.nr: S379-5 S379-6 S379-7 S379-8 S379-9 S379-10

Storlek Art.nr: 7 Di9011 8 Di9012 9 Di9013 10 Di9014 11 Di9015 12 Di9016

Mät den inre diametern på en av dina egna ringar och jämför med tabellen för att veta vilken storlek som passar. Storlek: 4 14,6 mm 5 15,5 mm 6 16,4 mm 7 17,3 mm 8 18,2 mm 9 19,1 mm 10 20,0 mm 11 20,9 mm 12 21,8 mm 13 22,7 mm


Armband – Nyckelband – Bokmärken 27

Armband - Läderarmband, tennbricka med text. (Justerbar storlek)

Art.nr: BOB7611 109:-

Art.nr: BOB0493 109:-

Art.nr: BOB0469 109:-

Art.nr: BOB2113 109:-

Art.nr: BOB762X 109:-

Art.nr: BOB7603 109:-

Art.nr: BOB7638 109:-

Armband WWJD - i kraftigt tyg

Svart - Art.nr: LO04S

Turkos - Art.nr: LO04T

Gul - Art.nr: LO04GU

Rosa - Art.nr: LO04RO

Blå - Art.nr: LO04B

Röd - Art.nr: LO04RÖ

Armband i kraftigt tyg

Ljusblå - Art.nr: LO04LB

Grön - Art.nr: LO04GR

22:-/st Pray Until Something Happens Svart - Art.nr: U5315S Röd - Art.nr: U5315R

Svart - Art.nr: U5321S Röd - Art.nr: U5321R

Nyckelband i kraftigt tyg - med säkerhetsfunktion

Svart Art.nr: LO128S

Röd Art.nr: LO128R

Guldpläterade bokmärken

59:-/st

Bokmärken med det lilla extra! Mycket omtyckta! 15 cm

7 cm

22:-/st

25:-/st

Angels are watching over me Art.nr: Bok775

When you see only one set of footprints, it was then that I carried you. Art.nr: Bok2121

Säkerhetsfunktion

Blå Art.nr: LO128B

Små kors att ha i fickan (odlad mahogny)

19:-

Footprints in the sand. During your times of trial, when you see only one set of footprints, it was then that I carried you. Art.nr: cedch07-181

19:4,5 cm

Fully Rely On God Svart - Art.nr: U5316S Röd - Art.nr: U5316R

4,5 cm

Svart - Art.nr: U5320S Blå - Art.nr: U5320B Röd - Art.nr: U5320R Lila - Art.nr: U5320L

Stors äl Nya f jare! ärger

22:-/st

What Would Jesus Do?

”It’s not about me. It’s about him” Art.nr: cedch07-285


28 Presenter – Glasänglar – Julkrubbor

4,5 cm

Säljs i 4-pack Kristall Art.nr: YAY013

Säljs i 6-pack Blandade färger Art.nr: YA8190

59:-/förp.

Säljs i 3-pack Glas/glitter Art.nr: YA2782

69:-/förp.

89:-/förp.

Säljs i 1-pack. Frostat glas med glitter- och pärldekor. Art.nr: YA4523

6,5 cm

Säljs i 6-pack Blandade färger/neon Art.nr: YA2770

79:-/förp.

69:-/förp.

Säljs i 3-pack Vit,röd och blå Art.nr: YA2133

Säljs i 6-pack Guldfärgade Art.nr: YA2438G

9 cm

Med glaspärla inuti som kan klinga. (Finns endast på denna ängel.)

99:-/förp.

6 cm

Säljs i 6-pack Genomskinliga Art.nr: YA2780

4,5 cm

Säljs i 6-pack Vit Art.nr: YA2438W

35:-/förp.

6 cm

99:-/förp.

4,5 , cm

89:-/förp.

89:-/förp. Säljs i 6-pack Silverfärgade Art.nr: YA2438S

4,5 cm

4,5 cm

4,5 cm

7,5 cm

Säljs i 6-pack 6 olika färger Art.nr: YA2435

79:-/förp.

59:-/förp.

4,5 cm

99:-/förp.

4,5 cm

4 cm

Glasänglar Vackra glasänglar i olika utföranden och färger. När änglarna säljs i 3-pack eller 6-pack är det 3 eller 6 liknande änglar i varje förpackning.

