Page 1

BORG & BIGUM RANGE 2012 usiv

Inkl


Borg & Bigum Range Hos Borg & Bigum tror vi ikke på, at samme løsning passer til alle kunder. Vi tror heller ikke på, at merchandise er en god investering, medmindre både formål og målsætning er klart defineret. Til gengæld ved vi, at merchandise er den mest effektive måde at skabe en længerevarende relation til en kunde – hvis det vel at mærke bliver gjort rigtigt. Vi har gjort det enkelt og billigt at gøre det rigtigt. På de følgende sider findes et udvalg af de mest effektive produkter, hvormed en effektiv branding og formidling af et budskab kan opnås. Produkterne varierer i pris, målgruppe og funktionalitet, men fælles for dem alle er, at de kan leveres i præcis jeres pantone farve, tilpasset med jeres logo og med individuelle detaljer, der er unikke for præcis jeres budskab. Det ved vi er de grundlæggende succeskriterier i brugen af merchandise. Rigtig god fornøjelse!


Indhold OFFICE 4 DIGITAL 12 ACTIVE 16 GIMMICK 22 BAGS 28 ECO 34 GEKKO 40


6

OFFICE


BORG & BIGUM RANGE

Kuglepen i metal fs20558 Stilren kuglepen med krom spids og clip. Overfladen er rubber coated og giver, udover et mat og blødt udtryk, et godt greb.

Kuglepen i plast fs22561

God standard pen med mulighed for påtryk af logo på både krop og clip.

Kuglepen med marker fs20557

Smart og praktisk kuglepen med krom spids og klip. Indbygget marker i toppen sikrer en bred anvendelighed. Mange forskellige farver samt muligheder for påtryk af logo. 5


Office

A4 Omslagsmappe fs22817 Anvendeligt omslag i pap til eksempelvis fremsendelse af tilbud. Udstansning til påsætning af visitkort på indersiden.

Eksklusiv notesbog med fast ryg fs22837

Kvadratisk notesbog med fast ryg og 75 linjerede sider med logo. CMYK tryk på inderside af front og bagsiden. Praktisk elastik i stof samt bogmærke i polyester kan indfarves i pantone farve. Notesbogen måler 185x185 mm.

6


BORG & BIGUM RANGE

Kuglepen i skum og metal fs22956

Ny og anderledes kuglepen med en krop i hård skum, som giver et blødt, men godt greb. Krom top og spids giver en flot kontrast til den sorte skum. Hætten i metal beskytter skrivepatronen og kan produceres i mange farver og med påtryk af logo. 7


Office

Penbook inklusiv kuglepen fs22828

Sjov og praktisk notesbog med udstansning i papiret, der passer til opbevaring af den tilhørende Prodir kuglepen. Penbooken kan leveres i flere forskellige farver og med forskellige muligheder for påtryk af logo.

A4 notesbog med spiralryg fs22836 Anvendelig notesbog med hård front og bag samt stof elastik, som kan bruges som bogmærke. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side. 8

A5 notesbog med spiralryg fs22863 Anvendelig notesbog med hård front og bag samt stof elastik, som kan bruges som bogmærke. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side.


BORG & BIGUM RANGE

Post-it bog fs22565 Smart lille bog med et udvalg af post-its og markører. Mange muligheder for påtryk af logo på både front og post-it sider.

A5 Notesbog med fast ryg fs22562

Anvendelig notesbog med hård front og bag samt bogmærke i polyester som kan indfarves i pantone farve. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side. 9


Office

Manchet knapper fs22542

Anderledes branding skaber nye resultater. Eksponér dit logo på den klassiske manchetknap. Enten med et traditionelt tryk eller med en lasergravering, der giver en flot kontrast på krom baggrunden. Vælg mellem flere forskellige modeller. Den viste model har en diameter på 16 mm.

Lommeregner fs22538

Lille smart lommeregner med de gængse funktioner. Kombinationen af batteri og solceller giver produktet en ekstra lang levetid.

