Page 1

BORDTENNIS STYR ON LIN ISUD E NN E T

BTEX.D K

MATERIALESPECIALISTER

DAG TIL DAG LEVERING

.BTEX.DK WW W

KØB DI TB OR D

BORDTENNISEXPERTERNE HOVEDKATALOG 2012/2013

DEN BEDSTE SERVICE


KNOW-HOW, KVALITET OG HURTIG LEVERING... For et par måneder siden havde jeg besøg af en kunde her i butikken. Han havde købt et bat på nettet, men han synes det var svært at spille med. Det viste sig at være et kinesisk penholderbat... Produkter og tilbud er der nok af. Men for at lykkes som bordtennisspiller er det vigtigt, at man får købt et bat som passer til ens niveau og spillestil. Således gav jeg også en begynder ude i Grenå et af vores BTEX begynderbats, hvor der er tænkt over vægt, størrelse, træsorter, svampen og overgummiet. Straks blev han mere afslappet og fik lettere ved at modtage gode råd.

Der er 3 gode grunde til at handle hos os 1. Tal med rigtige experter! Du kan ringe til os - skrive til os - besøge vores butik - møde os til stævner og på klubbesøg; - hver gang vil du tale med virkelige bordtennisexperter, som selv har prøvet alle batsene, som selv spiller bordtennis og som selv er eller har været bordtennistrænere ude i klubberne. 2. Køb de rigtige produkter - til den rigtige pris! Vi har udvalgt de bedste produkter og sammensat et stort og dækkende program. Vi kan tilbyde det rigtige udstyr til dig, uanset om du er begynder eller elitespiller. Samtidig sørger vi altid for at have et stort lager og rimelige priser. 3. Den bedste service - og levering fra dag til dag Når vi har fundet det rette bat til dig monterer vi det ganske gratis. Der følger gratis folie og kantbånd med. Så er battet samlet og klar til brug med det samme. Vi tilstræber at sende alle ordrer fra dag til dag. Og skulle der være reklamationer eller fejl, så løser vi det hurtigt og problemfrit. Med venlig hilsen Bordtennisexperterne Hans Herluf Boisen


06-07: Batstigen 08-09: Materialebat 10-11:

Billige bat

12-13: Battræ - Andro & Butterfly 14-15: Battræ - Donic & Stiga 16-17: Battræ - Yasaka, Joola & Adidas 18-19: Belægninger - Butterfly 20-21: Belægninger - Andro, Joola, Donic & Yasaka 22-23: Belægninger - Xiom, Stiga, Adidas & DHS 24-25: Montering, lim, lak, batpleje og rengøring 26-27: Batetuier 28-29: Tasker 30-33: Beklædning - Butterfly 34-37: Beklædning - Andro 38-39: Beklædning - Donic 40-41: Beklædning - Stiga 42-43: Beklædning - Adidas, Joola & Yasaka 44-45: Sko 46-47: Bolde 48-51: Indendørs bordtennisborde 52-53: Udendørs bordtennisborde 54-55: Tælleapparater / Bander / Net 56-57: Robotter 58-59: Sportspræmier 60-61: Belægningstabel 62-63: Battrætabel


PERSONALE HOS BTEX

Hans Herluf Boisen hansb@btex.dk

Sune Bøndergaard Røjkjær suneb@btex.dk

Peter Schlanbush peter@btex.dk

John Meldgaard john@btex.dk

Karina Boisen karina@btex.dk

Jesper Steffensen jesper@btex.dk

Johan Lerche johan@btex.dk

Mads Norring Andersen mads@btex.dk

Telefonisk rådgivning Vi er vant til at svare på spørgsmål om alt inden for bordtennis. Vi hjælper dig gerne på tlf. 86 14 29 11 hver dag fra 10-17.30.

Online Shop Køb dit bordtennisudstyr online på www.btex.dk. Opret dig som medlem og opnå 10-20% rabat på udvalgte varer, når du handler.

Gratis montering BTEX monterer dit bat gratis. Så er battet monteret korrekt og klar til brug med det samme.

BTEXINFO Ønsker du at blive bedre til bordtennis? Så klik ind på www.btexinfo.dk! Siden er fyldt med tips og tricks, der gør dig til en bedre spiller.

Tryk på tøj BTEX er også experter i tryk på tøj. Vi har stor erfaring og gode priser. Skal klubben bruge nyt klubtøj, så indhent tilbud på tryk.

Facebook Find os på www.facebook.com/ bordtennisexperterne.


BUTIKKEN I ÅRHUS

Kig forbi vores butik i Århus.

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitets udstyr fra de førende bordtennisproducenter i verden.

Kig ind i butikken og find det battræ der passer dig. Vi har altid et stort udvalg på lager.

Tag en snak med én af vores eksperter.

Træn, test, spil imens at vi monterer.


BATSTIGEN – Hvad skal jeg vælge

bordtennisbat

HVAD SKAL JEG VÆLGE? På batstigen har vi udvalgt rigtigt gode bat til de forskellige udviklingstrin indenfor bordtennissporten. Bat 01 + 02 + 03 er beregnet til de første år i bordtennisklubben, og er lavet med tanke på at understøtte den bedst mulige bordtennismæssige udvikling Efterhånden som de basale teknikker kommer på plads, er det tid til at udvikle sin egen individuelle spillestil. De fleste vælger en offensiv spillestil, hvor målet er at vinde boldene ved aggressivt loop-spil, og hvor spillet foregår tæt ved bordet i højt tempo. Her kommer bat 04 + 05 ind i billedet. Begge er gode løsninger som vi har testet grundigt.

hurtigt og skruet, så det bliver svært at spille med, på den anden side skal der være en hvis skru, så det er muligt at lave slagene.

Den letøvede bordtennisspiller For en letøvet bordtennisspiller, er det – ligesom hos begynderen - vigtigt med et bordtennisbat der er let at kontrollere. Her kan både fart og skru dog med fordel øges en smule i forhold til hos begynderen.

Battet til den øvede bordtennisspiller Efterhånden som man bliver dygtigere til bordtennis, flytter behovet sig i retning af hurtigere materiel.

Nybegynderen

Vores anbefaling er at man når behovet opstår, vælger hurtigere belægninger, men er mere forsigtig med at vælge de meget hurtige battræ. Battræ fra ALL til OFF- dækker behovet for mere end 80% af de danske bordtennisspillere.

For nybegynderen er det optimale bordtennisbat karakteriseret ved god kontrol, samt moderat fart og skru. Det er vigtigt med et bordtennisbat, hvor det er let at udføre slagene, og hvor man har mulighed for at lave dem rigtigt. Derfor må battet ikke være for

Ved at undgå de hurtigste battræ, får man længere boldkontakt, og lettere ved at styre og skrue bolden. Løsning nr 4 og 5 er med en anelse hurtigere battræ end 1 - 3, men den store forskel ligger i belægningen.

Ved alle bat på batstigen har vi desuden sørget for et rigtig godt forhold mellem pris og kvalitet.

SE VIDEO

01: BTEX All+ / START

375,

FAST LAV PRIS 

Startbelægningen holder godt, har rigtig god kontrol, og al den skru der er brug for på begynderniveau. Andro Start har været belægningen på det første rigtige bordtennisbat for rigtigt mange danske bordtennisspillere gennem de seneste år. Monteret på vores eget BTEX ALL+ er dette det bedste begynderbat til under kr. 400,-, vi nogensinde har kunnet præsentere. Lidt mindre håndtag og lav vægt gør dette bat ekstra egnet til ungdomsspillere.

Alle bordtennisbat på batstigen leveres færdigsamlede og klar til brug! 6


SE VIDEO

450,

575,-

FAST LAV PRIS 

FAST LAV PRIS 

02: BTEX All+ / 729 SUPER SOFT

03: BTEX All+ / LKT Rapid Sound

Det optimale bat til både begyndere og letøvede. Denne løsning kombinerer lav vægt med masser af skru og utroligt god kontrol. Sammenlignet med Start-belægningen, har 729 Supersoft mere skru og lavere vægt, men ca. samme fart og lige så let at kontrollere. Lidt mindre håndtag og meget lav vægt gør dette bat ekstra egnet til ungdomsspillere. Battet til begyndere og letøvede.

Når man udvikler sig som bordtennisspiller, vil man efterhånden få behov for at bat med mere fart og tyngde. Med Rapid Sound-belægninger med 1,8 mm underlag får man noget mere kraft end på battene længere nede på ”batstigen”. For begyndere er dette for voldsomt til at være optimalt, men har man spillet i klub i ca. 2 år, er dette vores bud på den perfekte løsning. Battræ med lidt mindre håndtag for at passe til ungdomsspillere. Battet til øvede ungdomsspillere (2-3 år i klub).

SE VIDEO

BATSTIGEN – Hvad skal jeg vælge

SE VIDEO

SE VIDEO

969,-

1049,-

04: Butterfly Maze ALL+ / Sriver

05: Andro Temper Tech All+

Er man klar til et bat med lidt mere tyngde end (3), men endnu ikke klar til de hurtige bat med effekt, er Butterflys Sriver belægning et rigtig godt bud. Sriver kombinerer rigtigt god skru med stor præcision, og er derfor en af de absolut bedste loopbelægninger på markedet. På dette bat har vi valgt Sriver 1,9 mm på forhåndssiden, og den lidt blødere Sriver FX 1,9 mm på baghåndssiden. Belægningerne er monteret på Butterflys Maze T-Tech ALL+, som bl.a. udmærker sig ved en lav vægt på omkring 75 gram. Dette bat er en helt perfekt løsning for unge bordtennisspillere, der træner regelmæssigt, og har gjort det i mindst 2-3 sæsoner, og søger at udvikle en offensiv spillestil. Det kan også være en god løsning for mere øvede bordtennisspillere, som ønsker et let allroundbat med god skru, præcision og boldføling.

Hexer Powersponge 1,7 mm belægninger monteret på Andro Temper Tech All+ giver et meget let (ca. 165 gram) og levende bat med rigtig god skru og kontrol - og relativt høj fart. De bløde belægninger er meget lette at loope med - og især på underskru giver de god hjælp. Det, at battet er så let, gør, at det er rigtig godt i det hurtige spil tæt ved bordet. Selvom battet er ganske let at kontrollere, er det helt klart til øvede bordtennisspillere - skifter man for tidligt til tensorbelægninger, så kan det blive svært, at udvikle den rigtige teknik. Den lave vægt og de bløde og meget livlige belægninger, gør også dette bat rigtig sjovt at spille med. Battet er tænkt til ungdomsspillere, som har spillet i klub i mindst 3 år, men også voksne kan have meget fornøjelse af det.

/ Hexer Powersponge

7


MATERIALEBAT

MATERIALEBAT Indenfor bordtennissporten er der heldigvis mange forskellige spillestile, og selvom offensive spillestile i dag er de mest udbredte, har de forskellige måder at spille defensivt på også stadig fuld berettigelse. Hos Bordtennisexperterne ser vi de mange forskellige måder at gribe spillet an på, som en vigtig del af bordtennisspillets charme. Derfor synes vi, at det er ærgerligt, at så få bordtennisspillere tør forsøge sig

med knopper, antispin og de spillestile, som passer til dette materiel – offensivt såvel som defensivt. De bat vi her har udvalgt, er gennemprøvede kombinationer, som virkelig fungerer godt til hver sin spillestil. Battene er alle beregnet på øvede bordtennisspillere, og er både rettet mod bordtennisspillere som vil prøve en ny spillestil for første gang, men også som gode løsninger til etablerede materialespillere.

BELÆGNINGER Backside

Antispin

Korte knopper

Backside Traditionelle belægninger med knopperne indad. Backsidebelægninger benyttes af langt de fleste bordtennisspillere, både elite- og hobbyspillere. Kan bruges til alle typer spil – både offensivt og defensivt. Backsidebelægninger er den mest skruede belægningstype. Backside belægninger kan både benyttes som forhånds- og baghåndsbelægning.

Antispin Backsidebelægninger med knopperne indad. Overfladen på antispinbelægninger er – imodsætning til almindelige backsidebelægninger – stiv og uden skru.

8

Lange knopper

Lange knopper uden svamp

langsomt, men sikkert færre der benytter antispin. Antispinbelægninger benyttes primært som baghåndsbelægninger.

