Page 1

STASJONSLØKKA VELKOMMEN TIL STASJONEN

boribolig.no


Vil du bli bedre kjent med Råholt? 30 minutter unna Oslo S finner du det vi liker å kalle et urbant friluftsliv.

Velkommen 04

/ Prosjektet 06 / Området 22 / Oversiktsplan 28 / Etasjeplaner 32 / Planløsninger 34 / Kjøpsprosessen 46


5 minutter til Oslo Lufthavn

30 minutter til Oslo S

Turen fra Råholt til Oslo S tar nøyaktig 30 minutter. Toget går hver halvtime fra kl. 05 til kl. 23:30 i ukedagene.

15 minutter til Jessheim

Jobber du på Jessheim? Bussrute 430 går fra Eidsvoll Verk til Jessheim stasjon 4 ganger i timen i rushen. Turen tar 35 minutter.Disponerer du bil tar strekningen Råholt - Jessheim ca. 15 minutter

STASJONEN

RÅHOLT

3


Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.

4

STASJONEN

RÅHOLT


Velkommen til Stasjonen! Stasjonen er trinn 4 på Stasjonsløkka. Bygget strekker seg over 5 etasjer, i tillegg til en parkeringskjeller. I dette bygget kommer det 40 boliger. Boligene varierer fra 37 kvadratmeter store 1-romsleiligheter til 76 kvadratmeter store 3-romsleiligheter. Alle leilighetene får vestvendte uteplasser eller balkonger som er innglasset. Vinduene på balkongen kan åpnes opp om man ønsker det. Den flotte balkongen fungerer som en grønn forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Disponerer du bil kan du kjøpe parkeringsplass separat i garasjekjelleren. I kjelleren finner du også sportsbod til leilighetene. Herfra går heisen til alle etasjer. Den gode beliggenheten i gangavstand fra Eidsvoll Verk togstasjon gjør at du kanskje har større behov for sykkelparkering enn bilparkering. Sykkelparkering blir anlagt i gårdsrommet. Gårdsrommet blir forøvrig opparbeidet med grønne plener, noe beplanting, lekeområder og ulike soner for sosialisering og hygge. Her vil du trives stort!

STASJONEN

RÅHOLT

5


PROSJEKTET

Legg inn fasadebilde her

6

VARIASJONER i fasaden gjør

spennende fasade.Svalgangen har

sykkkelparkering, lekeplass og noe-

Stasjonen til et visuelt stilig bygg.

store bruksfordeler som at den

beplanting.

Teglen i fasaden spiller på lag med

beskytter mot vær og vind og sørger

Gårdsrommet blir både lunt og sol-

omgivelsene, at den er tilnærmet

for at du kan gå tørrskodd fra

rikt der det ligger omkranset av

vedlikeholdsfri er heller ingen

garasjekjeller og helt inn til leilighe-

boligbyggene på Stasjonsløkka. De

ulempe. Inngangssiden får små

ten din.

store grønne flatene egner seg godt

utstikkere langs svalgangen, denne

Fra inngangssiden har du utsyn

til for eksempel piknik eller utelek -

variasjonen i tillegg til bruk av ulike

over det grønne gårdsrommet. Her

hva med en kubb-turnering eller

materialer bidrar til en flott og

blir det anlagt interne gangveier,

fellesgrilling i solsteika?

STASJONEN

RÅHOLT


Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme.

På Stasjonen ligger alle oppholdsrom med fritt og langt utsyn vestover, og i forlengelsen ligger en romslig markterrasse eller innglasset balkong som har tydelig skjerming mellom enhetene. Innglassingen bidrar både til en lengre utesesong, og en opplevelse av en generøs og romslig leilighet. Petter Wold Kraglund og Johan Gustavsen AT Plan & arkitektur

STASJONEN

RÅHOLT

7


PROSJEKTET

I utformingen av leilighetene har det for de mindre enhetene vært viktig å sikre en god møblerbarhet av oppholdsrommet uten at det går på bekostning av funksjonaliteten på bad og soverom. For de større enhetene har vi jobbet med opplevelsen av best mulig lys og utsyn fra spiseplass og sofa/sittegruppe. AT Plan & arkitektur

8

STASJONEN

RÅHOLT


Hovedfokuset har vært å skape funksjonelle og fleksible løsninger til glede og nytte for den som flytter inn. Denne plantegningen tilhører leilighet H-0108

Romslig markterrasse.