Säljs i 3-pack Glas/glitter Art.nr: YA2401

Säljs i 3-pack Glas, solid, slipad Art.nr: YA2340

Säljs i 3-pack Pärlemorvit Art.nr: YA2168

29:-/förp. Säljs i 1-pack Glitter Art.nr: YA3672

Julkrubba

22:-

Säljs i 3-pack Kristall Art.nr: YA2277

Säljs i 1-pack. Frostat glas med glitter- och pärldekor. Art.nr: YA2136

Julkrubba

59:-/förp 7,5 cm

22:7 cm

7 cm Keramik. Att ställa eller hänga. Art.nr: BE92041

39:-/förp.

Keramik. Att ställa eller hänga. Art.nr: BE92042

Art.nr: PO6351 Krubba i konststen. Att ställa eller hänga. Säljs i 2-pack.

Ängel

12:5 cm

Julkrubba

9,5 cm

7,5 cm

69:-/förp. 69:-/förp.

Säljs i 3-pack Klar, slipad Art.nr: YA2218

10 cm

7,5 cm

89:-/förp.

Söt ängel att ställa. Säljs styckvis. Art.nr: GW8018


29

Presenter – Tavlor

Ljuslykta

Kristusstaty

Ljuslykta

Från

249:69:9 cm

9,5 cm

Vit kristusstaty av hög kvalité.

99:-

20 cm - Art.nr: LO5864 249:40 cm - Art nr: LO5870 698:-

Efterfrågad!

Tillverkad i glas, med änglamotiv. För värmeljus. Art.nr: YA006

Finns i 20 och 40 cm

Bordsdekorationer i slipat glas

59:-

Flicka - Art.nr: U2400 Pojke - Art.nr: U2401 ”Pojke/flicka i Guds hand”. Handgjord staty i konststen.

Tavlor - Skyddsängel, bred vit ram med glas (14,5 x 19 cm)

9 cm

Pärla i Guds hand

198:-

Sparbössa Noas ark

59:11 cm

10 cm

12 cm

12,5 cm

10 cm

139:-

Vit - Art.nr: U2458 Målad - Art nr: U2459 ”Flicka i Guds hand”. Handgjord staty i konststen.

Änglamotiv, med sidenband. Art.nr: YA589-1

Säljs i 6-pack. 6 st liknande krubbor i varje förpackning. Art.nr: YA499

Till nyfödda, a, dop, födelsedagar! ar!

198:-

29:-

Art.nr: U2477 ”Pärla i Guds hand”. Staty i brons.

Keramikliknande material (Resin) Art.nr: LO38247

Pojke Art nr: ÖK288

Flicka Art nr: ÖK289

Keramikliknande material (Resin) Art.nr: LO38248

Tavlor - Skyddsängel, ram med glas (20 x 26 cm)

59:-/st

Två barn på bro Art nr: ÖK287

59:11 cm

Pojke/flicka i Guds hand

Steigerwald

119:-

5,5 cm

8 cm

8,5 cm

79:-/förp

Den gode Herden, tillverkad i glas. Solid. Art.nr: YA007

Flicka i Guds hand

Stjärna av glas

Julkrubba av glas

59:-

Kors med händer, tillverkad i glas. Solid. Art.nr: YA103

Tillverkad i glas, utsmyckad med kors. För värmeljus. Art.nr: YA471

Två barn på bro Vit ram: Ö139 99:Fururam:  F139 89:-

Pojke Vit ram: Ö137 99:Fururam:  F137 89:-

Från

89:-/st

Flicka Vit ram: Ö145 99:Fururam:  F145 89:-


30 Presenter – Premier – Bibelfodral

Bibelfodral - canvas, small

Fjäril med kors, lila, ställbart. Art.nr: DIIPD101

149:-

Självhäftande dekaler ler Silverfärg Stor (13cm) 55:- Art.nr: Di103S Liten (7cm) 35:- Art.nr: Di113S

Dubbelficka, svart broderat kors Art.nr: SMALL01

Dubbelficka, röd broderat kors Art.nr: SMALL04

Fler och fler sätter fisken på bilen. Gör det du också!

cm 6 6x

Silverfärg med kors Stor (13cm) 55:- Art.nr: Di105S Liten (7cm) 35:- Art.nr: Di115S

Bibelmemory

79:-

Tärning i trä, med 6 olika bordsböner. Art.nr: WORT01

149:-

Klassiskt spel där det gäller att para ihop bibelbilderna med varandra. 50 par. Från 4 år. Art.nr: U1232