Korte knopper Belægninger med knopperne udad. Knopperne er relativt korte og brede, og giver meget fart, men ikke så meget skru. Belægninger med korte knopper har især deres styrke i kontra- og blokeringsspillet tæt ved bordet, men kan også benyttes til underskruet defensivt spil. Belægninger med korte knopper benyttes næsten udelukkende som baghåndsbelægninger.

Lange knopper

Antispin-belægninger bruges derfor til at neutralisere skruen i spillet. Benyttes mest til defensivt spil, og til at kompensere for tekniske mangler – især i retur af server.

Belægninger med knopperne udad. Knopperne er relativt lange og tynde. Lange knopper er i reglen langsomme og ikke særligt skruede, men kan være ubehagelige at spille imod da de kan neutralisere og endda vende skruen, samt give bolden et uberegneligt svæv.

Antispinbelægninger benyttes næste ikke på eliteniveau længere, og også på hobbyniveau bliver der

Lange knopper benyttes både til blokeringsspil tæt ved bordet, og til underskruet defensivt spil.


SE VIDEO

899,-

MATERIALEBAT

SE VIDEO

629,-

BTEX KONTRA

BTEX DEFENSIV

Bordtennisbat til aggressivt spil tæt ved bordet med korte knopper på den ene side og alm. backside på den anden. Gennemprøvet kombination af Andro Temper Tech All+, Hexer HD 2,1 mm på forhåndssiden og Friendship 802-40 2,0 mm på baghånden. Battet er til øvede bordtennisspillere som har spillet i klub i mange år – men både til dem der er vandt til korte knopper og til dem der gerne vil lære det. Korte knopper er især gode til serveretur, da de tager mindre imod modstanderens skru, og til kontra- og blokeringsspil tæt ved bordet – men alle slag kan udføres.

Kombination af Stiga Defensive NCT og en meget skruet DHS PF4 (1,6 mm) belægning på forhåndssiden og en Friendship 837 (1,0 mm) langknopbelægning på baghåndssiden. Denne defensive kombination har vi testet grundigt - og er virkelig godt tilfredse med den - super kontrol i det defensive spil, og fin mulighed for kontraangreb med forhåndssiden. Et godt bat både til etablerede defensive spillere, men også til den øvede bordtennisspiller, som gerne vil ”omskoles” til defensiv.

SE VIDEO

SE VIDEO

929,-

789,-

BTEX KUNG FU

BTEX ANTI

Spændende bat til den defensive blokeringsspiller. Dr. Neubauers Kung Fu-træ er specielt udviklet til blokeringsspil med lange knopper tæt ved bordet – men udover en fantastisk god kontrol i netop dette spil, har Kung Fu-træet også gode allroundegenskaber. Spinlord Zeitgeist kombinerer maximal knopeffekt med utroligt lav fart. Kombinationen af Kung Fu og Zeitgeist er meget effektiv, og giver mulighed for at variere både skru, længde og vinkel på blokeringerne. På den anden side af battet har vi valgt DHS Hurricane III Neo, som er en kinesisk belægning med enormt meget skru og samtidig god fart. Dette giver mulighed for skruede server, sikre blokeringer og def - samt skruede loops, når rytmen skal brydes, eller den rigtige chance opstår til at lave modangreb.

Antispinbelægninger neutraliserer skruen i spillet, hvilket giver nogle andre muligheder end traditionelle belægninger. Skal antispin udnyttes effektivt, skal der spilles med stort overblik og kreativitet – bliver spillet forudsigeligt for modstanderen, bliver man ofte ufarlig. Dette bat kombinerer et meget langsomt og kontrolleret battræ og antispin belægning – begge dele fra materialespecialisten Toni Hold – med LKT Rapid Sound - en skruet kinesisk allroundbelægning. Idéen er, at man med dette bat kan kombinere traditionelt defensivt spil med stor sikkerhed, med varieret blokeringsspil, kontraangreb, variation i tempo og placering, og på den måde presse modstanderen til at lave fejl. BTEX Anti kan både benyttes af rutinerede antispin-spillere, men også af dem, som gerne vil lære at spille med antispin.

9


Billige bordtennisbat

HVORFOR BAT MED

STJERNER I sportsforretningerne klassificeres bat typisk med stjerner. Vi vil også være med, og har fået lavet tre bat som kvalitetsmæssigt er fuldt på niveau med ”stjernebattene” – men med et klart bedre forhold mellem pris og kvalitet. Battene er naturligvis ikke så gode som dem vi selv monterer, men er trods alt gode nok til udlånsbat i klubberne, eller som et billigt begynderbat, hvis budgettet ikke har plads til et begynderbat til kr. 400,-

1 stk.

225,-

6 stk.

1100,

FAST LAV PRIS 

BTEX BTEX *** er vores bedste fabriksmonterede bordtennisbat. Belægningerne har både god skru og fart, og det bløde træ giver god kontrol. Dette bat har derfor langt bedre spilleegenskaber end mange langt dyrere fabriksmonterede bat – men selvfølgelig ikke på niveau med battene, som vi selv monterer.

10


1 stk.

145,-

75,-

6 stk.

6 stk.

650,

375,-

FAST LAV PRIS 

12 stk.

12 stk.

1200,

FAST LAV PRIS 

650,-

FAST LAV PRIS 

FAST LAV PRIS 

Btex

Btex

Med BTEX ** har vi fået lavet et bordtennisbat med et rigtig godt forhold mellem pris og kvalitet. Spilleegenskaberne er så gode, at vi anbefaler BTEX ** til bordtennisklubberne som udlånsbat til nye medlemmer – og til nye bordtennisspillere, som ikke er klar til at investere ca. 400 kr. i et nyt bordtennisbat. Battet er dog ikke turneringsgodkendt, så det må ikke benyttes til turneringsbordtennis.

I kategorien med de helt billige bordtennisbat til under kr. 100,- har der længe manglet et bat med ordentlige spilleegenskaber. Vi har med BTEX * fået lavet vores bedste bat i denne prisgruppe i mange år. Skru nok til at alle slag kan udføres, og en stærk limning der sikrer en bedre holdbarhed end de fleste andre bordtennisbat i denne prisgruppe.

1 stk.

1 stk.

139,-

179,-

6 stk.

4 stk.

570,

Billige bordtennisbat

1 stk.

549,-

FAST LAV PRIS 

FAST LAV PRIS 

Cornilleau Tacteo 30

Stiga flow spin

Battet er næsten umuligt at ødelægge og der kan spilles med det både ude og inde. Battet er 100% vejrbestandigt. Det kan ligge ude i 10 graders frost eller 3 timer lige i solen uden at tage skade og samtidig har det nogle ganske udmærkede spillegenskaber. Man kan endda lave skruede slag og samtidig er designet rigtig flot.

Stigas Flow bat er en helt ny udvikling indenfor plastikbat. Lige som Tacteo-battet er de meget holdbare – både til indendørs og udendørs brug. Skruegenskaberne er bedre end andre plastikbat, og alle slag kan således udføres kontrolleret.

11


ANDRO BATTRÆ

NYHED

NYHED

KR. 459,-

KR. 539,-

NYHED KR. 619,-

NYHED

For at opnå størst mulig kontrol i det defensive spil, er det vigtigt at battræet har den helt rigtige størrelse, facon og balance – og så er det selvfølgelig også vigtigt med de rigtige finerer, som sikrer den rigtige hårdhed og stabilitet. Alle disse parametre har Andro arbejdet med i udviklingen af dette helt nye defensive battræ.

KR. 389,KR. 389,-

KR. 429,-

KR. 429,-

NYHED

Treiber er en helt ny battræ-serie fra Andro. Alle 3 battræ i serien er offensive battræ med 5 lag træ og 2 lag kunstfiber. På trods af den umiddelbare lighed, har de dog meget forskellige karakteristika: Treiber K er den hurtigste af de 3, og giver en ret hård boldfornemmelse. Treiber G er med en lidt blødere kunstfiber, som giver mere kontrol, og lidt mindre fart. I Treiber H er kunstfiberen lagt under to lag træ, hvilket betyder, at boldfornemmelsen bliver næsten som i et rent træbat, men stadig det store sweet spot, som kendetegner bat med kunstfibre.

Andro Parade DEF

KR. 399,-

KR. 339,-

Andro Treiber

Andro Temper Tech Temper tech-serien er en serie battræ, som er varmebehandlede på en speciel måde, som gør, at fugtindholdet i træet bliver lavere end normalt. Denne varmebehandling gør både, at træet bliver lettere, men ændrer også de enkelte finérers egenskaber. Temper Tech-serien laves i 4 udgaver, som passer til forskellige spilletyper. Specielt ALL+ udgaven er vi meget glade for, og det har faktisk været et af de absolut mest solgte battræ i Danmark i sæsonen 2011/12.

Andro BTEX ALL+ Vores eget Andro BTEX ALL+ er nu klar i en ny udgave med nyt design, men samme egenskaber som tidligere. Andro BTEX ALL+ er nøje udvalgt af Bordtennisexperterne, som den bedste løsning til unge bordtennisspillere, der gerne vil udvikle det rigtige spil. Lav vægt, lidt mindre håndtag, den helt rigtige fart (ikke for hurtigt, så det bliver svært at kontrollere, men tilstrækkelig hurtigt, til at man kan spille afslappet), og en meget præcis feedback er blandt dette battræs egenskaber.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – så SENDER vi DIt BATTRÆ SAMME DAG! 12


KR. 509,-

Butterfly Finewood Butterflys nye Finewood-serie er kendetegnet ved nydesignede håndtag, som sammen med den hårde yderfinér giver det karakteristiske udseende. OFFudgaven er med valnøddetræ yderst, og er et rigtig lækkert træ til med masser af feedback til allroundspillere og offensive spillere. For spillere der spiller meget hårdt, kan træet føles ustabilt, men for alle os andre kan det være en rigtig god løsning. OFF udgaven er med 5 lag træ og to lag carbon. Kraftfuldt og direkte men stadig kontrolleret. Kerne af balsa gør træet livligt – så livligt, at man næsten føler at battet spiller selv – og holder vægten lav.

NYHED KR. 509,-

BUTTERFLY BATTRÆ

NYHED

KR. 579,-

Butterfly Maze T-Tech Maze TT-serien er battræ der er varmebehandlet på en speciel måde, som gør, at fugtindholdet i træet bliver lavere end normalt. Denne varmebehandling gør både, at træet bliver lettere, men ændrer også de enkelte finérers egenskaber. Leveres i både en ALL+ og en OFF udgave.

KR. 399,-

KR. 319,-

Disse to battræ er virkelige klassikere, som har været på markedet i mange år. Kombinationen af Limbaog Ayous-finérer giver lang boldkontakt og præcis feedback – og samtidig god fart. Zoran Primoracbattræet er let at kontrollere, og har fart nok til de fleste, mens det lidt hurtigere Petr Korbel-battræ er blandt de mest brugte på ungdomslandsholdene gennem de seneste 10 år.

KR. 379,-

KR. 1399,KR. 1129,-

Butterfly Primorac & Korbel

Butterfly Boll ALC & Jun Mizutani Disse to battræ er offensive battræ beregnet på absolutte topspillere – de benyttes bl.a. af henholdsvis Timo Boll og Jun Mizutani, to af verdens absolut dygtigste bordtennisspillere. For de fleste af os andre er de for hårde og stive til at være optimale – det bliver ofte for svært i det mere teknisk krævende spil over bordet, og ved loop på underskru – men er man typen, som hurtigt får gang i det åbne spil, kan de også bruges med succes på lidt lavere niveau.

Bestiller du Battræ & belægninger – monterer vi det gerne gratis for dig! 13


DONIC BATTRÆ

KR. 539,-

Bloodwood 5 + 7 Donics Bloodwood-serie er kendetegnet ved den hårde Bloodwood-yderfinér. Udgaven i 5-lags krydsfinér ligger i vores tests omkring OFF-, mens 7-lags udgaven er OFF/OFF+. Bloodwood-serien er produceret i Sverige, og er i absolut højeste kvalitet.