Markterrasse

Hjørneleilighet med lysinnslipp fra tre sider.

Arealeffektiv og sosial stue / kjøkkenløsning.

Allsidig oppholdsrom med flere innredningsalternativer og plass til ulike sosiale soner.

K/F

OPPV

WALK-IN 600mm SKUFFER

Bad med plass til ekstra møblering eller tørkestativ.

V

Egen walk-in-closet, kan også brukes som innvendig bod.

Romslig hovedsoverom.

Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.

TYPE 6 B - 74,3RÅHOLT m2 STASJONEN * 3-R mulig 4-R * Hjørneleilighet

9


Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.

10

STASJONEN

RÅHOLT


STASJONEN

RÃ…HOLT

11


Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.

Flytt rett inn, kjøkkenet leveres komplett med integrerte hvitevarer inkludert!

12

STASJONEN

RÅHOLT


DE ALLER FLESTE ER ENIGE I at kjøkkenet er hjemmets hjerte. Her tilberedes alle årets måltider. Næringsrike frokoster, den raske lunsjen, hverdagsmiddag og de store festmåltidene. Kjøkkenet skal tilfredsstille mange krav og ønsker. Kjøkkenet leveres i hvit utførelse med benkeplate i mørk laminat. Laminat er veldig slitesterkt og holdbart i tillegg til at det er lett å rengjøre. Benkeplater i laminat får sjelden hakk eller flekker, slik som benkeplater i treverk er spesielt utsatt for. Vi har fokusert på store skuffer i innredningen for en mer oversiktlig oppbevaring. Skuffer og skap er utstyrt med soft-close funksjon, mer skånsomt for frontene og ganske deilig for den som holder på på kjøkkenet også. Når du flytter inn på Stasjonen er hvitevarer på kjøkkenet inkludert og allerede på plass. Hvitevarene er delvis integrert for å skape et ryddig og stilfult uttrykk ut mot stua. Ønsker du å gjøre kjøkkenet ”ditt” har du mange muligheter innenfor tilvalg, men vi tror og håper at vår originale innredning vil falle i smak hos deg!

STASJONEN

RÅHOLT

13


14


Skap en oase på badet som gjør det gledelig å starte dagen! På badet startes og avsluttes hver eneste dag. Vi syns derfor det er viktig at forholdene igger til rette for at du skal få en best mulig dag, eller natt. Badet leveres flislagt på gulv og vegger med komfortvarme i gulv. Vi har valgt en tidløs palett som går i hvitt og grått. Den enkle basen gjør det enkelt å skape sin egen stil. Baderomsinnredningen er stilren i hvit utførelse med speil over servant. Toalettet er vegghengt, hvilket gjør det enklere å renholde rundt, samt at den helhetlige stilen på badet blir ivaretatt. Dusj i dusjhjørne av glass. Dørene kan svinges inn slik at dusjhjørnet tar mindre gulvplass, veggene i glass sikrer dessuten et ryddig og pent uttykk.

Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.

LOKSTALLEN

15


Sove, døse, en liten lur, lade opp eller dagdrømme? På soverommet henter vi ny energi, en privat sone som er bare din. På Stasjonen er det prosjektert flere ulike løsninger på soverommene. I de litt større leilighetene har flere av soverommene en mulighet for walk-in-closet, enhver kvinnes (og kanskje manns?) største drøm. I de minste leilighetene med ett rom har vi arbeidet for at soverommet skal bli mest mulig skjermet. Løsningen, med en slags soveromsnisje, er blitt riktig så fin.

Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme. Illustrasjonen kan inneholde tilvalgsløsninger.


Dette er en illustrasjon, og må betraktes som et idébilde. Avvik vil forekomme.

STASJONEN

RÅHOLT


STASJONEN

RÃ…HOLT


Tid til de eller det du ønsker.

20


Livet leves godt pü Stasjonsløkka uansett hvilken fase av livet du er i!

21


Oslo Lufthavn 5 min. Jessheim

15 min.

Lillestrøm

20 min.

Oslo S

13

14

30 min.

