Page 1

                   

                    

Maj 2011

1. årgang

-----------------------------------------------------------------------------------------------Så er vi klar med BIF NYT nr. 2 og bladet vil udkomme 4 gange om året: Februar, maj, august og november måned. Vi håber på denne måde at vi kan komme ud til flere af vores medlemmer, samt andre som måske kan få lidt interesse for hvad vi går og laver i BIF. BIF NYT vil blive husstandsomdelt i Bording by, samt blive lagt ind på vores hjemmeside. Alle er velkomne til at byde ind med noget stof. Henvendelse til invita-cup@sport.dk

Generalforsamling Der blev mandag den 21. februar afholdt generalforsamling i Bording Hallens klublokale. Der mødte omkring 30 personer op og der blev diskuteret meget om løst og fast. Formandens beretning blev først læst op og godkendt. Dernæst var det regnskabet der blev gennemgået og det blev også godkendt. Så skulle der vælges en ny formand, og der var ingen som havde lyst, så der blev indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. Der mødte desværre kun 17 op hvilket var meget skuffende. Men det lykkedes at finde en ny formand, samt alle bestyrelsesmedlemmer, så arbejdet i klubben kan fortsætte.

Bestyrelsen i Bording IF 2011 Formand: Morten Nielsen, Kasserer: Gitte Nielsen, Sekretær: Bodil Mortensgaard Ungdom: Ulrik Lynge, Karsten Pedersen, Bente Knudsen, Helle Fjelrad Senior: Camilla Jensen, Rikke Hagelskjær, Marcus Amlund, Jesper Bang

Sønderjyllands Cup 2011 Bording IF’s ungdomsafdeling skal igen i år deltage i Sønderjyllands Cup i Gråsten. Stævnet er fra den 24.-26. juni og er for U10-U15 både drenge og pige-rækker. Hold øje med hjemmesiden www.bordingif.dk , hvor du kan læse sidste nyt om stævnet. Der er tilmeldt ikke færre end 98 spillere og det er ny rekord. Har du ikke fået dig tilmeldt endnu, kan det nås på hjemmesiden. Vi håber på at der igen i år, er mange forældre, som vil tage med derned på familie campingpladsen, pt er der tilmeldt 26 enheder, men vi forventer flere. Dette kan også nås på hjemmesiden.

Støvlebytningsservice Det hele går ud på, at mange ungdomsspillere ikke når at slide et par fodboldstøvler op, inden de er for små. Så smider man næsten helt nye støvler på lossepladsen, og det vil vi gerne undgå, så andre kan få glæde af dem. I stedet for at smide dem på lossepladsen kører man ned i hallen og afleverer dem på kontoret i hallen, hvor der er åbent fra kl. 8.00-14.00 hver dag, eller giver dem til sin træner. Så bliver de lagt i et skab, og så kan dem som mangler et par støvler købe dem til kr. 25,-. Pengene går ubeskåret til Sønderjyllands cup turen.

OK kort Bording IF har en sponsoraftale med OK Benzin, så har du ingen OK kort, så få dig et. Har du et kort fra OK, men uden at støtte Bording IF, så send dit kort nr. til invita-cup@sport.dk og vi vil sørge for at dit kort bliver lavet om, sådan at for hver liter benzin du køber, får Bording IF et beløb. Nyt kort kan fås ved at komme på Bording IF’s kontor i hallen i hverdage mellem kl. 8.00-14.00 eller ringe på tlf. 23 71 38 69 og få en aftale. Bording IF har i 2011 allerede tegnet 47 nye kort, men vi håber på mange flere endnu.

Hjemmesiden Bording IF’s hjemmeside (www.bordingif.dk) bliver mere og mere populær. Hvis nogen har noget de gerne vil have på hjemmesiden, så er I meget velkommen til at skrive til invita-cup@sport.dk. Husk at kigge forbi siden, da al information om klubben ligger der.


Pårup Kro Cup Husk Pårup Kro Cup! I år er det fra den 5. – 7. august. Sæt kryds i kalenderen, så du kan hjælpe til den weekend. Der er pt. tilmeldt over 30 hold, så vi forventer stadig omkring 125 hold. Tilbyd din hjælp, skriv til invita-cup@sport.dk og blot skriv at du gerne vil hjælpe til Pårup Kro Cup, og skriv lige hvilken dag du kan. Det gør det meget nemmere for alle, og sparer meget tid, da ledelsen så er fri for at ringe til dig.

Trænere/træningstider Se det på www.bordingif.dk hvem der er trænere og hvornår de forskellige hold træner. Har du lyst til at starte til fodbold, møder du bare op til træning, og siger til træneren du gerne vil starte til fodbold.