KR. 499,-

KR. 319,KR. 319,-

KR. 319,-

KR. 229,-

Burn-serien Donic Burn-serien er varmebehandlet på en speciel måde, som gør, at fugtindholdet i træet bliver lavere end normalt. Denne varmebehandling gør både træet lettere og ændrer de enkelte finérers egenskaber. Kombination af mahogni, awan og kiri. Laves både som ALL+, OFF- og OFF.

Appelgren Allplay Allroundtræ fra Donic med rigtigt god kontrol. Et populært battræ igennem mere end 25 år. Benyttet af Mikael Appelgren som bl.a. blev europamester i herre single 3 gange (82, 88 og 90). Appelgren Allplay er et godt valg til allroundsspillere på alle niveauer. Især unge spillere, som er ved at lære den grundlæggende teknik kan have fordel af at vælge dette battræ.

KR. 259,-

Persson Powerallround Battræet der definerede ALL+. Lidt mere kraft end allround, men samme bløde fornemmelse og lange boldkontakt. Persson Powerallround er et godt valg for allroundspillere på alle niveauer. God boldføling og lang boldkontakt gør det let at udføre alle slag – samtidig kraft nok til de fleste.

Husk og se hele vores program af Battræ på www.btex.dk/battrae 14


KR. 249,-

KR. 399,-

NYHED KR. 299,-

KR. 469,-

Stiga Allround Classic & Carbon

Stiga Offensive Classic & Carbon

Allround Classic er et af de mest solgte battræ på verdensplan overhovedet. Svensk produceret 5-lags finér. Relativt bløde træsorter, og tynd kerne (ca. 3 mm) giver optimal kontrol. Fra sommeren 2012 også i en udgave med carbon-lag med ekstra fart og stabilitet.

Offensiv Classic er lavet til offensivt og teknisk spil. Ikke så hurtigt som mange nyere battræ, men til gengæld rigtigt god kontrol og præcis feedback. Fra sommeren 2012 også i en udgave med carbon-lag med ekstra fart og stabilitet.

KR. 739,-

KR. 899,-

KR. 869,-

KR. 959,-

Intensity NCT & Carbon

Ebenholz NCT V & VII

Offensivt battræ fra Stiga. Intensity NCT er et mediumhurtigt offensivt battræ med rigtigt god kontrol. Med Intensity NCT får man et offensivt battræ med optimal præcision. Carbon-udgaven giver endnu mere fart, men kan være svært at kontrollere.

Stiga er gået "back to basics" og har lavet to flotte og enkle battræ i aller højeste kvalitet: Ebenholz V NCT og VII NCT. Ebenholz VII er - som navnet antyder - med 7 lags finér, og er et meget hurtigt offensivt battræ. Stiga battræ er meget populære i Kina, hvor de benyttes af mange landsholdsspillere, blandt andet Chen Qi (NCT VII) og Guo Yue (NCT V).

KR. 869,-

KR. 959,-

STIGA BATTRÆ

NYHED

KR. 399,-

Rosewood NCT V & VII

Defensive NCT

Stiga Rosewood-serien blev benyttet af adskillige kinesiske landsholdsspillere ved VM 2011, og bliver også benyttet af flere danske landsholdsspillere.

Battræ til defensiv bordtennis fra Stiga. Defensive NCT har lidt større spilleflade, som giver større sikkerhed i det defensive spil. Bløde finérer giver længere boldkontakt og dermed længere tid til at styre og skrue bolden.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – så SENDER vi DIt BATTRÆ SAMME DAG! 15


YASAKA BATTRÆ

NYHED

NYHED

KR. 459,-

KR. 329,-

Yasaka Silver All Wood (ALL+) & Carbon (OFF) Yasakas to nye high tech battræ er kendetegnet ved et nyt design, og en ny yderfinér som pga. en speciel fremstillingsproces er meget hård, og giver et meget stort sweet spot. Kernen er specielt udvalgt træ med medium hårdhed, som giver en rigtig god boldføling og kraft nok til kraftfuldt angrebsspil. I carbon-udgaven er carbon-lagene limet med en speciel limningsmetode, som bevarer kontrollen. Høj kvalitet og nyeste teknologi.

KR. 429,-

KR. 429,-

Yasaka Ma Lin Carbon & Soft Carbon Offensive battræ fra Yasaka. I disse battræ ligger carbonlagene dybere i træet (der er to lag træ yderst) end på de fleste andre carbonbattræ. Dette gør at battræet ikke bliver så hårdt som mange andre battræ med carbonfibre. I Ma Lin Soft Carbon er der brugt en blødere carbon-fiber og en hårdere yderfinér end i Ma Lin Carbon. Dette giver næsten samme fart, men en noget anderledes boldfornemmelse.

KR. 329,-

Yasaka Ma Lin Extra Offensive Offensivt battræ med 5 lag til aggressivt spil tæt ved bordet. Benyttes bl.a. af den kinesiske verdensstjerne Ma Lin – meget populært i Kina. Selv om det benyttes af Ma Lin og andre i den kinesiske elite, er Yasaka Extra Offensive også et fornuftigt valg for spillere på mere moderat niveau. Det kan fx være offensive spillere i senior- og juniordivisionerne. Fungerer også godt med kinesiske belægninger.

NYHED KR. 259,-

Yasaka Allround Plus ALL+ battræ fra Yasaka. Yasakas battræ laves på en af verdens førende fabrikker i Trånäs i Sverige. Yasaka Allround Plus anbefales til allroundspillere på alle niveauer.

Bestil på www.btex.dk eller på telefon 86 14 29 11 16


NYHED

KR. 449,-

KR. 349,-

NYHED KR. 389,-

Joola Greenline Joolas nye Greenline-serie er battræ lavet af afrikanske træsorter og fremstillet økologisk og bæredygtigt. Det er regulære battræ fremstillet i rent træ. De laves i 3 udgaver: Medium, Fast og Extreme – så der er en variant til næsten alle behov.

JOOLA / ADIDAS BATTRÆ

NYHED

Joola Toni Hold

KR. 259,-

Klassisk defensivt battræ fra Joola og materialespecialisten Toni Hold. Lav fart og lang boldkontakt giver sammen med den lidt større spilleflade maksimal kontrol. Et battræ til den klassisk defensive spiller, men kan også bruges til spil tæt ved bordet – enten af deciderede prikspillere, eller af blokeringsspillere med materialebelægninger som antispin og lange knopper.

KR. 739,-

KR. 389,-

KR. 329,-

KR. 399,-

KR. 609,-

KR. 459,-

Adidas C Adidas C-serien er regulære offensive battræ lavet af træsorter som koto, limba, ayous og kiri. I C500 er der indlagt carbonlag på begge sider af kernen, hvilket sikrer øget fart og stort sweetspot, uden at kontakttiden bliver for kort. En opbygninger der blandt andet kendes fra Butterflys Innerforce-serie og Yasakas Ma Lin Carbon.

Adidas V Adidas’ Vakuum-serie er battræ, hvor al fugt er fjernet fra finéren. Dette giver en række fordele: Mulighed for at bruge andre træsorter end normalt, lav vægt, stor stabilitet.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – så SENDER vi DIt BATTRÆ SAMME DAG! 17


BELÆGNINGER

BUTTERFLY Tenergy 05 & 05-FX

KR. 499,KR. 499,-

Tenergy-serien er Butterflys topbelægninger, og er de mest benyttede belægninger på eliteniveau. Tenergy-serien er blandt de mest kraftfulde belægninger på markedet. Tenergy 05 er med relativt hård svamp (ca. 45 grader), og overgummiet er optimeret til tunge loops. Tenergy 05 er nok den belægning på markedet, som giver mest power, når bolden snittes med stor kraft. Benyttes af Timo Boll – europas bedste bordtennisspiller. I Danmark især populær som forhåndsbelægning. FX-udgaven af Tenergy 05 har blødere svamp (ca. 37 grader), men samme overgummi som Tenergy 05. Den blødere svamp gør, at Tenergy 05s kvaliteter bliver tilgængelige for spillere på mere moderat niveau – men Tenergy 05FX kan selvfølgelig også sagtens benyttes af spillere på højt niveau, som foretrækker blødere belægninger.

BUTTERFLY Tenergy 25 & 25-FX

KR. 499,KR. 499,-

Tenergy 25 er med relativt hård svamp (ca. 45 grader), og overgummiet er optimeret til tempospil tæt ved bordet, hvor bolden tages før eller på højeste punkt. Stor stabilitet i blokeringer, og rigeligt med skru og fart – Tenergy 25 kræver dog også lidt af brugeren, der skal trækkes godt til, før belægningens potentiale udnyttes. FX-udgaven af Tenergy 25 har blødere svamp (ca. 37 grader), men samme overgummi som Tenergy 25. Den blødere svamp gør, at Tenergy 25s kvaliteter bliver tilgængelige for spillere på mere moderat niveau – men Tenergy 25FX kan selvfølgelig også sagtens benyttes af spillere på højt niveau, som foretrækker blødere belægninger.

BUTTERFLY Tenergy 64 & 64-FX

KR. 499,-

NYHED KR. 499,-

Tenergy 64 er med relativt hård svamp (ca. 45 grader), og overgummiet er optimeret til høj fart. Tenergy 64 giver enormt meget kraft – især når bolden rammes med relativt tykt træf. Benyttes af Jun Mizutani – japans nr. 1. I Danmark især populær som baghåndsbelægning – evt. med Tenergy 05 på forhåndssiden. FX-udgaven af Tenergy 64 har blødere svamp (ca. 37 grader), men samme overgummi som T64. Den blødere svamp gør, at Tenergy 64s kvaliteter bliver tilgængelige for spillere på mere moderat niveau – men T64FX kan selvfølgelig også sagtens benyttes af spillere på højt niveau, som foretrækker blødere belægninger.

BESTIL På www.btex.dk eller telefon 86 14 29 11 - Se tabellerne på side 60-61 18


Butterflys Tackiness-belægninger er kendetegnet ved god skru, sikkerhed og præcision – men ikke så voldsom fart. C (Chop) er med blød svamp, og beregnet til decideret defensiv bordtennis, mens D (Drive) er til allroundbordtennis, hvor sikkert prik og blokeringsspil kombineres med aggressive loops.

BELÆGNINGER

BUTTERFLY TACKINESS D & C

KR. 289,KR. 289,-

BUTTERFLY SRIVER & SRIVER-FX Sriver-belægningen er den ultimative klassiker, og har været blandt de mest solgte belægninger på verdensplan i mere end 40 år. Vi fører to udgaver: Sriver med hård svamp, og Sriver FX med blødere svamp (og dermed lidt bedre kontrol). Sriver blev tidligere benyttet af topspillere, men den position er idag overtaget af Tenergy-serien. Sriver og Sriver FX er idag et godt valg for ambitiøse ungdomsspillere der endnu ikke er klar til belægninger med effekt, men vil have en belægning i absolut højeste kvalitet. Desuden en god løsning for allroundsspillere på serieniveau.

KR. 289,KR. 289,-

BUTTERFLY ROUNDELL HARD & SOFT KR. 379,-

KR. 379,-

KR. 379,-

Roundell-serien er allroundbelægninger af meget høj kvalitet. De er lidt hurtigere end traditionelle belægninger, men ikke så hurtige som fx Tenergy-serien. Roundell er et oplagt valg for bordtennisspillere for hvem de virkelige topbelægninger (stadig) er en tand for voldsomme. Roundell roses på vores forum især for sine kvaliteter i blokeringsspillet, hvor mange opfatter den som den bedste belægning på markedet. Roundell laves i 3 udgaver med hård, medium og blød svamp.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – SENDER vi DINE BELÆGNINGER SAMME DAG! 19


BELÆGNINGER

ANDRO HEXER-SERIEN KR. 335,-

KR. 349,-

KR. 335,KR. 335,-

Hexer-serien er moderne belægninger med indbygget effekt og god holdbarhed. Hexer-serien har gennem de sidste par sæsoner været vores mest solgte belægninger til øvede bordtennisspillere. Hexer-belægningerne kommer i 4 varianter: Hexer, Hexer+, Hexer Powersponge og Hexer HD. Hexer HD er beregnet til absolutte topspillere, Hexer og Hexer+ både til topspillere og til øvede bordtennisspillere på lidt lavere niveau, Hexer Powersponge er den bløde og let tilgængelige variant, som kan være en god løsning allerede efter 2-3 sæsoner i bordtennisklubben.