Kortholder fs22537 Eksklusiv holder til enten ca. 20 visitkort eller ca. 5 kreditkort. Metalbøjlen, der holder låget på plads, kan graveres, og det imiterede læder på fronten kan præges. Størrelse: 95x60 mm.

10


BORG & BIGUM RANGE

Telefonholder fs22534 Eksklusiv og anvendelig holder til Ipod’en eller mobiltelefonen i rustfrit stål. Silikone overfladen kan drejes 90 grader og sikrer, at telefonen sidder sikkert uanset vinkel. Mange muligheder for farvevalg og påtryk af logo.

Kuglepen med laserpointer og USB fs22539

Praktisk kuglepen med indbygget laserpointer og USB nøgle, som gør den perfekt til foredrag og præsentationer. Gem præsentationen på USB nøglen, brug laserpointeren under gennemgangen og tag notater med kuglepennen. 11


DIGITAL

9


BORG & BIGUM RANGE

iPen fs22533

Smart designer iPen, som gør brugen af Iphones, Ipads, tablet PC og smartphones nemmere. Den bløde silikone spids beskytter skærmen mod fedtfingre og sikrer samtidig en hurtig og præcis brug. Et praktisk spænde fastgør iPen i jackstik’et på telefonen. iPen er lavet af aluminium, der giver mulighed for gravering.

Solcelle oplader fs22516

Praktisk oplader til mobiltelefoner, iPods og iPhones. Læg opladeren i eksempelvis vindueskarmen, vælg stikket, der passer til enheden, der skal oplades, og brug solens energi til opladningen. De medfølgende stik passer til alle gængse mobiltelefoner. Opladeren har et indbygget batteri, som oplades, når ingen andre enheder er tilsluttet. Det betyder at man altid har ’reservestrøm’ lige ved hånden og kan benytte opladeren, også i regnvejr. 13


Digital

USB nøgle med indbygget digital fotoramme fs22564

USB nøgle med indbygget digital fotoramme Kreditkort formet USB nøgle med indbygget digital fotoramme på fronten der viser udvalgte billedfiler, der er lagret på USB nøglen. Eksempelvis et digitalt logo, produktbilleder, miljøbilleder eller tekst. Billederne kan vises som slideshow.

Cable winder fs22556 Smart lille løsning på kabel knuderne i lommen eller tasken. Rul ledningen fra høretelefonen, fra mobiltelefonen eller mp3 afspilleren sammen i den fleksible Cable winder. Cable winderen er lavet i silikone med mulighed for prægning med eget 3D logo, farver og former. (Høretelefoner medfølger ikke). Den viste model er 35x35 mm. 14


BORG & BIGUM RANGE

USB v.1 fs22816 USB nøgle i nyt smart design. Kappen i rustfrit stål beskytter USB stikket og giver gode muligheder for både gravering og print. Når kappen drejes, glider USB stikket automatisk ud. Øjet for enden af kappen giver mulighed for at fæstne USB nøglen til eksempelvis en lanyard eller nøglering. Størrelse H: 47x 20mm

USB Mini Swing fs22540

Kompakt USB nøgle i nyt og smart design. USB nøglens størrelse gør den perfekt som vedhæng i eksempelvis en lanyard, nøglebundt eller tilsvarende. Mange muligheder for individuelt design og påtryk af logo. 15


12

ACTIVE


BORG & BIGUM RANGE

T-shirt fs22629

Unisex t-shirt med bred anvendelighed. T-shirten er en single jersey model i 100% bomuld, med rund hals og kan leveres indfarvet i pantone farve samt med individuelt design og påtryk af logo.

Kasket fs22630 Unisex kasket i 100% bomuld med mulighed for at justere størrelsen. Mange muligheder for individuelt design, indfarvning i egen pantone samt påtryk af logo.

Træningshåndklæde i microfiber fs17781

Praktisk håndklæde i hurtigtørrende microfiber, perfekt som supplement i træningslokalet, på vandreturen osv. Kan indfarves i mange pantonefarver samt præges individuelt med eget logo og design. 17


Active

Fodbold fs22529

Kvalitetsfodbold i imiteret læder (PU) og med mange muligheder for både indfarvning i speciel farve samt påtryk af logo. CE og EN71 godkendt. Størrelse 5 (standard).