Storsäljare! Odlad mahogny, 8cm. Art.nr: CEDCH03

Oljeflaskor

Med parfym Art.nr: AO82 Utan parfym   Art.nr: AO72

Handkors

99:9 959:: 179:-

Canvas Art.nr: Medslim01 (Svart med kors) Art.nr: Medslim03 (Svart med vit fisk) Art.nr: Medslim04 (Röd med kors) Art.nr: Medslim07 (Blå med kors)

49:-/flaska

Guldfärg Stor (13cm) 55:- Art.nr: Di103G Liten (7cm) 35:- Art.nr: Di113G

Bordsböner

249:-

för bil m.m.

Silverfärg med Jesus Stor (13cm) 55:- Art.nr: Di101S Liten (7cm) 35:- Art.nr: Di111S Silverfärg med ICHTYS Stor (13cm) 55:- Art.nr: Di102S Liten (7cm) 35:- Art.nr: Di112S

Mattslipat läder Art.nr: BCVTL1 (Svart)

Olivolja för smörjelse

298:-

149:-

Passar slimline-biblar upp till 15x22 cm.

Kännetecknet kristna emellan!

298:-

Kors, svart, ställbart. Art.nr: DIIPD100

Bibelfodral för slimline

Passar biblar upp till 13x19 cm (ex. lilla Folkbibeln, Libris och Cordias mindre biblar) För övriga storlekar, se vår hemsida: www.bornelings.se

Konstskinn - ställbart Fodral i konstskinn med magnetförslutning på ovansidan som passar till iPad. (Passar iPad 2, iPad 3, och iPad 4.) Ger ett stilrent skydd mot smuts, repor och mindre stötar.

Tygkasse Oblekt bomull. Rolig att färglägga med textilpennor. 22x27cm Art.nr: U1355 (Noas ark) Art.nr: U1356 (Skapelsen)

Fodral till Ipad

19:-

Träkors/Krucifix - Odlad mahogny i hög kvalité Detaljerade krucifix! Träkors med fot 10 cm 59:- Art.nr: CEDF10 15 cm 69:- Art.nr: CEDF15 20 cm 79:- Art.nr: CEDF20 25 cm 89:- Art.nr: CEDF25 30 cm 119:- Art.nr: CEDF30 40 cm 149:- Art.nr: CEDF40

Träkors utan fot, för vägg 10 cm 39:- Art.nr: CED10 15 cm 49:- Art.nr: CED15 20 cm 59:- Art.nr: CED20 25 cm 69:- Art.nr: CED25 30 cm 99:- Art.nr: CED30 40 cm 119:- Art.nr: CED40

Krucifix Art.nr: CEDCC25 25 cm 198:Art.nr: CEDCC30 30 cm 219:Art.nr: CEDCC40 40 cm 298:-


Presenter – Premier

31

Nyckelringar med svensk och engelsk text, i odlad mahogny

24:-

24:-

24:-

24:-

24:-

35:-

”It’s not about me. ”Love is patient ”Jesus is Lord” ”Jag älskar Jesus...” ”Fotspår i sanden” Art.nr: It’s about him.” and...” Art.nr: Art.nr: Art.nr: cednyck04-52 cednyck04-576sv cednyck04-181sv Art.nr: cedgk04-285 cedgk04-39a

”Walk with God” Art.nr: cedgk16mp-286

Prayer changes things (se bild) Art.nr: CEDnyck04 I love Jesus Art.nr: CEDnyck283 Nothing is impossible with God Art.nr: CEDnyck43 Ingenting är omöjligt för Gud Art.nr: CEDnyck03-43bsv Fisk Art.nr: CEDnyck99

Nyckelringar i metall - Hög kvalité

Art.nr: VO6062

Art.nr: VO0438

6 cm

12 cm

22:-

27:-/st

29:-

29:-

Art.nr: VO7299

I vattnet rör sig ett litet kors. Text: Gud ♥ Dig. Pennan lyser när man skriver. 6 blandade färger. Art.nr: OL10

Art.nr: VO400

Art.nr: VO6163

Skyddsängel Art.nr: KL289Ä

19:-

19:-

19:-

Art.nr: KL311

Fotspår Art.nr: KL289F

22:-

19:-

Du vet väl om att du är värdefull att du är viktig här och nu ... Art.nr: KL289V

Värdefull, älskad, välsignad, dyrbar, skapad av Gud Art.nr: KL1042

Jag går på livets väg. Där kan allting hända, men jag kan va trygg för Gud finns över mig ... Art.nr: KL1117