YASAKA RAKZA-SERIEN KR. 339,-

KR. 339,NYHED

Rakza-serien er Yasakas topbelægninger, og er ligesom fx Hexer-serien moderne belægninger med indbygget effekt og god holdbarhed. Rakza 7 er med fokus på skru, mens den nye Rakza 9 er med mere fokus på fart. Rakza 7 Soft er med blødere svamp, hvilket gør belægningen lettere at kontrollere. Rakza laves desuden i en udgave med korte knopper (Rakza PO).

KR. 369,KR. 339,-

DONIC BLUEFIRE-SERIEN KR. 369,-

KR. 369,NYHED KR. 369,-

Bluefire-serien er Donics nye topbelægninger. Moderne belægninger med indbygget effekt, samt overgummi med højt indhold af naturgummi der giver mere skru og bedre holdbarhed. Blå svamp. M1udgaven af Bluefire er med hård svamp (47,5 grader), og er først og fremmest rettet mod elitespillere. Den kan dog også, fx med 1,8 mm svamp, benyttes af spillere på lidt lavere niveau, som fx ambitiøse ungdomsspillere der træner meget – fx på et ALL eller ALL+ battræ. M2-udgaven af Bluefire er med medium svamp (42,5 grader), og er rettet mod øvede offensive spillere på alle niveauer. M3-udgaven af Bluefire er med blød svamp (37,5 grader), og er rettet mod øvede allround- og offenisive spillere på alle niveauer. Bluefire afløser Donics Acuda-serie.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – SENDER vi DINE BELÆGNINGER SAMME DAG! 20


BELÆGNINGER

NYHED

NYHED

KR. 349,-

KR. 319,-

ANDRO RASANT

JOOLA RHYZM

Andros nye topbelægning. Indbygget effekt, masser af fart, skru og samtidig god holdbarhed. Mediumhård svamp på 45 grader. Vi har testet Rasant grundigt, og er meget tilfredse med resultatet – og de første tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder er også positive. Rasant er udviklet til bordtennis på eliteniveau, men da Rasant ikke er så svær at spille, kan den sagtens benyttes af spillere på lidt lavere niveau - omend den ikke egner sig til begyndere. 1,9 mm udgaven er et oplagt valg til spillere i ungdoms DT eller de højere serierækker for seniorer, mens 2,1 primært er til spillere på eliteniveau eller niveauet lige under. Grøn svamp.

Rhyzm er Joolas nye topbelægning, og har endnu mere fart og skru end lidt ældre Joola-belægninger som Express og X-plode. Den hårde svamp (48 grader) gør Rhyzm til en af de absolut hurtigste belægninger på markedet. Rhyzm anbefales af BTEX til øvede offensive spillere der træner meget. Med 1,8 mm svamp på et ALL eller ALL+ battræ, er det en god løsning for ungdomsspillere på niveauet omkring drengedivisionen. Med tykkere svamp og på offensive træ, er den primært egnet til spillere på seniordivisions niveau.

DONIC QUATTRO-SERIEN Quattro-belægningerne er kontrollerede allround belægninger med fokus på skru og kontrol frem for fart. Quattro-belægningerne kan bruges af alle bordtennisspillere fra begynderniveau og op til mere øvede spillere. Selv rutinerede bordtennisspillere kan have glæde af dem – da alle slag kan udføres kontrolleret. De er dog primært rettet mod øvede allroundspillere, som fokuserer på kontrol og skru frem for fart.

KR. 235,KR. 235,-

Se tabellerne på side 61-62. Har du brug for hjælp – ring på 86 14 29 11 21


BELÆGNINGER

Stiga calibra-SERIEN KR. 349,-

Stiga Calibra er Stigas hurtigste og mest skruede belægninger. De findes i 4 udgaver med forskellig hårdhed: LT Plus, LT, LT Spin og LT Sound. Forskellen på de 4 belægninger er svampens hårdhedsgrad – se nærmere i tabellen på side 62 – 63.

KR. 349,-

KR. 349,KR. 349,-

Xiom vega

KR. 279,KR. 259,-

Xiom er et nyt koreansk bordtennismærke, som vi har taget i programmet fra i år. Specielt deres belægninger holder højt niveau, og forholdet mellem pris og kvalitet er flot sammenlignet med de mere etablerede mærker. Vega-serien er moderne belægninger med indbygget effekt, men er ikke helt så voldsomme som de absolutte topbelægninger. Vega Euro er meget let at gå til, og er et oplagt valg, når det for første gang er tid til at prøve belægninger med effekt. Vega Pro er hårdere og med mere kraft, men stadig en tand roligere – og lettere at kontrollere – end topbelægninger som Tenergy 05 og Hexer HD, som den ellers kan sammenlignes med.

Xiom sigma

KR. 359,KR. 359,-

Sigma er Xioms topbelægninger, og er blandt de belægninger der har absolut mest kraft. Sigma fåes i to udgaver: Pro som er med fokus på skru og høj boldkurve (kan sammenlignes med Tenergy 05) og Euro som er med mere fokus på fart og direkte boldkurve (kan sammenlignes med Tenergy 64). Med svamp i max-tykkelse er det belægningen til spillere på eliteniveau eller niveauet lige under. Med lidt tyndere svamp (1,8 – 2,0 mm) bliver den en god løsning for spillere helt ned på serieniveau og for ungdomsspillere der træner meget.

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – SENDER vi DINE BELÆGNINGER SAMME DAG! 22


KR. 389,-

KR. 329,-

Adidas er gået ind i bordtennissporten med ambitionen om at blive verdens førende bordtennismærke i løbet af få år. På belægningssiden er Tenzone og Tenzone SF deres bud til topspillere, mens R4 og R6 er tænkt til øvede bordtennisspillere på lidt lavere niveau. Alle 4 belægninger er dog hurtige belægninger med effekt i rigtigt god kvalitet.

BELÆGNINGER

Adidas

KR. 389,KR. 329,-

DHS Hurricane 2 & 3 NEO

KR. 249,KR. 249,-

DHS er Kinas førende bordtennismærke, og leverer belægninger til en lang række af de største kinesiske bordtennisstjerner. Hurricane NEO-belægningerne er klassiske kinesiske belægninger med klæbrig overflade og hård svamp. Hurricane-belægningernes styrke er i serv, retur og åbningsloop. De kræver en del kraft, og er således mest egnede som forhåndsbelægninger. Hurricane III er med lidt mere skru og højere boldkurve, mens Hurricane II er lidt mere direkte og hurtigere. Bemærk: Rammes bolden godt, er Hurricane-belægningerne blandt de bedste, men fejltolerancen er lav, så rammes bolden dårligt, så bliver man straffet med det samme.

DHS Tinarc 1 & 3 Tin Arc-belægningerne kombinerer styrkerne fra kinesiske og europæiske belægninger: Lige som de øvrige kinesiske belægninger, er de stærke i serv+retur, men lettere at spille i åbent spil end de klæbrige kinesiske belægninger. Tin Arc er relativt direkte og hurtig, mens Tin Arc III er mere skruet, og giver en højere boldkurve. Da Tin Arc-belægningerne kun leveres med svamp på 2,0-2,1 mm, og det er belægninger med stor kraft, er de beregnede til øvede bordtennisspillere.

KR. 339,KR. 339,-

DU kan se hele vores udvalg af belægninger på www.btex.dk/belaegninger 23


MONTERING, LIM OG LAK

Andro Free Glue Andro Free Glue er en meget stærk lim til montering af belægninger. Især god til montering på battræ med en meget kraftig lakering, hvor det ellers kan være svært at få belægningerne til at sidde fast.

Andro Free Seal Hvis man ofte skifter belægninger, er det en god idé at lakere sit battræ, så det ikke tager skade, når gamle belægninger tages af. Mange battræ er dog lakeret fra fabrikken. Andro Free Seal er let at bruge, ændrer ikke battræets egenskaber – og er lovlig iht. ITTFs regler.

500 ml

239,-

Andro Belægningssaks Andro Belægningssaks er lavet specielt til at klippe belægninger.

129,-

25 ml

65,25 ml

65,-

Andro Turbo Fix Andro Turbo Fix er den lim, som vi næsten altid bruger i værkstedet, når vi monterer belægninger. Den giver en god limning, hvor belægningerne sidder godt fast, men samtidig er lette at tage af.

250 ml

169,-

90 ml

115,-

50 ml

85,-

Sådan monterer du selv dine belægninger! Scan QR-koden til venstre med din mobiltelefon og se vores step-by-step video om hvordan du selv kan monterer dine belægninger. Har du ikke selv mod på at prøve – gør vi det gerne gratis for dig.

24


Rengøringsskum til belægninger. Meget effektiv. Kan uden problemer bruges mange gange på en træningsaften. Fjerner fedt, snavs og støv. Let at bruge: Spray lidt på og tør efter med en svamp.

165 ml

69,-

250 ml

52,-

250 ml

55,-

Andro Free Clean Andro Free Clean er en god rensevæske til belægninger. Let at bruge: Spray lidt på og tør efter med en svamp.

Batpleje og rengøring

Joola Clipper Skum

Butterfly Rushawa Skum Renseskum til rengøring af belægninger. Stor beholder med 165 ml.

Joola Turbo Cleaner Rengøringsvæske til belægninger. Virker også dybderensende. Let at bruge: Spray lidt på og tør efter med en svamp.

150 ml

45,-

Donic Combi Cleaner 90 ml. Rensevæske og svamp i et. 90 ml

35,-

500 ml

69,-

24,-

24,-

Butterfly Svamp

Andro Special Svamp

Joola Table Cleaner

Svamp med to hårdhedsgrader til aftørring af belægninger.

Blød svamp lavet i det bedste materiale til nænsom aftørring ved rengøring af belægninger.

Specialspray til rensning af bordenes overflade. Skånsom. Med antistatisk middel.

Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag - www.btex.dk eller TLF 86 14 29 11 25


BATETUIER

PAS GODT PÅ DIT BAT Hvis dit battræ knækker, kan det være svært at finde et nyt, som føles akkurat magen til. Samtidig er det vigtig at beskytte sine belægninger mod ridser, sollys og støv. Brug derfor altid et batetui til opbevaring af dit bordtennisbat.

79,-

79,-

Andro BASIC - Sort

ANDRO BASIC - MArineblå

Simpelt etui med plads til 1 bat og 3 bolde.

Simpelt etui med plads til 1 bat og 3 bolde.

139,-

139,-

Andro Lomasi - Blå

Andro Lomasi - Rød

Etui med 2 rum til bat eller tilbehør, samt et lille rum til småting.

Etui med 2 rum til bat eller tilbehør, samt et lille rum til småting.

249,-

249,-

Andro Alu - Sort

Andro Alu - SØLV

Flot etui i aluminium med plads til 1 bat og 3 bolde.

Flot etui i aluminium med plads til 1 bat og 3 bolde.

Se hele vores udvalg af Batetuier på www.btex.dk 26


BATETUIER

119,-

159,-

Butterfly Cassio

Butterfly Cassio

1 rum med god beskyttelse til 2 bat.

Dobbeltetui med 1 rum med god beskyttelse til 2 bat, og et stort rum med plads til masser af tilbehør.

109,-

109,-

Donic Reaction - Gul

Donic Reaction - RØD

Etui med god beskyttelse til et bat, og et lille rum til pung, nøgler eller andet.

Etui med god beskyttelse til et bat, og et lille rum til pung, nøgler eller andet.

129,-

139,-

DONIC ZOOM

XIOM MANTRA

Etui med god beskyttelse til to bat, og et lille rum til pung, nøgler eller andet.

Etui med 2 rum til bat eller tilbehør, og et rum med plads til bolde.

119,-

109,-

Joola safe 12

Yasaka luna

Etui med 2 rum til bat/tilbehør, og et lille rum til småting.

Etui med 3 rum. 2 til bat og et til småting.

Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag - www.btex.dk eller TLF 86 14 29 11 27


TASKER 399,DONIC SPACER Farve: Sort/Grå/Gul Mål: 70 x 36 x 30 cm.

399,DONIC SPACER Farve: Grå/Rød/Hvid Mål: 70 x 36 x 30 cm.