Golfsæt fs22550

Praktisk sæt med 5 tee’s, en markør samt en pitchfork. Mange forskellige farver og muligheder for påtryk af logo på eksempelvis toppen af tee’n. Alle dele i hård plast, der sikrer holdbarhed og lang anvendelse. Længde på tee’s er 50 mm.

Pedometer fs22519 Enkelt og praktisk pedometer i god kvalitet til registrering af aktivitetsniveau. Mulighed for flerfarvet logotryk, som er illustreret her.

18


BORG & BIGUM RANGE

Drikkedunk i Porcelæn fs22955 Eksklusiv drikkedunk i slagfast porcelæn med sort låg til hygiejnisk beskyttelse af pull-up drikketuden. Drikkedunken kan leveres i mange farver og med fleksibelt tryk, som gør det muligt at give drikkedunken sit helt eget design. Hætten kan let skrues af i forbindelse med rengøring.

Foldbar drikkedunk fs22536 Drikkedunk i nyt og smart design. Drikkedunken er lavet af fleksibelt plast og kan foldes sammen. Skru låget af, fyld den med vand og den retter sig automatisk ud. Drikkedunken har en pull-up drikketud og kan selvfølgelig genbruges.

Drikkedunk i Metal fs22517

Hårdfør drikkedunk i metal med sort låg til hygiejnisk beskyttelse af pull-up drikketuden. Drikkedunken kan leveres i mange farver og med fleksibelt tryk, som gør det muligt at give drikkedunken sit helt eget design. Hætten kan let skrues af i forbindelse med rengøring.

Drikkedunk i plast fs22518

Praktisk og anvendelig drikkedunk med pull-up drikketud. Låget kan let skrues af i forbindelse med rengøring. Drikkedunken kan produceres i flere standardfarver og med mulighed for eget design samt påtrykning af logo.

19


Active

Mobil lomme fs22543

Praktisk vand- og støvtæt lomme til mobiltelefonen, småpenge, nøgler osv. Den bløde plast gør det muligt at bruge mobiltelefonens knapper eller touch skærm imens den ligger i lommen. Dobbelt velcrolukning sikrer indholdet og gør den super anvendelig på stranden, skiferien osv.

Kuffert strap fs22826 Super praktisk strap i kraftig polyester, som sikrer, at kufferten ikke springer op under turen til transportbåndet. Spændet i hård plast tilpasser længden, så den passer til alle kufferter og tasker. Kan laves i stort set alle farver og med mange muligheder for individuelt design.

Kuffertmærke i silikone fs22541 Anvendeligt og let genkendeligt kuffertmærke med mange muligheder for individuelt design med farver og påtryk af logo. Mærket er lavet i silikone og holder til selv den mest hårdhændede behandling. Størrelsen er 110x65 mm. 20


BORG & BIGUM RANGE

iPhone cover fs22522 Praktisk cover til iPhones og Ipods i imiteret læder. Magnet lukning på fronten og plads til 2 kreditkort eller visitkort på undersiden. Bredt udvalg af farver samt mulighed for påtrykning af logo. 21


GIMMICK

14


BORG & BIGUM RANGE

3-i-1 vognpolet, screen cleaner og iPen fs22535

En ny og virkelig anvendelig lille designer gimmick med iPen på toppen, vognpolet i midten og praktisk screan cleaner til mobiltelefonen på bagsiden.

Screen cleaner fs22527

Lille smart gimmick til at rengøre skærmen på iPods, mobiltelefoner, Ipads mv med. Sæt den bagpå mobiltelefonen, når skærmen er renset. Den selvklæbende gel sikrer, at den kan bruges igen og igen. Produceres i mange farver og former samt med mulighed for også at tilpasse emballagen med logo og budskab. Den viste størrelse er dia 28 mm.

23


Gimmick

Lanyard i gummi fs23067

Anderledes og eksklusiv lanyard i kraftig mat gummi og med krom metal spænde. Findes i et stort udvalg af farver og kan leveres med traditionelt logotryk eller eksempelvis med lasergravering, som giver en flot kontrast til den blanke overflade.