Trämagneter med svensk text, i odlad mahogny

Nyckelringar med svensk text

Värdefull och Älskad Art.nr: KL282

19:-/st

Magneter med svensk text

22:-

18:-

Vattenfylld penna

Nyckelring med lampa 5 blandade färger. Text: Jesus Art.nr: OL13

39:-

22:-

Spegel med text ”Titta vem Gud älskar”

25:-

Ängel Kors Fisk Blandade färger Blandade färger Blandade färger Art.nr:U2962 Art.nr:U2964 Art.nr:U2890

35:-

Art.nr: VO5157L

25:-

15:-

www.bornelings.se

Utskuren fisk Art.nr: CED99

Art.nr: VO5157B

Detta är ett urval av vårt sortiment. Se mer på vår hemsida. Missa inte heller vår lagerrensning på

35:-/st

Nyckelring i odlad mahogny

22:-

”Herren är min Herde” Art.nr: cednyck16-06sv

”Du är älskad” Art.nr: cednyck16-221sv

Nyckelringar av plexiglas

Nyckelringar i odlad mahogny ny

22:-

35:-

35:-

18:18:-

Jesus är min vän Art.nr: KL426

Skyddsängel Art.nr: KL260

22:-

22:-

Herre, min klippa, min borg och min räddare, min Gud, berget som är min tillflykt. Ps 18:3 Art.nr: ced18m334sv

”Fotspår i sanden. Under tider av svårigheter när du bara kan se ett par fotspår, då bar jag dig.” Art.nr: ced18m181sv

22:”Herren är min Herde” Art.nr: CED18m06sv


Denna bilaga är en annons från Bornelings Förlag

Extra 1

Extra 2

Vår fina nyckelring medföljer f j alla beställningar över 300::-

Beställer du över 500:- får du dessutom välja mellan ett USB-minne eller boken ”Var bussig mot dig själv!”.

(Gäller privatpersoner)

(Gäller privatpersoner) Kryssa i på talongen vilken produkt du önskar!

- gäller privatpersoner inom Sverige.

USB-minne, 8 Gb Text: "Du är värdefull".Extra 3 Order över 700:skickas dessutom fraktfritt!

Läs mer om boken på sidan 18.

Klipp här!

BESTÄLLNING Art.nr:

* Fyll i artikelnumret, en benämning på artikeln och antalet du vill ha. (I de fall produkten säljs i förp. – ange antal förp.) Klipp av talongen och skicka in den. * Vill du hellre maila, ringa eller faxa din beställning går det givetvis också bra. * Du kan också beställa alla våra produkter genom vår hemsida. * För privatpersoner inom Sverige tillkommer endast 39:- i frakt/porto.

Benämning:

Antal:

Frankeras ej! Bornelings Förlag betalar portot

Bornelings Förlag AB

SVARSPOST 20618226 571 20 NÄSSJÖ

Jag köper för minst 500:- och väljer present:

1 ‰ USB-minne Nyckelring +

2 ‰ ”Var bussig mot dig själv!” Nyckelring +

Namn: Adress: Postnr/Ort: Mobiltelefon: Viktigt att både adress och telefon fylls i tydligt för att leveranserna ska fungera.

Telefon: du ta emot SMS och vill ha snabbare leverans? Fyll i ditt mobilnr. och kryssa i denna ruta. Vi ‰ Kan skickar då leveransanvisningarna i ett sms till dig. Det kostar inget extra. (gäller endast paket)

Ja, jag vill vara med i romanklubben EBBA! (En Bra Bok Anländer) ‰ Jag köper minst ett av öppningserbjudandena och får sedan erbjudanden via e-post eller brev 3-4 ggr/år med förmånliga rabatter på kommande romaner. Jag förbinder mig inte till några framtida köp.

E-post:______________________________ Har du en fungerande e-postadress fyller du i den här!

Jag kryssar för de böcker som jag vill köpa som öppningserbjudande: Läs om romanklubben på sida 13!

Π169:- (209:-)

169:- (198:-)

Bornelings katalog 2013-2014  

Bornelings katalog för 2013-2014. Här hittar du ett urval av våra produkter.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you