369,-

DONIC SWITCH Farve: Sort/Gul/Hvid Mål: 60 x 34 x 28 cm.

699,-

399,-

ANDRO TROLLEY MAIPO Farve: Gul/Sort Mål: 45 x 32 x 18 cm

ANDRO MAIPO M Farve: Gul/Sort Mål: 54 x 26 x 28 cm

 Se hele vores udvalg af TASKER på www.btex.dk 28


TASKER

299,Xiom Mantra Sportstaske Farve: Sort/Grå/Rød Mål: 55 x 30 x 30 cm.

359,Butterfly Cassio Sportstaske Farve: Sort/Rød Mål: 60 x 32 x 32 cm.

569,-

Adidas Tourbag Farve: Sort/Hvid Mål: 70 x 30 x 30 cm.

269,Xiom Mantra Rygsæk Farve: Sort/Grå/Rød Mål: 42 x 33 x 20 cm.

299,Butterfly Cassio Skuldertaske Farve: Sort/Rød Mål: 40 x 30 x 16 cm.

499,-

Adidas Bagpack Farve: Sort/Hvid Mål: 45 x 35 x 18 cm.

449,-

STIGA LINE Farve: Rød/Sort/Hvid

449,-

STIGA LINE Farve: Blå/Sort/Hvid

Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag - www.btex.dk eller TLF 86 14 29 11 29


BEKLÆDNING - BUTTERFLY

339,-

NYHEDER 2012/2013

Azani Polo 100% Micro polyester

319,-

319,-

FIOR - Sort 100% polyester

FIOR - BLÅ 100% polyester

319,-

IO- BLÅ 97% Polyester / 3% elastic

319,-

FIOR - RØD 100% polyester

319,-

IO- BLÅ 97% Polyester / 3% elastic

319,-

IO- SORT 97% Polyester / 3% elastic

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 30


739,-

BEKLÆDNING - BUTTERFLY

339,-

739,-

Azani Polo 100% Micro polyester

319,-

739,FIOR - GRØN 100% polyester

319,-

IO- RØD 97% Polyester / 3% elastic

FIOR TRÆNINGSDRAGT 97% Polyester / 3% elastic

 Vi leverer alle former for tryk på tøj - ring 86 14 29 11 for mere info 31


BEKLÆDNING - BUTTERFLY

319,249,-

Pelluci - Gul 90% Polyester / 10% Elastic

319,-

FLAO - Grå 97% Polyester / 3% Elastic

319,249,-

Pelluci - Sort 90% Polyester / 10% Elastic

319,-

Pelluci - Rød 90% Polyester / 10% Elastic

FLAO - Blå 97% Polyester / 3% Elastic

319,249,-

Pelluci - Hvid 90% Polyester / 10% Elastic

Pelluci - Blå 90% Polyester / 10% Elastic

FLAO - Sort 97% Polyester / 3% Elastic

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 32


BEKLÆDNING - BUTTERFLY

199,-

739,GOYA - Blå 100% Polyester

199,-

GOYA - Orange 100% Polyester

IO Træningsdragt - SORT Dimple Elasticated Dry Fit

249,-

249,185,-

XEro - rød Micro Dryfit

XERO - BLÅ Micro Dryfit

XERO - SORT

 For kun kr. 75,- kan du få navnetryk på dit tøj! 33


ANDRO

BEKLÆDNING - ANDRO

NYHEDER 2012/2013

729,-

ORONTES - Blå 100% Microfiber Polyester

ORONTES - HVid 100% Microfiber Polyester

ORONTES - RØD 100% Microfiber Polyester

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 34


319,-

AGUS - Sølv 100% Polyester

AGUS - Sort 100% Polyester

AGUS - Blå 100% Polyester

319,-

319,-

159,-

APONI - BLå 100% Polyester Microfiber

319,-

Magua - Sølv 100% Polyester

MAgua - Turkis 100% Polyester

MAGUA - Orange 100% Polyester

319,-

BEKLÆDNING - ANDRO

319,-

159,-

APONI - Sort 100% Polyester Microfiber

159,-

aponi - Rød 100% Polyester Microfiber

 Sponsortryk i sort/hvid eller farve - ring 86 14 29 11 for pris 35


169,-

ANDRO

ANDRO TØJ – NYHEDER 2012

169,-

229,-

YUSO - GRØN 100% Polyester Microfiber

359,-

YUSO - SORT 100% Polyester Microfiber

Terek - SORT/Rød 100% Polyester Microfiber

359,-

229,-

KAGA - Sort/Grøn 92% Polyester, 8% Elastan

279,-

KAGA - Sort/Orange 92% Polyester, 8% Elastan

Terek - Navy/lyseblå 100% Polyester Microfiber

279,229,-

KOLIma - Sort/RØD 100% Bomuld

Kolima - Navy/lyseblå 100% Bomuld

LETO - SORT/hvid 100% Polyester Microfiber

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 36


359,-

Netis - Mørkeblå/Blå 100% Polyester

NETIS - Rød/sort 100% Polyester

54,-

OKA - HVid/Lyseblå/navy Hvid/rød/sort 98% Polyester, 2% Elastan

229,-

CaLERA - SORT/hvid 94% Polyester, 6% Elastan

ANDRO TØJ – NYHEDER 2012

359,-

64,-

COMP - HVid/grå 40% Bomuld, 40 Coolmax, 18 % Polyester, 2% Polyester

229,-

Calera - Mørkeblå/hvid 94% Polyester, 6% Elastan

 Vi leverer alle former for tryk på tøj - ring 86 14 29 11 for mere info 37


ANDRO

Donic beklædning

239,-

369,-

NYHEDER 2012/2013

FAction - Sort 100% Polyester

369,-

Force - Sort/RØD 100% Polyester

239,-

Metric - Sort/hvid 100% Polyester

Maverick - sort 100% Polyester

369,-

Force - Sort/Gul 100% Polyester

369,-

Force - Sort/Blå 100% Polyester

195,-

Trixle - Sort/Hvid 100% Polyester

195,-

Trixle - Grå/RØd 100% Polyester

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 38


Trophy - Sort/gul 100% Polyester

369,-

Stingray - Sort/gul 100% Polyester

749,-

Trophy - Grå/rød 100% Polyester

749,-

Trophy - Sort/Blå 100% Polyester

369,-

Stingray - Blå/sort 100% Polyester

DONIC Beklædning

749,-

369,-

Stingray - Rød/grå 100% Polyester

 Sponsortryk i sort/hvid eller farve - ring 86 14 29 11 for pris 39


ANDRO

STIGA TØJ – NYHEDER 2012

229,-

229,-

NYHEDER 2012/2013

Comfort - Marineblå/gul 80% Bomuld, 20% Polyester

749,-

Elegance - Rød/Navy/Hvid 100% Micropolyester

749,-

Elegance - Rød/Navy/Hvid 100% Micropolyester

Comfort - Marineblå/gul 80% Bomuld, 20% Polyester

749,-

Elegance - Rød/Navy/Hvid 100% Micropolyester

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 40


style - Rød/navy/Hvid 100% Micropolyester

299,-

style - Navy/gul/HVid 100% Micropolyester

229,-

Fashion - Sort/Blå/HVid 100% Micro dry fit

299,-

style - Navy/Rød/HVid 100% Micropolyester

299,-

style - Gul/sort/hvid 100% Micropolyester

299,-

style - Lyseblå/Sort/Hvid 100% Micropolyester

299,-

style - Sort/lyseblå/hvid 100% Micropolyester

229,-

Fashion - Navy/rød/hvid 100% Micro dry fit

STIGA TØJ – NYHEDER 2012

299,-

229,-

Fashion - Navy/Gul/hvid 100% Micro dry fit

 Vi leverer alle former for tryk på tøj - ring 86 14 29 11 for mere info 41


ANDRO

ADIDAS Beklædning

499,-

NYHEDER 2012/2013

Adizero - Grå/rød 100% Polyester

279,-

279,399,-

Atake - Blå/rød 100% Polyester

Atake - Rød/blå 100% Polyester

ADIZERO - Grå/rød 100% Polyester

539,-

419,-

279,-

Atake - Blå/rød 100% Micropolyester

T8 - Sort/hvid 100% Polyester

T8 - Sort/hvid 100% Polyester

 Vi lagerfører ikke alt tøj - leveringtiden kan derfor være 7-10 dage 42


Flash - Sort/Rød 100% Polyester

279,-

Flash - Sort/Rød 100% Polyester

279,-

Flash - Sort/Rød 100% Polyester

YASAKA & JOOLA Beklædning

279,-

279,-

MEIO - Grå/rød/hvid 100% Polyester

599,-

279,-

MEIO - Sort/gul/hvid 100% Polyester

SOLIS - Sort/Gul/hvid 100% Polyester

 For kun kr. 75,- kan du få navnetryk på dit tøj! 43


Bordtennissko

bordtennisSKO

HVAD SKAL JEG VÆLGE? Ved valg af bordtennissko er der flere ting, som man bør overveje. Hvor ofte træner jeg? Hvilket underlag træner jeg på? Har jeg tendens til skader? Brug derfor lidt tid på at overveje, hvilken sko der er optimal til dig. Ring evt. til en af vores dygtige medarbejdere som sidder klar ved telefonen 86 14 29 11.

1129,-

Butterfly Energyforce VIII Butterflys topmodel lavet i samarbejde mellem Butterfly og Asics. En bordtennissko i verdensklasse.

44


Bordtennissko

429,-

699,-

Butterfly Radial Win Speed.

Yasaka Ma Lin.

Sko lavet specielt til bordtennis, hvilket bl.a. betyder lav vægt og god gulvkontakt. Meget blød og flexibel sko – meget behagelig at have på.

Skoen bruges af flere kinesiske topspillere, som foretrækker forholdsvis tynde såler og optimal gulvkontakt. Samtidig er der indbygget støddæmpende funktion i sålen. Skoen er let, fleksibel og lav.

629,-

579,-

Stiga Centre Court

Stiga Premier.

Meget flexibel bordtennissko der giver god gulvkontakt.

Bordtennissko fra Stiga. Lav vægt og god stabilitet.

549,-

499,-

Donic Targa Flex III. NYHED

Adidas Husgado

Donics topmodel indenfor sko. Lav vægt, stor skridsikkerhed og god støddæmpning er blandt skoens kendetegn. God flexibilitet ”de rigtige steder”. Relativt bred sko med god plads.

Let og skridsikker bordtennissko fra Adidas.

45


BORDTENNISBOLDE

bordtennisBOLDE Bordtennisbolde fremstilles udelukkende i Asien. Langt de fleste bolde fremstilles i Kina, men der er også produktion af bolde i Japan. Bordtennisbolde fremstilles af celluloid. De bolde vi forhandler kan opdeles i to kategorier: Træningsbolde og turneringsbolde (***). ***-boldene er betydeligt dyrere end træningsboldene, men har været igennem en omfattende kvalitetskontrol, så man er sikker på, at de er præcis så hårde og runde som de skal være, og har den helt rigtige vægt. ***-boldende er i modsætning til træningsboldene godkendt til turneringsbrug. Vi anbefaler ikke * og ** bolde, da disse typisk er bolde, som skulle have været turneringsbolde, men er kasseret i kvalitetskontrollen.

DEN NYE BORDTENNISBOLD Det internationale bordtennisforbund har besluttet, at celluloid-bolden på sigt skal udskiftes med en bold af plastik. I øjeblikket arbejdes der med at få kvaliteten af plastikbolden tilstrækkeligt god. Det tager også tid, at få produktionen op i niveau, så der kan leveres bolde til hele verden. BTEX har testet bolden, den er fin at spille med. Meget lig det vi kender, men lyden er ikke for god, vi må håbe de kan gøre noget ved den inden produktet kommer på markedet. De seneste rygter siger, at vi tidligst skal spille med plastikbolde fra sommeren 2014 – men en endelig dato ligger ikke fast

TURNERINGSBOLDE Mærker

3 stk.

72 stk.

100 stk.

120 stk.