9

16 12

11

8

10

15 24

17

1. Råholt Bad / idrettshall 2. Eidsvoll Verk stasjon 3. Matbutikk - Spar 4. Plantasjen 5. Matbutikk - Rema 1000 6. Råholt ungdomsskole

7. Søndre Samfunn grendehus 8. Helsebygget 9. Treningssenter Trento 10. Eidsvoll Amfi 11. Café og restauranter 12. Matbutikk - Coop Extra

1 1 1 1 1 1


22

6

1

4

2

23 5

3 7 21

20

19

13. Andelva med bademuligheter 14. Minneåsen 15. Boots apotek 16. Råholt barnehage 17. Matbutikk - Kiwi 18. Råholt stadion

19. Bøhnsmoen skole 20. Bøhnsmoen barnehage 21. Eidsvoll lensmannskontor 22. Hurdalssjøen 23. Buss-stasjon 24. Fysioterapi

18


Mange flotte ruter ü velge mellom, vinterstid kjøres det opp skispor i det samme omrüdet.

26


Test fiskelykken!

BĂĽtliv i Andelva!

Vakkert ved Eidsvoll brygge!

27


Cafeer, restauranter, trening, velvĂŚre og shopping!

28


Besøk Norges vugge, Eidsvollbygningen på søndagsturen.

I Eids voll er alle v e l ko m m e n ! H e r e r d e t ko r t v e i t i l b å d e s ko g , s j ø o g f j e l l . O p p l e v å b o landlig , men like vel s ent r umsn æ r t !

Jon Erik Vika Ordfører Eidsvoll kommune

29


OVERSIKTSPLAN 6m

1 110 5 400

1 100

4 850

A.G

GRØNT GÅRDSROM

Tak

Tegnforklaring Sand/grus sti

Betongheller Ferdig gress / Tilsådd eng Belegningsstein - ikke betongheller Dekorgrus/rullestein Tykt kunstgress sandunderlag Fallsikkert belegg Rullestein - Visuell og taktil avgrensing

Benk Sykkelparkering med 1 bøyle Lyspullert

Tromsø: Grønnegata 65, Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo

1

28

FELLES HAGE Vi har hatt et ønske om et grønt område for hygge og rekreasjon for beboerne på Stasjonsløkka. Det er derfor planlagt for grønne tun rundt boligbyggene. En flott arena for et kaffemøte mellom nye naboer.

2

LEKEPLASS På Stasjonsløkka har vi hatt fokus på at små og store skal trives godt. Det blir derfor anlagt lekeplasser for de aller minste beboerne.

STASJONEN

RÅHOLT

3

MILJØSTASJON Det blir anlagt miljøstasjon i tilknytning til Grindavegen. På denne måten slipper beboerene en avfallsbil som kjører inn på området. Miljøstasjonen ligger utenfor denne tegningen, i tilknytning til Lokstallen (trinn1).

E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813


Fasade

4

70,2 m2

40,3 m2

40,3 m2

74,5 m2

40,3 m2

B S

INNGANGSPARTI

6

SYKKELPARKERING, LUKKET, OVERDEKKET 40-PLASSER I SYSTEM - 2 ETASJER

A.5 2

1 1:20 LEKEPLASS 100 m2

GRINDATUNET STASJONSLØKKA 5 NEDKJØRING GARASJEANLEGG Du har mulighet til å kjøpe separat parkeringsplass i garasjekjelleren. Herfra er det heis til alle etasjer. N

4

Tiltakshaver:

Revisjon:

Prosjektfase:

Premissavklaring Tegning:

G.nr./br.nr:

STASJONEN

Prosjektleder:

RÅHOLT

Målestokk:

1:200

Situasjon_utomhus - D-2 Utomhus Bygg B

GJESTEPARKERING TR Saksbehandler: TR, JG Gjesteparkeringsplasser blir anlagt på utendørs parkeringsområde. Dette området er ikke synlig på denne tegningen, men ligger til høyre for boligbygget Stasjonen.

L E K 3 1 5 0 m ²

Prosjektnavn:

2

6

Prosjektnr: SYKKELPARKERING AT-698 Dato: Kontroll: 06.07.2018 Når du bor så sentralt som du gjør på Stasjonsløkka har du Tegn nr:

kanskje ikke bruk for annet enn sykkel. Overbygd sykkelparkering er plassert ved inngangssonen til boligbygget.