Pigeraketten i Bording Så kom dagen endelig, som vi havde glædet os til! Og da det ikke havde regnet i 23 dage, håbede vi også på at den 24. dag ville holde tørvejr. Men vi blev klogere 13.30 begyndte det at styrte ned både med hagl og regn, samt det blev et tordenvejr som var troede kunne opleves sydpå. Da vi startede var der mødt ikke færre end 80 piger op, rigtig flot. Først skulle pigerne lære spacesprog, samt deles i hold, som hver skulle lave et kampråb. Og alle ved jo hvad piger har, ja de har "fart på" og pludselig var alle kun "6 år". Første aktivitet var raketten som blev fyldt til sidste plads. Vi startede raketten og fløj ud i rummet til alle planeter og landede efter en god rejse. Så skulle de forskellige hold ud til hver planet og hvor de var i ca. 10 min, og det var forskellige aktiviteter ved hver planet. For at komme i gang ved en planet skulle man vise et af de forskellige spacesprog, ellers kunne man ikke snakke med "rumvæsen" som stod ved aktiviteten. Rumvæsenet var tavs indtil holdet havde vist det rigtige spacesprog og råbt sit kampråb. Når man var færdig på en planet skulle man til et nyt, men skulle lige omkring astronauten, hvor man kunne få frugt, pølsehorn og væske. Efter 3 timer havde alle været rundt på planeterne og alle samles og sagde tak for i dag til alle rumvæsener, samt alle fik en gave med hjem fra DBU. En fantastisk dag og vi håber allerede nu, at pigeraketten igen næste år lander i Bording. HUSK at se videofilmen der er lavet fra dagen, kan ses på hjemmesiden under videofilm.

                    

                  

Store turnerings dag Lørdag den 30. april havde Bording IF store turnerings dag, og det er noget helt nyt vi vil prøve, for at få mange folk på stadion. Der var turneringskampe på banerne ved hallen fra morgenen og resten af dagen. Vi startede kl. 10.00 med ungdomskampe og fortsatte resten af dagen. Mange tilskuere kom på stadion for at se kampene, så det prøver vi nok også i efteråret, dog med endnu flere kampe.

Trænerseminar i Bording Tusindvis af spændte drengespillere tripper for at tage hul på en ny fodboldsæson. Derfor havde DBU Jylland stablet et seminar på benene til de jyske drengetrænere. DBU Jylland afholdte seminar i Bording Hallens klublokale tirsdag den 3. maj, hvor der mødte 40 drenge trænere op fra hele Jylland. Instruktør var den tidligere landholdsspiller Asbjørn Sennels, som kom med nogle spændende øvelser, som trænerne kunne tage med hjem i klubben. DBU Jylland var glade ved de gode baner, samt lokalerne vi har i hallen og vender nok tilbage med et andet kursus senere.

Trænerkursus DGI har også holdt et trænerkursus for trænere i Bording Hallen, hvor der var 8 deltagere. Der blev vist mange gode træningsøvelser, så det var en succes for dem som var med. Så det er ikke sidste gang DGI laver et kursus i Bording Hallen.


Ungdomsafdelingen Ungdomsafdelingen har lagt godt ud i 2011, da der er kommet 42 nye ungdomsspillere. Der har været lavet forskellige tiltag for at få flere spillere og det ser ud til at være lykkedes. Der har været lavet pigeraket, træning med FCM spillere, udsendelse af BIF Nyt og mange tilbud af trænerkurser for trænerne så de kan lave noget bedre træning og det må siges at være en succes, når der er kommet så mange nye spillere. Det kan også nævnes at der holdes afslutningsfest for U6-U9 drenge/piger søndag den 19. juni kl. 9.30.

Senior afdelingen Seniorafdelingerne er kommet godt fra start i turneringen. Herrerne har nu i deres afdeling 50 spillere. Det er mange år siden der har været så mange og mange nye er dukket op. Det nye trænerteam ser meget positivt på resten af sæsonen, hvor der er tilmeldt 3 hold. Serie 4 ligger pt nr. 1 i puljen og satser på oprykning, serie 5 ligger nr. 4 og seven eleven holdet ligger med i toppen. Målsætningen i afdelingen er at serie 4 skal rykke op, serie 5 skal spille med i toppen. Damerne har 35 forskellige spillere i deres afdeling. Det er samme trup som sidste år, med 4-5 nye spillere, så det ser spændende ud. JS holdet kom godt fra start men kom i en dårlig periode, men på vej op igen og ligger pt. nr. 4. Serie 2 kom godt fra start, men 2 hold stiller sig ud i rækken og holdet ligger pt. nr. 3 Seven eleven er et meget blandet hold, men vi håber de kommer i øverste del, selvom vi er kommet i bedste række.