Andro***

32,-

800,-

Butterfly***

32,-

675,-

Donic***

28,-

825,-

Nittaku***

32,-

675,-

700,-

Stiga***

BESTILler DU INDEN KL. 15:00 – SENDER vi DINE BORDTENNISBOLDE SAMME DAG! 46


200,-

FAST LAV PRIS 

FAST LAV PRIS 

Andro PX - 100 stk

STIGA CLUB SELECT - 100 stk

Bordtennisbold fra Andro i god kvalitet. Den mest benyttede bordtennisbold til træning i danske bordtennisklubber.

Bordtennisbold fra Stiga til træningsbrug. God kvalitet.

299,-

299,

BORDTENNISBOLDE

200,

FAST LAV PRIS 

FAST LAV PRIS 

BUtterfly Youth - 144 stk

Yasaka Superior - 100 stk

Træningsbolde fra Butterfly i god kvalitet.

En rigtig god bordtennisbold til træning fra Yasaka.

39,-

109,-

49,-

BUtterfly Youth - 144 stk

ANdro pX eller SPEEDBALL - 9 stk

Træningsbolde fra Butterfly i god kvalitet.

Praktisk rør med 9 bolde.

VI HAR DANMARKS BEDSTE PRISER PÅ BORDTENNISBOLDE! Køb på www.btex.dk 47


BORDTENNISBORDE

BORDTENNISBORD I

INTERNATIONAL TOPKLASSE

 Centrefoldteknologi  Turneringsgodkendt  25 mm bordplade 48

 Leveres færdigsamlet  Kan stilles frem på under 1 minut  Stærk kvalitet


BORDTENNISBORDE

6495,-

Butterfly Centrefold 25 ITTF-godkendt, pladsbesparende, patenteret rullesystem. Et bordtennisbord i international topklasse, specielt udviklet og designet til klubber, haller og sportscentre, som vil have et ITTF-godkendt topturneringsbord, hvor den daglige op- og nedtagning skal foregå på få minutter - uden problemer. Og hvor der ikke kræves stor plads til opbevaring. Butterfly Centrefold 25 bordtennisbordet er naturligvis stadig den bedste løsning, hvor der er opbevarings- eller pladsproblemer. Samtidig med at bordet har opnået DIN klasse A (topsport), som er kvalitet på allerhøjeste plan. 25 mm spilleplade giver ekstra stabilitet og korrekt boldopspring samtidig med at bordets ”levetid” forlænges væsentligt. De to yderste par bordben er placeret længere inde under bordet, hvilket giver mere benplads og gør bordet særdeles velegnet til eksempelvis kørestols-bordtennis. Bordpladen understøttes af en stærk og gennemgående stål-profilramme. Leveres totalt samlet - lige til at pakke ud og spille på med det samme. Mål (sammenklappet): 152,5 x 170 x 34 cm. Vægt 111 kg. Net ikke inkluderet.

49


BORDTENNISBORDE

VIDEO

2595,INKL. FRAGT

Butterfly Championship Markedets bedste bord til bordtennis derhjemme. Bordet er især ideelt til familier. Det er ikke for tungt. Meget nemt at stille frem og pakke ned. Fylder meget lidt når det er stillet til side. Stabilt og holdbart. Bordet måler 274 x 152,5 cm, hvilket er standardmål. Bordpladetykkelsen er 18 mm. Bordet er delt i to halvdele, og hver halvdel er på hjul.

 let at slå op/ned  nem at opbevare  stabilt og holdbart  18 mm. bordplade  gode spilleegenskaber  inkl. net

VIDEO

2795,INKL. FRAGT

Butterfly Playback 19 mm bordplade i god kvalitet. 36 mm profil-ramme hele vejen rundt om bordet - understøtter bordpladen. Dobbelte, styrbare kørehjul. Kvalitetsnet med justeringsmuligheder påmonteret som fast enhed og skal derfor ikke skrues af, når bordet flyttes. Mulighed for at spille playback. Vægt: 77 kg. Mål i opklappet stand: 183 (bordbredde inkl. net) x 189 (højde) x 65 (dybde) cm.

50

 playbackfunktion  dobbelte styrbare kørehjul  19 mm bordplade  inkl. kvalitetsnet  mulighed for opbevaring af bat og bolde


BORDTENNISBORDE

4995,-

INKL. FRAGT

Donic Waldner Hihgschool Bordtennisbord med et rigtig godt forhold mellem pris og kvalitet. Mål i sammenklappet stand (hxbxd): 163 x 184 x 72 cm. Anbefales af BTEX til bordtennisklubber og institutioner, hvor prisen skal holdes nede samtidig med at kvaliteten er god. Net ikke inkluderet.

   

19 mm bordplader standardmål: 274 x 152,5 cm stærk kvalitet kan stilles frem på under 1 minut

6495,-

Andro Magnum-SC Andros topmodel. Let at stille op – og endnu lettere at pakke sammen. Ekstra stærk overfladebehandling og kraftigt stel gør Magnum SC ekstra holdbart. Et af de rulleborde på markedet som fylder absolut mindst i sammenklappet stand: ca. 160 cm x 155 cm x 42 cm. Leveres færdigsamlet. Net er ikke inkluderet.

 let at slå op/ned  nem at opbevare  stabilt og holdbart  25 mm. bordplade  gode spilleegenskaber 51


UDENDØRS BORDTENNISBORDE

3995,INKL. FRAGT

Andro Outside Vejrbestandigt udendørs bordtennisbord fra Tysklands største bordtennismærke Andro. Bordpladen har standardmål: 274 x 152,50- Mål i sammenklappet stand (hxbxd): 163 x 184 x 72 cm. Prisen er Inkl. net og gratis levering i Danmark. Farve: blå

 100% Vejrbestandigt  4 x styrbare transporthjul  profilramme 50 mm  inkl. net  Specialmelanin bordplade 5 mm

3295,-

INKL. FRAGT

Joola Outdoor / Indoor Bordtennisbord med 100% vejrbestandig bordplade. Tåler sne, frost, slud og regn. 22 mm. bordplade i sandwichaluminiums-konstruktion. Vejer kun ca. 40 kilo; derfor nemt at flytte rundt med - også for børn. Særdeles gode spilleegenskaber. Velegnet til brug såvel udendørs som indendørs. Der sidder ingen generende bordben i vejen. NB: Net er ikke inkluderet i prisen men købes særskilt.

52

 100% vejrbestandig  tåler sne, frost, slud og regn  22 mm bordplade  vejer kun ca. 40 kilo  udendør / indendørs bord  gode spilleegenskaber


Cornilleau 510 Udendørs bordtennisbord i topklasse. Absolut velegnet til brug i fritidshjem, SFO, skoler, campingpladser m.m. Et smukt udendørs bordtennisbord med særdeles gode spilleegenskaber. Nemt at flytte fra sted til sted. Mulighed for at indstille højden på alle 4 ben. Skal bordet stå ekstra fast uden at skulle flyttes, kan Cornilleau 510 Outdoor forankres med specialbeslagene på bordbenene.

UDENDØRS BORDTENNISBORDE

5995,-

INKL. FRAGT

 100% rustfrit  100% vejrbestandigt  specialmelanin bordplade  Inkl. kraftigt metalnet  robust kvalitet

VIDEO

5995,-

INKL. FRAGT

Cornilleau 540 Udendørs bordtennisbord i topklasse. Absolut velegnet til brug i fritidshjem, SFO, skoler, campingpladser m.m. Et smukt udendørs bordtennisbord med særdeles gode egenskaber. Den specielle, matte, overflade gør det muligt at spille på bordet selv i stærkt solskin; dette er kun udviklet på Cornilleaus udendørs borde.

 100% rustfrit  100% vejrbestandigt  specialmelanin bordplade  Inkl. kraftigt metalnet  robust kvalitet 53


Tælleapparater / BANDER

579,-

399,-

Butterfly League

BUTTERFLY DUO

Tælleapparat fra Butterfly i god kvalitet.

Praktisk sæt med 2 tælleapparater til fornuftig pris

299,-

359,-

Stiga Scorer

Andro Fairplay

Stærkt tælleapparat i plast.

Tælleapparat fra Andro i god kvalitet.

BANDER Vi forhandler bander fra Andro, Butterfly, Donic og Stiga.

Fra

259,-

Vi forhandler også dommerborde og andet klubmateriel - se btex.dk 54


369,-

Butterfly Europa

Butterfly National League

Turneringsgodkendt net fra Butterfly. Meget kraftige holdere. Net af bomuld. Meget solidt, og ingen løse dele der kan blive væk. Med højdejustering.

Turneringsgodkendt net fra Butterfly. Net af bomuld. Meget solidt, og ingen løse dele der kan blive væk. Med højdejustering.

399,-

BORDTENNISNET

459,-

389,-

Donic Stress

Donic Clip

ITTF-godkendt net fra Donic. Kraftige holdere. Selve nettet er af bomuld. Med højdejustering.

ITTF-godkendt net fra Donic. Klipses på bordet. Meget kraftigt og solidt.

389,199,-

Andro Niveau

Joola Snapper

ITTF-godkendt net fra Andro. Kraftige holdere. Selve nettet er af bomuld. Meget solidt. Med højdejustering.

Billigt klip-net fra Joola. Klipses på bordet.

Se hele vores udvalg af bordtennisnet på www.btex.dk 55


BORDTENNISROBOTTER

3 gode grunde til

ROBOTTRÆNING 1: En utrættelig træningspartner

2: Alternativ til Kinatræning

3: Gentagelse og succes

Robottræning giver mulighed for, at den enkelte spiller kan fordybe sig i sit spil – da man jo ikke er afhængig af skulle at ”underholde” sin træningspartner. Netop ro og fokus på sit eget spil er ofte nøglen til udvikling. Robotten er der altid så længe du har lyst til at træne!

Alle førende bordtennis-trænere omtaler vigtigheden af kinatræning. Her er der høj intensitet og stort fokus på det der øves. Robotten kan levere samme sikkerhed, placering og tempo i øvelsen som en dygtig træner. Netop fraværet af fejl fra træningspartneren giver den øgede intensitet og indlæringen går hurtigere.

I bordtennis er det vigtigt at opnå et højt antal af gentagelser. Kroppen vil herefter automatisk udføre slaget korrekt og det frigør ressourcer til også at spille taktisk. En bordtennisrobot er også fremragende til fysisk træning. Prøv bare at køre en benarbejdsøvelse i 5 minutter..

6995,-

Se video

DONIC Robo Pong 2050 Robo Pong 2050 kan skyde op til 170 bolde ud i minuttet – uden at brænde! Boldhastigheden kan justeres op til 120 km/t. Du kan indstille til både overskru, underskru, sideskru og serv. Boldene kan indstilles til at ramme 21 forskellige positioner i bordets bredde og 30 forskellige positioner i dybden. Med så gode muligheder for indstilling kan du træne alle dine slag.

Robopong 2050 er desuden hurtig at stille frem – og tage ned igen. Det klares på under 2 minuter. Hos Bordtennisexperterne er der altid god service. Skulle du have problemer med funktionerne så kan du altid ringe – vi kender robotten. Er du uheldig at robotten skulle gå i stykker så har vi også altid stort lager af reservedele og kan nemt og hurtigt få robotten klar igen.

Kig forbi vores testcenter hvis du kunne tænke dig at prøve en robot 56


1559,-

Se video

BORDTENNISROBOTTER

1099,-

Se video

Joola TT Buddy

Joola TT BUDDY PRO

Simpel bordtennisrobot hvor der kan spilles uden skru og med let over-/underskru.

Videreudvikling af Joola TT Buddy med flere funktioner – kan bl.a. fordele bolde rundt på bordet.

BUTTERFLY Amicus 3000 Amicus 3000 plus opfylder alle en bordtennisspillers krav, lige fra begynder til proffessionel. Kan klare en hvilken som helst spillestrategi på alle niveauer Boldene føres frem af 2 hjul ad gangen, hvilket betyder at man kan lave uskruede bolde, såvel som alle former for skru. Placeringen af boldene på bordet bliver kontrolleret af en computer. Boldene kan pla­ceres i hele bordets bredde. Placeringsafstanden fra bordenden justeres automatisk. Alle defensive spillere vil blive begejstrede og motiverede gennem træning med robottens mange former for skru, herunder meget tunge topspinslag. Betjeningspanelet er yderst brugervenligt. Intensive træningsprogrammer med alle slags slag kan programmeres meget nemt. Boldene bliver automatisk ført op i røret til nyt slag.