29

Originalform

A3


Etasjeplaner 1. ETASJE Markterrasse

Markterrasse

Markterrasse

Markterrasse

Markterrasse

Markterrasse

1-roms

Markterrasse

OPPV

V

Bad

V

Bad

2-roms

V

Bad

4,4 m2

K/F

K/F

OPPV

4,4 m2 600mm SKUFFER

OPPV

K/F

V

Bad

BOD

OPPV

K/F

WALK-IN K/F

OPPV

OPPV

K/F

Markterrasse

600mm SKUFFER

K/F

OPPV

K/F

OPPV

4,4 m2

WALK-IN

600mm SKUFFER

V

4,4 m2

V

Bad

Bad

WALK-IN

4,4 m2

4,4 m2

600mm SKUFFER 600mm SKUFFER

600mm 600mm SKUFFER

V

V

Bad

Bad

3,7 m2

3-roms

3,7 m2

600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

2. ETASJE

K/F

Grindatunet bygg B

Stasjonsløkka bygg B

41,3 m2

41,3 m2

WALK-IN K/F

Bad

BOD

K/F

V

K/F

OPPV

4,4 m2 600mm SKUFFER

OPPV

V

Bad

OPPV

Bad

37,1 m2

Verk Tomteselskap AS H0206

Prosjektleder:

Tegnet av:

H0207 JG

37,1 m2

H0208

JG / PWK

76,3 m2

Dato:

Målestokk:

Format:

1:150

A3

Tegn nr:

A71-115 Kontroll:

28.06.2018

74,3 m2

K/F

OPPV

K/F

OPPV

4,4 m2

600mm SKUFFER

AT-698

V

Bad

4,4 m2 V

K/F

51,5 m2

Prosjektnr:

Etasjeplan 1

OPPV

62,0 m2

01.02.2019

Salgsunderlag Tegning:

H0205Eidsvoll

K/F

H0204

OPPV

H0203

OPPV

H0202

Revisjon:

127/82

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

H0201

G.nr./br.nr:

Adresse:

Prosjektnavn:

Tromsø: Grønnegata 65 , Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813

WALK-IN

600mm SKUFFER

V

4,4 m2

V

Bad

Bad

WALK-IN

4,4 m2

4,4 m2

600mm SKUFFER 600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

V

V

Bad

Bad

3,7 m2

3,7 m2

600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

3. ETASJE

Grindatunet bygg B

Stasjonsløkka bygg B

WALK-IN K/F

Bad

BOD

V

K/F

K/F

OPPV

4,4 m2

Bad

OPPV 600mm SKUFFER

OPPV

V

Bad

4,4 m2

Bad

V

600mm SKUFFER

37,1 m2

K/F

H0205

Prosjektnr:

Etasjeplan 2

AT-698

Prosjektleder:

Dato:

Tegnet av:

JG

JG / PWK

Målestokk:

Format:

1:150

A3

Tegn nr:

A71-116 Kontroll:

28.06.2018

H0206

H0207

H0208

37,1 m2

76,3 m2

74,3 m2

OPPV

41,3 m2

OPPV

H0204

41,3 m2

K/F

K/F

H0203

51,5 m2

OPPV

H0202

01.02.2019

Salgsunderlag Tegning:

Eidsvoll Verk Tomteselskap AS

62,0 m2

Revisjon:

127/82

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

H0201

G.nr./br.nr:

Adresse:

Prosjektnavn:

Tromsø: Grønnegata 65 , Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813

V

K/F

OPPV

K/F

OPPV

4,4 m2

WALK-IN

600mm SKUFFER

V

4,4 m2

V

Bad

Bad

WALK-IN

4,4 m2

4,4 m2

600mm SKUFFER 600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

V

V

Bad

Bad

3,7 m2 600mm SKUFFER

32

3,7 m2 600mm SKUFFER

STASJONEN

RÅHOLT

Prosjektnavn:

Tromsø: Grønnegata 65 , Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813

Stasjonsløkka bygg B Tiltakshaver:

Eidsvoll Verk Tomteselskap AS

Adresse:

Grindatunet bygg B

G.nr./br.nr:

Revisjon:

01.02.2019

127/82

Prosjektnivå:

Salgsunderlag Tegning:

Prosjektnr:

Etasjeplan 2 Prosjektleder:

JG

AT-698 Tegnet av:

JG / PWK

Dato:

28.06.2018

Målestokk:

Format:

1:150

A3

Tegn nr:

A71-116 Kontroll:


K/F

4. ETASJE

WALK-IN K/F

Bad

BOD

K/F

V

K/F

OPPV

4,4 m2

Bad

OPPV 600mm SKUFFER

OPPV

V

Bad

37,1 m2

H0206

H0207

H0208

37,1 m2

76,3 m2

74,3 m2

V

Bad

4,4 m2 V

H0205

K/F

41,3 m2

OPPV

H0204

41,3 m2

K/F

H0203

51,5 m2

OPPV

H0202

62,0 m2

OPPV

H0201

K/F

OPPV

K/F

OPPV

4,4 m2

600mm SKUFFER

WALK-IN

600mm SKUFFER

V

V

Bad

4,4 m2

Bad

WALK-IN

4,4 m2

4,4 m2

600mm SKUFFER 600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

V

V

Bad

Bad

3,7 m2

3,7 m2

600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

5. ETASJE

Grindatunet bygg B

K/F

Stasjonsløkka bygg B

WALK-IN K/F

Bad

BOD

V

K/F

4,4 m2

Bad

OPPV 600mm SKUFFER

K/F

OPPV

V

Bad

4,4 m2

Bad

V

600mm SKUFFER

37,1 m2

K/F

41,3 m2

OPPV

H0505

Dato:

Tegnet av:

JG

H0506

H0507

JG / PWK H0508

37,1 m2

76,3 m2

74,3 m2

Format:

1:150

A3

A71-116

AT-698

Prosjektleder:

Målestokk: Tegn nr:

Prosjektnr:

Etasjeplan 2

Kontroll:

28.06.2018

OPPV

41,3 m2

K/F

51,5 m2

H0504

OPPV

62,0 m2

OPPV

H0503

01.02.2019

Salgsunderlag Tegning:

Eidsvoll Verk Tomteselskap AS H0502

Revisjon:

127/82

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

H0501

G.nr./br.nr:

Adresse:

Prosjektnavn:

Tromsø: Grønnegata 65 , Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813

V

K/F

OPPV

K/F

OPPV

4,4 m2

WALK-IN

600mm SKUFFER

V

4,4 m2

V

Bad

Bad

WALK-IN

4,4 m2

4,4 m2

600mm SKUFFER 600mm SKUFFER

600mm 600mm SKUFFER SKUFFER

V

V

Bad

Bad 3,7 m2

3,7 m2 600mm SKUFFER

600mm SKUFFER

STASJONEN

RÅHOLT

Prosjektnavn:

Tromsø: Grønnegata 65 , Pb 1232, 9262 Tromsø Oslo: Arbeidersamfunnetspl. 1, 0181 Oslo E-post: post@atpa.no Org nr 986 676 813

Stasjonsløkka bygg B Tiltakshaver:

Eidsvoll Verk Tomteselskap AS

Adresse:

Grindatunet bygg B

33 G.nr./br.nr:

Revisjon:

01.02.2019

127/82

Prosjektnivå:

Salgsunderlag Tegning:

Prosjektnr:

Etasjeplan 5 Prosjektleder:

JG

AT-698 Tegnet av:

JG / PWK

Dato:

28.06.2018

Målestokk:

Format:

1:150

A3

Tegn nr:

A71-119 Kontroll:


LEILIGHET H-0101

TYPE 1 B - 62,0 2 m2 62 m * 3-R * Hjørneleilighet

• Attraktiv hjørneleilighet * Romslig markterrasse • To soverom * Romslig entre • Romslig markterrasse * Walk-in/bod • God entré * Bad med plass til tørkestativ • Walk-in-garderobe evt. bod • Plass til ekstra innredning eller • tørkestativ på bad

Markterrasse

WALK-IN K/F

BOD

OPPV

Bad

V

4,4 m2 600mm SKUFFER

34

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 1 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0102