Lanyard med USB nøgle fs22514 Nyt og anderledes produkt der kombinerer USB nøglen med en lanyard. Lanyarden er i polyester, og fungerer som normalt, men i spændet findes en indbygget USB nøgle. Produktet giver mange muligheder for farvevalg samt individuelt design, inklusiv pre-load af video, præsentationer eller andre filer på USB nøglen. Den viste model er med 2 GB hukommelse. 24


BORG & BIGUM RANGE

Lanyard fs22521 Populær og anvendelig lanyard i polyester. Det specielle PVC tryk hæver logo, og skaber en flot kontrast. Mange forskellige muligheder for eget design, men her vist med transparent klips og sikkerhedslås. Nyt og smart metalspænde giver lanyarden rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Nøglering med silikone fs22959

Populær nøglering i silikone og aluminium med mange muligheder for individuel tilpasning af farver og logo. Den viste model er 120 x 12 mm inklusiv O-ring. 25


Gimmick

Nøglering med metal fs22513

Eksklusiv lille nøglering i metal og imiteret læder. Flere forskellige farver samt mulighed for både tryk eller gravering på metaldelene. Nøgleringen måler 85 mm.

Rubiks Cube fs22532

Den originale og klassiske ”professor terning”. 9 felter på hver side til mange timers udfordring med farver og løsninger, der giver mulighed for massiv eksponering af budskab og logo. Kan tilpasses med alle farver og logotryk. Størrelse 57x57x57 mm.

Læbe pomade fs22637 Unisex læbepomade med diskret duft og klassisk twist-up funktion. Standard størrelse. Mulighed for påtryk af logo.

26


BORG & BIGUM RANGE

Floater pen fs22558

Den klassiske pen med flydende logoer i kroppen. Laves i alle farver samt med mulighed for p책tryk af logo. Prisen er inklusiv eget design af flydende 3D logoer i pennen.

27


20


BORG & BIGUM RANGE

Rygsæk fs22879 Smart rygsæk i slidstærk 600D polyester med hoftespænde. Udover stort opbevaringsrum har rygsækken inderlomme med lynlås, opbevaringsrum med dobbelt lynlås på fronten samt 2 holdere til eksempelvis vandflasker på siden. Lynlåse i gummi med eget 3D logo. Mange muligheder for individuelle farver og designs. Tasken måler: H:45 / B:27 / D:15.

Sportstaske fs22881

Anvendelig og slidstærk sportstaske i 600D polyester med hanke og skulderstrap. Opbevaringsrum med inderlomme. Lomme med velcrolukning på ydersiden. Tasken måler: H:29 / B:57 / D:22

Stor Sportstaske fs22880

Anvendelig og meget slidstærk sportstaske i 1680D polyester med hanke og skulderstrap. Stort opbevaringsrum samt inderlomme med lynlås. Opbevaringsrum med velcrolukning på ydersiden samt separat indbygget opbevaringsrum til sko eller vådt træningstøj. Tasken måler: H:36 / B:65 / D:30

29


Bags

Laptop sleeve fs22547 Praktisk sleeve til den bærbare PC i standard størrelse (17 “). Sleeven er lavet i 5 mm neopren, således at den dels tilpasser sig formen på PC’en og dels passer til stort set alle modeller. Mulighed for egen pantone farve samt design. Her vist med all-over tryk på fronten af sleeven.

Skuldertaske fs22876

Super smart skuldertaske med mange detaljer til opbevaring af PC og de mest nødvendige papirer. Frontklap med velcroluk i PU materiale og taske i slidstærk 600D polyester. Separat foret opbevaringsrum til PC samt mange lommer til eksempelvis pas, mobiltelefon, kuglepen osv. Mange muligheder for at give tasken sit helt eget præg med et individuelt design. Tasken måler: H:35 / B:43 / D:12

Skuldertaske fs22877

Enkel skuldertaske i 600D polyester. Frontklap med velcroluk og ekstra lomme med lynlås på forsiden. Inderside med foret opbevaringsrum til PC. Mange muligheder individuelt design. Tasken måler H:35 / B:41 / D:9

30


BORG & BIGUM RANGE

Rejsetrolley fs22882 Smart og holdbar rejsetrolley med stort rum på fronten, opbevaringsnet på indersiden af front samt praktiske tøj elastikker der holder tøjet fastspændt under rejsen. Mange detaljer som pull-up handle i holdbar aluminium, kuffertmærke på siden og gummihjul. Trolleyen kan medtages som håndbagage Mange muligheder for egne farver, design samt påtryk af logo.

