Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

KSA Waregem heeft een nieuwe website, neem zeker een kijkje! Hierop zullen alle foto’s, weetjes, speciale activiteiten en informatie komen.

jaargang 2 editie 3


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Mira aan te spreken, wij appreciĂŤren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen Startdag 2e semester

Vandaag was de laatste activiteit van het semester. De leiding gaat nu 2 maanden hard blokken en we zien elkaar terug in het nieuwe jaar!

Ledenweekend

Duid laatste weekend van maart maar met rood aan in je agenda, want dan gaan we met z’n allen op weekend. Voor de jongste leden is dit alvast een voorproefje op het zomerkamp!

er is er een jarig hoera hoera! kabouters knapen Elise 28/01 (6) Emanuel 16/01 (7)

pagadders

Louis 11/01 (10) Otto 14/01 (10) Milan 18/01 (10)

jongknapen Manou

11/02

(12)

Leontien 11/01 (14) Mehdi 06/02 (14) Lukas 24/02 (14)

leiders Laurence 03/01 (18) Eline 13/01 (17) Charlotte 15/01 (17) Amber 19/02 (20) Margot 19/02 (20) Liza 22/02 (22) Dries 28/02 (20)


truien Er was vorig jaar al sprake van, maar hier is hij dan eindelijk: de KSA Waregem trui! Het wordt een oranje trui met blauwe opdruk, Voor we bestellen geven we jullie de unieke gelegenheid om jullie trui te laten personaliseren! Je kan namelijk je naam of voornaam laten drukken op de voorkant. Doe je dit liever niet, dan laten we er gewoon ‘KSA Waregem’ op drukken. De trui kost 15 euro en meer informatie over hoe je kan bestellen vind je op www.ksawaregem.be/truien-ksa-waregem

schaatsen en bosspel jongknapen De reizende jongknapen zijn afgelopen maand terug verschillende gebieden gaan verkennen. Zo gingen zij samen met Columbus het pas geopende karmelbos gaan bezoeken. Tijdens de verkenningstocht kwamen de jongknapen een met uitstervend bedreigd ras tegen die zij gelukkig net op tijd hebben kunnen redden door hun nakomelingen te schenken. Daarna gingen de jongknapen van een bos in volle herfst naar de ijskoude noordpool waar zij hun namiddag vulden door te vallen en af en toe eens een beetje schaatsten.


sint en vriendjesdag De Sint kwam ook langs bij ons in de KSA. De leiders en leidsters waren al vroeg uit de veren om alles klaar te zetten en iedereen op te vangen aan de lokalen. Het was immers niet alleen de Sint die kwam, maar ook heel veel vriendjes en vriendinnetjes van onze leden. Zo waren we om 14u met een gigantische bende klaar om de Sint te ontvangen. Er was maar 1 probleem, de Sint had natuurlijk die dag een hele drukke agenda. Desalniettemin hadden we de goedheilig man kunnen overtuigen toch nog een plaatsje vrij te maken om 16u. Iedereen ging dus eerst nog even genieten van het echte KSA-leven. Eerst nog een heuse activiteit met alle vriendjes en vriendinnetjes en dan een begroeting van de Sint. Iedereen stond om 16u stipt vooraan aan de KSA paraat als het ware ontvangstcomite voor de Sint. Plots riep iemand: “Daar is de Sint!� Natuurlijk begon iedereen te juichen en te zingen. Het weer was reeds opgeklaard en de Sint zat achteraan in een cabrio die bestuurd werd door 1 van zijn twee zwarte pieten. Wat een vreugdevol feest bij de Sint zijn aankomst. In de lokalen kwam de Sint ons allemaal persoonlijk begroeten. Wat natuurlijk zo ook gebeurde. Wat we kunnen besluiten van deze dag is dat er dit jaar weer geen stoute kindjes waren want iedereen ging met een lach en een zakje snoepgoed naar huis!

koelkasten gezocht!

Voor onze kampen en weekends moeten wij vaak zelf koelkasten meenemen. Dit jaar echter zijn er 2 koelkasten stuk gegaan. Heeft u een oude koelkast op overschot of kent u iemand die er eentje kwijt wil. Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij willen er gerust omkomen! Alvast bedankt!

KSActua December 2014  
KSActua December 2014  

Het maandelijks krantje van KSA Waregem met daarin leuke foto's, spelletjes en een vooruitblik op de volgende maand!

Advertisement