TYPE 2 2 B - 51,5 m2 51,5 m * 2-R • • • • • • •

OPPV

K/F

Markterrasse

* Fleksibel stue

Effektiv 2-romsleilighet * Gjennomgående leilighet Fleksibel *stue Romslig markterrasse Gjennomgående * Romsligleilighet hovedsoverom Flott markterrasse * Innvendig bod / spiskammers Romslig soverom * Bad med plass til tørkestativ Innvendig bod / spiskammers Bad med plass til ekstra innredning eller tørkemuligheter

Bad

BOD

V

4,4 m2 600mm SKUFFER

35

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 2 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0103 & H-0104

2 41 m TYPE 3 B - 41,3 m2 * 2-R • Gjennomgående 2-romsleilighet * Gjennomgående leilighet • Romslig markterrasse * Romslig markterrasse Bad med plass til ekstra innred*• Bad med plass til tørkestativ ning eller tørkemuligheter • Arealeffektiv soveromsløsning

Markterrasse

K/F

OPPV

Bad

V

4,4 m2 600mm SKUFFER

36

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 3 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0105 & H-0106

4 B - 37,1 m2 37 m2 *TYPE 1-R • • • • •

* Allsidig oppholdsrom Populær 1-romsleilighet * Lang oppbevarings-vegg Allsidig oppholdsrom * Plassbygget arbeidsbord/kontor Lang oppbevaringsvegg * Romslig markterrasse Plassbygd arbeidsbord / kontor Romslig markterrasse

OPPV

K/F

Markterrasse

V

V

Bad 3,7 m2 600mm SKUFFER

37

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 4 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0107

76 m

TYPE 5 B - 76,3 2 m2 * 3-R mulig 4-R * Gjennomgående leilighet • Praktisk 3-romsleilighet * Allsidig oppholdsrom Gjennomgående *• Walk-in/bod Allsidig oppholdsrom *• Bad med badekar opsjon Walk-in-garderobe *• Romslig hovedsoveromevt. bod *• Romslig markterrasse Romslig soverom • Flott markterrasse

Markterrasse

K/F

OPPV

WALK-IN V

Bad 4,4 m2 600mm 600mm SKUFFER

38

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Tupe 5 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0108

TYPE26 B - 74,3 m2 74 m * 3-R mulig 4-R * Hjørneleilighet

• 3-roms hjørneleilighet * Allsidig oppholdsrom • Stue-/kjøkkenløsning med plass til * Walk-in/bod ulike sosiale soner * Romslig hovedsoverom • Walk-in-garderobe fratørkestativ soverom 1 * Bad med plass til * Romslig markterrasse • Plass til ekstra innredning eller tørkemuligheter på bad • Romslig uteområde

Markterrasse

K/F

OPPV

V

Bad

WALK-IN

4,4 m2 600mm SKUFFER

39

Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 6 B

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0201, 0301, 0401 & 0501

62 m2 • • • • • • •

WALK-IN K/F

3-roms hjørneleilighet Gjennomgående Allsidig oppholdsrom Walk-in-garderobe evt. bod Romslig soverom Romslig entré Flott balkong og vinterhage

BOD

OPPV

V

600mm SKUFFER

TYPE 1 - 62,0 m2 * 3-R * Hjørneleilighet * Balkong + vinterhage * Romslig entre * Walk-in/bod * Bad med plass til tørkestativ

40 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

Prosjektleder:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 1

G.nr./br.nr:

127/82 Prosjektnr:

Målestokk:

Format:

1:100

A4

Tegn nr:


LEILIGHET H-0202, 0302, 0402 & 0502

51,5 m2

OPPV

K/F

• • • • • • •

V

BOD

Flott 2-romsleilighet Fleksibel stue Gjennomgående leilighet Vinterhage Romslig hovedsoverom Innvendig bod / spiskammers Bad med plass til ekstra innredning

• Området utenfor entrédøren tilhører fellesarealer og svalgang.

600mm SKUFFER

TYPE 2 - 51,5 m2 * 2-R * Fleksibel stue * Gjennomgående leilighet * Vinterhage * Romslig hovedsoverom * Innvendig bod / spiskammers * Bad med plass til tørkestativ 41 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag Prosjektleder:

Tegning:

Type 2

G.nr./br.nr:

127/82 Prosjektnr:

Målestokk:

Format:

1:100

A4

Tegn nr:


LEILIGHET H-0203 & 0204, 0303 & 0304, 0403 & 0404, 0503 & 0504

41 m2 • • • • • •

K/F

2-romsleilighet God utnyttelse av areal Gjennomgående Vinterhage Romslig bad Denne leiligheten finner du i alle etasjene unntatt 1. etasje.