14500,-

Robotten har fjernbetjening, som kan betjenes af træneren eller spilleren, som f.eks. kan fastgøre den på siden af bordet. Således kan spilleren afbryde alle øvelser ved at trykke på en knap. Boldene bliver automatisk ført op i røret til nyt slag.

57


SPORTSPRÆMIER

SPORTSPRÆMIER Vi har stor erfaring med levering af sportspræmier til klubmesterskaber og større stævner. Du kan se vores komplette udvalg af pokaler, medaljer og statuetter på www.e-pokaler.dk. Har du brug for hjælp til din bestilling, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 86 14 29 11.

45,-

20,-

45,-

BORDTENNISSPILLER

Bordtennismedalje

Bordtennisstatuette

Med mulighed for gravering

Med mulighed for gravering

Med mulighed for gravering

SPORTSPRÆMIER MED EGET LOGO Vi har som noget nyt mulighed for at tilbyde sportspræmier med et mere unikt udtryk. Et oplagt valg er f.eks. medaljer og pokaler med eget logo. Skulle du have et specielt ønske vedr. udformningen af et specialdesignet logo til et arrangement eller lignende, har vi de grafiske kompetencer i huset til at hjælpe dig. Ring til os på 86 14 29 11 hvis du er interesseret i, at høre hvilke muligheder vi kan tilbyde din klub.

KØB DINE SPORTSPRÆMIER ONLINE PÅ WWW.E-POKALER.DK 58


14 cm................................................ kr. 50,15 cm................................................. kr. 65,17 cm..................................................kr. 75,22 cm.................................................kr. 87,-

SPORTSPRÆMIER

SØLVPOKAL MANILA

SØLVPOKAL ZÜRICH 14,5 cm............................................. kr. 68,15,5 cm............................................. kr. 93,17,5 cm........................................... kr. 100,21 cm................................................kr. 120,-

GULDPOKAL DUBLIN 25 cm.............................................. kr. 125,28 cm..............................................kr. 150,31 cm................................................ kr. 175,34 cm............................................ kr. 240,-

VANDREPOKAL SEVILLA 34 cm............................................ kr. 240,38 cm.............................................kr. 280,40 cm............................................kr. 300,42 cm.............................................kr. 362,42 cm............................................kr. 400,-

AFholder din klub et stort stæve? SÅ Hjælper vi gerne med præmierne 59


BELÆGNINGSTABEL

Om belægningstabellen:

men lavet af BTEX ud fra vores erfaringer, og dialog med

Vi har i år lavet en del om på vores belægningstabel. Derfor

vores leverandører og kunder. Maximal værdi er 100.

lidt forklaring: Vi har inddelt belægningerne i 4 kategorier: Tempo og skru udtrykker belægningens skru og tempo egenskaber. Høje værdier betyder hhv. høj fart og meget

Grønne: Grønne belægninger er kendetegnet ved at være

skru. Bemærk at højst mulige værdier ikke altid er bedst for

ret lette at gå til. Det er belægninger uden ”effekt”, og er

den enkelte spiller.

fortrinsvis rettet mod begyndere og letøvede, men også mere øvede spillere, som enten har en allround eller defen-

Præcision er en ny parameter i vores belægningstabel. Den

siv spillestil kan have fordel af disse belægninger.

udtrykker hvor præcist belægningen reagerer, når bolden rammes – altså i hvor høj grad bolden kommer derhen hvor

Gule: Gule belægninger er belægninger med ”effekt”, og er

man ønsker det, såfremt man rammer bolden rigtigt. Be-

altså noget hurtigere og sværere at have med at gøre end

lægninger med hård svamp er generelt en lille smule mere

de grønne. De er dog relativt bløde i svampen, og derfor

præcise end belægninger med blød svamp, og langsomme

meget fejltolerante, hvilket gør, at de er rigtigt gode til

belægninger er generelt mere præcise end hurtige.

ungdomsspillere, som er klar til belægninger med effekt, men på den anden side heller ikke er topspillere endnu. De

Tolerance afløser sammen med præcision den tidligere

er også populære blandt voksne bordtennisspillere på alle

kontrolværdi i vores tabel, og dækker over belægningens

niveauer pga. kombinationen af fart, skru og god boldføling.

fejltolerance, altså ”hvor godt skal bolden rammes, før belægninger reagerer som ønsket”. Belægninger med blød

Blå: Blå belægninger har effekt ligesom de gule, men har hår-

svamp er generelt betydeligt mere fejltolerante end belæg-

dere svamp, og er derfor mere kontante, og er generelt hurti-

ninger med hård svamp.

gere. De stiller større krav til brugeren om præcist boldtræf, men belønner også med stor kraft og præcision, når bolden rammes

Hårdhedsgrad er også en ny parameter, og dækker over

godt. Disse belægninger er kun egnede til bordtennisspillere,

hvor hård svampen på belægningen er.

som har spillet i mange år, og har en aggressiv spillestil. Det er

Vi har inddelt i blød, mellem og hård, hvor blød dækker

også disse belægninger som benyttes af spillere på eliteniveau.

hårdhedsgrader op til ca. 40, mellem ca. 40-46 og hård 46 og opefter. Alt sammen efter den skala som vores tyske

Lilla: Lilla belægninger er materialebelægninger enten med

leverandører benytter.

knopperne udad eller antispin. Disse belægninger anbefales kun til øvede bordtennisspillere, som har eller ønsker at udvikle en

Tallene i tabellen er ikke udtryk for videnskabelige målingen,

60

spillestil der passer til dette materiel.

Mærke

Navn

Tempo

Skru

Præcision

Tolerance

Hårdhedsgrad

Type

Tykkelser

Pris

Adidas

Tenzone

98

98

82

82

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

389

Adidas

Tenzone SF

97

98

80

86

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

389

Adidas

R4

96

95

80

89

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Adidas

R6

92

95

79

97

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Andro

Rasant

98

99

79

85

Medium

Backside

1.7, 1.9, 2.1

349

Andro

Hexer HD

98

98

82

82

Hård

Backside

1.7, 1.9, 2.1

349

Andro

Hexer+

97

95

81

86

Hård

Backside

1.7, 1.9, 2.1

335

Andro

Roxon 500 Pro

97

95

81

85

Hård

Backside

1.7, 1.9, 2.1

329

Andro

Roxon 450

96

95

77

91

Medium

Backside

1.7, 1.9, 2.1

329

Andro

Hexer

95

97

82

85

Hård

Backside

1.7, 1.9, 2.1

335

Andro

Hexer Powersponge

90

97

77

100

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

335

Andro

Impuls Powersponge

86

96

78

98

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

309

Andro

Roxon 330

84

95

74

100

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

329

Andro

Rocket

83

93

95

85

Medium

Backside

1.6, 1.8, 2.0

209

Butterfly

Tenergy 64

100

96

82

83

Medium

Backside

1.7, 1.9, 2.1

499

Butterfly

Tenergy 25

98

98

84

81

Medium

Backside

1.9, 2.1

499

Butterfly

Tenergy 05

96

100

82

83

Medium

Backside

1.9, 2.1

499

Butterfly

Tenergy 64 FX

94

96

81

96

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

499

Butterfly

Tenergy 25 FX

92

98

83

94

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

499

Butterfly

Roundell Hard

91

93

92

85

Hård

Backside

1.7, 1.9, 2.1

379

Butterfly

Tenergy 05 FX

90

100

81

96

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

499

Butterfly

Roundell

88

93

91

92

Medium

Backside

1.7, 1.9, 2.1

379

Butterfly

Roundell Soft

85

93

90

99

Blød

Backside

1.7, 1.9, 2.1

379

Butterfly

Sriver

85

94

96

83

Hård

Backside

1.5, 1.7, 1.9, 2.1

289


Sriver FX

83

94

90

93

Blød

Backside

1.5, 1.7, 1.9, 2.1

289

Butterfly

Tackiness D

74

93

100

88

Hård

Backside

1.3, 1.5, 1.7, 1.9, 2.1

289

Butterfly

Tackiness C

64

94

96

96

Blød

Backside

1.1, 1.3, 1.5, 1.7, 1.9

289

DHS

Tin Arc

96

95

80

84

Medium

Backside

2.1

339

DHS

Tin Arc 3

94

97

82

82

Medium

Backside

2.1

339

DHS

Hurricane 2 NEO

94

98

92

75

Hård

Backside

2.2

249

DHS

Hurricane 3 NEO

93

100

92

73

Hård

Backside

2.2

249

DHS

PF4

81

94

94

82

Medium

Backside

1.6, 2.0

149

Donic

Bluefire M1

99

99

80

81

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

369

Donic

Acuda S1 Turbo

98

98

82

82

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

359

Donic

Coppa X1 Turbo

97

95

81

86

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Donic

Bluefire M2

96

99

78

89

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

369

Donic

Coppa X1

96

96

80

87

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Donic

Coppa X2

94

96

78

93

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Donic

Bluefire M3

93

99

76

97

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

369

Donic

Coppa X3

91

96

77

100

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

329

Donic

Vario

84

91

95

82

Hård

Backside

1.5, 1.8, 2.0

235

Donic

Quattro Aconda Medium

81

93

94

91

Medium

Backside

1.8, 2.0

235

Donic

Quattro Aconda Soft

78

93

92

99

Blød

Backside

1.5, 1.8

235

Friendship

729 Super Soft

79

90

93

95

Blød

Backside

1,5

149

Friendship

729 Super FX

79

93

95

78

Hård

Backside

1,0, 1,5, 2,0

129

Whale II

96

97

80

85

Medium

Backside

MAX

349

Joola

Rhyzm

99

98

82

80

Hård

Backside

2.0, MAX

319

Joola

Samba +

88

95

76

98

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

269

Joola

Topspin C

80

94

93

93

Blød

Backside

1.2, 1.5, 1.8, 2.0

239

LKT

Rapid Sound

83

91

94

92

Blød

Backside

1,8

189

Stiga

Calibra LT Plus

96

95

84

77

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

349

Stiga

Calibra LT

94

95

80

85

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

349

Stiga

Calibra LT Spin

93

95

78

89

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

349

Stiga

Calibra LT Sound

92

95

76

93

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

349 319

Haifu

Stiga

Boost TX

92

93

79

88

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

Stiga

Boost TP

90

93

82

85

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

319

Stiga

Boost TS

88

93

77

98

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

319

Stiga

Boost TC

86

93

80

95

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

319

Xiom

Sigma Europe

99

97

81

83

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

359

Xiom

Sigma Pro

97

98

83

83

Hård

Backside

2.0, MAX

359

Xiom

Vega Pro

95

97

82

85

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

279

Xiom

Vega Europe

93

95

80

94

Medium

Backside

1.8, 2.0, MAX

259

Rakza 9

98

98

82

82

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

369

Yasaka Yasaka

Rakza 7

95

97

82

85

Hård

Backside

1.8, 2.0, MAX

339

Yasaka

Rakza 7 Soft

90

97

80

97

Blød

Backside

1.8, 2.0, MAX

339

Yasaka

Mark V

84

91

95

82

Hård

Backside

1.5, 1.8, 2.0

259

Dr. Neubauer

Boomerang Classic

Beregnet til underskruet defensiv.

-

Lang

OX, 1,0

299

Butterfly

Feint Soft

God allround. Kan bruges til alle slag.

Blød

Lang

OX, 1.1, 1.5

269

Spinlord

Zeitgeist

Beregnet til blokeringsspil tæt ved bordet.

Blød

Lang

OX, 0,5, 1,0

229

755

Meget alsidig, men nok bedst tæt ved bordet.

Hård

Lang

OX, 1,0

149

Curl P1 R

Beregnet til underskruet defensiv.

-

Lang

OX, 0.5, 1.0

279

837

Meget alsidig, men nok bedst langt fra bordet.

Hård

Lang

OX, 0,6, 1,0

149

Joola

Octopus

God allround. Kan bruges til alle slag.