Pc Taske fs22883

Smart PC taske med mange detaljer til opbevaring af PC og de mest nødvendige papirer. Separat foret opbevaringsrum til PC’en samt mange lommer til eksempelvis pas, mobiltelefon, penne osv. PC tasken kan fæstnes til pull-up håndtaget på den matchende trolley og gør dem til en perfekt kombination på rejsen. Mange muligheder for at give tasken sit helt eget præg med et individuelt design. 31


Bags

Toilettaske fs22878 Smart lille toilettaske i nylon med lynlås luk og ekstra lomme på siden. Mange muligheder for individuelt design af eksempelvis 3D design af logo på zipper puller, indfarvning i egen pantonefarve samt all-over print på siden.

Golf paraply fs23040

Stor paraply med automatisk opluk. Mange muligheder for indfarvning i egen pantone farve samt design og påtryk af logo. Af hensyn til kvaliteten produceres dugen af pongee i stedet for nylon.

32

Taskeparaply fs22632 Praktisk paraply i taskestørrelse med automatisk opluk. Mange muligheder for indfarvning i egen pantone farve samt design og påtryk af logo. Af hensyn til kvaliteten produceres dugen af pongee i stedet for nylon.


BORG & BIGUM RANGE

Foldbar shopper fs22557 Smart og praktisk shopper i holdbar og slidstærk pongee materiale. Kraftige syninger samt fals i side og bund gør den velegnet til daglig brug. Efter brug foldes posen let sammen i den tilhørende kompakte pung og er klar til opbevaring i eksempelvis håndtasken. Mange muligheder for indfarvning i egen pantonefarve, eget design samt påtryk af logo.

Non-woven pose fs22549

Anvendelig shopper i miljøvenligt non-woven materiale med hank og smart skulderrem. Brug den som skuldertaske, eller fold remmen sammen og brug den som indkøbspose. Mange muligheder for indfarvning i egen pantonefarve, eget design samt påtryk af logo. 33


ECO

26


BORG & BIGUM RANGE

Bio pen med frø fs22931 Kuglepen lavet i biologisk nedbrydeligt materiale, som bevirker, at pennen efter ca. 90 dage i kontakt med muld er nedbrudt. På toppen af pennen er påsat en lille kapsel med frø, klar til udplantning. Pennen kan påtrykkes logo og leveres i øvrigt i en pap lomme, der forklarer pennens egenskaber. Pap lommen er lavet af genanvendt papir. 35


Eco

Solar termometer fs22555

Anvendeligt termometer, der er drevet af solceller og ikke indeholder batterier. Placer termometeret med sugekoppen på ydersiden af ruden, og aflæs temperaturen gennem ruden. Et smart og bæredygtigt lille produkt, der sætter fokus på miljøet. Mulighed for påtryk af logo.

Kubus blok ECO fs22523 Kubus blok i 100% FSC certificeret papir, som betyder, at skovningen og udvindingsprocessen er sket under kontrollerede forhold. Det er muligt at designe samt påtrykke logo på alle 4 sider, samt på hvert blad. Der er ca. 380 sider papir i hver blok, og størrelsen er 88x88x50 mm. 36

Biologisk nedbrydelig drikkedunk fs23034 Drikkedunk i biologisk nedbrydeligt PE materiale. Udover at være biologisk nedbrydelig er drikkedunken lavet af 20 % genbrugt plastmateriale. Nedbrydningen starter først, når drikkedunken igennem længere tid har været i forbindelse med de mikrobakterier, der findes i jorden. Hverken sol, varme, vand eller fugt starter nedbrydningsprocessen.