Besøg af FCM spillere Tirsdag den 10. maj var der 3 FCM spillere i Bording for at træne Bording IF’s U11-U12-U13 drenge spillere. Det blev en spændende dag for de mange fremmødte spillere. Sylvester Igboun, Morten Nielsen, samt akademispiller Marcus Søndergaard startede det hele kl. 17.00. Samtlige drenge fra de 3 afdelinger var mødt op, så i alt 47 drenge var klar til at gøre alt hvad de 3 FCM spillere sagde. Efter træningen var der mulighed for at få en autograf og det benyttede de fleste sig af. Flere af spillerne sagde "vi havde en god og sjov dag og jeg håber at nogle FCM spillere vil komme til Bording en anden gang og træne os igen".

                    

                   

”Forældre kaffe” på sidelinien Vi har stor succes med forældre kaffe på sidelinien. Der laves kaffe, som tages med ud til kampene på banerne ved Bording Hallen. Ikke kun til os selv, men vi har også med til vores modstanders forældre og alle synes det er en fantastisk service. Sponsor for forældre kaffen er Bording Hallens Cafeteria. Vi vil forsøge at få det udbygget så det er alle afdelinger der benytter tilbuddet.

Video kanal Bording IF har som en af de første klubber lanceret en video kanal, hvor der bliver lagt forskellige videoklip fra forskellige kampe. Kanalen hedder Bording Video og kan ses på www.bordingvideo.dk Gå ind på kanalen, der ligger mange gode videoer og hvis dit hold gerne vil have optaget en kamp, skal man blot skrive til invita-cup@sport.dk med dato og hvad tid kampen spilles, så forsøger vi om det kan komme til at passe.

Nye bande reklamer på Invita Arena Mange nye bande sponsorer er kommet til i år og der er pt opsat 15 nye bande reklamer på Invita Arena og vi håber på mange flere. Hvis du kender et firma der har lyst til at være bandesponsor i Bording IF, så send en mail til invita-cup@sport.dk Vi vil gerne opfordre alle til at støtte vores sponsorer, de støtter os.


Sponsor for Bording IF: Hovedsponsor:

   

Stadionsponsor:

Invita køkkener A/S

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bande sponsor BIF: Spar Nord, Handelsbanken, Ejendomsselskabet BJ, Jyske Bank, Bording ElService, Nordea, Danske Bank, Poul Maibom, Bon A’ Parte, Hot n’ Tot, Løvbjerg, Ege Blomster, Bording Hallens Cafeteria, Superbest Bording, Andelskassen, Dan Sweep, Nybolig, Kr. O. Skov, Marius Christensen, Hår Design, XL Byg Bording, Engesvang turistfart, Tveen & Vestergaard, One Revision, AutoAllan, Blicher Revision & Rådgivning ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Stjerne Sponsor BIF: Herning Folkeblad, Ikast Automobiler, Ure & Guldcentret, Peter A. Andersen, Hansen & Mortensen, Bording Brugtbilcenter, HedeDanmark, Peter Kaihøj, Midtjyllands Avis, Ikast Avis/AOIB, Special Butikken ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stævnesponsor:                 

               

                 

Superbest Bording, OK Snacks, SIBO huse, Profil Optik, Jagthuset Kr.O Skov, Hanna´s Campingvogns Udlejning, Niels J. Philipsen Transport, Techo A/S, Aage Andersen & Sønner, Marius Christensen & Sønner, Kayerød’s Køreskole, MN Entreprenør & Anlæg, Dan Sweep, Andersen & Thoftgaard, Invita køkkener, Sørens Auto, Rør & Tang, Flugger, Handyman, Hede Danmark, Windfeltbiler, Ege Design, Ege Blomster, Bording Brugtbilcenter, KN Biler, Midtjyllands Avis, Ikast Avis/AOIB, Superdæk, Coface -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponsorer dameafdelingen:

      

One Revision Vest, Den jyske Sparekasse, Bon a Parte, Sibo Huse, EDC Ikast, Vulcan Silkeborg, VestjyskBank, Jyske Bank, Dit Skilte Firma, Bording Pizza og Kebabhus, Snedkergaarden

Sponsorer herreafdelingen: Kaufmann, Jysk Køkkenlager, Long John Bording

STØT VORES SPONSORER, DE STØTTER OS

BIF nyt 2011 nr. 2 maj  

BIF nyt nr. 2 maj måned