Hård

Lang

OX, 0,5, 1.1

279

TSP

Spectol

89

74

Blød

Kort

1.5, 1.8, 2.1

279

Rakza PO

99

85

82

74

Blød

Kort

2.0, MAX

339

802-40

87

75

88

80

Medium

Kort

1,5, 2,0

189

Andro

Hexer Pips+

100

84

84

72

Medium

Kort

1.7, 1.9, 2.1

335

Andro

Hexer Pips

99

85

82

74

Medium

Kort

1.7, 1.9, 2.1

335

Joola

Anti Topspin

Meget langsom, maximal kontrol.

Blød

Anti

1.5, 2.5

339

Super Anti

Lidt hurtigere, bedre mulighed for angreb.

Blød

Anti

1.5, 1.9

249

Friendship TSP Friendship

Yasaka Friendship

Butterfly

86

76

BELÆGNINGSTABEL

Butterfly

61


BATTRÆTABEL

Om battrætabellen: Håndtag angiver hvilke håndtagsvarianter de forskellige battræ leveres med:

Føling er den fornemmelse battræet giver, når bolden rammes. Denne bestemmes i høj grad af hårdheden på battets yderfinér, men generelt føles boldtræffet hårdere på hurtige battræ end på langsommere. Tallene i tabellen er ikke udtryk for videnskabelige målingen, men lavet af BTEX ud fra vores erfaringer, og dialog med vores leverandører og kunder. Maximal værdi er 100.

L = Lige

K = Konkav

A = Anatomisk

Ko = Konisk

Spillestil angiver hvilken spillestil de enkelte battræ er rettet mod. Tempo angiver battets hastighed, dvs. hvor meget kraft det tilfører slaget. Vægt angiver battræets ca. vægt i gram. Bemærk at der kan være udsving på op til +/- 10%, da træ er et levende materiale, som derfor ikke er 100% ens fra udskæring til udskæring. Finérlag angiver battets opbygning. De fleste battræ er med 5 lag finér, men mange offensive battræ er med 7 lag. Enkelte battræ er angivet med to tal, fx 5+2 – dette betyder, at battræet består af 5 lag træ og 2 lag kunstfiber (som fx carbon eller zylon).

Vi har inddelt battræene i 4 kategorier: Grønne: Grønne battræ er kendetegnet ved at være ret lette at gå til. Det er allround battræ, som kan benyttes af spillere på alle niveauer fra begyndere og opefter. Gule: Gule battræ er moderate offensive battræ. De er lidt hurtigere og sværere at have med at gøre end de grønne. De er dog ikke mere voldsomme, end at de stadig er ret lette at gå til. Så for øvede bordtennisspillere, med en spillestil, hvor et hurtigt bordtennisbat er at foretrække, er disse en rigtigt god løsning. Blå: Blå battræ er de hurtigste, men også de sværeste at kontrollere. De er primært rettet mod spillere på eliteniveau, men også spillere på lidt lavere niveau, som har en spillestil, hvor de har fordel af et meget hurtigt bat, kan have glæde af et battræ i denne kategori. Lilla: Lilla battræ er battræ der er egnede til en defensiv spillestil, evt. med materialebelægning på den ene side.

Om træ og træsorter: Træsorter og opbygning. Et 5-lags træ er typisk bygget op af en tynd yderfinér (i reglen under 0,5 mm), et lidt tykkere mellemlag (typisk 0,5-0,8 mm) og en tyk kerne (2,5-4 mm). I reglen bruger man bløde og lette træsorter til kernen. Mellemlaget er meget afgørende for battets kraft, og her benyttes i offensive battræ meget spændstige træsorter, mens man i allroundtræ benytter træ med mindre elasticitet. Yderfinéren er i reglen det hårdeste lag, og er meget væsentligt for battræets føling og feedback. Det er desværre de færreste af vores leverandører, som opgiver hvilke træsorter deres battræ er lavet af. Typisk oplyses kun yderfinéren. Her er en oversigt over nogle af de mest benyttede træsorter og deres egenskaber: Kerne: Ayous. Går også under navnene samba, abachi og obeche. Ayous er en let, blød træsort. Ayous er den mest benyttede træsort til kernen, og benyttes også som mellemlag i allroundtræ. Giver et meget stabilt battræ med præcis feedback. Kiri. Endnu blødere og lettere end ayous. Benyttes kun som kerne. Giver et mere livligt battræ end ayous. Balsa. Ekstremt blød og let – og ret skrøbelig. Benyttes kun som kerne. Giver et meget livligt battræ – og meget fart i

62

forhold til vægten. Mellemlag + yderfinér: Limba. Mediumhård og elastisk. Medium vægt. Benyttes både som mellemlag i ALL+ og offensive battræ. Samtidig den mest benyttede træsort som yderfinér, hvor den benyttes til battræ i alle kategorier. Fyr og gran. Skandinaviske nåletræer er meget spændstige, og samtidig relativt bløde og lette. De benyttes derfor meget som mellemlag i offensive svenskproducerede battræ. Hinoki. Mediumhård og elastisk. Medium vægt. Benyttes meget som yderfinér. Giver en speciel fornemmelse, når bolden rammes. Benyttes både til allround og offensive battræ. Koto. Hårdere og tungere end limba og hinoki. Benyttes især til offensive battræ, og mest som yderfinér. Yderfinér på bl.a. vores eget Andro BTEX ALL+, samt på Butterfly Timo Boll ALC og Andro Treiber. Valnød. En anelse hårdere end koto. Benyttes især til offensive battræ – fx Yasaka Ma Lin Offensive og Butterfly Finewood OFF-. Træsorter og tykkelse er dog langt fra det eneste der afgør battræets egenskaber: Hvilken type limning der er brugt, evt. lakering af yderfinéren, samt hvilken tørreproces træet har været igennem, er også vigtigt for battræets egenskaber.


Art

Håndtag

Spillestil

Tempo

Kontrol

Vægt

Finérlag

Føling

Pris

V 1.1

L, K, A

ALL

82

90

80

5

Medium

459

Adidas

V 1.3

L, K, A

OFF-

85

80

85

5

Medium

609

Adidas

V 1.5

L, K, A

OFF-

87

75

85

5

Hård

399

Adidas

C 100

L, K, A

OFF

91

80

85

5

Medium

329

Adidas

C 300

L, K, A

OFF

92

75

80

5

Medium

389

Adidas

C 500

L, K, A

OFF+

96

75

85

5+2

Hård

739

Andro

Temper Tech OFF+

L, K, A

OFF+

99

75

85

5

Hård

429

Andro

Temper Tech OFF

L, K, A

OFF

95

75

80

5

Hård

429

Andro

Temper Tech OFF-

L, K, A

OFF-

91

80

80

5

Medium

389

Andro

Temper Tech ALL+

L, K, A

ALL+

87

91

75

5

Blød

389

Andro

Treiber G

L, K, A

OFF

94

75

90

5+2

Medium

459

Andro

Treiber H

L, K, A

OFF

92

80

90

5+2

Medium

539

Andro

Treiber K

L, K, A

OFF

97

75

90

5+2

Hård

619

Andro

Kinetic Supreme ALL+

L, K, A

ALL+

87

85

85

5

Medium

339

Andro

Kinetic Supreme ALL

L, K, A

ALL

80

90

85

5

Blød

339

Andro

Parade

L

DEF

74

100

90

Blød

399

Andro

BTEX ALL+

L, K, A

ALL+

84

90

75

5

Medium

339

Butterfly

M. Maze T-tech OFF

L, K, A

OFF

92

80

80

5

Blød

579

Butterfly

M. Maze T-tech ALL+

L, K, A

ALL+

86

85

75

5

Blød

399

Butterfly

Finewood OFF

L, K, A

OFF

95

75

85

5+2

Medium

509

Butterfly

Finewood OFF-

L, K, A

OFF-

82

85

80

5

Medium

509

Butterfly

Petr Korbel OFF

L, K, A

OFF

92

80

85

5

Medium

379

Butterfly

Zoran Primorac OFF-

L, K, A

OFF-

86

85

85

5

Medium

319

Butterfly

Kreanga ALL+

L, K, A

ALL+

84

85

85

5

Medium

359

Butterfly

Schlager ALL

L, K, A

ALL

80

90

85

5

Medium

359

Butterfly

Timo Boll ALC OFF

L, K, A

OFF

96

75

85

5+2

Hård

1129

Butterfly

Jun Mizutani OFF

L, K

OFF

96

75

90

5+2

Hård

1399

Donic

Persson Powerplay

L, K, A

OFF

87

80

85

7

Medium

259

Donic

Persson Powerallround

L, K, A

ALL+

83

85

85

5

Blød

259

Donic

Appelgren Allplay

L, K, A

ALL

79

90

80

5

Blød

229

Donic

Bloodwood VII

L, K, A

OFF

96

75

90

7

Hård

539

Donic

Bloodwood V

L, K, A

OFF-

88

80

85

5

Hård

499

Donic

Burn OFF

L, K, A

OFF

97

75

90

5

Hård

319

Donic

Burn OFF-

L, K, A

OFF-

93

75

85

5

Hård

319

Donic

Burn ALL+

L, K, A

ALL+

87

85

80

5

Medium

319

Kung Fu

L, K, A

ALL-

76

95

85

7

Blød

459

Dr. Neubauer Joola

Toni Hold White Spot

L

DEF

65

100

75

5

Blød

259

Joola

Greenline Extreme

L, K, A

OFF+

94

75

85

7

Hård

449

Joola

Greenline Fast

L, K, A

OFF-

88

80

80

5

Medium

389

Joola

Greenline Medium

L, K, A

ALL+

77

90

75

5

Blød

349

Stiga

Ebenholz 7

L, K, A

OFF+

99

75

95

7

Hård

959

Stiga

Ebenholz 5

L, K, A

OFF

92

80

90

5

Hård

869

Stiga

Rosewood 7

L, K, A

OFF+

98

75

90

7

Hård

959

Stiga

Rosewood 5

L, K, A

OFF

92

80

85

5

Hård

869

Stiga

Intensity NCT Carbon

L, K, A, Ko

OFF+

94

75

90

5+2

Hård

899

Stiga

Intensity NCT

L, K, A, Ko

OFF

89

75

85

5

Medium

739

Stiga

Defensive NCT

L, K, A, Ko

DEF

72

100

75

5

Blød

399

Stiga

Clipper

L, K, A

OFF

90

80

90

7

Medium

399

Stiga

Offensive Classic

L, K, A

OFF-

83

85

85

5

Medium

299

Stiga

Allround Classic

L, K, A

ALL

77

90

80

5

Blød

249

Stiga

Offensive Classic Carbon

L, K, A

OFF

86

80

85

5+2

Medium

469

Stiga

Allround Classic Carbon

L, K, A

ALL+

80

90

80

5+2

Blød

399

Yasaka

Ma Lin Extra OFF

L, K, A

OFF

92

75

90

5

Hård

329

Yasaka

Ma Lin Carbon

L, K, A

OFF

88

80

90

5+2

Medium

429

Yasaka

Ma Lin Soft Carbon

L, K, A

OFF-

87

80

85

5+2

Medium

429

Yasaka

Allround Plus

L, K, A

ALL+

83

85

85

5

Blød

259

Yasaka

Silver Allwood

L, K, A

ALL+

87

85

85

5

Medium

329

Yasaka

Silver Carbon

L, K, A

OFF

90

80

90

5+2

Medium

459

BATTRÆTABEL

Firma Adidas

63


BLIV BEDRE TIL

BORDTENNIS

KLIK IND PÅ WWW.BTEXINFO.DK Siden er lavet for at du kan blive bedre til bordtennis. Der er fokus på teknik, taktik, teori og alt andet inden for bordtennistræning. I løbet af sæsonen vil vi løbende opdatere med forskellige træningstips.

– Se video af alle slag udført korrekt og læs om teorien bag – – Følg med i experternes anmeldelser af de nyeste produkter – – Læs spændende artikler om mental styrke, træningsindstilling og meget andet – – Se ”ugens tip” og få et par esser til ærmet –

Bordtennisexperterne Ormslevvej 23-27 | 8260 Viby J Tel.: 86 14 29 11 | Email.: info@btex.dk | www.btex.dk Man-Fre: 10.00 - 17.30 | Lør: 10:00 - 13.00

Katalog Bordtennisexperterne  

64 siders katalog med bordtennisudstyr fra BTEX - Bordtennisexperterne.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you