BORG & BIGUM RANGE

A5 Notesbog med fast ryg fs23068

Anvendelig notesbog med hård front og bag samt bogmærke i polyester som kan indfarves i pantone farve. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side. Notesbogen er produceret i FSC mærket papir.

A4 notesbog med spiralryg fs23039 Anvendelig notesbog med hård front og bag samt stof elastik, som kan bruges som bogmærke. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side. Notesbogen er produceret i FSC mærket papir.

Eksklusiv notesbog med fast ryg fs23070

Kvadratisk notesbog med fast ryg og 75 linjerede sider med logo. CMYK tryk på inderside af front og bagsiden. Praktisk elastik i stof samt bogmærke i polyester kan indfarves i pantone farve. Notesbogen måler 185x185 mm og er produceret i FSC mærket papir.

A5 notesbog med spiralryg fs23037 Anvendelig notesbog med hård front og bag samt stof elastik, som kan bruges som bogmærke. 75 linjerede sider. Mulighed for logo på front og hver side. Notesbogen er produceret i FSC mærket papir. 37


Eco

Nøglering i genbrugt plast fs22515 Smart nøglering, der er lavet af genbrugt plast fra blandt andet PET flasker. Mulighed for indfarvning i egen pantone farve samt påtryk af logo.

Lanyard fs22520 Smart lanyard, der er lavet af genbrugt plast fra blandt andet PET flasker. Mulighed for indfarvning i egen pantone farve samt påtryk af logo. 38


BORG & BIGUM RANGE

Bio pen fs22560

Kuglepen lavet i genbrugt plastmateriale af hensyn til miljøet. Af hensyn til den avancerede produktionsproces laves pennen kun i sort, men kan påtrykkes logo i alle farver.

USB nøgle ECO fs23066 USB nøglen er indsat i en skal af bambus, der dels optager færre næringsstoffer fra jorden i væksten og dels optager op til 7 gange så meget co2 i forhold til træ. Derudover medfører en forenklet forarbejdningsproces langt mindre forurening i forhold til plast og metal. USB nøglen kan enten graveres eller påtrykkes logo. 39


Gekko er Borg & Bigums eget tøjmærke og omfatter de mest populære og efterspurgte produkter indenfor firma beklædning. I forhold til øvrige tøjmærker adskiller Gekko sig ved at kunne tilpasses stort set alle pantone farver, individuelle designs samt placeringer af logo. Gekko er udviklet i samarbejde med førende trendforskere fra PEJ Gruppen. Den viste kollektion afspejler således både et moderne design og farvevalg, der modsvarer tidens trends. Betragt Gekko som en kollektion, hvor ønsket om et individuelt design og farvevalg kan få frit spil – helt ned til produktioner på 100 stk.


GEKKO

T-Shirt bb01

High-End Crewneck T-Shirt. 100% Bomuld Single Jersey, 180 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og bryst tryk (max. 250mm i bredden).

High-End T-Shirt bb02

High-End Crewneck T-Shirt. 100% Bomuld Interlock, 200 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og broderi på bryst.

42


BORG & BIGUM RANGE

Polo bb03

Luksus Polo Pigue med Jaquard Rib på kraven. 95% Bomuld, 5% Elastan, 180 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og broderi på bryst.

Hoodie bb04 Trendy hættetrøje med lynlås i tiden stil. Lækkert kraftigt materiale i 50% Bomuld, 50% Polyester, 310 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og broderi på bryst.

Sweatshirt bb05

Retro Sweatshirt med brede ribkanter. Lækkert kraftigt materiale i 50% Polyester, 310 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og bryst tryk. 43


GEKKO

College Sweat bb07

Retro College Sweat med kontrastfarver og Jaquard Rib. LÌkker kvalitet i 50% Bomuld, 50% Polyester. 310 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket og bryst broderi eller applikation.

44


BORG & BIGUM RANGE

Granddad bb08

Klassisk Granddad T-shirt m/lange ærmer, stolpe og flatlock sømme. Kan leveres i Single Jersey, Interlock eller klassisk 1x1 rib. 100% Bomuld. 200 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket i nakken samt egen etiket under front stolpe.