• Området utenfor entrédøren tilhører fellesarealer og svalgang.

OPPV

V

600mm SKUFFER

TYPE 3 - 41,3 m2 * 2-R * Gjennomgående leilighet * Vinterhage * Bad med plass til tørkestativ

42 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 3

G.nr./br.nr:

127/82

Målestokk:

Format:

1:100

A4


LEILIGHET H-0205 & 0206, 0305 & 0306, 0405 & 0406, 0505 & 0506

37 m2

K/F

• • • • • •

Populær 1-romsleilighet Allsidig oppholdsrom Lang oppbevaringsvegg Plassbygd arbeidsbord / kontor Vinterhage Denne leiligheten finner du i alle etasjene unntatt 1. etasje.

OPPV

• Området utenfor entrédøren tilhører fellesarealer og svalgang.

V

600mm SKUFFER

TYPE 4 - 37,1 m2 * 1-R * Allsidig oppholdsrom * Lang oppbevarings-vegg * Plassbygget arbeidsbord/kontor * Vinterhage

43 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

Prosjektleder:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 4

G.nr./br.nr:

127/82 Prosjektnr:

Målestokk:

Format:

1:100

A4

Tegn nr:


LEILIGHET H-0207, 0307, 0407 & 0507

76 m2 • • • •

Gjennomgående 3-romsleilighet Mulighet for ekstra soverom Sosial stue-/kjøkkenløsning Walk-in-garderobe i tilknytning til soverom 1 • Vinterhage • Området utenfor entrédøren tilhører fellesarealer og svalgang.

K/F

OPPV

WALK-IN V

600mm 600mm SKUFFER

TYPE 5 - 76,3 m2 * 3-R mulig 4-R * Gjennomgående leilighet * Allsidig oppholdsrom * Walk-in/bod * Bad med badekar opsjon * Romslig hovedsoverom * Vinterhage 44 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

Prosjektleder:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag Johan Gustavsen

Tegning:

Type 5

G.nr./br.nr:

127/82 Prosjektnr:

Målestokk:

Format:

1:100

A4

Tegn nr:

A71-109


LEILIGHET H-0208, 0308, 0408 & 0508

74 m2 • • • • • •

Flott 3-roms hjørneleilighet Åpen stue- og kjøkkenløsning Romslig hovedsoverom Romslig bad Vinterhage og balkong Denne leiligheten finner du i alle etasjene unntatt 1. etasje.

K/F

OPPV

V

WALK-IN 600mm SKUFFER

TYPE 6 - 74,3 m2 * 3-R mulig 4-R * Hjørneleilighet * Allsidig oppholdsrom * Walk-in/bod * Romslig hovedsoverom * Bad med plass til tørkestativ * Vinterhage + balkong 45 Prosjektnavn:

Adresse:

Stasjonsløkka Bygg B

Prosjektnivå:

Tiltakshaver:

Prosjektleder:

Revisjon:

01.02.2019

Grindatunet bygg B Salgsunderlag

Tegning:

Type 6

G.nr./br.nr:

127/82 Prosjektnr:

Målestokk:

Format:

1:100

A4

Tegn nr:


KJØPSPROSESSEN

Å

kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg gjennom kjøpet og tilbyr løsninger tilpasset ditt behov.

46


FORKJØPSRETT Før prosjektet slip-

TILVALG Hvis du kjøper tidlig i pro-

OVERTAGELSE Gratulerer med ny

pes på det åpne markedet har du

sjektet vil du ha mulighet til å gjøre

bolig! Om siste innbetaling er gjort

som BORI-medlem en eksklusiv

tilvalg på leiligheten din. De ulike til-

og du har betalt ditt medlemskap i

mulighet til å benytte deg av

valgsmulighetene blir presentert og

BORI vil du få overlevert nøklene til

forkjøpsretten. Vanligvis varer

du blir kalt inn til et tilvalgsmøte

din splitter nye bolig, og skjøtet

forkjøpsretten en uke, og foregår

med en representant fra den valgte

tinglyses.

kort tid før ordinær salgsstart.

entreprenøren om du ønsker det.