Flatlock Tee bb09

Fashion Tee med Flatlock sømme og slim cut. Kan leveres i Single Jersey, Interlock eller klassisk 1x1 rib. 100% Bomuld. 200 g/kvm. Indfarves efter ønske, egen etiket i nakken samt egen etiket med valgfri placering (her vist nederst på front).

45


GEKKO


BORG & BIGUM RANGE

Vinterjakke bb20

100% nylon, vind og vandtæt med polyester fyld som isolering. Jakken er trafiksikker da den indbyggede sikkerhedsvest altid er lige ved hånden i en praktisk lomme. Logo tryk på signalgul sikkerhedsvest i refleks. Aftagelige hætte. Vinterjakkernes svar på Schweizerkniven.

47


GEKKO

Dame Polo bb21

Smart Polo i dame snit. 95% bomuld, 5% elastan, pique. 180 g/kvm. Broderi på bryst.

Dame Skjorte bb22

Dame skjorte i poplin. 98% bomuld, 2% spandex. Slim fit model med ¾ ærmer. Broderi på bryst.

48


BORG & BIGUM RANGE

Herre Skjorte bb23

Tidens Herreskjorte med kontrast i krave og manchet. 100% bomuld poplin. Broderi p책 brystlomme. Kan leveres med lomme. 49


GEKKO

48


BORG & BIGUM RANGE Løbe Tee bb11 Funktionel løbe t-shirt til damer med Quick Dry behandling. Sikrer at sved transporteres væk fra kroppen så du altid er tør. 100% funktions polyester. Indfarves efter ønske, egen etiket samt tryk på front.

Løbe Tee bb12

Funktionel løbe tee til mænd med Quick Dry behandling. Sikrer at sved transporteres væk fra kroppen så du altid er tør. 100% funktions polyester. Indfarves efter ønske, egen etiket samt tryk på front.

Løbebuks bb10

Funktionel løbebuks med Quick Dry behandling. Sikrer at sved transporteres væk fra kroppen så du altid er tør. Lynlås ved ankel. 100% funktions polyester. Indfarves efter ønske, egen etiket samt et tryk på front. 51


GEKKO

Softshell Jakke bb15 Kvalitet jakke i softshell materiale. Vind- og vand-afvisende. Mange praktiske lommer og vindfang i ærmer. Bemærk at lynlås hænger kan brandes med ”logo stickers”.

Beanie bb14

Unisex strikhue i 100% akryl. Kan brandes med broderi, label eller tap label. 2x2 rib kvalitet.

52

Filt Jakke bb13 ”Det nye materiale”. Filt jakke i lækker kvalitet. Unisex. Vindfang i ærmer. Bemærk at lynlås hænger kan brandes med ”logo stickers”.


BORG & BIGUM RANGE

Cap bb16

Klassisk Baseball Cap i 100% børstet bomuld. One Size fits all. Justerbart metalspænde. Broderi eller Label på front.

Trolley bb17

Praktisk Trolley til de korte ture/rejser. Beskyt din trolley mod regn og slud med det praktiske indbyggede cover i signalgul med logo tryk i refleks. Gummi etiket med logo.

Backpack bb18

Smart Rygsæk med mange praktisk rum/ lommer. Beskyt Rygsækken mod regn og slud med det praktiske indbyggede cover i Signalgul med logo tryk i refleks.Gummi etiket med logo. 53


Borg & Bigum Danmark AS Vibeholms Allé 15 DK - 2605 Brøndby Tel.: +45 7743 2000 Fax: +45 4344 2100 www.borgbigum.dk

Borg & Bigum Norge A/S Olav Brunborgsvei 4, Postboks 293 N - 1377 Billingstad Tel.: +47 6685 4800 Fax: +47 6685 4801 www.borgbigum.no

Borg & Bigum Hongkong Ltd. Suite 3801, 38/F Cosco Tower Grand Millenium Plaza 183 Queen’s Road Central HongKong

Range Catalogue  

Browse through our catalogue and find free inspiration and input to your next campaign.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you