Forkjøpsretten blir annonsert på

Noen tilvalg er kostnadsfrie. Megler

MEDLEMSFORDELER Som medlem

bori.no, boribolig.no og på

vil ha informasjon om frister i for-

av BORI vil du få rabatter hos aktø-

medlemsmail.

bindelse med tilvalg.

rer som kan være aktuelle ved en flytteprosess. Se fullstendig over-

VISNING/SALGSSTART Ved salgs-

FORHÅNDSBEFARING Ca. 1 måned

sikt over medlemsfordeler på www.

start holder vi noen ganger et

før boligen din skal være ferdigstilt

bori.no.

salgsstartmøte der du kan møte

vil du få innkallelse til forhåndsbe-

megler, prosjektgruppen, samar-

faring. På forhåndsbefaring går du

VI VIL BLI BEDRE! Vi har inngått et

beidsparter og representanter fra

sammen med en av BORI Utbygging

samarbeid med Prognosesenteret

banken som kan hjelpe deg med

sine representanter og melder fra

som skal kartlegge hva du syns om

eventuelle finansieringsspørsmål.

om eventuelle mangler som note-

den nye boligen din, kjøpsproses-

res i en protokoll. Begge parter

sen og servicen du har blitt møtt

signerer denne protokollen.

med fra oss. I etterkant av innflyt-

Etter salgsstart vil det holdes vis-

tingen vil Prognosesenteret derfor

ninger på tomt eller i en visningsbolig. Det er også mulighet for å be

OVERTAGELSESBEFARING Det inn-

ta kontakt med deg, fortrinnsvis via

megler om en privatvisning.

kalles til overtagelse med overta-

mail/post. Vi håper du vil ta deg tid

gelsesbefaring. Ved overtagelses-

til å svare på denne undersøkelsen.

GI BUD Har du bestemt deg for at

befaring vil vi gå igjennom

du vil kjøpe en av boligene må du

protokollen fra forhåndsbefaringen

ETTÅRSBEFARING Ett år etter at du

levere inn et budskjema. Bud-

og sjekke at eventuelle mangler er

har overtatt boligen din vil du få

skjema får du av megler, men du

utbedret. I tillegg til BORI Utbyg-

innkalling til 1-årsbefaring fra BORI

kan også laste det ned fra prosjekt-

gings representanter vil det også

Utbygging. Alle bemerkninger logg-

siden på boribolig.no. Budskjema

være en representant fra entre-

føres. Hvis det finnes forhold som

ligger vanligvis vedlagt i prospektet

prenør tilstede.

dekkes av garantien vil vi utbedre dette.

også. SISTE INNBETALING OG BORIKONTRAKT Om finansiering og

MEDLEMSKAP Før du kan overta

eventuelle andre forhold er i orden

din nye bolig må siste innbetaling

skriver vi kontrakt. Ved kontraktsin-

gjøres til meglers oppgjørskonto.

ngåelse betaler du inn en mindre

Detaljer rundt denne innbetalingen

sum av den totale kjøpesummen

finner du i kontrakten din.

om ikke annet er oppgitt eller

BORI-medlemskap må også være

avklart. Vanligvis er det 10% av

tegnet.

ØNSKET AV KU N DEN – LEVERT AV BORI!

kjøpesummen.

STASJONEN

RÅHOLT

47


BORI UTBYGGING AS Bjørnsonsgate 35, Lillestrøm Postboks 323, 2001 Lillestrøm Telefon +47 63 89 02 00 bolig@bori.no

Foto og illustrasjoner i dette prospektet er brukt for å gi et bilde av hvordan det endelige resultatet kan bli. De må ikke betraktes som en nøyaktig gjengivelse. For beskrivelse av leveranse og materialer, se leveranserbeskrivelse og romskjema i vedlegg til prospekt. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil. © BORI Utbygging AS 2019

boribolig.no

Profile for BORI Utbygging AS

Digitalt prospekt Stasjonen  

Digitalt prospekt for trinn 4 på Stasjonsløkka - Stasjonen.

Digitalt prospekt Stasjonen  

Digitalt prospekt for trinn 4 på Stasjonsløkka - Stasjonen.